Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Pizda mati TARFA!!! να της πείς την επόμενη φορά... Ξέρει αυτή...Μια αδύνατη ξανθιά Ρουμάνα, Άντζελα είπε το όνομά της, αν δεν τη πάρεις για χορό ή ποτό σε βρίζει.
Pizda mati TARFA!!! να της πείς την επόμενη φορά... Ξέρει αυτή...Μια αδύνατη ξανθιά Ρουμάνα, Άντζελα είπε το όνομά της, αν δεν τη πάρεις για χορό ή ποτό σε βρίζει.
Μια αδύνατη ξανθιά Ρουμάνα, Άντζελα είπε το όνομά της, αν δεν τη πάρεις για χορό ή ποτό σε βρίζει.
πλεον ο σκελελετοσ με το ορεο βιζακιMηπως σου ειπε Ειτζελ ? Δεν νομιζω να εχει το μαγαζι Ατζελα ξανθια και Ρουμανα..
Αυτα..
Έιτζελ ναι, αυτή είναι. Δεν πάω συχνά σε αυτό το μαγαζί και δεν συγκρατώ ονόματα.
εμενα θα κανονισισ να μου κερασουν φαντα στο μαγαζι?Mη δίνεις σημασία..απ'την πορτοκαλάδα με ανθρακικό είναι...καμιά φορά την πειράζει...
Γράψ'την στα @@ σου...κ πάρε άλλη...
Ξαναγυρισε η Μοντεστα..
Πω..πω..Οσο μεγαλωνει, τοσο ποιο ομορφη γινεται..!!
Αυτα..
καλα να παθεις !δεν την ειδα μπρεει.. >
καλα να παθεις !
δεν την ειδα μπρεει.. >
σου κρυβόταν...
δηλ.ηταν στα καμαρινια?
στις τουαλέτες
παλιοπαιδο,με καυλωσες!Εσυ εισαι η αιτια που αυτη τη στιγμη θα φυγω για φ4!
δωσε τα φιλιά μου στην αννούλα και πες της οτι μου λειπει και τη σκεφτομαι.. :'( :'( :'( :'(παλιοπαιδο,με καυλωσες!Εσυ εισαι η αιτια που αυτη τη στιγμη θα φυγω για φ4!
δωσε τα φιλιά μου στην αννούλα και πες της οτι μου λειπει και τη σκεφτομαι.. :'( :'( :'( :'(
Φ5 δεν είπαμε ??
Έρχεται ο Ιούλιος!!!!!Λοιπον και μια ενημερωση γιατι πολυ το κουρασαμε και θα μας βαρεθουν και οι αναγνωστες μας...Χρυσο μωρο λοιπον και εργαζοντουσαν οι 1)μαρια 2)τριξυ 3)χαρα 4)ενυ 5)μπιανκα 6)μαρτα 7)μονικα 8)ηρα 9)λυδια 10)βικυ 11)μιρελλα 12)σειλα 13)νικυ ή αλλιώς ο θυληκος γητας(πας γιαννινα αγιαξ της ηπειρου και τετοια) των στριπ 14)γιαννα το στριπαλογο 15)σονια 16)μονα λιζα 17)χριστινα 18)αννιτα η μογγολορωσιδα 19)μαριαννα(πρωην ρασπουτιν?)20)γκρεις 21)κατριν 22)αλινα 23)ρουμπυ 24)λουτσια 25)γκρετα 26)τατιανα 27)βιβιαν 28)ειντζελ
ελειπαν οι 1)βαλερια 2)μανουελλα 3)μοδεστα 4)τζοανα