You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Baby Gold
- Μέλος που άνοιξε το νήμα robbyjumps
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 287K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Μόλις επέστρεψα από BG ...
Το ποτό έχει βελτιωθεί ελαφρώς ή μήπως είναι ιδέα μου ??? (όχι ότι είναι νορμάλ ...απλά λιγότερο χάλια...)
Η αλήθεια να λέγεται
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Μόλις επέστρεψα από BG ...
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Το ποτό έχει βελτιωθεί ελαφρώς[/size][/size][/size][/size][/size] ή μήπως είναι ιδέα μου ??? (όχι ότι είναι νορμάλ ...απλά λιγότερο χάλια...)
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Ξηροκάρπι δεν εμφανίστηκε [/size] [/size] [/size] ... πάλι ...
Καινούργια πρόσωπα είδα ... αλλά επειδή πήγα αργά και είμουν ... απασχολημένος δεν ξέρω ονόματα κλπ ...
Είχε αρκετές γυναίκες ...πελάτισες ... γιατί ??? τελειώσανε οι άντρες ρε παιδιά και μππυκάρανε στα στέκια μας και οι κοπελιές ???
Σε γενικές γραμμές η ατμόσφαιρα που μου αρέσει ...
Το ποτό κ εμενα μου φαινεται οτι εχει βλτιωθει αρκετα.
Τα ξηροκαρπια δεν παιζουν γενικα, όσο για τις πελατισσες σε πολλά γνωριμα μέρη εχω δει σκανε μυτη πολλά μουνακια παρεες ξεμπαρκα.... Το στριπ απομομυθοποιήθηκε
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
...Στους απομυθοποιημένους. Στο Αλκατράζ είναι τα ωραία που κυκλοφορούν κάτι πρωτοετείς παραρτημάτων Αγγλικών κολεγίων(με συμφοιτήτριες) λουλου δια
είναι κ κάτι νουνάκια από κάτι τμήματα κλασσικών σπουδων.... μουρλια
lolita2006
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ρε παιδες τι παιδομαζωξη ηταν αυτη σαββατο βραδυ?Ειχε εκδηλωση κανενα σχολειο?
Ετσι ειναι σχεδον παντα το σαββατο του χειμωνα!!!Ρε παιδες τι παιδομαζωξη ηταν αυτη σαββατο βραδυ?Ειχε εκδηλωση κανενα σχολειο?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Το στριπ απομομυθοποιήθηκε
Αργησες αλλά το κατάλαβες........
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εγώ ειπα....Εγώ θυμάμαι τα σαββατόβραδα πηγαίναμε αυτοκίνηση και agora...
Η σημερινή νεολαία μπούκαρε στα δικά μας ???
Να ανοίξει το Μπέιμπυ Μποργκ με ελάχιστη κατανάλωση 2 πριβέ και ελάχιστη επιτρεπόμενη ηλικία τα 30....... Οσοι φοροαπαλλάσσονται από τον Αλογοσκούφη κάνα σινεμαδάκι, κάνα κλαμπάκι και σπίτι............
Επισκέπτης
Εγώ ρε θείε ??? Στην απόξω ???εγώ ειπα....
Να ανοίξει το Μπέιμπυ Μποργκ με ελάχιστη κατανάλωση 2 πριβέ και ελάχιστη επιτρεπόμενη ηλικία τα 30....... Οσοι φοροαπαλλάσσονται από τον Αλογoσκούφη κάνα σινεμαδάκι, κάνα κλαμπάκι και σπίτι............
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
οι συγγενείς εξαιρούνται.Εγώ ρε θείε ??? Στην απόξω ???
Υπάρχει οικογενειοκρατία στην Ελλάδα.......
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.300
- Πόντοι
- 8.645
Oι πιο πολλοι πηγαινουν για ματι και για να εχουν κατι στο νου οτανΕγώ θυμάμαι τα σαββατόβραδα πηγαίναμε αυτοκίνηση και agora...
Η σημερινή νεολαία μπούκαρε στα δικά μας ???
Θα την παιζουν το βραδυ..δεν παιρνουν χορους..
Και γω 20 χρονων ειμαι γι αυτο στο λεω..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εγώ στο νου μου έχω τον Μακλέιν όταν παίζω το κομπολόι μου....Oι πιο πολλοι πηγαινουν για ματι και για να εχουν κατι στο νου οταν
Θα την παιζουν το βραδυ..δεν παιρνουν χορους..
Και γω 20 χρονων ειμαι γι αυτο στο λεω..
εγώ ειπα....
Να ανοίξει το Μπέιμπυ Μποργκ με ελάχιστη κατανάλωση 2 πριβέ και ελάχιστη επιτρεπόμενη ηλικία τα 30....... Οσοι φοροαπαλλάσσονται από τον Αλογοσκούφη κάνα σινεμαδάκι, κάνα κλαμπάκι και σπίτι............
εμενα θα με κερασετε καφεδακι ,η θα με ξαποστοληλετε,να με βαλετε σε θεσι που να μη φενομε αφου θα σας ενοχλο οπτικα,βαλτε μου μια κουρτινουλα με κοτομιφτεκο ψομακι,τοροσαλατα ,πρασινι και φραπεδακι!!!!!!!!και θα καθαριζο τσαμπα τοις ντουαλετεςΑς κανονίσομε όλα τα υπόλοιπα και θα γίνουμαι και κηδεμόνες όποιου χρειαστεί ...
Βύσματα και ρουσφετιλίκια είναι must ...!!!
εμενα θα με κερασετε καφεδακι ,η θα με ξαποστοληλετε,να με βαλετε σε θεσι που να μη φενομε αφου θα σας ενοχλο οπτικα,βαλτε μου μια κουρτινουλα με κοτομιφτεκο ψομακι,τοροσαλατα ,πρασινι και φραπεδακι!!!!!!!!και θα καθαριζο τσαμπα τοις ντουαλετες
Τιμητική θέση θα έχεις, σιγά μη σε ξαποστείλουμε ρε...πας καλα ???
ξερης γιατι ολο στο κοτετσι με βανανε στο ΓκολντΤιμητική θέση θα έχεις, σιγά μη σε ξαποστείλουμε ρε...πας καλα ???
ξερης γιατι ολο στο κοτετσι με βανανε στο Γκολντ
Οπα μεγάλε άραξε ...
Το κοτέτσι είναι δικό μου !!!
Το έχω πληρώσει με τον ιδρώτα της ...σαμπάνιας μου ...!!!
Τις 2 τελευταίες φορές που πήγα και γινότανε χαμός μου το είχανε κρατημένο ... (ειδικά την παρασκευή που δεν είχε ούτε στο μπαρ θέση ...)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις