LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.287
- Πόντοι
- 8.645
η μουσικη σε αυτο το γαμαζι σου γαργαλαει τα αρχιδια
το μπασο δλδ
Το γαργαλημα σε προετοιμαζει για το φραπε,δεν το χες καταλαβει?
η μουσικη σε αυτο το γαμαζι σου γαργαλαει τα αρχιδια
το μπασο δλδ
η κλούβα είναι πλέον το έξτρα σόου στα στριπτηζάδικα...Μια παρατηρηση πριν λιγο γυρισα απο το εν λογω μαγαζι..ειχα 3 χρονια περιπου να παω σε στριπτιτζαδικο,ειναι ιδεα μου η η καριολες την εχουν δει????πιο παλια ηταν πιο φιλικες τωρα νομιζουν οτι εχουν πιασει το παπα απο τα @ρχιδια,παντως θυμαμαι το σιροκο το οποιο ηταν καταπληκτικο μαγαζι και απορω εαν ειναι καποιο τωρα σε τετοιο επιπεδο... σε ενα αλλο στριπτιτζαδικο απ'εξω(δεν συγκρατησα ονομα) ειχε κλουβα και μαλλλον μαζευε κοσμο..
η κλουβα τεριαζη με τα καρπουζοπεπονα που φερνουν απο τη λαχαναγορα για να τροη ο Μποργκις...η κλούβα είναι πλέον το έξτρα σόου στα στριπτηζάδικα...
Προσθέτει το αντίστοιχο σασπένς που λείπει απ το ινντορ σόου........
η κλουβα τεριαζη με τα καρπουζοπεπονα που φερνουν απο τη λαχαναγορα για να τροη ο Μποργκις...
κερος να φερουν,για μενα θελο κανα κοτομπιφτεκοΔεν τρώει ... αφού δεν φέρνουν ... όλο στη δίαιτα με έχουν ....
κερος να φερουν,για μενα θελο κανα κοτομπιφτεκο
και γο το κοτοπουλο αλα το κοτομπιφτεκο ποτε,εχης δοκιμαση με ψομακι τιροσαλατα και πρασινη αλο πραμα!!!!!!!Οτι πρέπει να φέρουν το λέω κάθε φορά που πάω ...
για κοτομπίφτεκο ενίσταμαι ... γιατί απεχθάνομαι το κοτόπουλο ...
και γο το κοτοπουλο αλα το κοτομπιφτεκο ποτε,εχης δοκιμαση με ψομακι τιροσαλατα και πρασινη αλο πραμα!!!!!!!
στο ΝτολιΗ κλούβα ήταν στου Τόλη , απ΄ ότι λένε οι συνάδελφοι
άααααααα σ αυτόν τον τόλη αναφέρεσαι.....Η κλούβα ήταν στου Τόλη , απ΄ ότι λένε οι συνάδελφοι
Όχι dear γράφω στο bourdela.com και αναφέρομαι στον Τσιμογιάννη . Αλλήθεια , που παίζει αυτός φέτος ?άααααααα σ αυτόν τον τόλη αναφέρεσαι.....
Ωραία ,
Να έχουμε και λίγο ποιοτική μουσική μετά τα πολιτιστικά θεάματα !
Γουστάρω , ωραία χρονιά θα περάσω .
Από τα κωλάδικα στα σκυλάδικα και τουμπαλιν !
Γι αυτό παραμένω νέος !
( Μόνο ο βοθρούλης δεν το παραδέχεται ! )
Aυγερινος!!!!!!!!!!!Το αγαπιμενο μου ,και ολοι το μπερδεβουν με βοσκοπουλο,γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρργια τα μάτια του κόσμου
έναν άγνωστο φως μου
παντρεύεσαι την Κυριακή
και είναι άνωτερος μου
και η γνώμη του του κόσμου
την κυριακή στην εκκλησιά σε οδηγεί ...!!!
Φτιάχτε με βραδυάτικα ... !!!
Aυγερινος!!!!!!!!!!!Το αγαπιμενο μου ,και ολοι το μπερδεβουν με βοσκοπουλο,γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ