Νέα

Babes Dancing Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Georgezerv76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
3 φορες εχω παει εγω.
πρωτη μια μερα που πηγαμε για αλλαγη και φυγαμε στην μια ωρα, γιατι ειχαν κοψει τους χωρους για λιγο καιρο( λογω αστυνομιας ή κατι τετοιο) και επισκεφτηκαμε το playboy (μετεπειτα playland) στην μιχαλακοπουλου οπου επεισης οι χοροι ηταν ΓΤΠ εκεινη την μερα, χωρις πολλες επαφες.
δευτερη οταν συναντησαμε εκει την αλισια, μια πεταχτουλα, οχι ομορφη μεν αλλα πολη καυλιαρα ρωσσιδουλα,(την οποια αναζητουσα σε αλλο τοπικ) με την οποια περασαμε μια απο τις καλυτερες βραδιες σε στριπ.
βασικα την κερασαμε 4 ποτακια και τριβαμε, δαχτυλωναμε κλπ.
την τριτη φροα πηγαμε ενα μηνα μετα να την ξαναδουμε, αλλα ειχε εξαφανοστει.
αν δεν ειχε υπαρξει εκεινη η φορα το μαγαζι θα μου ειχε περασει απαρατηρητο,
οποτε δεν το προτεινω.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
μολις ειδα οτι ειχε αναφερθει νωριτερα στην κουβεντα και το blue label.
εγω σε αυτο μια φορα ειχα παει, αν και εμενα 3 χρονια σε διπλανο παραλληλο δρομο (αλεξανδρουπολεως, οπου ηταν και το γνωστο Jasmin μεχρι πριν 1.5 χρονο)
το μαγαζι εκλεισε πριν 2-3 χρονια, και φτιαξανε στην θεση του ενα που λεγεται black & white αν θυμαμαι καλα, που ομως δεν ξερω τι μαγαζι ειναι, και δεν θυμαμαι να το εχω δει και ποτε ανοιχτο.
κριτικη της μιας επισκεψης μου δεν νομιζω οτι χρειαζεται μιας και το μαγαζι πλεον δεν υπαρχει. επισης και το Playboy->Playland που ειναι ακριβως μετα το Holiday Inn εχει κλεισει εδω και καποιους μηνες, αφηνοντας μονο του πλεον το babes  στην μιχαλακοπουλου.
btw το blue label δεν ειναι τοσο κοντα στην μεσογειων, ειναι στο υψος του πυργου περιπου.οσο για την εμφανιση συνεργειου που ειπε ενας φιλος, το μπ[ερδεψε με τον γκουντουφα που πουλαει μηχανες διπλα :grin: :grin:
υ.γ. στο blue label εκεινη την φορα ηταν και ο βασιλης καζουλης.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τελικα θα μας πει κανεις για εκει αν παιζει φραπα ή θα παω για αποστολη επικινδυνη με οπλα,λοσταρια και κλειδια πασπαρτου??????//

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
Λοιπόν, αυτή την καραφλή την ξέρω πολύ καλά. Σε κάποια φάση πήγαινα σερί κάθε Σάββατο και έπαιρνα ΜΟΝΟ αυτή. Φραπέ δεν έπαιζε αλλά με είχε κάνει να χύσω ουκ ολίγες φορές όταν με καβάλαγε και τριβόταν πάνω μου σαν μανιακή. Το καλύτερο ήταν όταν σου γύρναγε πλάτη κι έσκυβε, βάζοντας δάχτυλο μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Όταν μετά από τόσους χορούς με έμαθε, με άφηνε να την κωλοδαχτυλιάζω κι εγώ.

Όσο για τον χορό της, που είπε κι ένας άλλος συνάδελφος από εδώ, πάντα επέλεγε slow κομμάτι και ήταν πολύ αισθησιακός. Δεν ξέρω αν έχυνε, αλλά σίγουρα έδειχνε να την καταβρίσκει καθώς έβαζε δάχτυλα παντού, αφού το είχε γλύψει!  :dancing:

Πάντως, μάλλον ξεχώριζε επειδή ήταν η μοναδική με τέτοιο αγαλματένιο σώμα στο μαγαζί. Την πέτυχα μετά από καιρό στο Baby Gold όπου οι περισσότερες ήταν ΜΟΥΝΑΡΕΣ και την είχαν όλοι στο κλάσιμο... δεν την έπαιρνε κανείς για χορό. Αναγκάστηκε λοιπόν να προχωρήσει στο "παρασύνθημα" κι έτσι άρχισε τους φραπέδες  :jerking:

Νομίζω πρέπει να ήταν από τις πρώτες που έβαλαν στο παιχνίδι το φραπεδάκι στα στριπτιζάδικα. Στο Baby Gold την είχα χύσει και στα βυζιά μία φορά.

Το ονομα αυτης δεν το θυμαμαι αλλά ήταν καραφλή παντού από Ρωσία και το 97-98 μου είχε σερβίρει ουκ ολιγους φραπεδες στο ΒΑΒΕΣ και υπηρχε τοτο και η τοπ των τοπ η Μερυλιν από τη γεωργια. Το εν λογω μαγαζι ηταν το πρωτο που καθιερωσε τον φραπε, την εποχή που το σιροκο ηταν στα σύνορα βαρης βαρκιζας και δεν είχε καν χορους.

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.101
Πόντοι
10.413
μία φορά πριν από χρόνια...
μας είχε ψαρέψει (4 φοιτητές) ο πορτιέρης και είχαμε περάσει καλούτσικα....
ειδικά 2 από τα φιλαράκια μου είχαν φτιαχτεί άγρια αλλά δεν μπορώ να πω πως εκείνη την εποχή είχαμε τον πήχυ ψηλά....
γυμνή πουτάνα να μας τρίβεται δώσε μας (έστω και μέτρια) και η λίμπιντο χτυπάει κόκκινα....
ωραίες εποχές....
Overall ψιλομέτριο το μαγαζί (μιλάω για 10 χρόνια πριν)....
κονσομασιόν σε νορμάλ επίπεδα (σε καμμία περίπτωση με εκβιαστικό τρόπο)...

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Λοιπον κυριοοι εγω ημουνα απο τους καλους πελατες του μαγαζιου την περιοδο 2001-2002 εκεινη την εποχη ηταν ενα απο τα λιγα μαγαζια που ο χορος γινοτανε οχι στο τραπεζι αλλα σε επαιρνε η κοπελα και σε πηγαινε σε καναπε στο βαθος του μαγαζιου,το επιπεδο δεν ηταν ποτε ψηλο απο κοπελες αλλα οι περισσοτερες απο αυτες ηταν προθυμες και χαμογελαστες.Το μαγαζι τοτε δεν κερναγε φραπε, αραια και που υπηρχαν καποιες κοπελες που ισα ισα στον ετριβαν για λιγο και αυτο με τα χιλια ζορια.Καποτε δουλευε εκει η Λαρίσα γνωστη ντιβα του στριπτιζ στους παλιους καπου στο forum  εχει ξανααναφερθει το ονομα της. Επισης δουλευε και μια ξανθια μαλλον ρωσιδα με βυζι σιλικονατο μεγαλουτσικη ονομα δεν θυμαμαι. Σε γενικες γραμμες για την εποχη που πηγαινα εγω ηταν αξιολογο,τωρα δεν νομιζω να πιανει και πολλα,ειδικα μπροστα στο Baby Gold που κατα την γνωμη μου ειναι μια κλαση ανωτερο απο ολα τα υπολοιπα.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
καλησπέρα σε όλους...
με το μαγαζί babes στην μιχαλακοπούλου τι γίνετε? λόγω δουλειάς περνάω από εκεί κάθε μέρα και κάνω το τσεκάρισμά μου. ήταν κλειστό εδώ και μέρες, αλλά σήμερα φαινόταν ανοιχτό. ξέρει κανείς τίποτε παραπάνω?
ΥΓ1. όχι πως ήταν κανένα σουπερ μαγαζί, αλλά είναι το πιο κοντινό μου.
ΥΓ2. μετά από μεγάλη απουσία λόγω τεχνικών προβλημάτων... I am back!!!!!

Εdit flyeron: συγχωνεύτηκε με σχετικό, ως προς το αντικείμενο, θέμα.

Επισκέπτης
παλουκαρια το babes ανοιξε τελικα?ή θα μας παρει το πασχα? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Κατά τη γνώμη μου το μαγαζί δεν είναι άξιο λόγου. Αραιά και που φέρνει καμια καλή παρουσία αλλά μέχρι εκεί. Είχα πάει κάποια βραδιά πρόσφατα (τι πρόσφατα, καλοκαίρι 2006) επιστρέφοντας από τον Κάβο, το γνωστό κωλάδικο εκεί δίπλα. Θυμάμαι μια συμπαθέστατη ρουμάνα που έκανε ένα show με φωτιές και μία ρωσίδα, αρκετά καλή. Αλλά απο κει και πέρα, το χάος..

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Ο κάβος τί λέει; Δεν έχω πάει ποτέ παρότι τριγυρνάω σε αυτά τα μέρη.

Επισκέπτης
συναγωνιστες μολις μιλησα με τον ρεσεψιονιστ του ξενοδοχειου που ειναι διπλα απο το babes και μου ειπε οτι ειναι ακομη κλειστο

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδες μου σφυριξανε εγκυρες πηγες(η καθαριστρια της βραδυνης βαρδιας του πρωτου οροφου του χιλτον :2funny: που επιτελει εντεταλμενη υπηρεσια στο συγκεκριμενο ξενοδοχειο :cheesy: :cheesy:) οτι το μαγαζακι ανοιξε τις πυλες του προσφατα....αλλα κανεις απο οτι φαινεται δεν ειναι διατεθειμενος να φαει την φολα πρωτος......λετε να την φαω εγω πρωτα?ή να στειλω την καθαριστρια(ρουμανα στη καταγωγη) να παει σαν πελατισσα και να παρει πριβε λεσβιακο και ποτο μετα για informations?θα το σκεφτω και θα απαντησω συντομως! :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking:

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
εχω κανονισει επισκεψη στο Babes το Σαββατο! περιμεντε εντυπωσεις!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
παιδια το ξερω το μαγαζι καλα μενω κοντα..συμφωνω απολυτα με τους υπολοιπους γι αυτα που γραφουν μετριοτατο..και παρακμιακο εκτος και αν αλλαξε μανατζμεντ..αν παω θα γραψω ριχτε καμμια ματια στο γκραντ ριτορνο που ειναι λιγο ποιο κατω αμεσως μετα το χολιδαυ ιν το ξενοδοχειο την τελευταια φορα που πηγα μου αρεσε  πολλες κοπελες και μερικα καλα μωρα..το βαθμολογω με 8 με αριστα 10  και σου δινει την αισθηση οτι ειναι οικογενειακο μικρος περιποιημενος χωρος..προς θεου μακρια απο το κολομπαρο καβος κοντα στο βαβες πολυ δουλεμα και παραμυθι για ποτα ..και μακρια απο το ριτορνο που ειναι διπλα στο γκραντ ριτορνο αν ξανανοιξει ευτυχως εκλεισε..και γενικα μακρια απο κολομπαρα στην μηχαλακοπουλου και αλλου ...σε μαδανε χωρις να γινει τιποτα

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
..προς θεου μακρια απο το κολομπαρο καβος κοντα στο βαβες πολυ δουλεμα και παραμυθι για ποτα ..και μακρια απο το ριτορνο που ειναι διπλα στο γκραντ ριτορνο αν ξανανοιξει ευτυχως εκλεισε..και γενικα μακρια απο κολομπαρα στην μηχαλακοπουλου και αλλου ...σε μαδανε χωρις να γινει τιποτα
φιλε μου εκει στον καβο εχω παει 2 φορες , δεν εχω κερασει ποτο ετσι για ματι μονο και εχω παθει πλακα με μερικα μουνια απο εκει μεσα.2μετρες σερβες και αλλες....
Εχεις ακουσει να κανουν βιζιτες εκει μεσα;
Ευχαριστω.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
δεν υπαρχει περιπτωση να γαμισεις στο καβο φιλε σαλζβυργ μονο χρημα για πεταμα  και κοροιδια..τηλεφωνα που δεν απαντανει ποτε.. στην καλυτερη περιπτωση θα βγεις για κανενα καφε η τραπεζωμα σε κανενα ακριβο εστιατοριο μην χανεις τον χρονο σου..πας με πιθανατητα 1% να γαμισεις οπωσ σε ολα τα μπαρ αυτου του ειδους πολυ μακρια...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Στο babes είχα πάει τύφλα μεθυσμένος, κοιμήθηκα πάνω στο τραπέζι, θυμάμαι ότι ήταν μικρό, ότι είχε γαλότσες και ότι η τουαλέτα που ξέρασα, ήταν χεσμένη... Αυτά.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
παιδες μου σφυριξανε εγκυρες πηγες(η καθαριστρια της βραδυνης βαρδιας του πρωτου οροφου του χιλτον :2funny: που επιτελει εντεταλμενη υπηρεσια στο συγκεκριμενο ξενοδοχειο :cheesy: :cheesy:) οτι το μαγαζακι ανοιξε τις πυλες του προσφατα....αλλα κανεις απο οτι φαινεται δεν ειναι διατεθειμενος να φαει την φολα πρωτος......λετε να την φαω εγω πρωτα?ή να στειλω την καθαριστρια(ρουμανα στη καταγωγη) να παει σαν πελατισσα και να παρει πριβε λεσβιακο και ποτο μετα για informations?θα το σκεφτω και θα απαντησω συντομως! :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking:

Ε και δεν πάτε μαζί; Να πάρεις μάτι και λεσβιακό...

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Παιδες πηγα χθες Σαββατο 17 Μαρτιου 2007 στο Babes!
ειναι ακριβως διπλα κολλητα με το ξενοδοχειο ILISSIA HOTEL σε παραδρομο της Μιχαλακοπουλου.οικογενειακο μαγαζι,πολυ καλη εξυπηρετηση,κατα τις 2:30 ειχε show με καλογρια κ εναν τυπο,οι μουναρες του μαγαζιου ειναι 3! που αξιζουν ολα τα λεφτα,τετοιο σωμα κ βυζι ειχα καιρο να δω,εισοδος 10 ευρω και χορος 15 ευρω,μαλακια δεν μου παιξανε στο χορο,το μονο προβλημα ειναι οτι οι τρεις μουναρες εχουν λιγο ελευθερο χρονο γιατι κολλανε με τις ωρες στα τραπεζια των πενηνταρηδων για κερασματα.κατα τα αλλα μια χαρα,αν πας μερες που να μην εχει κινηση ,καθημερινες,θα κανεις καλη δουλεια. ρωτησα μια κοπελα που δουλευει εκει και μου ειπε οτι το μαγαζι ξανανοιξε τον Ιανουαριο.

Επισκέπτης
Παιδες πηγα χθες Σαββατο 17 Μαρτιου 2007 στο Babes!
ειναι ακριβως διπλα κολλητα με το ξενοδοχειο ILISSIA HOTEL σε παραδρομο της Μιχαλακοπουλου.οικογενειακο μαγαζι,πολυ καλη εξυπηρετηση,κατα τις 2:30 ειχε show με καλογρια κ εναν τυπο,οι μουναρες του μαγαζιου ειναι 3! που αξιζουν ολα τα λεφτα,τετοιο σωμα κ βυζι ειχα καιρο να δω,εισοδος 10 ευρω και χορος 15 ευρω,μαλακια δεν μου παιξανε στο χορο,το μονο προβλημα ειναι οτι οι τρεις μουναρες εχουν λιγο ελευθερο χρονο γιατι κολλανε με τις ωρες στα τραπεζια των πενηνταρηδων για κερασματα.κατα τα αλλα μια χαρα,αν πας μερες που να μην εχει κινηση ,καθημερινες,θα κανεις καλη δουλεια. ρωτησα μια κοπελα που δουλευει εκει και μου ειπε οτι το μαγαζι ξανανοιξε τον Ιανουαριο.

Μεχρι Ιουνιο.....προλαβαινουν να ξανακλεισουν...εκτος κ αν....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom