Νέα

Αύξηση της παράνομης πορνείας στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goofyballoon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
Και από τα 100 καφέ τα 95 είναι παράνομα διότι έχουν πολεοδομικές υπερβάσεις.
Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι νόμιμο το να ανοίξεις καφετέρια στην Ελλάδα.

Και αν προσέξεις καλά όσα ο ίδιος γράφεις, τα σπίτα είναι παράνομα, όχι τα κορίτσια που δουλεύουν σε αυτά. (Σαν να λέμε η καφετέρια, όχι οι σερβιτόρες που έχουν τα σωστά χαρτιά).
Τα ίδια κορίτσια σε βίζιτα δεν τα ακουμπάει κανένας νόμος!

Τι είναι αυτά πού μας λές;Aυτά πού γράφεις είναι τα συνδικαλιστικά αιτήματα τών πουτανών.
Παράνομη πορνεία σημαίνει: α)μαύρο χρήμα (απουσία ΑΦΜ αρα φορολογικού ελέγχου) β) ανύπαρκτος υγειονομικός έλεγχος.
Οταν κάνουν ντου οι μπάτσοι (για τα μάτια τού κόσμου) όλα τα φωτάκια σβήνουν.
Νομίζεις ότι οι Αλβανορουμανογύφτισες τρέχουν ανελλιπώς για ιατρικούς ελέγχους;Ποιός θα τις υποχρεώσει; Η κουλτούρα τους, ο νταβατζής, ο νόμος, εσύ κι εγώ;
Στις χώρες τους δεν υπάρχουν ούτε εμβολιασμοί για παιδιά.
Τα ίδια ισχύουν και για καλντεριμιτζούδες, μοντέλλες κλπ.

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
μάγκες χαλαρώστε λίγο. Δεν υπάρχει νόμιμη πορνεία ειδικά στην Αθήνα...Ο ίδιος ο Καμίνης βγήκε και δήλωσε οτι σε ολόκληρη την Αθήνα υπάρχει μόνο 1 ναι μία άδεια σε οίκο ανοχής....που σημαίνει ότι όλα τα σπιτάκια στούντιο κτλ κτλ είναι παράνομα ( για το νόμο) πλήν ενός....

Καλή σας μέρα και καλά Γ@μ!$!@

Επισκέπτης
μάγκες χαλαρώστε λίγο. Δεν υπάρχει νόμιμη πορνεία ειδικά στην Αθήνα...Ο ίδιος ο Καμίνης βγήκε και δήλωσε οτι σε ολόκληρη την Αθήνα υπάρχει μόνο 1 ναι μία άδεια σε οίκο ανοχής....που σημαίνει ότι όλα τα σπιτάκια στούντιο κτλ κτλ είναι παράνομα ( για το νόμο) πλήν ενός....

Καλή σας μέρα και καλά Γ@μ!$!@
μια αδεια εδωσε ο Καμινης γιατι πριν απο αυτον ειχαν :fuck1: και αλλοι :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο νόμος ορίζει ελάχιστη απόσταση από σχολεία & εκκλησίες.
Και τις ελάχιστες αυτές αποστάσεις δεν πληρει κανένα κτίριο στο Δήμο Αθηναίων.
Στα άνω λιόσσια όμως ή στον ασπρόπυργο
θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλά νόμιμα.
Εγώ μιλάω για βιζιτού, όχι για μπουρδέλο. Δε νομίζω να υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο για τις δηλωμένες βιζιτουδες, και αν υπάρχει δε νομίζω να υπάρχει περιορισμός απόστασης από σχολεία και εκκλησίες. Να πω την αλήθεια απο σχολεία άντε να το καταλάβω. Αλλά από εκκλησίες; Να μη σκανδαλιστούν οι παπάδες;  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Εγώ μιλάω για βιζιτού, όχι για μπουρδέλο. Δε νομίζω να υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο για τις δηλωμένες βιζιτουδες, και αν υπάρχει δε νομίζω να υπάρχει περιορισμός απόστασης από σχολεία και εκκλησίες. Να πω την αλήθεια απο σχολεία άντε να το καταλάβω. Αλλά από εκκλησίες; Να μη σκανδαλιστούν οι παπάδες;  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Όσοι είναι έξω από το χορό ...
Θα ήθελες μπουρδέλα στη γειτονιά σου ;;;;;;;;;;;

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Ναι θα θέλαμε οργανωμένη Ελεύθερη Ερωτική Ζώνη στο κέντρο της Αθήνας, που υπάρχει και ξενοδοχειακή υποδομή για να "εξυπηρετήσει" τουρισμό.
Κακό?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Προσωπικά δε θα είχα κανένα πρόβλημα να είχα και μπου στη γειτονιά μου (αν και δε πάω σε αυτά) και τζαμί, και συναγωγή. Στη μπουντζα μου κιολας. Όσο δε θα με ενοχλούν πολύ που θα με νοιάζει.

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
εγω δεν εχω προβλημα παντος  που εχω μπουρδελα  στην γειτονια μου  :grin:

Επισκέπτης
Προσωπικά δε θα είχα κανένα πρόβλημα να είχα και μπου στη γειτονιά μου (αν και δε πάω σε αυτά) και τζαμί. Στη μπουντζα μου κιολας.

Γιατί εκεί που μένεις στην Αγγλία δεν έχεις τζαμί ;;;;;;;;;
Θα μας πεις ότι μένεις σε γειτονιά που μένουν λευκοί και χριστιανοί ;;;;;;;;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γιατί εκεί που μένεις στην Αγγλία δεν έχεις τζαμί ;;;;;;;;;
Θα μας πεις ότι μένεις σε γειτονιά που μένουν λευκοί και χριστιανοί ;;;;;;;;
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Μάθε να διαβάζεις τι έχω γράψει σε άλλο θέμα και να το μεταφέρεις σωστά και όχι να γράφεις ότι μαλακία σου κατέβει στο κεφάλι 
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Δε νομίζω να υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο για τις δηλωμένες βιζιτουδες, και αν υπάρχει δε νομίζω να υπάρχει περιορισμός απόστασης από σχολεία και εκκλησίες.

1. Δὲν ὑπάρχουσι «δηλωμένες βιζιτοῦδες»

2. Αἱ ἐπισκέπτριαι πόρναι, ὡς ...μετακινούμεναι, μεταβάλλουσι συνεχῶς τὴν ἀπόστασὶν των ἐκ σχολείων καὶ   Ἱ. Ναῶν.

3. Ἤ ἀσχοληθῆτε μετὰ τῆς πορνείας ἤ ἀποφεύγητε τὴν συμμετοχὴν εἰς τὰ σχετικὰ νήματα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
1. Δὲν ὑπάρχουσι «δηλωμένες βιζιτοῦδες»

2. Αἱ ἐπισκέπτριαι πόρναι, ὡς ...μετακινούμεναι, μεταβάλλουσι συνεχῶς τὴν ἀπόστασὶν των ἐκ σχολείων καὶ    Ἱ. Ναῶν.

3. Ἤ ἀσχοληθῆτε μετὰ τῆς πορνείας ἤ ἀποφεύγητε τὴν συμμετοχὴν εἰς τὰ σχετικὰ νήματα.
Όταν βρίσκομαι στην Ελλάδα ασχολούμε με τις "επισκέπτριες πόρνες", δε κάθομαι όμως να ρωτήσω ή να μάθω τα τι και τα πως. Με στούντια και μπουρδέλα δεν έχω ασχοληθεί (πλην της πατροπαράδοτης χαβαλετζήδικης μπουρδελότσαρκας).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom