Νέα

Αύξηση της παράνομης πορνείας στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goofyballoon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Οι νομοι της "παγκοσμιας αγορας" και η "ευελιξια" την μαρανανε την Λουντμιλα Παρτουζοβα του κοινοβουλιου.... :grin:

Α! Είναι και σεξουαλικά απελευθερωμένη και openminded η κοπέλα (αν είναι όπως τα λες) της την λέμε κι από πάνω!
Αν ήταν μυξοπαρθένα θα την λέγαμε Ελλεϊνίδα...

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
Τί λες αρχηγέ μου, ποιός στα είπε αυτά; Τα κορίτσια που δηλώνονται και περνάνε επίσημες ιατρικές εξετάσεις, γιατί το κάνουν; Για να είναι νόμιμες βέβαια!

Μήπως μας μπέρδεψες με τη Σουηδία;

Από τούς 600 οίκους ανοχής μόνο οι 7 είναι νόμιμοι!!! (Λοβέρδος-Υπουργός Υγείας)

Επισκέπτης
Καθόλου κακή ιδέα!  
Το μαύρο το έχουμε εγχώρια παραγωγή σε αφθονία.

Τώρα από πουτάνες η στατιστική δείχνει πως οι Ελληνίδες βγαίνουν στην Βίζιτα με ταχύτατους ρυθμούς, λόγω κρίσης βεβαίως.
Πριν 2-3 χρόνια οι Ελληνίδες βίζιτες ήταν κάτι σαν ανέκδοτο. Στην τελευταία όμως διετία έχουν σκάση μύτη πάρα πολλές.  
Προσωπικά σε αυτά τα δύο τελευταία χρόνια δεν πρέπει να έχω πάρει παραπάνω από 1-2 ξένες. Οι υπόλοιπες ήταν Ελληνίδες. Μια χαρά κοπέλες ήταν, να ακούς και την γλώσσα σου. Μόνο που όσο αυξάνει η προσφορά μειώνεται η ζήτηση, διότι εμείς δεν έχουμε πλέον λεφτά. Οπότε τί θα κάνουν τα κορίτισα; Κλέφτρες θα γίνουν; Ή θα ξενιτευτούν στα μούλτιπλεξ μπουρδέλα της Γερμανίας ή στις βιτρίνες της Αμβέρσας και του Άμστερνταμ;

Να μείνουν στη χώρα τους λοιπόν και να έρχονται εδώ οι μπακουροπελάτες. Να κάνουν και τα μπανάκια τους και να ευχαριστιούνται τον ήλιο.
Να πληρώνουν όμως παράληλα και για κανένα ξενοδοχείο, κανένα φαγητό, ποτό κλπ. Να αυξηθούν ο τζίροι.

Κι αν τα εγχώρια κορίτσια δεν φτάνουν κάνουμε και εισαγωγή, από Βαλκάνια και Κεντρική Ευρώπη.
Την τουριστική κίνηση να αυξήσουμε είναι το θέμα. Έτσι κι αλλιώς τίποτα άλλο δεν είμαστε άξιοι να κάνουμε...  

και μονο να το πεις εξω κινδυνευεις με αφορισμο
Ποιον τουρισμο ρε φιλε ποιος τον γαμει :grin: ενω ειναι η μονη βιομηχανια που εχουμε φροντιζουμε να κλεινουμε τους χορους απο τις 15:00, να ειμαστε πανακριβοι και να μην παρεχουμε σωστα καμια υπηρεσια... φαντασου τι θα γινει αν το δικο μας κρατος ασχοληθει με θεματα πορνειας και ναρκωτικων καθως επισης με την ασφαλεια των περιοχων προκειμενου να παραμεινουν τουριστικες

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εντάξυ, να το στείλουμε στο gov.org να γίνει νόμος να σωθεί η ελλάδα οικονομικά. Βέβαια υπάρχουν κάποια μικρά προβλήματα όπως αυτό που λέγεται ΕΚΚΛΗΣΙΑ ή ΠΟΥΡΙΤΑΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Γιατί το βλέπω λίγο δύσκολο σε μια ελληνική οικογένεια να πάει η ελληνίδα και να πει "μαμα, μπαμπά για να μη γίνω κλέφτρα, θα γίνω πουτάνα". Γιατι ουσιαστικά οι δηλωμένες αυτό κάνουν. Δηλώνονται στην αστυνομία και όπου αλλού χρειάζεται, πως αυτό είναι το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ. Ευκολοοοοοοοοοο να γίνει στην Ελλάδα
Τί λες αρχηγέ μου, ποιός στα είπε αυτά; Τα κορίτσια που δηλώνονται και περνάνε επίσημες ιατρικές εξετάσεις, γιατί το κάνουν; Για να είναι νόμιμες βέβαια!

Μήπως μας μπέρδεψες με τη Σουηδία;
Τα κορίτσια που δηλώνονται είναι ελάχιστα με αυτά που ΔΕΝ είναι δηλωμένα. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Πχ βλέπω πολύ δύσκολο τη χωρισμένη με παιδί γυναίκα της διπλανής πόρτας που δεν έχει εργασία εδώ και ένα χρόνο και το έχει γυρίσει στη βίζιτα να πάει να δηλώσει πως είναι πουτάνα. Θα έχει να χάσει πολλά περισσότερα απ αυτά που έχει να κερδίσει ΑΝ δε δηλωθεί.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Α! Είναι και σεξουαλικά απελευθερωμένη και openminded η κοπέλα (αν είναι όπως τα λες) της την λέμε κι από πάνω!
Αν ήταν μυξοπαρθένα θα την λέγαμε Ελλεϊνίδα...
Η Κεφαλογιάννη σεξουαλικά απελεθερωμένη και όπεν μάιντεντ;!!!!!!  :o :o :o :o :o :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:....Πες μας και άλλα να μας τρελλάνεις.....Μήπως κάνει και βίζιτες η κρητικοπούλα ανηψία (αν δε κάνω λάθος) του Βαρδινογιάννη;;;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Από τούς 600 οίκους ανοχής μόνο οι 7 είναι νόμιμοι!!! (Λοβέρδος-Υπουργός Υγείας)

Και από τα 100 καφέ τα 95 είναι παράνομα διότι έχουν πολεοδομικές υπερβάσεις.
Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι νόμιμο το να ανοίξεις καφετέρια στην Ελλάδα.

Και αν προσέξεις καλά όσα ο ίδιος γράφεις, τα σπίτα είναι παράνομα, όχι τα κορίτσια που δουλεύουν σε αυτά. (Σαν να λέμε η καφετέρια, όχι οι σερβιτόρες που έχουν τα σωστά χαρτιά).
Τα ίδια κορίτσια σε βίζιτα δεν τα ακουμπάει κανένας νόμος!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
και μονο να το πεις εξω κινδυνευεις με αφορισμο
Ποιον τουρισμο ρε φιλε ποιος τον γαμει :grin: ενω ειναι η μονη βιομηχανια που εχουμε φροντιζουμε να κλεινουμε τους χορους απο τις 15:00, να ειμαστε πανακριβοι και να μην παρεχουμε σωστα καμια υπηρεσια... φαντασου τι θα γινει αν το δικο μας κρατος ασχοληθει με θεματα πορνειας και ναρκωτικων καθως επισης με την ασφαλεια των περιοχων προκειμενου να παραμεινουν τουριστικες
Σταματήστε να λένε τον τουρισμό βιομηχανία. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. Ανοίξτε κανένα γαμημένο λεξικό να δείτε τι σημαίνει βιομηχανία!!! Ο τουρισμός είναι επιχείρηση παροχής υπηρεσιών.. Βιομηχανία είναι τα εργοστάσια και τα εργοτάξια (κατά δεύτερο λόγο). Αμάν πια...Αυτά μας έφαγαν να λέμε τις υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών "βιομηχανία". Πάλι καλά που δε λέμε και τη πορνεία (παράνομη και μη) βιομηχανία.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Η Κεφαλογιάννη σεξουαλικά απελεθερωμένη και όπεν μάιντεντ;!!!!!!  :o :o :o :o :o :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:....Πες μας και άλλα να μας τρελλάνεις.....Μήπως κάνει και βίζιτες η κρητικοπούλα ανηψία (αν δε κάνω λάθος) του Βαρδινογιάννη;;;

Ρε φίλε δεν την ξέρω εγώ την γυναίκα! Ο άλλος πέταξε μια παπαριά (πως κάνει παρτούζες) και του απάντησα πως ΑΝ είναι έτσι τότε κλπ. ΑΝ ξαναλέω!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Και αν προσέξεις καλά όσα ο ίδιος γράφεις, τα σπίτα είναι παράνομα, όχι τα κορίτσια που δουλεύουν σε αυτά. (Σαν να λέμε η καφετέρια, όχι οι σερβιτόρες που έχουν τα σωστά χαρτιά).
Η διαφορά είναι ότι από τα ΚΑΦΕ, κόβουν και καμιά απόδειξη παίρνει ΚΑΤΙ και το ΚΡΑΤΟΣ.
Από τις πουτάνες τι παίρνει?
Μόνο έξοδα για τον υγειονομικό τους έλεγχο και κάποια μικρά έσοδα στον Δήμο Αθηναίων από τα σπίτια που έχουν άδεια.
Τα παράνομα? Μασατζίδικα- Studio- Βίζιτες κτλ? ΟΥΤΕ ΦΡΑΓΚΟ.

Με τον sexoτουρισμό ευκαιρεία να πάρει κάτι μέχρι να σηκώσει κεφάλι και εμείς να  :fuck1: περισσότερες γυναίκες ! ! !
:2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Ένα μπουρδέλο για νε είναι νόμιμο πρέπει να πληρή κάποιες προυποθέσεις. ΜΙΑ απ αυτές είναι να εργάζονται και κοπέλες με χαρτιά. ΑΝ σε ένα μπουρδέλο (νόμιμο) βρεθεί μια κοπέλλα που δεν έχει χαρτιά τον ήπιε το μπουρδέλο. Επίσης δε νομίζω πως οι δηλωμένες να πάνε να δουλεέυουν σε παράνομα μπουρδέλα.
Επίσης στις βίζιτες. Αν πιάσουν μια αλλά έχει χαρτιά τότε απλά δεν την ακουμπάνε. ΑΝ όμως πιάσουν μια που δεν έχει (και έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν) τότε βρίσκουν τον μπελά τους. Εξάλλου πόσες από τις βιζιτούδες είναι δηλωμένες και έχουν χαρτιά; Εγώ θεωρώ πως είναι λίγες για να μη πω ελάχιστες

Επισκέπτης
Σταματήστε να λένε τον τουρισμό βιομηχανία. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. Ανοίξτε κανένα γαμημένο λεξικό να δείτε τι σημαίνει βιομηχανία!!! Ο τουρισμός είναι επιχείρηση παροχής υπηρεσιών.. Βιομηχανία είναι τα εργοστάσια και τα εργοτάξια (κατά δεύτερο λόγο). Αμάν πια...Αυτά μας έφαγαν να λέμε τις υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών "βιομηχανία". Πάλι καλά που δε λέμε και τη πορνεία (παράνομη και μη) βιομηχανία.
οταν ειναι η κυρια πηγη εσοδων της χωρας πως να το πω περιπτερο :think:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η διαφορά είναι ότι από τα ΚΑΦΕ, κόβουν και καμιά απόδειξη παίρνει ΚΑΤΙ και το ΚΡΑΤΟΣ.
Από τις πουτάνες τι παίρνει?
Μόνο έξοδα για τον υγειονομικό τους έλεγχο και κάποια μικρά έσοδα στον Δήμο Αθηναίων από τα σπίτια που έχουν άδεια.
Τα παράνομα? Μασατζίδικα- Studio- Βίζιτες κτλ? ΟΥΤΕ ΦΡΑΓΚΟ.

Με τον sexoτουρισμό ευκαιρεία να πάρει κάτι μέχρι να σηκώσει κεφάλι και εμείς να  :fuck1: περισσότερες γυναίκες ! ! !
:2funny: :2funny: :2funny:
Πες μου σε ποιες χώρες εφαρμόστηκε ο σεξοτουρισμός και το κράτος πήρε ΚΑΙ λεφτά ΚΑΙ σήκωσαν και κεφάλι οι κατοικοί της. Πχ στη Ταυλάνδη. Έχει σηκώσει η Ταυλάνδη, σα κάτοικοι όχι σα χώρα, κεφάλι; Για πάνω από μια 10ετιά στα ίδια σκατά είναι οι κατοικοί της. Άρα να λέμε πως ο σεξοτουρισμός θα βοηθήσει στο βιοτικό επίπεδο των κατοίκων είναι αστείο. Α! Και εσύ νομίζεις πως οι ελληνίδες θα πηδηχτούν μαζί σου (όπου σου=έλληνας μικρομεσαίας τάξης) ; Χλωμό σε κόβω, για να μη πω εκρού του νεκρού. Χίλιες φορές με τον γέρο ροζιασμένο ρώσσο που θα έχει να τις δώσει αυτά που ζητάει (γιατί ο σεξοτουρισμός θα σημαίνει πως μια ωραία ελληνίδα θα χρεώνει 200ευρώ, μια μέτρια 150 και τα μπάζα από 100 και κάτω, ανάλογα και τη μπαζίλα) παρά με τον έλληνα που θα αναγκαστεί να γίνει ή ζιγκολό ή πούστρα για να ζήσει και αυτός.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Λοιπόν επειδή βαριέμαι να απαντάω σε κάθε ποστ το τελευταίο επί του θέματος.
1. Ο λόγος που τα περισσότερα ντέλα είναι παράνομα δεν είναι πως τα κορίτσια που δουλεύουν εκεί είναι αδήλωτα, αλλά πως ο νόμος για τα σπίτια βάζει τόσους πολλούς περιορισμούς που κάνει ανέφικτη την νόμιμη αδειοδήτηση. Και φυσικά οι περισσότερες που δουλεύουν σε νόμιμα ντέλα είναι δηλωμένες.

2. Βεβαίως υπάρχει ένα θέμα με την δυσχέρεια να αποδεχθούν το γεγονός πως εκπορνεύονται ένα σωρό γυναίκες για διάφορους κοινωνικούς λόγους, ακριβώς δε γι αυτό το λόγο πρέπει η "δήλωσή" τους να προστατεύεται, σαν ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο και να μην γνωστοποιείται παρά μόνο στις αρχές. Αλλιώς (φυσικά!) ΔΕΝ θα "δηλωθούν".

3. Εν τάξει το ξέρουμε πως ο τουρισμός κλπ δεν είναι βιομηχανία. Αν βάζαμε εισαγωγικά; "Βιομηχανία" ας πούμε; Είμαστε εν τάξει;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
οταν ειναι η κυρια πηγη εσοδων της χωρας πως να το πω περιπτερο :think:
Αν δε κάνω λάθος η κύρια πηγή εσόδων για τη χώρα μας (σε προσφαρά επί της % στο ΑΕΠ και εισροής συναλάγματος) είναι η ναυτιλία. Αλλά και πάλι το σωστότερο είναι να το πεις επιχείρηση, εταιρεία, υπηρεσία ότι άλλο ταιριάζει. Το βιομηχανία όχι. Αυτές τις μαλακίες μας λένε τόσα χρόνια και έχουμε φτάσει να πιστεύουμε πως και ο τραπέζικός τομέας βιομηχανία είναι. Ρωτάω έναν φίλο φίλο μου που εργάζεται και μου λέει σε "στον βιομηχανικό τομέα". "Που του λέω" και μου λέει "στη σπέις" (εταιρεία που έχει να κάνει με κομπιουτερίστικα πράγματα, όχι κατασκευή πλακετών ή ηλεκτρονικών κυκλωμάτων)  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :offtopic:

Επισκέπτης
Πες μου σε ποιες χώρες εφαρμόστηκε ο σεξοτουρισμός και το κράτος πήρε ΚΑΙ λεφτά ΚΑΙ σήκωσαν και κεφάλι οι κατοικοί της. Πχ στη Ταυλάνδη. Έχει σηκώσει η Ταυλάνδη, σα κάτοικοι όχι σα χώρα, κεφάλι; Για πάνω από μια 10ετιά στα ίδια σκατά είναι οι κατοικοί της. Άρα να λέμε πως ο σεξοτουρισμός θα βοηθήσει στο βιοτικό επίπεδο των κατοίκων είναι αστείο. Α! Και εσύ νομίζεις πως οι ελληνίδες θα πηδηχτούν μαζί σου (όπου σου=έλληνας μικρομεσαίας τάξης) ; Χλωμό σε κόβω, για να μη πω εκρού του νεκρού. Χίλιες φορές με τον γέρο ροζιασμένο ρώσσο που θα έχει να τις δώσει αυτά που ζητάει (γιατί ο σεξοτουρισμός θα σημαίνει πως μια ωραία ελληνίδα θα χρεώνει 200ευρώ, μια μέτρια 150 και τα μπάζα από 100 και κάτω, ανάλογα και τη μπαζίλα) παρά με τον έλληνα που θα αναγκαστεί να γίνει ή ζιγκολό ή πούστρα για να ζήσει και αυτός.
οπου σεξοτουρισμος δεν εννοουμε ρε μεγαλε να δινουμε τα παιδια μας 12-13 ετων για τις καυλες των χοντροαγαμητων εννοουμε  μια περιοχη προστατευμενη με νομιμους οικους που δεν θα δουλευουν απαρετητα μονο Ελληνιδες και οι τιμες θα ειναι αναλογες....

Επισκέπτης
Αν δε κάνω λάθος η κύρια πηγή εσόδων για τη χώρα μας (σε προσφαρά επί της % στο ΑΕΠ και εισροής συναλάγματος) είναι η ναυτιλία. Αλλά και πάλι το σωστότερο είναι να το πεις επιχείρηση, εταιρεία, υπηρεσία ότι άλλο ταιριάζει. Το βιομηχανία όχι. Αυτές τις μαλακίες μας λένε τόσα χρόνια και έχουμε φτάσει να πιστεύουμε πως και ο τραπέζικός τομέας βιομηχανία είναι. Ρωτάω έναν φίλο φίλο μου που εργάζεται και μου λέει σε "στον βιομηχανικό τομέα". "Που του λέω" και μου λέει "στη σπέις" (εταιρεία που έχει να κάνει με κομπιουτερίστικα πράγματα, όχι κατασκευή πλακετών ή ηλεκτρονικών κυκλωμάτων)  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :offtopic:
οκ λαθος λεξη
παμε παρακατω τωρα...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Λοιπόν επειδή βαριέμαι να απαντάω σε κάθε ποστ το τελευταίο επί του θέματος.
1. Ο λόγος που τα περισσότερα ντέλα είναι παράνομα δεν είναι πως τα κορίτσια που δουλεύουν εκεί είναι αδήλωτα, αλλά πως ο νόμος για τα σπίτια βάζει τόσους πολλούς περιορισμούς που κάνει ανέφικτη την νόμιμη αδειοδήτηση. Και φυσικά οι περισσότερες που δουλεύουν σε νόμιμα ντέλα είναι δηλωμένες.

2. Βεβαίως υπάρχει ένα θέμα με την δυσχέρεια να αποδεχθούν το γεγονός πως εκπορνεύονται ένα σωρό γυναίκες για διάφορους κοινωνικούς λόγους, ακριβώς δε γι αυτό το λόγο πρέπει η "δήλωσή" τους να προστατεύεται, σαν ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο και να μην γνωστοποιείται παρά μόνο στις αρχές. Αλλιώς (φυσικά!) ΔΕΝ θα "δηλωθούν".

3. Εν τάξει το ξέρουμε πως ο τουρισμός κλπ δεν είναι βιομηχανία. Αν βάζαμε εισαγωγικά; "Βιομηχανία" ας πούμε; Είμαστε εν τάξει;
Για το 2ο. Δε ξέρω (δεν ήθελα και δε θέλω να μάθω) αν μια πάει και δηλωθεί ΑΝ εμπλέκεται και η εκκλησία σε αυτό. (Ξέρω πως για να ανοίξει ένας οίκος χρειάζεται να δώσει το ΟΚ και η εκκλησία  :jerking: :jerking: :jerking: ). Μέχρι να βγει η εκκλησία απ τη μέση (που εδώ που τα λέμε είναι και φωλιά πουσταράδων/παιδεραστών) μη περιμένουμε και πολλά πράγματα. Πάντως ξαναλέω δε ξέρω αν μία βιζιτου θέλει να δηλωθεί και να πάρει χαρτιά αν πρέπει να δώσει το ΟΚ και η εκκλησία. ΑΝ χρειάζεται είναι λίγο δύσκολο ννα προστατευτεί το προσωπικό της αυτό δεδομένο

Επισκέπτης
Για το 2ο. Δε ξέρω (δεν ήθελα και δε θέλω να μάθω) αν μια πάει και δηλωθεί ΑΝ εμπλέκεται και η εκκλησία σε αυτό. (Ξέρω πως για να ανοίξει ένας οίκος χρειάζεται να δώσει το ΟΚ και η εκκλησία  :jerking: :jerking: :jerking: ). Μέχρι να βγει η εκκλησία απ τη μέση (που εδώ που τα λέμε είναι και φωλιά πουσταράδων/παιδεραστών) μη περιμένουμε και πολλά πράγματα. Πάντως ξαναλέω δε ξέρω αν μία βιζιτου θέλει να δηλωθεί και να πάρει χαρτιά αν πρέπει να δώσει το ΟΚ και η εκκλησία. ΑΝ χρειάζεται είναι λίγο δύσκολο ννα προστατευτεί το προσωπικό της αυτό δεδομένο
αρα συμφωνουμε.
Γιατι με κραζεις :think: :think: :think:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
οπου σεξοτουρισμος δεν εννοουμε ρε μεγαλε να δινουμε τα παιδια μας 12-13 ετων για τις καυλες των χοντροαγαμητων εννοουμε  μια περιοχη προστατευμενη με νομιμους οικους που δεν θα δουλευουν απαρετητα μονο Ελληνιδες και οι τιμες θα ειναι αναλογες....
Μια περιοχή αλλά Αμστερνταμ δηλαδή. Και άντε εγώ σου λέω πως κάνουμε μια τέτοια περιοχή πχ αυτή του Μεταξουργείου. Ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσους χιλιάδες τουρίστες θα προσελκύσει; Θέλεις να σου πω 100χιλιάδες; Να πω μισό μύριο. Πούτσες μπλε μπροστά στα 10 περίπου μύρια που επισκέπτονται την ελλάδα κάθε χρόνο. Πάνω από μισό μύριο να έρθουν για σεξοτουρτισμό στην ελλάδα για να γαμήσουν ελληνίδες το θεωρώ πολύ δύσκολο μιας και οι Ελληνίδες δε φημίζονται και για την ομορφιά τους (όπως πχ οι της πρώην ΕΣΣΔ και γενικά του ανατολικού μπλοκ). Άρα θα κάνουμε μια περιοχή για σεξοτουρισμό που θα φέρνει μισό μύριο τουρίστες παραπάνω, αλλά θα πρέπει να υπάρχει σοβαρή και συνεχή δύναμη αστυνομίας, θα πρέπει να γίνονται και τακτικοί έλεγχοι (οικονομικοί) και βεβαίως να διατηρείται και καθαρή. Πολλά τα έξοδα για λίγα έσοδα. Δεν είναι vfm.
Σεξοτουρισμός σημαίνει απελευθέρωση. Όχι περιορισμός. Ο περιορισμός είναι ελεγχόμενη πορνεία. Ο σεξοτουρισμός σημαίνει ότι οι πουτάνες εκδίδονται σε ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΈΡΗ (και το μετάξι δεν είναι και τοσο τουριστικό) ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Ναι να είναι δηλωμένες και να γίνεται έλεγχος, αλλά να κινούνται ελεύθερα σε ξενοδοχεία, κλαμπς, πιάτσες κτλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom