erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
αμε αν ειναι να γίνω ιν και τρεντυ!eri να στον ασπρίσω;
αμε αν ειναι να γίνω ιν και τρεντυ!eri να στον ασπρίσω;
Εσυ εισαι ή η αλλη?αμε αν ειναι να γίνω ιν και τρεντυ!
αμε αν ειναι να γίνω ιν και τρεντυ!
Εσυ εισαι ή η αλλη?
εσένα άλεξ σου αρεσουν τα σκουρα μουνόχειλα και επίσης πες μας και για την λεύκανση πρωκτου.Δεν εχω αποφανθει αν πρεπει να κάνω οποτε αρχικα θελω να δω αν ειναι κατι που αρεσει
να σου πω για Πουτσα γιατι παστιτσαδα δεν ξερω καν τι ειναι;; αχχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχείσαι in και τρέντυ ούτως η άλλως κούκλα μου
μας έλειψες όμως όλο το καλοκαίρι...
που ήσουν;
έφαγες καμιά καλή π...α το καλοκαιράκι; (παστιτσάδα)
Του αρεσει τα βραδια να τα περναει παρεα με τον φιλο του τον τραμουντανα να γελανε πισω απο τις οθονες με το πουκαμισο ανοιχτο η μπυρα να τρεχει απο τα μουστάκια και ετσι να περνανε τα βραδια τους ... έρποντας
να σου πω για Πουτσα γιατι παστιτσαδα δεν ξερω καν τι ειναι;; αχχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχ
τι λες τωρα μπολ, ο αλεξ γαμαει και μάλιστα τον παρακαλουν ολες και τον εχει και η σύζυγος στα ωπα ωπα
Μου αρεσουν τα ροζ μουνοχειλα ενω για τον πρωκτο μού ειναι αδιαφορος.εσένα άλεξ σου αρεσουν τα σκουρα μουνόχειλα και επίσης πες μας και για την λεύκανση πρωκτου.Δεν εχω αποφανθει αν πρεπει να κάνω οποτε αρχικα θελω να δω αν ειναι κατι που αρεσει
Οπως το λες.τι λες τωρα μπολ, ο αλεξ γαμαει και μάλιστα τον παρακαλουν ολες και τον εχει και η σύζυγος στα ωπα ωπα
Αμα δεν τον δίνουν το κωλοτρουπιδι για ακαποτο ...δεν παν να ειναι λευκό σαν χιόνι! Στον πουτσον μας κυριε
Ετσι μπραβο. Την αλλη φορα να δεις τι μας ελεγε οτι κερατωνει την γυναικα του λεει και αυτη τον θελει σαν τρελη
Ετσι μπραβο ερι, σκίστον.Δεν με νοιαζει. Το θεμα ειναι μπολ μου αν μια γκομενα σου ρθει και εχει κανει λευκανση πως αντιδρας; σου αρεσει ; η ψιλοξενερωνεις;
Ειναι απο αυτα τα επιτυχημενα αστειακια του σκιουρου που αφήνουν ξερά τα γκομενάκια.
να σου πω για Πουτσα γιατι παστιτσαδα δεν ξερω καν τι ειναι;; αχχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχ
προβλημα?Καλα εσυ μλκ πρεπει να πηδηξεις επειγοντως
...είπε ο μεγαλύτερος ΜΑΛΑΚΑΣ μεταξύ 131.877 ατόμων :S
για να μην ξεχνιόμαστε...
προβλημα?