Νέα

Αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών που κάνουν λεύκανση πρωκτού!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Εσυ εισαι ή η αλλη?

εσένα άλεξ σου αρεσουν  τα σκουρα μουνόχειλα και επίσης πες μας και για την λεύκανση πρωκτου.Δεν εχω αποφανθει αν πρεπει να κάνω οποτε αρχικα θελω να δω αν ειναι κατι που αρεσει  :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εσένα άλεξ σου αρεσουν  τα σκουρα μουνόχειλα και επίσης πες μας και για την λεύκανση πρωκτου.Δεν εχω αποφανθει αν πρεπει να κάνω οποτε αρχικα θελω να δω αν ειναι κατι που αρεσει  :cheesy:

Του αρεσει τα βραδια να τα περναει παρεα με τον φιλο του τον τραμουντανα να γελανε πισω απο τις οθονες με το πουκαμισο ανοιχτο η μπυρα να τρεχει απο τα μουστάκια και ετσι να περνανε τα βραδια τους ... έρποντας

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
είσαι in και τρέντυ ούτως η άλλως κούκλα μου

μας έλειψες όμως όλο το καλοκαίρι...

που ήσουν;

έφαγες καμιά καλή π...α το καλοκαιράκι;               (παστιτσάδα)
να σου πω για Πουτσα γιατι παστιτσαδα δεν ξερω καν τι ειναι;; αχχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Του αρεσει τα βραδια να τα περναει παρεα με τον φιλο του τον τραμουντανα να γελανε πισω απο τις οθονες με το πουκαμισο ανοιχτο η μπυρα να τρεχει απο τα μουστάκια και ετσι να περνανε τα βραδια τους ... έρποντας

τι λες τωρα μπολ, ο αλεξ γαμαει και μάλιστα τον παρακαλουν ολες και τον εχει και η σύζυγος στα ωπα ωπα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
να σου πω για Πουτσα γιατι παστιτσαδα δεν ξερω καν τι ειναι;; αχχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχ

Ειναι απο αυτα τα επιτυχημενα αστειακια του σκιουρου που αφήνουν ξερά τα γκομενάκια.  :s&m_3:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι λες τωρα μπολ, ο αλεξ γαμαει και μάλιστα τον παρακαλουν ολες και τον εχει και η σύζυγος στα ωπα ωπα

Ετσι μπραβο. Την αλλη φορα να δεις τι μας ελεγε οτι κερατωνει την γυναικα του λεει και αυτη τον θελει σαν τρελη  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μου αρεσουν τα ροζ μουνοχειλα ενω για τον πρωκτο μού ειναι αδιαφορος.

pontikiii

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αμα δεν τον δίνουν το κωλοτρουπιδι για ακαποτο ...δεν παν να ειναι λευκό σαν χιόνι! Στον πουτσον μας κυριε

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ετσι μπραβο. Την αλλη φορα να δεις τι μας ελεγε οτι κερατωνει την γυναικα του λεει και αυτη τον θελει σαν τρελη  :grin:

Δεν με νοιαζει. Το θεμα ειναι μπολ μου αν μια γκομενα σου ρθει και εχει κανει λευκανση πως αντιδρας; σου αρεσει ; η ψιλοξενερωνεις;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν με νοιαζει. Το θεμα ειναι μπολ μου αν μια γκομενα σου ρθει και εχει κανει λευκανση πως αντιδρας; σου αρεσει ; η ψιλοξενερωνεις;
Ετσι μπραβο ερι, σκίστον.
Που εσπευσε να με καρφωσει για να του πεις τι ωραια που τα λεει, και του απαντας "δεν με νοιαζει".

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
...είπε ο μεγαλύτερος ΜΑΛΑΚΑΣ μεταξύ 131.877 ατόμων  :S

για να μην ξεχνιόμαστε...

Τυπε εσένα κράζουνε και λένε ψωνάρα ομως οχι εμενα  :2funny:

θες να παραθέσω το θρεντ που ελεγες οτι θα ανοιξεις επιχειρηση να αρχισουμε να γελάμε παλι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom