Νέα

Αυτός...εγω...και ο άλλος..

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Anita_motion
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος απο τους 3 χρήστες νομίζετε οτι γράφει καλύτερα και γιατί?

  • fanis55555

    Ψήφοι: 6 42,9%
  • marios2014

    Ψήφοι: 1 7,1%
  • bluekiss

    Ψήφοι: 7 50,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    14

Anita_motion

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2014
Μηνύματα
21
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σας ( το πραγματικό μου όνομα δεν είναι ανίτα φυσικά και έφτιαξα το account  εδώ για να απαντήσω σε ένα κουλό θέμα που διάβασα και για να συμμετέχω και εγώ με καμία ιστοριούλα,  )
Πριν ξεκινήσω να σας πώ ότι είμαι τις άποψης πως ο άνθρωπος πρέπει να εκπληρώνει τις φαντασιώσεις του μέχρι ενός ορισμένου σημείου πάντα στα φυσιολογικά πλαίσια που ορίζει η ηθική του και του συντρόφου του με εξέρεση  κραυγαλέες περιπτώσεις ανωμαλίας και αρρωστημένης διαστροφής όπως π.χ παιδεραστία –κτηνοβασία-νεκροφιλία κλπ.

Πριν 5 χρόνια περίπου ( στα 20 μου δηλαδή)  ήμουν σε σχέση με τον Νίκο ( fake όνομα) ο οποίος ήταν κατά 12 χρόνια μεγαλύτερός μου αλλα σίγουρα δεν τον έκανες πάνω από 30.
Ενας κούκλος ζωγραφιστός με καστανόξανθο ατημέλητο μαλλί μεγάλα πράσινα μάτια και βαριά αισθησιακή φωνή.Τον γνώρισα στην σχολή ενώ πίναμε καφέ με τις φίλες μου στο προαύλιο μας ρώτησε κατά που πέφτει η γραμματεία (δούλευε κούριερ) και φυσικά τον πήγα εγω μέχρι εκεί και περίμενα παρακαλώ να τον ξεπροβοδίσω και μέχρι έξω για να μη χαθεί το παιδί  .ενιγουέη η συνέχεια ήτάν αναμενόμενη μετά από 1 μήνα περίπου ήμασταν μαζί.
Ο Νίκος είχε ένα μοναδικό τρόπο να με «λύνει» στο σεξ να με κάνει να μιλάω και να εκφράζομαι σε σημείο να μην αναγνωρίζω τον εαυτό μου πολλές φορές με αυτά που κάνουμε και λέμε στο κρεβάτι και γενικά σε όλα τα σημεία που βγάζαμε τα μάτια μας..
Στους 2 μήνες που ήμασταν μαζί είχαμε φτάσει πολύ κοντά στο σημείο να κάνουμε τρίο αλλα το σταμάτησα γιατι κάτι με τράβηξε πίσω ,ενώ μου άρεσε σαν ιδέα κάτω από την κατάλληλη ατμόσφαιρα, ένιωσα ότι αν συνέχιζα θα ξενέρωνα και θα χαλούσα ολη τη βραδιά. Ο Νίκος λοιπόν ήξερε καλά ότι αυτό ήταν μια από τις πικάντικες φαντασιώσεις μου και περίμενε την επόμενη  κατάλληλη στιγμή να μου το «σερβίρει» πιο οργανωμένο στο πιάτο.
Ένα βράδυ λοιπόν μπεκρουλιάζαμε σε γνωστό μπαρ στα Εξάρχεια και μετά από το 3 ποτό ψιλοζαλισμένοι και οι 2 με ρωτάει….  Αν δεν ήσουν μαζί μου με ποιον από όλους εδώ μέσα θα έκανες άνετα σεξ? Γυρνάω λοιπόν και εγω για πλάκα και του δείχνω έναν τύπο που καθότανε στο μπαρ μόνος του και μίλαγε με τον μπάρμαν ( εντάξει όχι και τόσο για πλάκα ήταν κόλαση το παιδί) χμμμ μάλιστα μου λεει ο νίκος και συνεχίσαμε το ποτό μας μετα ήρθανε και τα σφηνάκια και άλλα σφηνάκια και 4ο ποτό μέχρι που δεν άντεξα και του λεω ..πάμε αγάπη μου σπιτάκι μας να συνεχίσουμε τα ποτά μας? Βαρέθηκα εδώ
Εντελώς ζαλισμένοι φτάσαμε σπίτι ενώ εγω ένιωθα πάρα πολύ περίεργα για ένα περίεργο λόγο διαισθανόμουν ότι κάτι διαφορετικό θα συμβεί εκείνο το βράδυ.Απο το ανσανσέρ είχε ξεκινήσει να με φιλάει μου σήκωνε το φόρεμα και με έτριβε μέσα από το εσώρουχό μου.Με το που μπήκαμε σπίτι έβαλε κατευθείαν μουσική δυνατά ( πάλι καλά που έλειπε ο στριμμένος ο κολόγερος από δίπλα) πήρε τη μάσκα που φοράω μερικές φορες όταν κοιμάμαι και μου έκλεισε τα μάτια με έβαλε να γονατίσω ( είχαμε κάνει αρκετες φορές σεξ με τα μάτια μου κλειστά και μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά γαργαλιστικό) Γονατισμένη όπως ήμουν μου έβγαλε το μπολερό  και έμεινα μόνο με το φόρεμα το οποιο ηταν στράπλες και λίγο κοντό και άρχισε να με χαιδεύει στους ώμους στην πλάτη να με φιλάει πίσω από το λαιμό στα χείλια .Είχα ερεθιστεί πάρα πολλυ και ήμουν ακίνητη και απολάμβανα τα χάδια του και τα φιλιά του.Ο Νίκος ηταν αμίλητος και οι κινήσεις του ηταν βασανιστικά αργες σε σημείο να θέλω να τον αρπάξω και να τον βιάσω. Μέσα στη μουσική και στα χάδια ακούω μια πόρτα να κλείνει και τρόμαξα
Νικο κάποιος έκλεισε την πόρτα μας
Κανείς δεν έκλεισε την πόρτα μας μη φοβάσε η διπλανή ήρθε σπίτι της ετσι την κοπανάει πάντα τώρα θα την μάθεις?
Δεν με έπεισε καθόλου η απάντησή του αλλα παρόλαυτα δεν έκανα καμία κίνηση να βγάλω τη μάσκα και συνέχισα να απολαμβάνω τα χάδια του τα οποία σιγά σιγά επεκτεινόντουσαν στα πόδια μου στο στήθος μου παντού…είχε ξεκινήσει να μου μιλάει βρώμικα με την βαριά αισθησιακή φωνή του..ένιωθα ότι με έιχε ολόκληρη δική του και δεν υπήρχε περίπτωση να αντισταθώ σε καμία από τις ορέξεις του..Σηκώθηκε ορθιος και μου έβαλε τον πούτσο του στο στόμα μου πιέζοντας με απαλά από το κεφάλι και ξεκίνησα να τον γλύφω με τον ρυθμό που εκείνος μου όριζε .Τα χέρια μου ηταν κολλημένα πάνω στα ποδια μου και το κεφάλι μου παραδομένο στα χέρια του εν όσο τον έγλυφα αυτά τα αχ από την κομπιασμένη μπάσα φωνή του με άναβαν και με έκαναν να τον γλύφω με περισσότερο πάθος.
Μικρή μου σήμερα θα σε ξεφτιλίσω, μου λέει, έτσι όπως σε βλέπω να με γλύφεις μου έχεις ξυπνήσει αρρωστημένες ορέξεις.Κατέβασε  το φορεματάκι σου και δείξε μου το στήθος σου..
Έκανα ότι μου είπε χωρίς δεύτερη σκέψη κατέβασα το φόρεμα από πανω και άρχισα να παίζω με το στήθος μου και τις θηλές μου, που ξέρω ότι τον ερεθίζει πάντα όταν το κάνω, ένιωθα το πράμα του να σκληρένει και να χοντρένει ακόμα περισσότερο μέσα στο στόμα μου .
Με σήκωσε ορθια με μισοκατεβασμένο το φόρεμα μου έδεσε τα χέρια με το σκοινάκι της γυμναστικής και την άλλη ακρη του σκοινιού την έδεσε στο μονόζυγο που έιχαμε στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας .Ήμουν ημίγυμνη δεμένη με κλειστά τα μάτια παραδωμένη ολοκληρωτικά στις ορέξεις του. Ζούσα μια πρωτόγνωρη ηδονή πραγματικά. Μου κατέβασε βιαστικά το φόρεμα και το εσώρουχο και με άφησε μόνο με τα μποτάκια μου τη μάσκα και το ασημένιο χοντρο μενταγιόν μου που φορούσα στο λαιμό με δεμένα τα χέρια μου σηκωμένα και δεμένα πάνω στο μονόζυγο. Ξεκίνησε να με φιλάει στο στόμα στο λαιμό ενδιάμεσα στο στήθος μετά άρχισε να μου ρουφάει τις θηλές μου κατέβηκε αργα προς την κοιλιά μου με τη γλώσσα του …έτρεμαν τα πόδια μου από την ηδονή…εφτασε μεχρι το μπικίνι μου και ξεκίνησε να με γλύφει αργά και βασανιστικά γύρο από το γατάκι μου ανάμεσα στα πόδια μου στα μπούτια μου που ετρεμαν καθώς η γλώσσα του ανεβοκατέβενε και τα μούσκευε ..ακούμπησε το χέρι του ανάμσα στα πόδια μου και έφτασε μέχρι το γατακι μου και ξεκίνησε τα το τρίβει απαλά καθώς η γλώσα του βρισκόταν και εκείνη πολλυ κοντά γλυγφοντάς με σε απόσταση αναπνοής από το ,υγρό πλέων ,γατάκι μου…έσκυψε από κάτω μου μου άνοιξε τα ποδια ,οσο μπορούσαν να ανοίξουν οπως ημουν δεμένη,και ένιωσα τη γλώσσα του να πέζει με το μουνάκι μου..ιδρωσα ξαφνικά ένιωσα ολο μου το κορμί να καίγεται ..μου χούφτονε τα καπούλια και μου τα άνοιγε και έβαζε ολο και περισότερο μέσα τη γλώσσα του..σηκώθηκε παλι όρθιος ηρθε κοντά στο πρόσωπο μου από πίσω και βαζοντας το χέρι του ανάμεσα στα καπούλια μου και τα δάχτυλά του στο μουνάκι μου μου λέει…Για κοιτα τι σου έχω….μου τραβάει λίγο τη μάσκα και στον καναπέ απέναντι ήταν ο τύπος που του έιχα πει στο μπαρ ολόγυμνος με τα  πόδια ανοιχτά και έτριβε τον πούτσο του που περιττό να πω ότι ήταν πελώριος και είχε γίνει κάγκελο..ΜΑΑ ΠΩΣ? τι γίνετε εδώ???Πως βρέθηκε αυτός εδώ ρε μωρό?Ελα σταμάτα πες του να φύγει ..ελα σε παρακαλω..
Μου ξαναέκλεισε τα μάτια χωρίς να μου απαντήσει καν έσκυψε κάτω μου και συνέχισε να με γλύφει. Ένιωθα μια τεράστια ηδονή αναμεμιγμένη με ντροπή που δε μπορώ να περιγράψω με λόγια. Δεν ήξερα αν ήθελα να το σταματήσω ολο αυτό να ουρλιάξω η να αφεθώ να δω που θέλει να με πάει..ο νικος συνέχιζε να με γλύφει ενώ σε κάθε παυση των τραγουδιών άκουγα τα βαριά βογκητά πλέων και του άλλου που επεζε με τον πούτσο του στον καναπέ. Ντροπή και ηδονή συνέχιζαν να με κυριεύουν παράλληλα αλλα οσο πήγενα το συνήθιζα μέχρι που σε κάποια στιγμή κατάφερα να ξεχάσω τελείως την παρουσία του άλου στο δωμάτιο..
Με έλυσε ο νίκος και με πήγε στην κρεβατοκάμαρα…με έβαλε να στηθώ στα 4 και ξεκίνησε να με γλύφει από πίσω ..λύγισα τη λεκάνη μου οσο περισσότερο μπορούσα ώστε να του δώσω μεγαλύτερο πεδίο να κάνει τη «δουλειά» του  και η γλώσσα του άρχισε να παίζει σαν τρελή με το γατάκι μου χωρίς καν να με ακουμπήσει με τα χέρια …καθώς με έγλυφε δεν άντεχα και εβγαζα διστακτικά αχ φοβούμενη μην ακουστω στον άλλον…
Σαρέσει μικρή μου?…άκουσα μια φωνή ακριβώς δίπλα στο αυτί μου..και σάστισα αφου παράληλα ένιωθα και τον γλώσσα μεσα στο μουνάκι μου..εκεί κατάλαβα ότι αυτος που με έγλυφε δεν ήταν ο νίκος
Τι κάνετε τώρα του λέω….θέλεις να κάνουμε σεξ οι 3 μας?
Δεν σου αρέσει μικρή?
Μου αρέσει αλλα.. άλλο αυτό….δεν το έχω ξανακάνει ξέρεις!!!
Το έχεις ξανακάνει μικρη..
Ποτε καλέ και δε το θυμάμε?
Το κάνεις τωρα..μη μου πεις ότι σε χαλάει
Πριν προλάβω να απαντήσω μου ανασηκώνει το κεφάλι και μου βάζει τον πούτσο του στο στόμα μου ενώ ο άλλος μπήκε μέσα μου αργά και βαθιά ..δεν ήξερα τι να κάνω ειλικρινά. Ένιωθα η μεγαλύτερη πουτάνα που υπήρχε στον πλανήτη…σταμάτησε τελείως η μουσική και έμεινα να ακούω τα βαριά βογκητά τους ενώ τα χέρια του ενως είχανε χουφτώσει τα καπούλια μου και του νίκου τα μαλλιά μου και με πιέζανε να πάρω ποιο βαθιά τον πούτσο του…ένιωθα 2 πούτσους να γλιστράνε μέσα μου καυτούς και σκληρούς εκ των οποίων ο ένας ήταν ενως παντελώς άγνωστου τύπου που έιχα δεί για 5 λεπτα στο μπαρ και δεν είχαμε ανταλλάξει ουτε κουβέντα…τραγικο αλλα άκρως ερεθιστικό κατά κάποιο τρόπο..
Τι θεικό κορμί είναι αυτό ρε φίλε μου που έχει το κορίτσι?Τι απίστευτη κολάρα τι κορμάρα έχεις ρε κουκλάρα μου??? …μου έλεγε ο τύπος και βογκούσε όλο και ποιο δυνατά καθώς με «έπερνε» ενώ ο νίκος καθισμένοα στα γόνατα μπροστα μου καθώς τον εγλυφα έγερνε μπροστά και μου χάιδευε την πλάτη και τα ΄χρια του που και που φτάναν μέχρι τα καπούλια μου τα οποία άνοιγε και μου πείραζε την άλλη τρύπα με τα ΄δάχτυλά του .
Με είχαν  κάνει ολοκληρωτικά δικιά τους. Ήταν ενας  «βιασμός» από εκείνους που θα απολάμβανε η κάθε γυναίκα πραγματικά…Με σηκώσανε και με έβαλαν να κάβαλήσω τον τύπο που ξάπλωσε στο κρεβάτι..Με τράβηξε από τα μαλιά και όπως με έπερνε καθισμένη πάνω του εφερε το πρωσοπό μου κοντα στο δικό του μου τράβηξε τη μάσκα και αφου με κοίταξε στα μάτια με το θολωμένο βλέμα του από την ηδονή ξεκίνησε να με φιλάει ..Ήμουν αρκετά μαγκωμένη και αμήχανη με όλο αυτό..αλλα δε σταμάτησα….αφέθηκα και ξεκινήσαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα ενώ με έπερνε δυνατά και βαθιά όπως καθόμουν επάνω του…ο νίκος είχε φύγει από το δωμάτιο οσο γινότανε ολο αυτό.Οπως ήμουν σκυμένη επάνο στον τύπο μου λέει ψιθιριστά στο αυτί..
Το ξέρεις ότι έχεις το ποιο πρόστυχο βλέμα και το ποιο όμορφο κορμί που έχω συναντήσει?
…δεν έιπα λέξη …τον κοίταγα μέσα στα μάτια με γουρλομένα τα δικά μου..
Πως την βλέπεις την εμπειρία με 2 άντρες τελικά?θα μου πεις?
…εξακολουθούσα να μη μιλάω…τον κοίταγα μεσα στα μάτια ενώ με επερνε αργα καθός μου μιλούσε…μα το θεό ήταν κολασμένη στιγμή..
Θα μιλήσεις ομορφούλα?
…τι θέλεις να σου πω?
Πως νιώθεις με 2 άντρες καυλομένους για πάρτη σου να σε γαμάνε?
..πουτάνα ίσως??? Πως θες να νιώθω δηλαδή?
Ετσι σε θέλουμε μπράβο κουκλάρα μου…φτιάξε με..
….εεεε τι ενοείς δε σε κατάλαβα..???
Θέλεις να σου πω η να σου δέιξω τι ενοώ..???
Πριν προλάβω να απαντήσω με ξανακολάει στα χείλια του και ξεκινάει να με περνει πολλυ γρήγορα παλι και βαθειά ενώ ένιωσα και το χέρι του νίκου να πειράζει την πίσω τρύπα μου ( με τον νίκο το είχαμε κάνει 2 φορές από πίσω μεχρι τότε) Ενιωσα τα δαχτυλά του να βάζουν λιπαντικό και αμέσως γλίστρησε  και εκείνος μέσα μου ..κατα περίεργο τρόπο ο πόνος κράτησε ελάχιστα δευτερόλεπτα και αμέσως έδωσε τη θέση του σε μια πρωτόγνωρη ηδονη..μπενοβγνενανε και οι 2 μέσα μου τους ένιωθα να κενε και να σπαρταράνε καθος με περνανε έιχα τελειώσει ηδη μια φορα ο τύπος δε σταμάταγε να με φιλάει και να μου γλύφει τις θηλές ενώ ο νίκος εμπενε μέσα μου από πίσω και όταν εμπενε ολόκληρος με πίεζε με δύναμη ..ένιωθα να έιμαι ανοιχτή και μουσκεμένη τελείως. Δεν έβγαζα μιλιά μονο βογκούσα και αφηνόμουν στα χέρια τους..ξεκινήσανε να με παίρνουν και οι 2 ποιο δυνατά και ποιο γρήγορα ποιο βαθιά .. ανατριχιάζοντας ολο το κορμί μου καθως ο τύπος από κάτω έγλυφε με μανια παράλληλα τις θηλές μου..έφτασα σε δεύτερο οργασμό μεσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και καθος τελείωνα ένιωσα κατι καυτό να μου γεμίζει την πίσω τρύπα. Ο νίκος είχε τελειώσει μέσα μου και πραγματικά η αίσθηση ήταν απερίγραπτη. Δεν βγήκε από μέσα μου συνέχισε να με παίρνει πολλυ αργα μέχρι που σε κάποια στιγμή ακου των τύπο να βογκάει δυνατά και να με βρίζει…παρτα μου λεει και νιόθω το πραμα του να σπαρταράει μέσα μου ..ανατρίχιασα οι ρώγες μου ειχανε σκληρύνει τελείως μεσα στο στόμα του ενώ ένιωσα 4 χέρια να μου χουφτώνουν τα καπούλια να μου δίνουν σκαμπιλάκια ..βγήκανε και οι 2 ο τύπος εβγαλε το προφυλακτικο του με γυρίσανε ανάσκελα και ξεκινησανε να με γλύφουν παντου …παντού και για πολύ ωρα μέχρι που τελείωσα για Τρίτη φορά στο στόμα του τύπου ..
Δεν μετάνιωσα για τίποτα.. με τον τύπο δεν ξαναβρεθήκαμε ποτε ουτε ξανασυναντηθήκαμε τυχέα ..(και ούτε και θέλω εδώ που τα λέμε) Ηταν απίστευτη σαν εμπειρία επειδή οργανώθηκε με τον κατάληλο τρόπο από τον νίκο..Μη ξεχάσω να πω ότι σε ολη τη διάρκεια μου λέγανε διάφορα που δε μπορώ να μεταφέρω…
Ελπίζω να μετέφερα με ωραίο τρόπο αυτό που έζησα.. συγνώμη αν κούρασα με πολλες περιγραφές. Have fun….
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.466
Κριτικές
1
Like
32.457
Πόντοι
8.006
Mika Arist εσυ?
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.466
Κριτικές
1
Like
32.457
Πόντοι
8.006
Τώρα είδα..η μίκα είναι αυτη που απάντησα στο θέμα της.αυτή είναι ξενέρωτη εντελώς ..είδες τι γράφει?Σαν δικηγορίνα μιλάει
Αν ηταν δικηγορινα δεν θα πετούσε κατι ακυρίλες για παιδεραστίες.
Εξαλλου εγω είμαι δικηγόρος και μπορω να ξεχωρισω τις δικηγορινες!
 

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Μηνύματα
2.782
Κριτικές
4
Like
1.819
Πόντοι
216
Γειά σας ( το πραγματικό μου όνομα δεν είναι ανίτα φυσικά και έφτιαξα το account  εδώ για να απαντήσω σε ένα κουλό θέμα που διάβασα και για να συμμετέχω και εγώ με καμία ιστοριούλα,  )
Πριν ξεκινήσω να σας πώ ότι είμαι τις άποψης πως ο άνθρωπος πρέπει να εκπληρώνει τις φαντασιώσεις του μέχρι ενός ορισμένου σημείου πάντα στα φυσιολογικά πλαίσια που ορίζει η ηθική του και του συντρόφου του με εξέρεση  κραυγαλέες περιπτώσεις ανωμαλίας και αρρωστημένης διαστροφής όπως π.χ παιδεραστία –κτηνοβασία-νεκροφιλία κλπ.

Πριν 5 χρόνια περίπου ( στα 20 μου δηλαδή)  ήμουν σε σχέση με τον Νίκο ( fake όνομα) ο οποίος ήταν κατά 12 χρόνια μεγαλύτερός μου αλλα σίγουρα δεν τον έκανες πάνω από 30.
Ενας κούκλος ζωγραφιστός με καστανόξανθο ατημέλητο μαλλί μεγάλα πράσινα μάτια και βαριά αισθησιακή φωνή.Τον γνώρισα στην σχολή ενώ πίναμε καφέ με τις φίλες μου στο προαύλιο μας ρώτησε κατά που πέφτει η γραμματεία (δούλευε κούριερ) και φυσικά τον πήγα εγω μέχρι εκεί και περίμενα παρακαλώ να τον ξεπροβοδίσω και μέχρι έξω για να μη χαθεί το παιδί   .ενιγουέη η συνέχεια ήτάν αναμενόμενη μετά από 1 μήνα περίπου ήμασταν μαζί.
Ο Νίκος είχε ένα μοναδικό τρόπο να με «λύνει» στο σεξ να με κάνει να μιλάω και να εκφράζομαι σε σημείο να μην αναγνωρίζω τον εαυτό μου πολλές φορές με αυτά που κάνουμε και λέμε στο κρεβάτι και γενικά σε όλα τα σημεία που βγάζαμε τα μάτια μας..
Στους 2 μήνες που ήμασταν μαζί είχαμε φτάσει πολύ κοντά στο σημείο να κάνουμε τρίο αλλα το σταμάτησα γιατι κάτι με τράβηξε πίσω ,ενώ μου άρεσε σαν ιδέα κάτω από την κατάλληλη ατμόσφαιρα, ένιωσα ότι αν συνέχιζα θα ξενέρωνα και θα χαλούσα ολη τη βραδιά. Ο Νίκος λοιπόν ήξερε καλά ότι αυτό ήταν μια από τις πικάντικες φαντασιώσεις μου και περίμενε την επόμενη  κατάλληλη στιγμή να μου το «σερβίρει» πιο οργανωμένο στο πιάτο.
Ένα βράδυ λοιπόν μπεκρουλιάζαμε σε γνωστό μπαρ στα Εξάρχεια και μετά από το 3 ποτό ψιλοζαλισμένοι και οι 2 με ρωτάει….  Αν δεν ήσουν μαζί μου με ποιον από όλους εδώ μέσα θα έκανες άνετα σεξ? Γυρνάω λοιπόν και εγω για πλάκα και του δείχνω έναν τύπο που καθότανε στο μπαρ μόνος του και μίλαγε με τον μπάρμαν ( εντάξει όχι και τόσο για πλάκα ήταν κόλαση το παιδί) χμμμ μάλιστα μου λεει ο νίκος και συνεχίσαμε το ποτό μας μετα ήρθανε και τα σφηνάκια και άλλα σφηνάκια και 4ο ποτό μέχρι που δεν άντεξα και του λεω ..πάμε αγάπη μου σπιτάκι μας να συνεχίσουμε τα ποτά μας? Βαρέθηκα εδώ
Εντελώς ζαλισμένοι φτάσαμε σπίτι ενώ εγω ένιωθα πάρα πολύ περίεργα για ένα περίεργο λόγο διαισθανόμουν ότι κάτι διαφορετικό θα συμβεί εκείνο το βράδυ.Απο το ανσανσέρ είχε ξεκινήσει να με φιλάει μου σήκωνε το φόρεμα και με έτριβε μέσα από το εσώρουχό μου.Με το που μπήκαμε σπίτι έβαλε κατευθείαν μουσική δυνατά ( πάλι καλά που έλειπε ο στριμμένος ο κολόγερος από δίπλα) πήρε τη μάσκα που φοράω μερικές φορες όταν κοιμάμαι και μου έκλεισε τα μάτια με έβαλε να γονατίσω ( είχαμε κάνει αρκετες φορές σεξ με τα μάτια μου κλειστά και μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά γαργαλιστικό) Γονατισμένη όπως ήμουν μου έβγαλε το μπολερό  και έμεινα μόνο με το φόρεμα το οποιο ηταν στράπλες και λίγο κοντό και άρχισε να με χαιδεύει στους ώμους στην πλάτη να με φιλάει πίσω από το λαιμό στα χείλια .Είχα ερεθιστεί πάρα πολλυ και ήμουν ακίνητη και απολάμβανα τα χάδια του και τα φιλιά του.Ο Νίκος ηταν αμίλητος και οι κινήσεις του ηταν βασανιστικά αργες σε σημείο να θέλω να τον αρπάξω και να τον βιάσω. Μέσα στη μουσική και στα χάδια ακούω μια πόρτα να κλείνει και τρόμαξα
Νικο κάποιος έκλεισε την πόρτα μας
Κανείς δεν έκλεισε την πόρτα μας μη φοβάσε η διπλανή ήρθε σπίτι της ετσι την κοπανάει πάντα τώρα θα την μάθεις?
Δεν με έπεισε καθόλου η απάντησή του αλλα παρόλαυτα δεν έκανα καμία κίνηση να βγάλω τη μάσκα και συνέχισα να απολαμβάνω τα χάδια του τα οποία σιγά σιγά επεκτεινόντουσαν στα πόδια μου στο στήθος μου παντού…είχε ξεκινήσει να μου μιλάει βρώμικα με την βαριά αισθησιακή φωνή του..ένιωθα ότι με έιχε ολόκληρη δική του και δεν υπήρχε περίπτωση να αντισταθώ σε καμία από τις ορέξεις του..Σηκώθηκε ορθιος και μου έβαλε τον πούτσο του στο στόμα μου πιέζοντας με απαλά από το κεφάλι και ξεκίνησα να τον γλύφω με τον ρυθμό που εκείνος μου όριζε .Τα χέρια μου ηταν κολλημένα πάνω στα ποδια μου και το κεφάλι μου παραδομένο στα χέρια του εν όσο τον έγλυφα αυτά τα αχ από την κομπιασμένη μπάσα φωνή του με άναβαν και με έκαναν να τον γλύφω με περισσότερο πάθος.
Μικρή μου σήμερα θα σε ξεφτιλίσω, μου λέει, έτσι όπως σε βλέπω να με γλύφεις μου έχεις ξυπνήσει αρρωστημένες ορέξεις.Κατέβασε  το φορεματάκι σου και δείξε μου το στήθος σου..
Έκανα ότι μου είπε χωρίς δεύτερη σκέψη κατέβασα το φόρεμα από πανω και άρχισα να παίζω με το στήθος μου και τις θηλές μου, που ξέρω ότι τον ερεθίζει πάντα όταν το κάνω, ένιωθα το πράμα του να σκληρένει και να χοντρένει ακόμα περισσότερο μέσα στο στόμα μου .
Με σήκωσε ορθια με μισοκατεβασμένο το φόρεμα μου έδεσε τα χέρια με το σκοινάκι της γυμναστικής και την άλλη ακρη του σκοινιού την έδεσε στο μονόζυγο που έιχαμε στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας .Ήμουν ημίγυμνη δεμένη με κλειστά τα μάτια παραδωμένη ολοκληρωτικά στις ορέξεις του. Ζούσα μια πρωτόγνωρη ηδονή πραγματικά. Μου κατέβασε βιαστικά το φόρεμα και το εσώρουχο και με άφησε μόνο με τα μποτάκια μου τη μάσκα και το ασημένιο χοντρο μενταγιόν μου που φορούσα στο λαιμό με δεμένα τα χέρια μου σηκωμένα και δεμένα πάνω στο μονόζυγο. Ξεκίνησε να με φιλάει στο στόμα στο λαιμό ενδιάμεσα στο στήθος μετά άρχισε να μου ρουφάει τις θηλές μου κατέβηκε αργα προς την κοιλιά μου με τη γλώσσα του …έτρεμαν τα πόδια μου από την ηδονή…εφτασε μεχρι το μπικίνι μου και ξεκίνησε να με γλύφει αργά και βασανιστικά γύρο από το γατάκι μου ανάμεσα στα πόδια μου στα μπούτια μου που ετρεμαν καθώς η γλώσσα του ανεβοκατέβενε και τα μούσκευε ..ακούμπησε το χέρι του ανάμσα στα πόδια μου και έφτασε μέχρι το γατακι μου και ξεκίνησε τα το τρίβει απαλά καθώς η γλώσα του βρισκόταν και εκείνη πολλυ κοντά γλυγφοντάς με σε απόσταση αναπνοής από το ,υγρό πλέων ,γατάκι μου…έσκυψε από κάτω μου μου άνοιξε τα ποδια ,οσο μπορούσαν να ανοίξουν οπως ημουν δεμένη,και ένιωσα τη γλώσσα του να πέζει με το μουνάκι μου..ιδρωσα ξαφνικά ένιωσα ολο μου το κορμί να καίγεται ..μου χούφτονε τα καπούλια και μου τα άνοιγε και έβαζε ολο και περισότερο μέσα τη γλώσσα του..σηκώθηκε παλι όρθιος ηρθε κοντά στο πρόσωπο μου από πίσω και βαζοντας το χέρι του ανάμεσα στα καπούλια μου και τα δάχτυλά του στο μουνάκι μου μου λέει…Για κοιτα τι σου έχω….μου τραβάει λίγο τη μάσκα και στον καναπέ απέναντι ήταν ο τύπος που του έιχα πει στο μπαρ ολόγυμνος με τα  πόδια ανοιχτά και έτριβε τον πούτσο του που περιττό να πω ότι ήταν πελώριος και είχε γίνει κάγκελο..ΜΑΑ ΠΩΣ? τι γίνετε εδώ???Πως βρέθηκε αυτός εδώ ρε μωρό?Ελα σταμάτα πες του να φύγει ..ελα σε παρακαλω..
Μου ξαναέκλεισε τα μάτια χωρίς να μου απαντήσει καν έσκυψε κάτω μου και συνέχισε να με γλύφει. Ένιωθα μια τεράστια ηδονή αναμεμιγμένη με ντροπή που δε μπορώ να περιγράψω με λόγια. Δεν ήξερα αν ήθελα να το σταματήσω ολο αυτό να ουρλιάξω η να αφεθώ να δω που θέλει να με πάει..ο νικος συνέχιζε να με γλύφει ενώ σε κάθε παυση των τραγουδιών άκουγα τα βαριά βογκητά πλέων και του άλλου που επεζε με τον πούτσο του στον καναπέ. Ντροπή και ηδονή συνέχιζαν να με κυριεύουν παράλληλα αλλα οσο πήγενα το συνήθιζα μέχρι που σε κάποια στιγμή κατάφερα να ξεχάσω τελείως την παρουσία του άλου στο δωμάτιο..
Με έλυσε ο νίκος και με πήγε στην κρεβατοκάμαρα…με έβαλε να στηθώ στα 4 και ξεκίνησε να με γλύφει από πίσω ..λύγισα τη λεκάνη μου οσο περισσότερο μπορούσα ώστε να του δώσω μεγαλύτερο πεδίο να κάνει τη «δουλειά» του  και η γλώσσα του άρχισε να παίζει σαν τρελή με το γατάκι μου χωρίς καν να με ακουμπήσει με τα χέρια …καθώς με έγλυφε δεν άντεχα και εβγαζα διστακτικά αχ φοβούμενη μην ακουστω στον άλλον…
Σαρέσει μικρή μου?…άκουσα μια φωνή ακριβώς δίπλα στο αυτί μου..και σάστισα αφου παράληλα ένιωθα και τον γλώσσα μεσα στο μουνάκι μου..εκεί κατάλαβα ότι αυτος που με έγλυφε δεν ήταν ο νίκος
Τι κάνετε τώρα του λέω….θέλεις να κάνουμε σεξ οι 3 μας?
Δεν σου αρέσει μικρή?
Μου αρέσει αλλα.. άλλο αυτό….δεν το έχω ξανακάνει ξέρεις!!!
Το έχεις ξανακάνει μικρη..
Ποτε καλέ και δε το θυμάμε?
Το κάνεις τωρα..μη μου πεις ότι σε χαλάει
Πριν προλάβω να απαντήσω μου ανασηκώνει το κεφάλι και μου βάζει τον πούτσο του στο στόμα μου ενώ ο άλλος μπήκε μέσα μου αργά και βαθιά ..δεν ήξερα τι να κάνω ειλικρινά. Ένιωθα η μεγαλύτερη πουτάνα που υπήρχε στον πλανήτη…σταμάτησε τελείως η μουσική και έμεινα να ακούω τα βαριά βογκητά τους ενώ τα χέρια του ενως είχανε χουφτώσει τα καπούλια μου και του νίκου τα μαλλιά μου και με πιέζανε να πάρω ποιο βαθιά τον πούτσο του…ένιωθα 2 πούτσους να γλιστράνε μέσα μου καυτούς και σκληρούς εκ των οποίων ο ένας ήταν ενως παντελώς άγνωστου τύπου που έιχα δεί για 5 λεπτα στο μπαρ και δεν είχαμε ανταλλάξει ουτε κουβέντα…τραγικο αλλα άκρως ερεθιστικό κατά κάποιο τρόπο..
Τι θεικό κορμί είναι αυτό ρε φίλε μου που έχει το κορίτσι?Τι απίστευτη κολάρα τι κορμάρα έχεις ρε κουκλάρα μου??? …μου έλεγε ο τύπος και βογκούσε όλο και ποιο δυνατά καθώς με «έπερνε» ενώ ο νίκος καθισμένοα στα γόνατα μπροστα μου καθώς τον εγλυφα έγερνε μπροστά και μου χάιδευε την πλάτη και τα ΄χρια του που και που φτάναν μέχρι τα καπούλια μου τα οποία άνοιγε και μου πείραζε την άλλη τρύπα με τα ΄δάχτυλά του .
Με είχαν  κάνει ολοκληρωτικά δικιά τους. Ήταν ενας  «βιασμός» από εκείνους που θα απολάμβανε η κάθε γυναίκα πραγματικά…Με σηκώσανε και με έβαλαν να κάβαλήσω τον τύπο που ξάπλωσε στο κρεβάτι..Με τράβηξε από τα μαλιά και όπως με έπερνε καθισμένη πάνω του εφερε το πρωσοπό μου κοντα στο δικό του μου τράβηξε τη μάσκα και αφου με κοίταξε στα μάτια με το θολωμένο βλέμα του από την ηδονή ξεκίνησε να με φιλάει ..Ήμουν αρκετά μαγκωμένη και αμήχανη με όλο αυτό..αλλα δε σταμάτησα….αφέθηκα και ξεκινήσαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα ενώ με έπερνε δυνατά και βαθιά όπως καθόμουν επάνω του…ο νίκος είχε φύγει από το δωμάτιο οσο γινότανε ολο αυτό.Οπως ήμουν σκυμένη επάνο στον τύπο μου λέει ψιθιριστά στο αυτί..
Το ξέρεις ότι έχεις το ποιο πρόστυχο βλέμα και το ποιο όμορφο κορμί που έχω συναντήσει?
…δεν έιπα λέξη …τον κοίταγα μέσα στα μάτια με γουρλομένα τα δικά μου..
Πως την βλέπεις την εμπειρία με 2 άντρες τελικά?θα μου πεις?
…εξακολουθούσα να μη μιλάω…τον κοίταγα μεσα στα μάτια ενώ με επερνε αργα καθός μου μιλούσε…μα το θεό ήταν κολασμένη στιγμή..
Θα μιλήσεις ομορφούλα?
…τι θέλεις να σου πω?
Πως νιώθεις με 2 άντρες καυλομένους για πάρτη σου να σε γαμάνε?
..πουτάνα ίσως??? Πως θες να νιώθω δηλαδή?
Ετσι σε θέλουμε μπράβο κουκλάρα μου…φτιάξε με..
….εεεε τι ενοείς δε σε κατάλαβα..???
Θέλεις να σου πω η να σου δέιξω τι ενοώ..???
Πριν προλάβω να απαντήσω με ξανακολάει στα χείλια του και ξεκινάει να με περνει πολλυ γρήγορα παλι και βαθειά ενώ ένιωσα και το χέρι του νίκου να πειράζει την πίσω τρύπα μου ( με τον νίκο το είχαμε κάνει 2 φορές από πίσω μεχρι τότε) Ενιωσα τα δαχτυλά του να βάζουν λιπαντικό και αμέσως γλίστρησε  και εκείνος μέσα μου ..κατα περίεργο τρόπο ο πόνος κράτησε ελάχιστα δευτερόλεπτα και αμέσως έδωσε τη θέση του σε μια πρωτόγνωρη ηδονη..μπενοβγνενανε και οι 2 μέσα μου τους ένιωθα να κενε και να σπαρταράνε καθος με περνανε έιχα τελειώσει ηδη μια φορα ο τύπος δε σταμάταγε να με φιλάει και να μου γλύφει τις θηλές ενώ ο νίκος εμπενε μέσα μου από πίσω και όταν εμπενε ολόκληρος με πίεζε με δύναμη ..ένιωθα να έιμαι ανοιχτή και μουσκεμένη τελείως. Δεν έβγαζα μιλιά μονο βογκούσα και αφηνόμουν στα χέρια τους..ξεκινήσανε να με παίρνουν και οι 2 ποιο δυνατά και ποιο γρήγορα ποιο βαθιά .. ανατριχιάζοντας ολο το κορμί μου καθως ο τύπος από κάτω έγλυφε με μανια παράλληλα τις θηλές μου..έφτασα σε δεύτερο οργασμό μεσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και καθος τελείωνα ένιωσα κατι καυτό να μου γεμίζει την πίσω τρύπα. Ο νίκος είχε τελειώσει μέσα μου και πραγματικά η αίσθηση ήταν απερίγραπτη. Δεν βγήκε από μέσα μου συνέχισε να με παίρνει πολλυ αργα μέχρι που σε κάποια στιγμή ακου των τύπο να βογκάει δυνατά και να με βρίζει…παρτα μου λεει και νιόθω το πραμα του να σπαρταράει μέσα μου ..ανατρίχιασα οι ρώγες μου ειχανε σκληρύνει τελείως μεσα στο στόμα του ενώ ένιωσα 4 χέρια να μου χουφτώνουν τα καπούλια να μου δίνουν σκαμπιλάκια ..βγήκανε και οι 2 ο τύπος εβγαλε το προφυλακτικο του με γυρίσανε ανάσκελα και ξεκινησανε να με γλύφουν παντου …παντού και για πολύ ωρα μέχρι που τελείωσα για Τρίτη φορά στο στόμα του τύπου ..
Δεν μετάνιωσα για τίποτα.. με τον τύπο δεν ξαναβρεθήκαμε ποτε ουτε ξανασυναντηθήκαμε τυχέα ..(και ούτε και θέλω εδώ που τα λέμε) Ηταν απίστευτη σαν εμπειρία επειδή οργανώθηκε με τον κατάληλο τρόπο από τον νίκο..Μη ξεχάσω να πω ότι σε ολη τη διάρκεια μου λέγανε διάφορα που δε μπορώ να μεταφέρω…
Ελπίζω να μετέφερα με ωραίο τρόπο αυτό που έζησα.. συγνώμη αν κούρασα με πολλες περιγραφές. Have fun….


με τον νικο ειστε ακομα μαζι;
 

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Μηνύματα
2.782
Κριτικές
4
Like
1.819
Πόντοι
216
χριστε μου, εχω τοσα να ρωτησω..............
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom