Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 252K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Τί εννοείς πως δεν υπάρχει Euro 3; Τα saxo που συζητούσαν πριν τί είναι; Εν πάση περιπτώση, η ΕΕ απο 2025 και μετά για οτιδήποτε πανω απο 95γρ COx ΝΟχ θα επιβάλει τρελή φορολόγηση. Κάτι τέτοιο δύσκολα θα βρεθεί ακόμη και σε Euro 6 class σημερα εκτός πολύ compact μοντέλων (και υβριδικών φυσικά).
Χρυσες δουλειες θα κανει ο Ζαν
θα τα αγοραζει σκοτωμενα απο γερμανια και θα τα μοσχοπουλαει στο κουλισταν

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
είσαι ηλίθιος και άσχετος.
5000 ακατέβατα μου έκαναν έκπτωση χωρίς καν προσπάθεια εκ μέρους μου και χωρίς περαιτέρω ή προηγούμενο "παζάρι".
η άποψή σου με αφήνει παγερά αδιάφορο.
πάντως λόγο να κατεβάζω την τιμή δεν έχω, αν ήθελα να το παίξω θα έλεγα ότι πλήρωσα περισσότερα, ΟΧΙ λιγότερα.
έχουμε γαμήσει ένα νήμα με μια μαλακία. πόσο πλήρωσα εγώ τη cla και αν έχω. καθώς και την amg.
σου έχω βάλει φωτογραφίες και από τα δύο αυτκίνητα, και απ'έξω κι από μέσα και με κωλόχερο (μπας και το βουλώσεις) και γαμώ τα κέρατό μου το τράγιο.
επίπεδο νηπιαγωγείου δλδ (στην καλύτερη) αλλά πως διάολο να μιλήσει κανείς μαζί σου?
σκάσε επιτέλους και μίλα για κάτι άλλο...
ανοίγω θέματα προς συζήτηση για αυτοκίνητα και κάθε φορά το γαμάς.
δεν σου αρέσουν αναφορές σε αυτοκίνητα που άφησαν ιστορία, σε θέματα σχετικά με την εξέλιξη των οχημάτων, στα facts που παρέθεσα και που μπορεί κανείς να διαβάσει και κάτι ίσως ενδιαφέρον, σε σε σε....
άει γαμήσου και γράψε εσύ κάτι να γίνει συζήτηση αλλά σταμάτα να μου ζαλίζεις τα παπάρια με το τι οδηγάω.
και σταμάτα να μιλάς για διαδρομές και κόντρες μεγαλόπολη - βυτίνα - σπάρτη λες και είσαι ο ιαβέρης. 35ρη με το μυαλό 15χρονου...
Γκρινιαζεις σαν πουτανα αγαμητη 5 χρόνων ρε προμοτορα.
Ειπαμε να μιλαμε για αμαξια αντρικα εδω μεσα.
Υπαρχουν δυο κατηγοριες οδηγων
1.αυτοι που μεταφερονται
2. Αυτοι που οδηγουν
Εσυ εισαι το πρωτο εγω το δευτερο

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Χρυσες δουλειες θα κανει ο Ζαν
θα τα αγοραζει σκοτωμενα απο γερμανια και θα τα μοσχοπουλαει στο κουλισταν
Το ειχα σκεφτει απλα δεν εκτελωνιζονται euro3 βεβαια οι μαφιοζοι εχουν βρει αλλα κολπα αλλα ασε τα τσιρακια τα γαλαζια να κοιμούνται.
Τους τα φερνουν τα εξαρτηματα ευκολα διαλυμενα και εδω τα χρυσοπληρωνουν.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Το ειχα σκεφτει απλα δεν εκτελωνιζονται euro3 βεβαια οι μαφιοζοι εχουν βρει αλλα κολπα αλλα ασε τα τσιρακια τα γαλαζια να κοιμούνται.
Τους τα φερνουν τα εξαρτηματα ευκολα διαλυμενα και εδω τα χρυσοπληρωνουν.
Aν στις βορειες χωρες βαλουν υψηλες φορολογιες για οτι εκπεμπει πανω απο 95 CO θα τα σκοτωνουν.. Θα τα φερνεις ελλαδα που λιγοι μπορουν να παρουν καινουργιο αμαξι

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
λιγα χρονια πισω εφαγε ενα ωραιοτατο προστιμο γιατι πουλουσε αυτοκινητα με γυρισμενα τα κοντερ... πολυ αξιοπιστο μαγαζι
Δουλεύε μια γνωστη μου κ ο εργοδότης τις παρακολουθούσε με κρυφές cam, ματακιας , δίπλά αρχεία excel με μαύρα , απο πωλήσεις σε σακούλες κλπ κλπ
Σύμπερασμα : αγορασε χωρις φόβο :-)))

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Γενικά τα ιταλικά Ζαν....
Τώρα έχω το Grande punto t-jet, 120 άλογα είναι αλλά βγάζει χαρακτήρα, σε κάθε κόντρα με έχει βγάλει ασπροπροσωπο, μικρότερος είχα την Άλφα 147, καλό γκαζάκι, αλλά σαν το γκραντε δεν είναι...
Σκέφτομαι του χρόνου να πάω σε Άλφα Giulietta του '16..αξίζει λες;
Ξέρω τα αλφα βγάζουν ηλεκτρικά την Τζουλιεττα ομως την έχω ερωτευτεί.
Ωστόσο σκέφτομαι και Abarth Grande punto,
Τι λες ανάμεσα σε αυτά τα 2;;
ΑBarth εχει φίλος μου
ΠΙΣΤΟΛΙ

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ακου ψιψινα οι τιμες παιζουν.
Εχω φερει με 250 εχω φερει με 300 αναλογα.

Επειδή είστε μυρωδιάδες και γράφετε μπουρδες, ευρώ 4 3000 περιβαντολογικο τέλος + τελωνείο, ευρώ 5α 1000 περιβαντολογικο τέλος + τελωνείο, ευρώ 5β μόνο τελωνείο. Μεταφορά από Βουλγαρία 150 ευρώ για Αθήνα όσο πιο βόρεια τόσο φθηνότερα. Την τιμή του τελωνείου διαμορφώνει η εργοστασιακή αξία,ο εξοπλισμός, και λιγότερο τα χιλιόμετρα πλέον.

Ζανούλη μην τα λες σε εμένα. Εγώ δεν γνωρίζω τα νούμερα και βλέπω οτι τα λέτε διαφορετικά.
Μπορεί απλά να σου πιάνουν τον κώλο.
Κρίνοντας όμως από τις επικές μαλακίες που έχεις πει κατά καιρούς κρίνω οτι μάλλον πάλι λες παπαριές.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Γκρινιαζεις σαν πουτανα αγαμητη 5 χρόνων ρε προμοτορα.
Ειπαμε να μιλαμε για αμαξια αντρικα εδω μεσα.
Υπαρχουν δυο κατηγοριες οδηγων
1.αυτοι που μεταφερονται
2. Αυτοι που οδηγουν
Εσυ εισαι το πρωτο εγω το δευτερο

Υπάρχει και 3η κατηγορία.
Αυτοί που κάθονται στην άκρη του δρόμου με το τσικουετσέντο με το διαλυμένο καπάκι και ψάχνουν να βρουν τον Ζαν για να τον γαμήσουν. :tooth:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Υπάρχει και 3η κατηγορία.
Αυτοί που κάθονται στην άκρη του δρόμου με το τσικουετσέντο με το διαλυμένο καπάκι και ψάχνουν να βρουν τον Ζαν για να τον γαμήσουν. :tooth:
Ρε αμαθε βρηκα καπακι και το πηγα σε μαστορα και το εφτιαξε.
Το αμαξι θελει μαζεματα αλλα τσουλαει,θελει τακακια θελει λαστιχα θελει αμορτισερ αλλα με 350 που το δινω ειναι καλη φαση.
Ηδη εχω προσφορες το κοιταει μια φοιτητρια ειναι το πρωτο της,και να το στουκαρει χεστηκε παλιοσιδερα και αλλο ειναι οτι πεις για νεο οδηγο το αμαξι αυτο

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ρε αμαθε βρηκα καπακι και το πηγα σε μαστορα και το εφτιαξε.
Το αμαξι θελει μαζεματα αλλα τσουλαει,θελει τακακια θελει λαστιχα θελει αμορτισερ αλλα με 350 που το δινω ειναι καλη φαση.
Ηδη εχω προσφορες το κοιταει μια φοιτητρια ειναι το πρωτο της,και να το στουκαρει χεστηκε παλιοσιδερα και αλλο ειναι οτι πεις για νεο οδηγο το αμαξι αυτο

Σου χάρισαν ένα χρέπι και εσύ κοιτάς να το φτιασιδώσεις και να το φορτώσεις σε μια άσχετη φοιτήτρια.
Οκ, εδώ τρολάρουμε και σπάμε πλάκα με τα καμώματα του ρακοσυλλέκτη/έμπορου αυτοκινήτων που παριστάνεις.
Κοίταξε εκεί έξω μην πάρεις στον λαιμό σου κανέναν αθώο για να βγάλεις 200€.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Σου χάρισαν ένα χρέπι και εσύ κοιτάς να το φτιασιδώσεις και να το φορτώσεις σε μια άσχετη φοιτήτρια.
Οκ, εδώ τρολάρουμε και σπάμε πλάκα με τα καμώματα του ρακοσυλλέκτη/έμπορου αυτοκινήτων που παριστάνεις.
Κοίταξε εκεί έξω μην πάρεις στον λαιμό σου κανέναν αθώο για να βγάλεις 200€.
Ειναι τσεκαρισμένο απο κτεο ρε αμαθε.

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Αμάξι κάτω απο 200 ίππους ειναι 1 καροτσι με ρόδες

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αμάξι κάτω απο 200 ίππους ειναι 1 καροτσι με ρόδες
Φιλε θα διαφωνησω και θα σου πω γιατι.
Ενα αμαξι 1000 κιλων με 200 ιππους πεταει ενω ενα αμαξι 2000 κιλων με 200 ιππους σερνεται.
Σημαντικό ρολο το βαρος και ο ογκος.
10 κιλα ανα και κατω για μενα.
Ανω των 10 κιλων ανα ιππο οντως σερνεται

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
αχρείαστο.

Τελευταία τροποποίηση:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Τοτε το κτεο γιατι υπαρχει ρε αμαθε?
Αν ειναι να μην γινεται σωστος ελεγχος ας καταργηθουν
Ζανούλη, να μην στο χαλάσω αλλά, το επιχείρημα με το ΚΤΕΟ πιάνει μόνο σε αγοραστές τύπου φοιτήτριας.
Ειδικά όταν έχεις γράψει οτι χρειάζεται μόνο... τακάκια, λάστιχα και αμορτισέρ.
Στο ξαναλέω... εδώ κάνουμε πλάκα.
Εσύ όμως θα νοιώθεις καλά αν κάποιος χτυπήσει πιστεύοντας στα παπατζηλίκια σου;

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Τοτε το κτεο γιατι υπαρχει ρε αμαθε?
Αν ειναι να μην γινεται σωστος ελεγχος ας καταργηθουν

έχετε υπολογίσει πόσα πράγματα στην ζωή γίνονται στο περίπου και θα μπορούσαν να γίνουν πιο ουσιαστικά; αλλά και πόσο πιο καταστροφικό θα ήταν να μην γίνονταν καθόλου; :)

(σαφώς, θα μπορούσε να είναι φτηνότερο, βέβαια)

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
οι υπαρχουσες μπαταριες δινουν πλεον πανω απο 700 χλμ αυτονομιας
και γινονται διαρκως φθηνοτερες και αποτεσματικοτερες

το υδρογονο παραγεται ακριβα..
Δεν είναι το οικονομικό κόστος, όσο το περιβαλλοντικό. Γι'αυτό και τονίζω πως αν τα ίδια χρήματα επενδύονταν σε έρευνα για το υδρογόνο, θα είχαμε καθαρότερη, οικονομικότερη ενέργεια, χωρίς να κάθεσαι να περιμένεις να φορτίσει ο ματρακάς.. Δεν είμαι συνομοσιολόγος, ωστόσο είναι σίγουρο πως αυτό έγινε για συμφεροντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom