jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Εγω μεχρι τωρα ξερω πτι τα euro4 ταξινομουνται οριστε και η πλατφορμα
Χαχαχαχα ρε προμοτορα ποσο χαζος εισαι.πρώτα θα σου απαντήσω και μετά θα κάνω μια παρατήρηση...
ζαν είσαι όσο βλάκας φαίνεσαι ή το παίζεις για τρολάρισμα?
βρε ζώον σιγά μην έβγαινα στο γκαράζ βραδυάτικα να βγάζω φωτογραφίες να ποστάρω για τη μούρη σου.
είναι οι φωτογραφίες που σου είχα βάλει πριν κανά μήνα ΗΛΙΘΙΕ, γύρνα πίσω τις σελίδες να τις βρεις.
ΒΛΑΚΑ.
η παρατήρηση.
ζανούλη επειδή και άλλες φορές έχει συμβεί και το έχω διαπιστώσει...
ή ξεχνάς πολύ (τις μαλακίες που γράφεις και τις απαντήσεις που παίρνεις) οπότε να πας να δεις κανένα νευρολόγο για τυχόν άνοια, ή στον ρημάδι τον λογαριασμό γράφετε 2-3 νοματαίοι.
φυσικά χαζοί όλοι, αν και με κάποιες διαβαθμίσεις. πάντως είσαι ή είστε κλινική περίπτωση.
ή γαμώ τα τρολ...
ή κρύβεις πολλές προσωπικότητες μέσα σου (που δεν επικοινωνούν μεταξύ τους μάλιστα).
διάλεξε...
Φιλε ο προμοτορας νομιζει οτι μονο αυτος παει στις αντιπροσωπειες και ξερει.συγνωμη κιολας 5000 ευρω εκπτωση? εγω οταν ειχα παρει αυτοκινητο με μετρητα απο 31,500 μου εκαναν εκπτωση μονο 500 ευρω και 2-3 εξτρα στο αυτοκινητο....το πηρα τοτε το 2008 στα 31,000...
Λυπαμαι αλλα 5,000 ευρω δεν....κατι δεν μου καθεται καλα...
λιγα χρονια πισω εφαγε ενα ωραιοτατο προστιμο γιατι πουλουσε αυτοκινητα με γυρισμενα τα κοντερ... πολυ αξιοπιστο μαγαζιΗ auto marin τη λέει σαν εταιρία κ εξυπηρέτηση έχει αγοράσει κανεις ;
τυπε ειχες πάρει και εσυ ?λιγα χρονια πισω εφαγε ενα ωραιοτατο προστιμο γιατι πουλουσε αυτοκινητα με γυρισμενα τα κοντερ... πολυ αξιοπιστο μαγαζι
οχι βεβαια αν θελω τετοιο αμαξι φερνω απο την γερμανια (σαπακι)τυπε ειχες πάρει και εσυ ?
και τον Αθηναιο εχουμε με γυρισμενα χιλιομετραοχι βεβαια αν θελω τετοιο αμαξι φερνω απο την γερμανια (σαπακι)
Euro3 δεν υπαρχει μονο 4 και ισως βασικα παμε μονο για 5Εσείς που ρωτάτε για αγορά μεταχειρισμένου (Euro 3, Euro 4). Έχετε ιδέα το στόχο της ΕΕ για το 2030 και τα μέτρα που θα αρχίσουν να ισχύουν απο 2025;
Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Κυκλοφορούν αυτοκίνητα δεκαετίας του 90, χωρίς λάστιχα, χωρίς φρένα, χωρίς φώτα. Ντρέπομαι όταν έρχεται κανένας από εξωτερικό δείγμα φτώχιας και κατάντιας. Μια πολιτική απόφαση χρειάζεται. Εδώ φαίνεται η ανεπάρκεια των πολιτικών μας. Χειρότερα και από Αλβανία . Είμαστε για τα μπάζα.
Ρε Ζανούλη χάνεις την φόρμα σου.Επειδη το ψεμα παντοτε φαινεται θα σου παραθεσω 2 ευρηματα.
Να πω πως οντως το αμαξι ειναι η amg
Πρωτον λογικα πηγες και εβγαλες φωτογραφια για να μου την πεις ωραια η ωρα που σου εστειλα το μηνυμα ηταν 21.00 και μου απαντησες με φωτογραφιες 21.25 οποτε λογικα πηγες και εβγαλες τις φωτογραφιες κατευθείαν για να με αποστομωσεις,ωραια αλλα το ρολοι του αυτοκινητου δειχνει 8.30 το πρωι.
Επισης λιγο δυσκολο για αθηνα να εχει τετοια εποχη 7 βαθμους εκτος και αν εισαι στο βουνο.
Χαχαχαχα ρε προμοτορα ποσο χαζος εισαι.
Ναι προμοτορα το βρηκες ειμαστε 3 νοματαιοι στον λογαριασμο και μπαινουμε με βαρδιες,εγω ειμαι ο πρωινος ο μεσημεριανος και ο βραδινος,επισης μας χρηματοδοτει ο συριζα να μπαινουμε εδω μεσα.
Ανοια στα 32 δεν παιζει προμοτορα τρολ δεν ειμαι γιατι τα τρολ τα απεχθανομαι τωρα αν κρυβω πολλες προσωπικοτητες ισως μιας και πι ψυχολόγοι μαζι μου δεν βγαζουν ακρη.
Χαχχαχαχααχαχ
Ψιτ, γάτε, εσύ που φέρνεις αμάξια από Βουλγαρία και έγραψες οτι σου κοστίζει η μεταφορά 300€ περίπου... κοίτα πιο πάνω οτι άλλος ισχυρίζεται οτι η μεταφορά πάει 150€.Φιλε ο προμοτορας νομιζει οτι μονο αυτος παει στις αντιπροσωπειες και ξερει.
Εγω ασχολουμαι χρονια με αμαξια και φερνω απο Βουλγαρια,δεν υπαρχει περιπτωση η αντιπροσωπεια να σου κοψει ετσι για πλακα 5000 ευρω,οσο και να κοστιζει το αμαξι.
Απλα ήθελε να φανει ματσο εδω μεσα και να πει οτι εσκασε 49 ντουκα και του έκαναν ντεμεναδες.
Δωρο εξοπλισμο κανουν αντε καμια μικροεκπτωση απο 500 εως 1000 για να κλεισουν τον αριθμο πωλησεων γιατι υπαρχει κατώτερο πλαφον πωλησεων και κυριως τελος του χρόνου διαφημίζουν καποιες προσφορες με εκπτωσεις.
Τί εννοείς πως δεν υπάρχει Euro 3; Τα saxo που συζητούσαν πριν τί είναι; Εν πάση περιπτώση, η ΕΕ απο 2025 και μετά για οτιδήποτε πανω απο 95γρ COx ΝΟχ θα επιβάλει τρελή φορολόγηση. Κάτι τέτοιο δύσκολα θα βρεθεί ακόμη και σε Euro 6 class σημερα εκτός πολύ compact μοντέλων (και υβριδικών φυσικά).Euro3 δεν υπαρχει μονο 4 και ισως βασικα παμε μονο για 5
Ακου ψιψινα οι τιμες παιζουν.Ψιτ, γάτε, εσύ που φέρνεις αμάξια από Βουλγαρία και έγραψες οτι σου κοστίζει η μεταφορά 300€ περίπου... κοίτα πιο πάνω οτι άλλος ισχυρίζεται οτι η μεταφορά πάει 150€.
Θα μου πεις τι σε νοιάζει... υπάρχει κάτι που λες και δεν είναι παραμύθι;
Μεχρι τωρα μπορεις να εκτελωνισεις euro4 και πανω και ξερω γιατι το κανουν αυτο.Τί εννοείς πως δεν υπάρχει Euro 3; Τα saxo που συζητούσαν πριν τί είναι; Εν πάση περιπτώση, η ΕΕ απο 2025 και μετά για οτιδήποτε πανω απο 95γρ COx ΝΟχ θα επιβάλει τρελή φορολόγηση. Κάτι τέτοιο δύσκολα θα βρεθεί ακόμη και σε Euro 6 class σημερα εκτός πολύ compact μοντέλων (και υβριδικών φυσικά).
Συμφωνω οτι ενα αμαξι 20ετιας και πανω ολο και θα εχει προβληματα ασφαλειας.Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Κυκλοφορούν αυτοκίνητα δεκαετίας του 90, χωρίς λάστιχα, χωρίς φρένα, χωρίς φώτα. Ντρέπομαι όταν έρχεται κανένας από εξωτερικό δείγμα φτώχιας και κατάντιας. Μια πολιτική απόφαση χρειάζεται. Εδώ φαίνεται η ανεπάρκεια των πολιτικών μας. Χειρότερα και από Αλβανία . Είμαστε για τα μπάζα.
οι υπαρχουσες μπαταριες δινουν πλεον πανω απο 700 χλμ αυτονομιαςΔε θα έλεγα πως μου προκαλεί εντύπωση. Προσωπικά είμαι κατά των ηλεκτρικών οχημάτων. Αυτό επειδή συχνά ξεχνά ο κόσμος πως παράγεται ο ηλεκτρισμός.
Ως είδος πρώτης ανάγκης, διαρκώς θα ακριβαίνει λόγω υπερκατανάλωσης. Είναι ζήτημα των συνομοσιολόγων να εξηγήσουν γιατί τα τόσα χρήματα που έχουν δαπανηθεί για την ανάπτυξη της ηλεκτρικίνησης, δεν έχουν δαπανηθεί για να κάνουν mainstream την παραγωγή υδρογόνου.