Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 257K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εγω μεχρι τωρα ξερω πτι τα euro4 ταξινομουνται οριστε και η πλατφορμα
Screenshot_20210421_010306.jpg
Screenshot_20210421_010247.jpg

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.791
Πόντοι
216
Δε θα έλεγα πως μου προκαλεί εντύπωση. Προσωπικά είμαι κατά των ηλεκτρικών οχημάτων. Αυτό επειδή συχνά ξεχνά ο κόσμος πως παράγεται ο ηλεκτρισμός.

Ως είδος πρώτης ανάγκης, διαρκώς θα ακριβαίνει λόγω υπερκατανάλωσης. Είναι ζήτημα των συνομοσιολόγων να εξηγήσουν γιατί τα τόσα χρήματα που έχουν δαπανηθεί για την ανάπτυξη της ηλεκτρικίνησης, δεν έχουν δαπανηθεί για να κάνουν mainstream την παραγωγή υδρογόνου.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
πρώτα θα σου απαντήσω και μετά θα κάνω μια παρατήρηση...

ζαν είσαι όσο βλάκας φαίνεσαι ή το παίζεις για τρολάρισμα?
βρε ζώον σιγά μην έβγαινα στο γκαράζ βραδυάτικα να βγάζω φωτογραφίες να ποστάρω για τη μούρη σου.
είναι οι φωτογραφίες που σου είχα βάλει πριν κανά μήνα ΗΛΙΘΙΕ, γύρνα πίσω τις σελίδες να τις βρεις.
ΒΛΑΚΑ.

η παρατήρηση.
ζανούλη επειδή και άλλες φορές έχει συμβεί και το έχω διαπιστώσει...
ή ξεχνάς πολύ (τις μαλακίες που γράφεις και τις απαντήσεις που παίρνεις) οπότε να πας να δεις κανένα νευρολόγο για τυχόν άνοια, ή στον ρημάδι τον λογαριασμό γράφετε 2-3 νοματαίοι.
φυσικά χαζοί όλοι, αν και με κάποιες διαβαθμίσεις. πάντως είσαι ή είστε κλινική περίπτωση.
ή γαμώ τα τρολ...
ή κρύβεις πολλές προσωπικότητες μέσα σου (που δεν επικοινωνούν μεταξύ τους μάλιστα).
διάλεξε...
Χαχαχαχα ρε προμοτορα ποσο χαζος εισαι.
Ναι προμοτορα το βρηκες ειμαστε 3 νοματαιοι στον λογαριασμο και μπαινουμε με βαρδιες,εγω ειμαι ο πρωινος ο μεσημεριανος και ο βραδινος,επισης μας χρηματοδοτει ο συριζα να μπαινουμε εδω μεσα.
Ανοια στα 32 δεν παιζει προμοτορα τρολ δεν ειμαι γιατι τα τρολ τα απεχθανομαι τωρα αν κρυβω πολλες προσωπικοτητες ισως μιας και πι ψυχολόγοι μαζι μου δεν βγαζουν ακρη.
Χαχχαχαχααχαχ

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
συγνωμη κιολας 5000 ευρω εκπτωση? εγω οταν ειχα παρει αυτοκινητο με μετρητα απο 31,500 μου εκαναν εκπτωση μονο 500 ευρω και 2-3 εξτρα στο αυτοκινητο....το πηρα τοτε το 2008 στα 31,000...
Λυπαμαι αλλα 5,000 ευρω δεν....κατι δεν μου καθεται καλα...
Φιλε ο προμοτορας νομιζει οτι μονο αυτος παει στις αντιπροσωπειες και ξερει.
Εγω ασχολουμαι χρονια με αμαξια και φερνω απο Βουλγαρια,δεν υπαρχει περιπτωση η αντιπροσωπεια να σου κοψει ετσι για πλακα 5000 ευρω,οσο και να κοστιζει το αμαξι.
Απλα ήθελε να φανει ματσο εδω μεσα και να πει οτι εσκασε 49 ντουκα και του έκαναν ντεμεναδες.
Δωρο εξοπλισμο κανουν αντε καμια μικροεκπτωση απο 500 εως 1000 για να κλεισουν τον αριθμο πωλησεων γιατι υπαρχει κατώτερο πλαφον πωλησεων και κυριως τελος του χρόνου διαφημίζουν καποιες προσφορες με εκπτωσεις.

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Η auto marin τη λέει σαν εταιρία κ εξυπηρέτηση έχει αγοράσει κανεις ;
λιγα χρονια πισω εφαγε ενα ωραιοτατο προστιμο γιατι πουλουσε αυτοκινητα με γυρισμενα τα κοντερ... πολυ αξιοπιστο μαγαζι

• Χαχα
Αντιδράσεις: ave.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Προμοτορα εισαι για κοντρα?
Ραντεβου τριπολη μεχρι μεγαλουπολη η αν θες σπαρτη.
Εσυ με 360 αλογα εγω με 200

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.276
Πόντοι
12.756

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.791
Πόντοι
216
Εσείς που ρωτάτε για αγορά μεταχειρισμένου (Euro 3, Euro 4). Έχετε ιδέα το στόχο της ΕΕ για το 2030 και τα μέτρα που θα αρχίσουν να ισχύουν απο 2025;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εσείς που ρωτάτε για αγορά μεταχειρισμένου (Euro 3, Euro 4). Έχετε ιδέα το στόχο της ΕΕ για το 2030 και τα μέτρα που θα αρχίσουν να ισχύουν απο 2025;
Euro3 δεν υπαρχει μονο 4 και ισως βασικα παμε μονο για 5

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Κυκλοφορούν αυτοκίνητα δεκαετίας του 90, χωρίς λάστιχα, χωρίς φρένα, χωρίς φώτα. Ντρέπομαι όταν έρχεται κανένας από εξωτερικό δείγμα φτώχιας και κατάντιας. Μια πολιτική απόφαση χρειάζεται. Εδώ φαίνεται η ανεπάρκεια των πολιτικών μας. Χειρότερα και από Αλβανία . Είμαστε για τα μπάζα.

Μόλις σε διέγραψε ο Ζαν από τη λίστα υποψηφίων πελατών για το τσιγκουετσέντο με το σπασμένο καπάκι. :confused:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Επειδη το ψεμα παντοτε φαινεται θα σου παραθεσω 2 ευρηματα.
Να πω πως οντως το αμαξι ειναι η amg
Πρωτον λογικα πηγες και εβγαλες φωτογραφια για να μου την πεις ωραια η ωρα που σου εστειλα το μηνυμα ηταν 21.00 και μου απαντησες με φωτογραφιες 21.25 οποτε λογικα πηγες και εβγαλες τις φωτογραφιες κατευθείαν για να με αποστομωσεις,ωραια αλλα το ρολοι του αυτοκινητου δειχνει 8.30 το πρωι.
Επισης λιγο δυσκολο για αθηνα να εχει τετοια εποχη 7 βαθμους εκτος και αν εισαι στο βουνο.
Ρε Ζανούλη χάνεις την φόρμα σου.
Από εσένα περίμενα ακόμη πιο χοντρές ανοησίες για να συντηρήσεις την τρολοθεωρία σου.
Μπορούσες να πεις οτι τα σηματάκια είναι αυτοκόλλητα.
Το παπούτσι που φαίνονταν ήταν σίγουρα αντρικό; Πολύ παστέλ ήταν το χρώμα. Μήπως ήταν κανένα γυναικείο αθλητικό;
Μήπως ήταν Νο 32 και αντιστοιχεί σε ύψος 1,27m;
Το απαλό χέρι που σίγουρα δεν θα είχε κρατήσει ποτέ όπλο ή δεν θα είχε κόψει ξύλα ξέρωγω;
Άντε, όλα εγώ θα στα λέω;

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Χαχαχαχα ρε προμοτορα ποσο χαζος εισαι.
Ναι προμοτορα το βρηκες ειμαστε 3 νοματαιοι στον λογαριασμο και μπαινουμε με βαρδιες,εγω ειμαι ο πρωινος ο μεσημεριανος και ο βραδινος,επισης μας χρηματοδοτει ο συριζα να μπαινουμε εδω μεσα.
Ανοια στα 32 δεν παιζει προμοτορα τρολ δεν ειμαι γιατι τα τρολ τα απεχθανομαι τωρα αν κρυβω πολλες προσωπικοτητες ισως μιας και πι ψυχολόγοι μαζι μου δεν βγαζουν ακρη.
Χαχχαχαχααχαχ

Επειδή δεν αντιλαμβάνεσαι τι γράφεις να σου θυμίσω οτι ο john100 έγραψε οτι:
'Η είσαι μαλάκας, ή είσαι τρολ, ή είστε πολλοί χρήστες, ή έχεις άνοια.
Τα τρία τελευταία τα απέρριψες.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Φιλε ο προμοτορας νομιζει οτι μονο αυτος παει στις αντιπροσωπειες και ξερει.
Εγω ασχολουμαι χρονια με αμαξια και φερνω απο Βουλγαρια,δεν υπαρχει περιπτωση η αντιπροσωπεια να σου κοψει ετσι για πλακα 5000 ευρω,οσο και να κοστιζει το αμαξι.
Απλα ήθελε να φανει ματσο εδω μεσα και να πει οτι εσκασε 49 ντουκα και του έκαναν ντεμεναδες.
Δωρο εξοπλισμο κανουν αντε καμια μικροεκπτωση απο 500 εως 1000 για να κλεισουν τον αριθμο πωλησεων γιατι υπαρχει κατώτερο πλαφον πωλησεων και κυριως τελος του χρόνου διαφημίζουν καποιες προσφορες με εκπτωσεις.
Ψιτ, γάτε, εσύ που φέρνεις αμάξια από Βουλγαρία και έγραψες οτι σου κοστίζει η μεταφορά 300€ περίπου... κοίτα πιο πάνω οτι άλλος ισχυρίζεται οτι η μεταφορά πάει 150€.
Θα μου πεις τι σε νοιάζει... υπάρχει κάτι που λες και δεν είναι παραμύθι;

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.791
Πόντοι
216
Euro3 δεν υπαρχει μονο 4 και ισως βασικα παμε μονο για 5
Τί εννοείς πως δεν υπάρχει Euro 3; Τα saxo που συζητούσαν πριν τί είναι; Εν πάση περιπτώση, η ΕΕ απο 2025 και μετά για οτιδήποτε πανω απο 95γρ COx ΝΟχ θα επιβάλει τρελή φορολόγηση. Κάτι τέτοιο δύσκολα θα βρεθεί ακόμη και σε Euro 6 class σημερα εκτός πολύ compact μοντέλων (και υβριδικών φυσικά).

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ψιτ, γάτε, εσύ που φέρνεις αμάξια από Βουλγαρία και έγραψες οτι σου κοστίζει η μεταφορά 300€ περίπου... κοίτα πιο πάνω οτι άλλος ισχυρίζεται οτι η μεταφορά πάει 150€.
Θα μου πεις τι σε νοιάζει... υπάρχει κάτι που λες και δεν είναι παραμύθι;
Ακου ψιψινα οι τιμες παιζουν.
Εχω φερει με 250 εχω φερει με 300 αναλογα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τί εννοείς πως δεν υπάρχει Euro 3; Τα saxo που συζητούσαν πριν τί είναι; Εν πάση περιπτώση, η ΕΕ απο 2025 και μετά για οτιδήποτε πανω απο 95γρ COx ΝΟχ θα επιβάλει τρελή φορολόγηση. Κάτι τέτοιο δύσκολα θα βρεθεί ακόμη και σε Euro 6 class σημερα εκτός πολύ compact μοντέλων (και υβριδικών φυσικά).
Μεχρι τωρα μπορεις να εκτελωνισεις euro4 και πανω και ξερω γιατι το κανουν αυτο.
Ειχα σκεφτει να φαιρνω παλια αμαξια 20ετιας απο βουλγαρια η γερμανια και να τα πουλαγα ανταλλακτικα γαμω το χρημα.
Π.χ εφερνα μια mb e w210 αγορασμένη απο γερμανια 1000 ευρώ βαλε τσλωνεια κλπ 2500 συνολο πωληση κινητήρα 1500 παμε μετα στα περιφερειακα αξονες κρεμαργιερες σασμαν πορτες προφυλακτήρες κλπ το αμαξι αυτο θα εβγαζε 10χιλιαρο στο νερο ως ανταλλακτικα και παραπανω ισως.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Κυκλοφορούν αυτοκίνητα δεκαετίας του 90, χωρίς λάστιχα, χωρίς φρένα, χωρίς φώτα. Ντρέπομαι όταν έρχεται κανένας από εξωτερικό δείγμα φτώχιας και κατάντιας. Μια πολιτική απόφαση χρειάζεται. Εδώ φαίνεται η ανεπάρκεια των πολιτικών μας. Χειρότερα και από Αλβανία . Είμαστε για τα μπάζα.
Συμφωνω οτι ενα αμαξι 20ετιας και πανω ολο και θα εχει προβληματα ασφαλειας.
Θα μπορουσε η εε να εβγαζε νομοθεσια ολα τα 4αστερα αμαξια του euroncap να αποσυρονται που αυτο σημαινει αυτοματως ολα πριν το 2000 να αποσυρονται υποχρεωτικα αλλα να δωσει ομως και κινητρα.
Ευελικτα και ατοκα δανεια για αγορα αλλου αυτοκινητου και μια εκπτωση της ταξης του 10 η 20% σ αυτους που τα αποσυρουν.
Αυτο θα γεμιζε χρημα μαντραδες και αντιπροσωπειες και στους δρομους θα κυκλοφορουσαν ασφαλη και καινουργια αμαξια.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Δε θα έλεγα πως μου προκαλεί εντύπωση. Προσωπικά είμαι κατά των ηλεκτρικών οχημάτων. Αυτό επειδή συχνά ξεχνά ο κόσμος πως παράγεται ο ηλεκτρισμός.

Ως είδος πρώτης ανάγκης, διαρκώς θα ακριβαίνει λόγω υπερκατανάλωσης. Είναι ζήτημα των συνομοσιολόγων να εξηγήσουν γιατί τα τόσα χρήματα που έχουν δαπανηθεί για την ανάπτυξη της ηλεκτρικίνησης, δεν έχουν δαπανηθεί για να κάνουν mainstream την παραγωγή υδρογόνου.
οι υπαρχουσες μπαταριες δινουν πλεον πανω απο 700 χλμ αυτονομιας
και γινονται διαρκως φθηνοτερες και αποτεσματικοτερες

το υδρογονο παραγεται ακριβα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom