Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 257K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ζανούλη, να μην στο χαλάσω αλλά, το επιχείρημα με το ΚΤΕΟ πιάνει μόνο σε αγοραστές τύπου φοιτήτριας.
Ειδικά όταν έχεις γράψει οτι χρειάζεται μόνο... τακάκια, λάστιχα και αμορτισέρ.
Στο ξαναλέω... εδώ κάνουμε πλάκα.
Εσύ όμως θα νοιώθεις καλά αν κάποιος χτυπήσει πιστεύοντας στα παπατζηλίκια σου;
Αμαθε αυτος που εχει μαγαζι πώλησης οπλων αν καποιος με ολα τα απαιτουμενα δικαιολογητικά αγορασει οπλο και μετα παει και σκοτωσει καποιον θα φταιει ο εμπορος που σκοτωσε?
Το ίδιο ειναι και το αμαξι ο καθενας οφειλει για την ασφαλεια του αλλα και το κρατος ειναι υπευθυνο να ελεγχει πιο αυστηρα και διεξοδικα.
Εγω π.χ γιατι χαλαω 350αρια για λαστιχα ανα 30000χλμ η αμορτισερ ανα 100000 η τακακια δισκοπλακες ανα 30000 και 100000 εκαστος,ευθυγράμμιση σε καθε αλλαγη ελαστικων μαζι με ζυγοσταθμιση.
Ευθυνη του καθενα και του κρατους ειναι οχι του εμπορου.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Αμαθε αυτος που εχει μαγαζι πώλησης οπλων αν καποιος με ολα τα απαιτουμενα δικαιολογητικά αγορασει οπλο και μετα παει και σκοτωσει καποιον θα φταιει ο εμπορος που σκοτωσε?
Το ίδιο ειναι και το αμαξι ο καθενας οφειλει για την ασφαλεια του αλλα και το κρατος ειναι υπευθυνο να ελεγχει πιο αυστηρα και διεξοδικα.
Εγω π.χ γιατι χαλαω 350αρια για λαστιχα ανα 30000χλμ η αμορτισερ ανα 100000 η τακακια δισκοπλακες ανα 30000 και 100000 εκαστος,ευθυγράμμιση σε καθε αλλαγη ελαστικων μαζι με ζυγοσταθμιση.
Ευθυνη του καθενα και του κρατους ειναι οχι του εμπορου.
Καλά, αυτές είναι οι κλασικές απαντήσεις των απατεώνων.
Δεν φταίνε αυτοί, φταίει το κράτος που δεν τους πιάνει.
Τα έχουμε ξανακούσει αυτά.

Αυτό που με ανησυχεί είναι ο ισχυρισμός σου οτι ακολουθείς σχολαστικά τις αντικαταστάσεις λαδιών, ελαστικών κλπ.
Με το ΚΕΑ αποκλείεται να τα κάνεις αυτά οπότε δεν θέλω να φανταστώ τι τσούρνεμα κάνεις στα σαπάκια από Βουλγαρία πριν τα παραδώσεις στους πελάτες σου.
Θα ρουφάς το λαδάκι και θα τα φουλάρεις καμένο τηγανόλαδο, ρε μπαγάσα! :confused:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
εννοείται και μένα δεν θα μου καθόταν στη θέση σου. αν με πιάνεις....
άιντε τώρα
Αληθεια οταν ειναι να παρω αυτοκινητο θα σε ενημερωσω....και αν δεν παρω σημαντικη εκπτωση θα σε κανω ρομπα...να ξερεις...
Αυτο με τα 5.000 ευρω εκπτωση μην το πεις πουθενα γιατι θα σε κοροιδευουν...
Και σε μιλαει καποιος που ξερει πολλα και απο αντιπροσωπιες, και απο μαντρες....δεν ειμαι χτεσινος...

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.565
Πόντοι
606
ρε γκασμά, το ποιος είναι βλακακος, μου το απέδειξες μόλις, με τις παπαριές σου για το κόστος εισαγωγής ενός euro4, που τις συνεχίζεις να τις αναπαράγεις αν κ άχρηστες , γιατί τέτοια αυτοκινητα δεν ταξινομουνται πλεον. Αλλά το έχεις το κόμπλεξ να θέλεις να το παίξεις καμπόσος.

Εγώ μίλησα ξεκάθαρα για περιπτώσεις εισαγωγών αυτοκινήτων από Γερμανία ( junger stern κυριώς αυτοκίνητα πιστοποιημένα και καθαρά, που απο 22.000 euro (2015 Model year), τα φέρνεις 28-30.000 euro και στην Ελλαδα πωλουνται 35.000 ), καθαρές δουλειές και όχι τριγωνικά συστήματά εισαγωγής Ιταλικών αυτοκινήτων μέσω Βουλγαρίας, με "δηλωμένα" KTEO και άλλες παπαριές που θα τις βρεις μετά μπροστά σου.

Ούτε μίλησα για εισαγωγές αυτοκινήτων από εταιρίες leasing Ολλανδιας και Βελγιου, για να σου δειξω ότι μονο παπαγάλος δεν ειμαι, γιατί ξερω τα κόλπα.

Και για να καταλάβεις ότι δεν μιλάς με παπαγάλο, αν σου έκοβε (...) θα είχες ήδη καταλάβει ότι δεν με ενδιέφερε εξαρχής η Ελληνική αγορά του μεταχειρισμένου, όταν μετά την αλλαγή του νόμου πέρυσι το καλοκαίρι, ο μόνος της τροφοδότης στο μεταχειρισμένο είναι πλέον τα buy backs από τα RaC & τα leasing, αυτών που ανέφερες ..

Αλλού πούλα μούρη, κακομοίρη
Αν συνεχίσεις να ισχυρίζεσαι ότι τα EURO 4 δεν ταξινομουνται είσαι απλά ένας ακόμα μαλακας εδώ μέσα. Έχουν 3000ευρω περιβαντολογικο τέλος + τελωνείο. Γελοίο σουργελο..

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.565
Πόντοι
606
Screenshot_20210421_235016_com.android.chrome.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όταν μιλάς μαζί μου, θα σέβεσαι, αρχιδι..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δε θα έλεγα πως μου προκαλεί εντύπωση. Προσωπικά είμαι κατά των ηλεκτρικών οχημάτων. Αυτό επειδή συχνά ξεχνά ο κόσμος πως παράγεται ο ηλεκτρισμός.

Ως είδος πρώτης ανάγκης, διαρκώς θα ακριβαίνει λόγω υπερκατανάλωσης. Είναι ζήτημα των συνομοσιολόγων να εξηγήσουν γιατί τα τόσα χρήματα που έχουν δαπανηθεί για την ανάπτυξη της ηλεκτρικίνησης, δεν έχουν δαπανηθεί για να κάνουν mainstream την παραγωγή υδρογόνου.
ο ηλεκτρισμος στην ελλαδα παραγεται κατα 48% απο ανενεωσιμες πηγες και υδροηλεκτρικα εργοαστασια που δεν παραγουν καυσαερια.
https://el.wikipedia.org/wiki/Ενέργεια_στην_Ελλάδα

στην Γαλλια που ειναι πιο εξυπνοι και εχουν και πυρηνικη ενεργεια χωρις καυσαερια παραγουν το 81,4%
https://en.wikipedia.org/wiki/Electricity_sector_in_France

οσο για το δευτερο η απαντηση ειναι προφανης και δεν χρειαζεται συνωμοσιολογο. πιο απλος και ευκολος ειναι ο ηλεκτροκινητηρας και πιο ασφαλες το δικτυο ρευματος.

αν καποτε γινουν πιο αποτελεσματικα και ασφαλη τα υδρογονοκινητα θα εξαπλωθουν και αυτα, οπως εξαπλωθηκαν πχ τα ντιζελ, τα υγραεριοκινητα (ειχα καποτε, οντως κανει οικονομια στα ταξιδια και στα πολλα χλμ), δεν ειναι ηλιθιοι να μπορουν στον ανταγωνισμο να βγαλουν καθαροτερο και οικονομικοτερο αμαξι και να μην το κανουν, εδω παλευουν στα τεστ να δειξουν οτι το αμαξι τους δεν καιει και δεν καταναλωνει, δεν ρυπαινει, μεχρι και απατες νομιζω εκανε η βολκβαγκεν και πληρωσε προστιμα.

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αληθεια οταν ειναι να παρω αυτοκινητο θα σε ενημερωσω....και αν δεν παρω σημαντικη εκπτωση θα σε κανω ρομπα...να ξερεις...
Αυτο με τα 5.000 ευρω εκπτωση μην το πεις πουθενα γιατι θα σε κοροιδευουν...
Και σε μιλαει καποιος που ξερει πολλα και απο αντιπροσωπιες, και απο μαντρες....δεν ειμαι χτεσινος...
Θεσσαλε εμπλεξε με καλα παιδακια ο προμοτορας.
Τον εχω ξεβρακωσει ουκ ολιγες φορες αλλα του αρεσει.
Cla amg 4matic 49000 λεει οτι εσκασε με την εκπτωση ενω η τιμη του αμαξιου στους καταλογους ειναι 82000

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καλά, αυτές είναι οι κλασικές απαντήσεις των απατεώνων.
Δεν φταίνε αυτοί, φταίει το κράτος που δεν τους πιάνει.
Τα έχουμε ξανακούσει αυτά.

Αυτό που με ανησυχεί είναι ο ισχυρισμός σου οτι ακολουθείς σχολαστικά τις αντικαταστάσεις λαδιών, ελαστικών κλπ.
Με το ΚΕΑ αποκλείεται να τα κάνεις αυτά οπότε δεν θέλω να φανταστώ τι τσούρνεμα κάνεις στα σαπάκια από Βουλγαρία πριν τα παραδώσεις στους πελάτες σου.
Θα ρουφάς το λαδάκι και θα τα φουλάρεις καμένο τηγανόλαδο, ρε μπαγάσα! :confused:
Τι ασυναρτησιες λες ρε αμαθε.
Εγω βαζω λαδια καθε 10000 μοτουλ 0 30 μονος μου.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Εξακολουθείς να είσαι εντυπωσιακά μαλάκας.
Επανάληψη Νο 350
Για τη cla200 μιλάω, όχι για την amg a45.

Προφανέστατα είσαι πιο χτεσινός κι από την 21/4...
John100, 22/4
Προμοτορα εδω και τοσο καιρο καυχιοσουν για την AMG AMG το ξαναλεω.
Απλα επεσες στη παγιδα,ειδες καπου οτι η απλη κανει 50χηνες μπερδευτικες και ανεβηκες εκδοση και κοτσαρες και το 4matic για να μας τη πεις.
Ξερεις ρε τι ειναι το 4ματικ?συστημα τετρακινησης εξελιγμενο απο την μερσεντες,το οποιο κοστιζει σε καθε εκδοση πλας απο 7 εως 10 χιλιαρικα ισως και παραπανω.

nosokomos

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
20
Like
1.058
Πόντοι
1.011
ναι ρε. πως το εξηγεις το φαινομενο να οδηγω, να τον εχω μπροστα να πηγαινει με το πασο του, ουρα απο πισω με αλλα αμαξια να κορναρουν κιολας, και να μη κανει στην ακρη, να οδηγει εκει περιφανος λες και κανει βολτουλα στο παρκο. τον πατας η δε τον πατας το πουστη μετα
?Κλαιω

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
βλάκα άκου,
σου φαίνεται μάλλον περίεργο αλλά όπως χίλιες φορές έχω πει έχω δυο μερσεντες.
amg a45 και cla200 που αγόρασα πρόσφατα.
στο έχω γράψει σε τόσα ποστ, που ο ήδη γραφικός αυτός διάλογος έχει γίνει παραπάνω από κουραστικός.
σου έβαλα και φώτο της amg και το έκανες φυσικά γαργάρα ως λούγκρα που είσαι...
θες να σου βάλω και της cla200, no problem, έτσι κι αλλιώς κι αυτό θα το κάνεις γαργάρα ως αριστερή κότα και μετά από λίγες μέρες πάλι τα ίδια θα έχουμε.
go fuck
Πως γινεται να εχεις 2 μοντελα ιδια με διαφορετικες εκδοσεις?
Εγω π.χ θα ειχα μια cla και ενα αλλο διαφορετικου τυπου κουπε η καμπριο η suv.
Μήπως τα εχεις σε μινιατούρες?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
καταστρέψατε ένα ωραιότατο θρέντ για αυτοκίνητα ρε ανώμαλοι σπαμιάρηδες

• Like
Αντιδράσεις: Termin

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.288
Πόντοι
12.756
Μήπως θέλεις φωτογραφίες και από τη cla για να το βουλώσεις?
μπορεις να πας να τον πατησεις μια με την CLA και μολις σηκωθει να τον πατησεις και με την AMG να καταλαβει οτι ειναι 2 δοαφορετικα ?

Peacemaker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2018
Κριτικές
6
Like
953
Πόντοι
361
Αλλάζω θέμα, να ηρεμήσουν τα πνεύματα...
Τα καινούργια Qashqai και xtrail που θα έρθουν σε λίγο καιρό τα είδατε?
Δεν είναι κακάσχημα? χωρις καμπύλες... Πρέπει να απολυθούν οι σχεδιαστές τους αμέσως!!!

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Φοβάμαι :grin:
Είναι ο βαντάμας, μπορεί να κάνει σπαγγάτ ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα και να με ρίξει στα πατώματα με συνεχόμενες roundhouse kicks...
Too risky amigo :confused:
σταμάτα να ασχολείσαι γιατρέ.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Αλλάζω θέμα, να ηρεμήσουν τα πνεύματα...
Τα καινούργια Qashqai και xtrail που θα έρθουν σε λίγο καιρό τα είδατε?
Δεν είναι κακάσχημα? χωρις καμπύλες... Πρέπει να απολυθούν οι σχεδιαστές τους αμέσως!!!
τα suv δεν πρεπει να εχουν καμπυλες

defender2_Hero.jpg

2024-GMC-Hummer-EV-SUV-12.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom