Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 252K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Περα απο το ονομα και τη "μουρη" δεν αξιζουν για κανενα λογο. Απο τα πιο ζημιαρικα αυτοκινητα που υπαρχουν. Συνεχεια πρεπει να τρεχεις γιατι ολο και καποια μαλακια θα πεταχτει ξαφνικα να σου ζαλιζει τα αρχιδια.

Απο την ηλικια των 20, πηρα τη πρωτη μου. Συνεχεια κατι εβγαζε ενω την ειχα παρει σχεδον αμεταχειριστη. Συνταξιουχος στρατηγος ο πρωην ιδιοκτητης, το αμαξι ακομα μυριζε καινουριο λες και βγηκε απο το εργοστασιο.

Μετα απο 2 ετη, την εδωσα και λεω ας παρω μια αλλη μηπως η προηγουμενη δεν εκατσε καλα το ολο θεμα.

Καινουριο πλεον του κουτιου, πρωτος ιδιοκτητης εγω. Βαρεθηκα. Απο ενα σημειο και μετα νομιζα οτι φταιει ο τροπος οδηγησης. Λεω νταξει...καυλωμενος ειμαι...λογικο να τα παιζει και να τρεχω συχνα για μαλακιες.

Οσο περνουσαν τα χρονια ομως, εβλεπα πολλους συγγενεις και φιλους να εχουν και αυτοι πολλα προβληματα με τα δικα τους αμαξια της ιδιας εταιριας. Το αστειο ηταν οτι ολοι οταν τους ρωτουσες πως παει κτλπ σου ελεγαν ολα καλα φυσαει το εργαλειο γαμαει κτλπ. Μετα οταν συναντιομασταν στα διαφορα επισημα συνεργεια που μας εγδυναν..λες τι εγινε ρε μαλακα... νταξει μωρε...σου λεει...σιγα.

Συμπερασμα: Οι τυποι εχουν καταλαβει οτι το θες για τη μουρη-φορτωνω μουνακια-μαγκιες και οτι θα το παρεις ετσι και αλλιως. Οποτε μετα απλα σε ξεβρακωνουν κανονικα και απλα οσο καυλωνεις τοσο πληρωνεις. Αγαπημενες εκφρασεις...οι καυλες πληρωνονται.

Ιδια ιστορια και με τους ανταγωνιστες τους απο τα νοτια της Γερμανιας. Παλι μοστρες καυλες αλλα...πληρωνεις συνεχεια.

Αν εχεις το χρημα να πληρωνεις τις καυλες σου, ναι αξιζουν. Ακομα με αυτα παιζω και στα αρχιδια μου, προσωπικα. 2 χρονια το πολυ και μετα πουλημα και στο επομενο πριν βγαλει τις μεγαλες μαλακιες πανω μου.

Για καποιον ανθρωπο ομως που δεν θελει να μπλεξει με ολα αυτα, Ιαπωνες και Κορεατες εχουν τη λυση. Τα καλα τους μοντελα, γαμανε. Εχουμε παρει κατα καιρους και ειναι τρομερα εργαλεια. Απλα δεν εχουν αυτη τη μουρη που δυστυχως μετραει στα παντα.

Απο Ιαπωνα θα επαιρνα χωρις καμια σκεψη Toyota, Mitsubishi και απο Κορεατη Hyundai.  Τα καλα τους μοντελα, γαμανε. Απλα και συντομα.

Τωρα για τα υπολοιπα ευρωπαικα, Γαλλικα κτλπ, δεν εχω αποψη. Δεν ειχα ποτε, δεν ειχε καποιος δικος μας ποτε.
Οι πιτσιρίκες νομίζουν ότι όσοι έχουν μερσεντές και Μπέμπα είναι φραγκατοι !! Δεν υσχιοι πάντα όμως αυτό !! Εγώ έχω Σιτροέν c2 vts toyrbo  γκάζια και βγάζει φλόγα η εξάτμιση !!!! Έχω δόση πανό 25.000 σύνολο !!! Σε ότι είπες σύμφωνο απόλυτα παραπανο τύπε !!

graziano

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια, εγω ενα ενα 500αρακι εδω και 2 χρονια, λεω να το αλλαξω με μια Α-class AMG, τι πιστευετε για το αμαξι? (εσωτερικα και εξωτερικα ειδα οτι εχουν κανει καλη δουλεια η μερσεντες) γνωμες? ή αλλες προτασεις σε αυτη τη κατηγορια αυτοκινητου? πανω απο 30κ δν 8ελω να δωσω αφου θα το παρω με δοσεις...
προτασεις... :think:

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
τελικα τα μνημονια μας κλασαν μια μαντρα αρχιδια  ...
δεν καναν απολυτως τιποτα  ..

μονη ελπιδα σε αυτη  τη  χωρα ο σουλτανος ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ μπας και γινουμε ανθρωποι ...

marko_kolo

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Like
26
Πόντοι
6
Παιδια, εγω ενα ενα 500αρακι εδω και 2 χρονια, λεω να το αλλαξω με μια Α-class AMG, τι πιστευετε για το αμαξι? (εσωτερικα και εξωτερικα ειδα οτι εχουν κανει καλη δουλεια η μερσεντες) γνωμες? ή αλλες προτασεις σε αυτη τη κατηγορια αυτοκινητου? πανω απο 30κ δν 8ελω να δωσω αφου θα το παρω με δοσεις...

εδω οι τυποι λενε οτι δεν κανουν τα μερσεντες δωσε 30 χιλιαρικα και παρε πεζο η χιουνται να σωθεις

marko_kolo

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Like
26
Πόντοι
6
παρε σκοντα να σκουντασ και πεζο να περπατας :2funny: :2funny: :2funny:

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.196
Πόντοι
726
τελικα τα μνημονια μας κλασαν μια μαντρα αρχιδια  ...
δεν καναν απολυτως τιποτα  ..

μονη ελπιδα σε αυτη  τη  χωρα ο σουλτανος ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ μπας και γινουμε ανθρωποι ...
Σου έλειψε το οθωμανικό δίκαιο  :pipa3: και γράφεις  :jerking:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
ρε τυπε εφοπλιστής η μαλακας είσαι???

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ο ανθρωπος δεν εχει λεφτα να πληρωνει κοστη συντηρησης για merc κτλπ, δοσεις λεει θα βαλει.

Δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι καλα αμαξια, απλα θελουν λεφτα για να τα συντηρεις δεν ειναι για να τα εχεις οταν δεν εχεις λεφτα.

Δεν ειναι ολα για ολους.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Μεινε μακρυα απο αυτοκινητα σαν αυτο που λες. Τη στιγμη που δεν εχεις τα λεφτα και θα βαλεις δοσεις, παρε κατι απο Ιαπωνια μερια και παλι απο μοντελο που υπαρχει χρονια στην αγορα και εχουμε δει τι βγαζει-κανει κτλπ. Οχι νεο μοντελο και να γινεις εσυ ο δοκιμαστης. Οχι δηλαδη τη πρωτη εκδοση του χ νεου μοντελου. Ποτε.

Οταν δεν εχουμε λεφτα, δεν παιζουμε ζαρια και οτι κατσει.

Εκτος αυτου, πολλα τα λεφτα που θα δωσεις για αμαξι τη στιγμη που δεν τα εχεις.

Παρε κανα καλομεταχειρισμενο νορμαλ αμαξι (toyota) να κανεις τη δουλεια σου με κοστος εως 6.000 ευρω και τα υπολοιπα που θα εβαζες δοσεις, δαπανησε τα καπου αλλου ή στησε κατι που θα σου φερει λεφτα. Οχι κατι που θα σου ρουφαει συνεχεια λεφτα.

Οταν δεν εχουμε λεφτα, δεν βαζουμε δοσεις για να παρουμε αμαξι πανω απο 6.000 ευρω, ποτε.

Δες πως θα βγαλεις κανα φραγκο πρωτα και παρε οτι θελεις μετα ή κρατα τον εαυτο σου μακρυα απο δανεια-τραπεζες.

Ειναι ανοητο να βαλεις δοσεις 30.000 για ενα αμαξι τη στιγμη που δεν εχεις λεφτα.

Οι γυναικες και τα παιδια εχουν δικαιωμα να σκεφτονται και να λειτουργουν ανοητα, οι αντρες οχι.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Μόνο Seat!
  :heavymetalbig:

greekjohn

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Είδε κανείς την παρουσιάση Tesla Y? Θα πέρνατε ηλεκτρικό;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Είδε κανείς την παρουσιάση Tesla Y? Θα πέρνατε ηλεκτρικό;

Οχι. Οσο υπαρχουν επιλογες με καυσιμο, παντα καυσιμο. Τα ηλεκτρικα δεν ακουγονται, απλα. Δεν εχουν μοτερ που μπορεις να παιξεις. Για κοπελιτσες ή τιποτα μαλθακοποιημενα και ερωτοχτυπημενα πιθηκακια, μια χαρα ειναι. Για αντρες, οχι.

Το αν εχουν λογω ηλεκτρικου μοτερ γρηγορες εκινησεις κτλπ, δεν με απασχολει. Δεν ειναι αυτοκινητα, ειναι μεταφορικα μεσα.

Απο μικρα αγορακια καναμε βρουμ βρουμ με τα τοτε αμαξακια μας. Και τωρα αυτο κανουμε, μεγεθος απλα εχουμε αλλαξει στα παιχνιδια.

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Punto  diesel 4.8 πραγματικη καταναλωση . Ονειρεμενο αμαξι land rover defender

Talisker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2019
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
0
Honda Civic 1,5 VTEC Turbo Sport!
Αξιόπιστο,γρήγορο από τη μεγάλη Ιαπωνική σχολή της Honda.

greekjohn

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Οχι. Οσο υπαρχουν επιλογες με καυσιμο, παντα καυσιμο. Τα ηλεκτρικα δεν ακουγονται, απλα. Δεν εχουν μοτερ που μπορεις να παιξεις. Για κοπελιτσες ή τιποτα μαλθακοποιημενα και ερωτοχτυπημενα πιθηκακια, μια χαρα ειναι. Για αντρες, οχι.

Το αν εχουν λογω ηλεκτρικου μοτερ γρηγορες εκινησεις κτλπ, δεν με απασχολει. Δεν ειναι αυτοκινητα, ειναι μεταφορικα μεσα.

Απο μικρα αγορακια καναμε βρουμ βρουμ με τα τοτε αμαξακια μας. Και τωρα αυτο κανουμε, μεγεθος απλα εχουμε αλλαξει στα παιχνιδια.

Προσωπικά για αυτοκίνητο στην πόλη θα προτιμούσα πολύ ένα ηλεκτρικό. Για τη φάση της οδήγησης βενζίνη σίγουρα:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom