You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 252K
-
- Ετικέτες
- αυτοκίνητα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
El Duderino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.690
- Πόντοι
- 456
Alfa Romeo Giulia
girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.321
- Πόντοι
- 216
Οδηγουμε skoda octavia mk1 rs.θελουμε ενα audi s5!!!
nikolakis_nio
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Οδηγούμε vw golf, θέλουμε audi q3!!
αν μου καθόταν το Τζοκερ τώρα που κληρώνει 4,2 εκ € θα είχα τεράστιο δίλημμα … Porsche 991 4s cabrio ή 991 4s targa … ? σίγουρα θα έχανα τον ύπνο μου... παρηγοριέμαι βέβαια στην ιδέα ότι μάλλον δεν θα μου κάτσει -ειδικά επειδή δεν έχω παίξει τζόκερ- και έτσι δεν θα χάσω τον ύπνο μου...
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Εδώ και 3 μήνες κάτοχος Peugeot 3008 GT line grip.Γαμάει και δέρνει!Με τον κινητήρα 1200cc 130ps δε χρειαζόμουν περισσότερα!
pidixtoulis7
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2019
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Θελουμε audi allroad Και τα μυαλα στα καγκελα!!!
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
marko_kolo
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2018
- Like
- 26
- Πόντοι
- 6
Εδώ και 3 μήνες κάτοχος Peugeot 3008 GT line grip.Γαμάει και δέρνει!Με τον κινητήρα 1200cc 130ps δε χρειαζόμουν περισσότερα!
30000 για πεζο?
30000 για πεζο?
μη παραξενευσε φιλος, ειμαστε στο 2019 και τα αυτοκινητα πλεον δεν εχουν ιδιαιτερες διαφορες ... τωρα αν καποια μυαλα ειναι κολλημενα πχ με γερμανικα και νομιζουν οτι ειναι καλυτερα απο τα γαλλικα η τα ιταλικα εχουν μεινει στην εποχη του σκαραβαιου ακομα.
εγω πλεον εχω ενα hyundai i30 fastback και δεν το αλλαζω για κανενα λογο
marko_kolo
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2018
- Like
- 26
- Πόντοι
- 6
μη παραξενευσε φιλος, ειμαστε στο 2019 και τα αυτοκινητα πλεον δεν εχουν ιδιαιτερες διαφορες ... τωρα αν καποια μυαλα ειναι κολλημενα πχ με γερμανικα και νομιζουν οτι ειναι καλυτερα απο τα γαλλικα η τα ιταλικα εχουν μεινει στην εποχη του σκαραβαιου ακομα.
εγω πλεον εχω ενα hyundai i30 fastback και δεν το αλλαζω για κανενα λογο
λαθος το εψαξα λιγο 35 χιλιαρικα κανει και ναι ειμαι κολημενος με τα γερμανικα θα προτιμουσα μια gla mercedes
marko_kolo
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2018
- Like
- 26
- Πόντοι
- 6
επισης λαβε υποψιν σου και μεταπωλητικη αξια
marko_kolo
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2018
- Like
- 26
- Πόντοι
- 6
αλιως θα πηγαινα σε χιουνται τουσον στα 22 χιλιαρικα που τα θεωρω ιδια κατηγορια με τα πεζο κατωτερα δλδ απο τα μερσεντες αλλα θα εδινα 22 οχι 35
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
λαθος το εψαξα λιγο 35 χιλιαρικα κανει και ναι ειμαι κολημενος με τα γερμανικα θα προτιμουσα μια gla mercedes
Περα απο το ονομα και τη "μουρη" δεν αξιζουν για κανενα λογο. Απο τα πιο ζημιαρικα αυτοκινητα που υπαρχουν. Συνεχεια πρεπει να τρεχεις γιατι ολο και καποια μαλακια θα πεταχτει ξαφνικα να σου ζαλιζει τα αρχιδια.
Απο την ηλικια των 20, πηρα τη πρωτη μου. Συνεχεια κατι εβγαζε ενω την ειχα παρει σχεδον αμεταχειριστη. Συνταξιουχος στρατηγος ο πρωην ιδιοκτητης, το αμαξι ακομα μυριζε καινουριο λες και βγηκε απο το εργοστασιο.
Μετα απο 2 ετη, την εδωσα και λεω ας παρω μια αλλη μηπως η προηγουμενη δεν εκατσε καλα το ολο θεμα.
Καινουριο πλεον του κουτιου, πρωτος ιδιοκτητης εγω. Βαρεθηκα. Απο ενα σημειο και μετα νομιζα οτι φταιει ο τροπος οδηγησης. Λεω νταξει...καυλωμενος ειμαι...λογικο να τα παιζει και να τρεχω συχνα για μαλακιες.
Οσο περνουσαν τα χρονια ομως, εβλεπα πολλους συγγενεις και φιλους να εχουν και αυτοι πολλα προβληματα με τα δικα τους αμαξια της ιδιας εταιριας. Το αστειο ηταν οτι ολοι οταν τους ρωτουσες πως παει κτλπ σου ελεγαν ολα καλα φυσαει το εργαλειο γαμαει κτλπ. Μετα οταν συναντιομασταν στα διαφορα επισημα συνεργεια που μας εγδυναν..λες τι εγινε ρε μαλακα... νταξει μωρε...σου λεει...σιγα.
Συμπερασμα: Οι τυποι εχουν καταλαβει οτι το θες για τη μουρη-φορτωνω μουνακια-μαγκιες και οτι θα το παρεις ετσι και αλλιως. Οποτε μετα απλα σε ξεβρακωνουν κανονικα και απλα οσο καυλωνεις τοσο πληρωνεις. Αγαπημενες εκφρασεις...οι καυλες πληρωνονται.
Ιδια ιστορια και με τους ανταγωνιστες τους απο τα νοτια της Γερμανιας. Παλι μοστρες καυλες αλλα...πληρωνεις συνεχεια.
Αν εχεις το χρημα να πληρωνεις τις καυλες σου, ναι αξιζουν. Ακομα με αυτα παιζω και στα αρχιδια μου, προσωπικα. 2 χρονια το πολυ και μετα πουλημα και στο επομενο πριν βγαλει τις μεγαλες μαλακιες πανω μου.
Για καποιον ανθρωπο ομως που δεν θελει να μπλεξει με ολα αυτα, Ιαπωνες και Κορεατες εχουν τη λυση. Τα καλα τους μοντελα, γαμανε. Εχουμε παρει κατα καιρους και ειναι τρομερα εργαλεια. Απλα δεν εχουν αυτη τη μουρη που δυστυχως μετραει στα παντα.
Απο Ιαπωνα θα επαιρνα χωρις καμια σκεψη Toyota, Mitsubishi και απο Κορεατη Hyundai. Τα καλα τους μοντελα, γαμανε. Απλα και συντομα.
Τωρα για τα υπολοιπα ευρωπαικα, Γαλλικα κτλπ, δεν εχω αποψη. Δεν ειχα ποτε, δεν ειχε καποιος δικος μας ποτε.
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Πολυ δυσκολα να παρεις κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα.
Κυριως ομως, η αξιοπιστια που σου δινει αυτη η εταιρια οταν φτιαχνει ενα αυτοκινητο.
Κυριως ομως, η αξιοπιστια που σου δινει αυτη η εταιρια οταν φτιαχνει ενα αυτοκινητο.