αν το εχεις με τα πισωκινητα παρτο.η τουλαχιστον κανε υπομονη μεχρι να το μαθεις.φαινεται πολυ καλα πληρωμενοΜια γνωμη για αυτο.ειμαι πολυ ψημενος να υο παρω αλλα θα ειναι το πρωτο αμαξι μιας και μεχρι τωρα ημουν ερωτευμενος με μηχανες μεγαλου κυβισμου και κατοχος βεβαια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 252K
-
- Ετικέτες
- αυτοκίνητα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Exω ακουσει οτι τα mini πρωτης γενιας εβγαζαν προβλήματα
Ξερει κανεις τι παιζει με την αξιοπιστια των diesel μινι?
το κρατησα το δικο μου 3 χρονια
μου εβγαλε την παναγια
καθε τρεις και λιγο στο συνεργειο το ειχα
πολυ προβληματικα ειναι ...
τωρα εχω εδω και καποιο καιρο μια bmw 3 series και ειναι μπομπα
και πολυ πιο ωραια στην οδηγηση
εχει κανεις εμπειρια απο M4 ? αξιζει το κοστος ?
mihla
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 194
- Like
- 7.178
- Πόντοι
- 30.298
σκέφτομαι σε 1 χρόνο 1.5 να πάρω το φιεστα στ με 186 άλογα η το Ίμπιζα κουπρα με 192 αλογα το οποιο κοστίζει και 2 χιλιάρικα λιγοτερο ποιο λετε να ειναι πιο καλο???
εγω παντως τα σεατ δεν τα πολυεμπειστευομαι
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
σκέφτομαι σε 1 χρόνο 1.5 να πάρω το φιεστα στ με 186 άλογα η το Ίμπιζα κουπρα με 192 αλογα το οποιο κοστίζει και 2 χιλιάρικα λιγοτερο ποιο λετε να ειναι πιο καλο???
ford fiesta δαγκωτοοοοοοοοο !
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
μια μικρη βοηθεια αν μπορει/ξερει κανενας :
1)
2)
Γιατι , ενω προκειται για το ιδιο αμαξι , με πανω-κατω τα ιδια χιλιομετρα το ενα κοστιζει 73.000 ευρω παραπανω ?
Υπαρχει καποια λογικη ?
Κατι τελευταιο :
Γνωριζει κανεις αν η αποφαση της audi για να μην στελνει πλεον στην Ελλαδα τα μοντελα R8 ειναι οριστικη ?
1)
2)
Γιατι , ενω προκειται για το ιδιο αμαξι , με πανω-κατω τα ιδια χιλιομετρα το ενα κοστιζει 73.000 ευρω παραπανω ?
Υπαρχει καποια λογικη ?
Κατι τελευταιο :
Γνωριζει κανεις αν η αποφαση της audi για να μην στελνει πλεον στην Ελλαδα τα μοντελα R8 ειναι οριστικη ?
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
μαλακια ειναι τα φερραρι ουτε ανταλλακτικα δεν θα βρισκεις
εχει στην βαρη ενα καλο συνεργειο ειδικα για ferrari κτλπ
μια χαρα βρισκεις ανταλλακτικα
το θεμα ειναι γιατι η διαφορα των παραπανω ειναι τοσο μεγαλη ενω μιλαμε για το ιδιο αυτοκινητο ?
προς το παρον μια χαρα ειμαι με την bmw αλλα με τρωει για M4
ισως σε κανα χρονο πουλησω αυτη για Μ4
audi R8 εχει κανενας να μας πει γνωμες ?
Εχει μια καλη ευκαιρια στα 59.000 ευρω με 110.000 χιλιομετρα αλλα μεγαλη ξενερα που σταματησαν να τα φερνουν.
δηλαδη με λιγα λογια τωρα στην Ελλαδα αξιζει μονο απο trident cars κηφισσια να τσιμπησεις τιποτα (lamborghini ,ferrari ,lotus) αλλα μονο οι lambo αξιζουν
ferrari εχει της πλακας.
και για porsche η μονη που αξιζει ειναι η carrera 911 4S
υ.γ Μακαρι να μην υπηρχε το κομπλεξ στην Ελλαδα των καλων αυτοκινητων και να φοβομαστε καθε φορα μην μας την γρατζουνισει καποιος ή μας την κλεψει και τα πραγματα θα ητανε πολυ πιο ωραια.
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
μαλακια ειναι τα φερραρι ουτε ανταλλακτικα δεν θα βρισκεις
ανταλλακτικα δεν βρισκεις για bugatti αλλα εκει παμε σε αλλα επιπεδα.
Για ferrari , lambo κτλπ κουτσα στραβα κατι κανεις
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
τι δουλεια κανεις ρε φιλε?
τι σημασια εχει η δουλεια ?
Κανω μια δουλεια που μου επιτρεπει να οδηγαω πολυτελες αυτοκινητο αλλα μονο το αγχος που εχω καθε φορα που το αφηνω καπου και δεν ξερω αν θα το βρω οταν γυρισω σε κανει να σκεφτεσαι αν οντως αξιζει αυτη η τρελα με τα αμαξια στην Ελλαδα ειδικα.
Νταξει μεσα το εχω γαμησει με gps συναγερμους και της παναγιας τα ματια αλλα κλεβονται ευκολα αν ξερει καποιος.
Δηλαδη με λιγα λογια δεν ξερω αν μετραει να παρεις καλο αμαξι στην Ελλαδα και να αγχωνεσαι χωρις λογο η να κατσεις να φας αυτα τα 300.000 στις πουτανες να τελιωνει το θεμα που δεν το ξερει και κανενας στην τελικη
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Κανω μια δουλεια που μου επιτρεπει να οδηγαω πολυτελες αυτοκινητο αλλα μονο το αγχος που εχω καθε φορα που το αφηνω καπου και δεν ξερω αν θα το βρω οταν γυρισω σε κανει να σκεφτεσαι αν οντως αξιζει αυτη η τρελα με τα αμαξια στην Ελλαδα ειδικα.
Νταξει μεσα το εχω γαμησει με gps συναγερμους και της παναγιας τα ματια αλλα κλεβονται ευκολα αν ξερει καποιος.
Δηλαδη με λιγα λογια δεν ξερω αν μετραει να παρεις καλο αμαξι στην Ελλαδα και να αγχωνεσαι χωρις λογο η να κατσεις να φας αυτα τα 300.000 στις πουτανες να τελιωνει το θεμα που δεν το ξερει και κανενας στην τελικη
δεν σε πλακωσε κανας κωλογερος με 200 ευρω συνταξη στο ξυλο με την μπαστουνα του ακομα?
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
δεν σε πλακωσε κανας κωλογερος με 200 ευρω συνταξη στο ξυλο με την μπαστουνα του ακομα?
ναι δεν παει καλα το πραγμα
το βλεπω
θεμα χρονου ειναι να γινει η μαλακια
βλεπω κατι αγριεμενα βλεμματα οταν οδηγαω το αμαξι λες τωρα θα μπει μεσα θα μου κανει την μουρη κρεας ο αλλος
για πολλα νευρα ,και πολυ θυμο
εντωμεταξυ δεν εχω και αλλο τωρα
για καθημερινες μετακινησεις τα παντα ολα χρησιμοποιω το ιδιο
μαλλον η λυση ειναι να εχεις μια μαλακια για τις καθημερινες ασχολιες και για τα clubakia να το βγαζεις 1-2 φορες το σκ και τελος.
Απο την αλλη λες αξιζει τον κοπο ? για τοσο λιγο χρονο οδηγησης να το παρεις ?
Τι να πω δεν ξερω
μπορει αργα η γρηγορα να αφησω την τρελα με τα αμαξια να τα φαω στις πουτανες να τελιωνει το θεμα
τωρα να αλλαξεις χωρα μονο και μονο για να οδηγας ενα καλο αμαξι ειναι παρανοια
να την χεσω την ferrari αν πρεπει να παω λονδινο να την οδηγαω και να δουλευω εκει
καλα χαρηκανε ολα τα πουτανακια το 2004 με τα πολυτελη αμαξια και τις porsche και τωρα εμεις φοβομαστε να παμε στο απεναντι στενο μην μας κλεψουνε το αμαξι...καταλαβες πουστια ?
παω να παρω τσιγαρα και κοιταω απο πισω μην μου την γρατζουνησει κανενας
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
το διδαγμα ειναι οτι ακομα και να τα εχεις στην Ελλαδα πρεπει να κανεις πραγματα που δεν χτυπανε στο ματι
σου λεει φαε οσα θες στις πουτανες κανε οσα ταξιδια θες πηγαινε στα καλυτερα ξενοδοχεια κτλπ
αλλα μην δειξεις τιποτα το οποιο να υποδηλωνει οτι εχεις φραγκα
ακομα και σκαφος μπορεις να παρεις να το εχεις αραγμενο στον πειραια που κανει εκατομμυρια δεν πειραζει
ακομα και ιδιωτικο τζετ να παρεις κομπλε εισαι δεν το κοιταει κανενας στο αεροδρομιο
αλλα αμαξια πλεον τελιωσανε
οι απειλες και το αγχος οχι μονο του αμαξιου αλλα και της προσωπικης σου ακεραιοτητας ξεπερνανε την αναγκη να οδηγησεις κατι ωραιο
σου λεει φαε οσα θες στις πουτανες κανε οσα ταξιδια θες πηγαινε στα καλυτερα ξενοδοχεια κτλπ
αλλα μην δειξεις τιποτα το οποιο να υποδηλωνει οτι εχεις φραγκα
ακομα και σκαφος μπορεις να παρεις να το εχεις αραγμενο στον πειραια που κανει εκατομμυρια δεν πειραζει
ακομα και ιδιωτικο τζετ να παρεις κομπλε εισαι δεν το κοιταει κανενας στο αεροδρομιο
αλλα αμαξια πλεον τελιωσανε
οι απειλες και το αγχος οχι μονο του αμαξιου αλλα και της προσωπικης σου ακεραιοτητας ξεπερνανε την αναγκη να οδηγησεις κατι ωραιο
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
τι δουλεια κανεις ρε φιλε?
Κανω μια δουλεια που μου επιτρεπει να οδηγαω πολυτελες αυτοκινητο
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
σιγουρα δεν εχω λιρες αγγλιας παντως οπως το γεροντι o mariath
γιατι με αυτες ουτε τρικυκλο δεν επαιρνα
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
[size=14pt]το διδαγμα ειναι οτι[/size]
Ότι το snake oil κάνει καλό.
Αγοράστε το.
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Ότι το snake oil κάνει καλό.
Αγοράστε το.
οι λιρες πως πανε ?
καλα ?
εκατομμυρια βγαζεις να υποθεσω ε ?
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
σιγουρα δεν εχω λιρες αγγλιας παντως οπως το γεροντι o mariath
Δεν έχω λίρες αγγλίας πλέον, ρε ούφο!
Τις γύρισα σε δολλάρια Ζαμπια.
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
οποτε λες φιλε ντοπα αξιζει να εχεις το καλο αμαξι και να εχεις τα γεροντια τυπου mariath να σε σταμπαρουνε και να σου παιξουν την πουστια ή να καθεσαι να τα τρως στα πουτανακια καθε βραδυ city-touraki να γουσταρεις να τελιωνει το παραμυθι ?