Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 252K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
fyi μπορεί να πέσει και στο μισό η αυτονομία των ηλεκτρικών εάν εκτεθούν σε υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες.
Οι μπαταρίες θέλουν αρκετή εξέλιξη ακόμα, αλλά εάν έπαιρνα καινούριο αυτοκίνητο ηλεκτρικό θα έπαιρνα... και θα κράταγα το primera που έχω για τα ταξίδια.

το γνωρίζω, όπως επίσης η διάρκεια ζωής των μπαταριών έχει σχέση με τον τρόπο φόρτισης και πολλά άλλα.
νομίζω όμως ότι πλέον για αποστάσεις εντός της Αθήνας ή και κοντινές εκτός, μπορούν να είναι στα υπόψιν τα μοντέλα που θα έρχονται από τώρα και στο εξής.
το να πηγαίνεις Θεσσαλονίκη με μια φόρτιση δε ξέρω πόσο εφικτό είναι ακόμη αλλά την Χαλκίδα πχ την έχουν άνετα και για παραπάνω από μία φορά χωρίς φόρτιση.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Επισης οταν καποια στιγμη χρειαστει να του αλλαξεις μπαταριες
οι νεες θα του δινουν ακομη μεγαλύτερη αυτονομια
Οποτε θα εχεις ενα οχημα το οποιο διαρκως θα γινεται καλύτερο

Πέφτει πολλή ερευνα στο θεμα των μπαταριων

GGBOBOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
30
Πόντοι
0
Οι μπαταρίες θα αργήσουν ακόμα αρκετά ώστε να καλύπτουν μεγάλες αποστάσεις.

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Από τιμή το δίνει τσάμπα.
Σκοτώστρα βέβαια.

Αν δεν έχεις εμπειρία από τέτοιου είδους .... ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ !
Πρέπει να οδηγείς με .... αυγό στο γκάζι.
θεωρω πως απο θεμα κινδυνου ειμαι καλυμενος επειδη οσο να ναι αμαξι ειναι.η τελευταια μηχανη που ειχα πριν λιγο καιρο ηταν 200 αλογα.και επειδη εγινε κομματια απο πτωση και εγω γλυτωσα,λεω να παρω κατι τετοιο που εχει αρκετο γκαζι και θεωρω λιγο ασφαλεια παραπανω λογω του οτι εισαι μεσα σε καμπινα.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
θεωρω πως απο θεμα κινδυνου ειμαι καλυμενος επειδη οσο να ναι αμαξι ειναι.η τελευταια μηχανη που ειχα πριν λιγο καιρο ηταν 200 αλογα.και επειδη εγινε κομματια απο πτωση και εγω γλυτωσα,λεω να παρω κατι τετοιο που εχει αρκετο γκαζι και θεωρω λιγο ασφαλεια παραπανω λογω του οτι εισαι μεσα σε καμπινα.

μετα το ατυχημα με την μηχανη θα σου προτεινα ενα καλο ποδηλατο για επομενο μεσο μεταφορας
μπορει να φτανεις πιο αργα στην δουλεια αλλα δεν πειραζει

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Αρκετό γκάζι το opel gt με 450 άλογα ;;;;;;;
Δολοφόνος είναι φίλε.

Αν θέλεις κάτι γρήγορο και πρακτικό , δεν κοιτάς σε opel κανένα corsa opc
ή αλλιώς κανά golf gti ; Γρηγορα, 4θεσια και πιο ... εύκολο handling.
Γνώμη μου πάντα.
Το gt , είναι πολύ extreme.

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
μετα το ατυχημα με την μηχανη θα σου προτεινα ενα καλο ποδηλατο για επομενο μεσο μεταφορας
μπορει να φτανεις πιο αργα στην δουλεια αλλα δεν πειραζει

Αδερφέ χωρίς να θέλω να σε αποθαρρύνω αλλα εχεις δει μια ασφάλεια που προσφέρει η lamborghini?
δεν μπορω χωρις γκαζι παιδια αρρωσταινω.με μηχανες εχω 6 ατυχηματα αλλα δεν τις παρατησα μεχρι τωρα.τωρα αυτο αμαξι οντως ειναι οργιο με τοσα αλογα αλλα πιστευω μονο ετσι μπορει να αρχισω να γουσταρω το αμαξι και να παρατησω τις μηχανες

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Δολοφόνος είναι φίλε.

Γνώμη μου πάντα.
η αποψη σου ειναι σωστη και λογικη αλλα δεν ξερω μου εχει μπει πολυ ασχημα στο ματι αυτο το gt.

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Μάλλον πάσχεις απο το σύνδρομο των adrenaline junkies..Γιατί δεν πας να κανεις bungee jumping να σου φύγει βρε αδερφέ???!!!!
θα παω καποια στιγμη και skydive αλλα επειδη δεν γουσταρει κανενας απο τη παρεα μου,βαριομουν να τραβιεμαι μονος μου και δεν ετυχε μεχρι τωρα.το ειδα το βιντεο μου λες γαμησε τα.τεσπα για μενα ολα γραφτα ειναι για ολους.αμα αρχισω να σ λεω τι εχω παθει,γλυτωσει και εχω δει να παθαινουν αλλοι που πηγαινανε πιο αργα αποτι λεει και ο νομος θα το χεσουμε το νημα εντελως.τεσπα.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
δεν μπορω χωρις γκαζι παιδια αρρωσταινω.με μηχανες εχω 6 ατυχηματα αλλα δεν τις παρατησα μεχρι τωρα.τωρα αυτο αμαξι οντως ειναι οργιο με τοσα αλογα αλλα πιστευω μονο ετσι μπορει να αρχισω να γουσταρω το αμαξι και να παρατησω τις μηχανες

Αθλήματα με όπλα έχεις δοκιμάσει ;
Πιστόλια, καραμπίνες κτλ ;

Έχω διαπιστώσει ότι όταν παίζω τέτοια, οδηγώ σαν συνταξιούχος συμβολαιογράφος μετα.
Δοκίμασέ τα.
Είναι ασφαλή 100%.

Εγγρ.
2 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Δολοφόνος είναι φίλε.

Γνώμη μου πάντα.

Golf GTI και τα μυαλα στα καγκελα. Τουρμπατο, καλη τελικη και στο ανοιξε κλεισε την πορτα κανεις χερι τουμπανο !  ;)
Το μονο αρνητικο ειναι οτι αν εισαι γκαζιαρης βλεπεις το ντεποζιτο να κατεβαινει λες και πετας βενζινα απο το παραθυρο !

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
περι ορεξεως κολοκυθοπιτα που λενε, αλλα αν θελετε να μη σας πιασουνε κοροιδο μην παρετε καινουριο και μην παρετε ντιζελ!

oMeraklis

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Μια γνωμη για αυτο.ειμαι πολυ ψημενος να υο παρω αλλα θα ειναι το πρωτο αμαξι μιας και μεχρι τωρα ημουν ερωτευμενος με μηχανες μεγαλου κυβισμου και κατοχος βεβαια

φαινεται δυνατο εργαλειο και με τα 3 προγραμματα αλλαζοντας τα κερδιζεις ειτε σε οικονομια ειτε σε δυναμη...

αλλα οπως ειπαν και οι προηγούμενοι θελει προσοχη εχει και μπλοκε οποτε θα ειναι πολυ παιχνιδιαρικο ολες τις ωρες οχι μονο τις ωρες που εσυ θα θες..

παντως ειναι καλη επιλογη και δεν βγαζει προβληματα..

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.328
Πόντοι
6.056
φαινεται δυνατο εργαλειο και με τα 3 προγραμματα αλλαζοντας τα κερδιζεις ειτε σε οικονομια ειτε σε δυναμη...

αλλα οπως ειπαν και οι προηγούμενοι θελει προσοχη εχει και μπλοκε οποτε θα ειναι πολυ παιχνιδιαρικο ολες τις ωρες οχι μονο τις ωρες που εσυ θα θες..

παντως ειναι καλη επιλογη και δεν βγαζει προβληματα..
πρωτο του αμαξι λεει ειναι
τι παιχνιδιαρικο ρε φιλε? ...με τις πορτες θα τον πηγαινει..

αν ειναι και γκαζοφονιας οπως λεει
θα κλαψουμε κοσμο...
:priest:

Capt.Bligh

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Κριτικές
8
Like
28
Πόντοι
16
καλημερες!
το καλυτεροτερο ever!!!!!!

zastava+yugo.jpg

:hi:

• Like
Αντιδράσεις: 968

cyclist

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
To Οpel Corsa με diesel 1300 του 2006  τι λεει παιδιά; δεν εννοώ για επιδόσεις, από αξιοπιστία ρωτάω, γιατί το βρήκα σε καλή τιμή. Τι λέει γενικά από βλάβες και κόστος συντήρησης;

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Exω ακουσει οτι τα mini πρωτης γενιας εβγαζαν προβλήματα
Ξερει κανεις τι παιζει με την αξιοπιστια των diesel μινι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom