artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
εγω ειμαι βενζινοαιματος τυπε...
τα ντιζελ ειναι για τα τρακτερ
τα ντιζελ ειναι για τα τρακτερ
δεν ηταν φιλος μου, μια φορα τον ειδα κ απλα καναμε κουβεντακαλά ο φίλος σου γιατί πήρε 2 Α3 αφού έβγαζαν προβλήματα;
εγω παντως δεν εχω κανενα γνωστο που να εχει μεινει απο τρομπα, τι να σου πωκαμια τρομπα πετρελαιου δεν ειναι στην εγγυηση φιλε ... σε εενα αμαξι 2000 cc τοσο παει η τρομπα
απλο παραδειγμα ειναι τα αυτοκινητα του 80-90 που βλεπεις και κυκλοφορουν στους δρομους ;)γενικά πάντως έχεις δίκιο, εφόσον συντηρεί κανείς σωστά το αμάξι του λογικά κάποιο μεγάλο πρόβλημα δεν θα του βγάλει
επίσης η χρήση είναι πολύ σημαντική, αν σκίζεις ένα αμάξι όσο καλό και να είναι κάποια στιγμή θα τα φτύσει...
εγω παντως δεν εχω κανενα γνωστο που να εχει μεινει απο τρομπα, τι να σου πω
ειναι σα να μου λες οτι εμεινε απο μηχανη, το οποιο το εχω ακουσει απο καποιον με αμαξι 3ετιας.
αλλα αυτουνου δεν του αρεσε η βενζινη που ειχε 5 λεπτα παραπανω κ εβαζε σε μια revoil.
και μετα να σου η ζημια που του κοστισε καμποσα..
Εγω δε σου μεταφερω μονο τη δικη μου αποψη, αλλα και κοντινων συγγενων μου, οι οποιοι οδηγουν επαγγελματικα μεχρι και τριαξονικα εδω και και 50-55 χρονια.
Ο ενας πηγαινε 0-100 απο φαναρι σε φαναρι στην πατησιων κ ο αλλος οδηγουσε οσο πιο οικονομικα και συντηρητικα γινεται, σε κουραστικο βαθμο.
Εγω εχω διπλωμα Γ κατηγοριας και το εχω χρησιμοποιησει ουκ ολιγες φορες.
Ολοι νομιζουν οτι το αμαξι ειναι playmobil, ελαχιστοι καταλαβαινουν οτι για να εισαι ασφαλης πρεπει να τηρεις αυτα που λεει ο κατασκευαστης.
Ουτε χαμηλωμα, ουτε αλλα λαστιχα, ουτε αλλα λαδια, ουτε αλλη βενζινη, κλπ
Σε χιουνται 15ετιας τα μονα που εχει χρειαστει να αλλαξουμε ειναι τα λαμπακια στα φλας.
Το ιδιο και σε χιουνται 12ετιας.
Τι να σου πω, μπορει εμεις κατι να κανουμε λαθος και να μη βγαζουν προβληματα
γενικα παντως τα πετρελαια χαλανε πιο δυσκολακαλα κ εγω δεν ειμαι μηχανικος ρε μαν,
απλα οτι οι τρομπες πχ ειναι ακριβες κ δεν τις καλυπτει η εγγυηση των κατασκευαστων ειναι γεγονος...
κ αυτο πιστευω οτι ειναι ανασταλτικος παραγοντας για καποιον ειδικα σε λυση αγορας μεταχειρισμενου...
ιδανικο αμαξι για μενα..volvo v40 crosscountry.Ειμαι ενα βημα πριν καταληξω σε αυτο το αυτοκινητο.Εχει κανεις να μου προτεινει κατι καλυτερο με τα ιδια λεφτα και να εχει τοσο χαμηλη καταναλωση οσο αυτο(3,8 λ ντιζελ/100χλμ)?
μενω χαλκιδα και οδηγω 2 ωρες ημερησιως.τωρα εχω ενα κλιο του 2007 100αλογα τουρμο και μου καιει 6,5 λιτρα (υγραεριο). πιστευω οτι το βολβο θα καιει ακομα λιγοτερο.ποια η γνωμη σας?ιδανικο αμαξι για μενα..
υποστηριζω βολβο, διαχρονικα..
παρ' ολα πιστευω οτι για αθηνα η καλυτερη επιλογη θα ηταν βενζινα..
πηγα και το ειδα στην εκθεση του ελληνικου πριν λιγο καιρο. πολυ καλο αυτοκινητο. το μονο αρνητικο που μπορεσα να βρω ειναι οτι οι πισω επιβατες θα εχουν προβλημα χωρου στο κεφαλι αν ειναι πανω απο 1.80. ασφαλεια, καταναλωση, ποιοτητα κατασκευης, κορυφαια.volvo v40 crosscountry.Ειμαι ενα βημα πριν καταληξω σε αυτο το αυτοκινητο.Εχει κανεις να μου προτεινει κατι καλυτερο με τα ιδια λεφτα και να εχει τοσο χαμηλη καταναλωση οσο αυτο(3,8 λ ντιζελ/100χλμ)?
volvo v40 crosscountry.Ειμαι ενα βημα πριν καταληξω σε αυτο το αυτοκινητο.Εχει κανεις να μου προτεινει κατι καλυτερο με τα ιδια λεφτα και να εχει τοσο χαμηλη καταναλωση οσο αυτο(3,8 λ ντιζελ/100χλμ)?
ασπρο με μαυρη ζαντουλα ειναι τουμπανο !
δες εδωμενω χαλκιδα και οδηγω 2 ωρες ημερησιως.τωρα εχω ενα κλιο του 2007 100αλογα τουρμο και μου καιει 6,5 λιτρα (υγραεριο). πιστευω οτι το βολβο θα καιει ακομα λιγοτερο.ποια η γνωμη σας?
αν καταληξεις εκει φροντισε να το παρεις με τους καινουργιους κινητηρες drive E του 2014 που ειναι euro 6 και εχουν μικροτερη καταναλωση, γιατι πουλιεται και με τους παλιους. βεβαια μην περιμενεις να δεις στην πραγματικοτητα 3,8 λτ/100 χλμ. κοντα στο 5 αν βλεπεις θα εισαι καλα.μενω χαλκιδα και οδηγω 2 ωρες ημερησιως.τωρα εχω ενα κλιο του 2007 100αλογα τουρμο και μου καιει 6,5 λιτρα (υγραεριο). πιστευω οτι το βολβο θα καιει ακομα λιγοτερο.ποια η γνωμη σας?
λες αδερφε να μου κανει τιποτα νουμερα και να μου καιει περισσοτερο απ το κλιο?εγω για αυτο περισσοτερο το αλλαζω το αυτοκινητο,για να γλυτωσω στην καταναλωση.ειμαι σε διλλημα.μηπως να οδηγησω στον θανατο πρωτα το κλιο και μετα να παρω αλλο?η να το σκοτωσω κανα 4.000 και να παει στο καλο?εχω μπερδευτειαν καταληξεις εκει φροντισε να το παρεις με τους καινουργιους κινητηρες drive E του 2014 που ειναι euro 6 και εχουν μικροτερη καταναλωση, γιατι πουλιεται και με τους παλιους. βεβαια μην περιμενεις να δεις στην πραγματικοτητα 3,8 λτ/100 χλμ. κοντα στο 5 αν βλεπεις θα εισαι καλα.
χρησιμη πληροφορια αδερφε.ευχαριστωαν καταληξεις εκει φροντισε να το παρεις με τους καινουργιους κινητηρες drive E του 2014 που ειναι euro 6 και εχουν μικροτερη καταναλωση, γιατι πουλιεται και με τους παλιους. βεβαια μην περιμενεις να δεις στην πραγματικοτητα 3,8 λτ/100 χλμ. κοντα στο 5 αν βλεπεις θα εισαι καλα.
γαμει αλλα και κοκκινο που λεει ο αλλος αδερφουλης θα ειναι πολυ καλο...και το κοκκινέλι είναι πολύ ωραίο