το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 599
- Πόντοι
- 246
ο κλαρκσον ειχε πει γι αυτο οτι τουλαχιστον δε μπορεις να πεις οτι δεν το ειδες να ερχεται μετα το τρακαρισμα.εγω εχω το st το πορτοκαλι φιλε
ο κλαρκσον ειχε πει γι αυτο οτι τουλαχιστον δε μπορεις να πεις οτι δεν το ειδες να ερχεται μετα το τρακαρισμα.εγω εχω το st το πορτοκαλι φιλε
Ωραιο αμαξακι αρκει να εχεις μπρατσα να το σπρωχνεις.
Δεν παιζει να κανεις πανω απο 1 χιλιομετρο χωρις να χαλασει κατι
Bmw 116 SPORT '06 - 5.200 (Συζητήσιμη) www.car.gr/classifieds/cars/view/5835569/]http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5835569/[/url] Αξιζει το εργαλείο η κρυβει παγιδες;
Παιδια, η μικτη καταναλωση δεν ειναι αυτο που μας βγαζει το trip computer...
Μικτη καταναλωση ειναι: (καταναλωση στον αυτοκινητοδρομο + καταναλωση στην πολη)/2
Τα 13,5 που σου βγαζει εσενα ειναι διοτι προφανως απο τα 50.000 χιλιομετρα που εκανες, τα 40 ειναι εκτος πολης και τα 10 ειναι εντος. Γι αυτο σου βγαινει τοσο χαμηλη.
Εαν απο τα 50 εκανες τα 25 εκτος και τα 25 εντος πολης, τοτε η καταναλωση που σου βγαζει το trip computer θα ηταν η μικτη. Και δε θα ηταν 13,5, θα ηταν αρκετα παραπανω(πιστευω).
Αλλο ΜΕΣΗ καταναλωση, αλλα ΜΙΚΤΗ.
Μαλλον αυτο σας μπερδευει και δεν καταλαβαινομαστε.
Τελος παντως οπως και να χει δεν ειμαι ο καταλληλος ανθρωπος να κρινω διοτι εχω αρκετα βαρυ ποδι και σιχαινομαι την οικονομικη οδηγηση παρολο που καποιες φορες αναγκαζομαι και το κανω :S
Αμα δεν σε πειράζουν τα τουλάχιστον 200Κ χλμ που έχει , τους χώρους που δεν έχει , οτι είναι αργό σαν κάρο και οτι την μπαταρία την έχει πίσω οποτε δεν έχει ρεζέρβα με αποτέλεσμα να πρέπει να βάζεις run flat ελαστικά.
Τοτε μια χαρά αμάξι είναι
Αμα δεν σε πειράζουν τα τουλάχιστον 200Κ χλμ που έχει , τους χώρους που δεν έχει , οτι είναι αργό σαν κάρο και οτι την μπαταρία την έχει πίσω οποτε δεν έχει ρεζέρβα με αποτέλεσμα να πρέπει να βάζεις run flat ελαστικά.
Τοτε μια χαρά αμάξι είναι
θελω να με κανει δωρο ο αγιος βασιλης μια ferrari
σε τι κλιμακα χρηστο?
ονειρο όνειροεκτος απο κατι παραλογα του τυπου φεραρι λαμποργκινι κτλ
Hyundai i20 νορμαλ χωρις να κινδυνευεις να στο σπασουν ή να το κλεψουν
ΤΣΑΜΠΑ ανταλ/κα
0 ζημιες (Hyundai)
γιατι να ψαχνω υπερβολες οταν τα εχω ολα ;
προχθες το βραδυ ειδα αυτο
http://[URL unfurl="true"]www.designboom.com/wp-content/uploads/2014/01/gla-45-amg-mercedes-benz-naias-designboom04.jpg[/img[/URL]]
και επαθα πλακα
[/quote]τυπε ποια ειναι; η GLA;