Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 252K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
96
ολη η ευρωπη και η αμερικη εχει πετρελαιο στα αυτοκινητα εδω και ποσα χρονια και στην ελλαδα εχεις τους φωστηρες που δεν εχουν καν οδηγησει diesel να σου κανουν και αναλυση.

ε sorry ρε μαγκες, αλλα ουτε παπι δεν φτιαχνουμε για να εχουμε και τεχνικη αποψη.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
προχθες το βραδυ ειδα αυτο

http://[URL unfurl="true"]www.designboom.com/wp-content/uploads/2014/01/gla-45-amg-mercedes-benz-naias-designboom04.jpg[/img[/URL]]

και επαθα πλακα  :wanker: :wanker: :cum: :cum:

[img]http://[URL unfurl="true"]www.designboom.com/wp-content/uploads/2014/01/gla-45-amg-mercedes-benz-naias-designboom06.jpg[/img[/URL]]
[img]http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--7ubpUyYS--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/18wzfwfj4br9zjpg.jpg

πολυ μουναρα , και δεν ειναι και πολυ καρφωμα , σαν τζιπαρα ML , G , κτλ , σαν την νεα σειρα Α με λιγο υψος παραπανω ειναι ..

Θα περασω απο καμια ΕΚΚΑ
και αυτές στην τουρκία θα κατασκευάζονται;

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Για τα Honda Civic έχετε καμιά άποψη για τα 2 τελευταία μοντέλα που βγήκαν? Επειδή μπήκε και το Σουίντον στο παιχνίδι ξέρετε αν έχει αλλάξει η αξιοπιστία του Ιάπωνα?

durosX

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2015
Like
1
Πόντοι
0
Ένα είναι το αυτοκίνητο γκάβλα  :wanker: το integrale

Συνημμένα

• lancia hf.jpg
    lancia hf.jpg
    147,8 KB · Εμφανίσεις: 53
  • lancia hf.jpg
    lancia hf.jpg
    147,8 KB · Εμφανίσεις: 38
  • Like
Αντιδράσεις: 968
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ρίχνοντας τσάρκα χθες έπεσα πάνω σε αυτό το αμάξι (nissan 350z) στο ίδιο χρώμα με την παρακάτω φωτογραφία και σε παρατημένη κατάσταση σκονισμένο και έτσι φαινόταν ότι δεν το σηκώνει ο ιδιοκτήτης. Δεν ξέρω αν το πουλάει , αλλά μιλάμε για δυνατό εργαλείο! Λέτε να κάνω καμιά νύξη με κάνα 10χίλιαρο ή θα φάω πόρτα?

Nissan350Z-01.jpg

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
χώσου αλλά να ξέρεις ότι τα 3.5 λίτρα θέλουν και λεφτά για συντήρηση/κίνηση

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Ρίχνοντας τσάρκα χθες έπεσα πάνω σε αυτό το αμάξι (nissan 350z) στο ίδιο χρώμα με την παρακάτω φωτογραφία και σε παρατημένη κατάσταση σκονισμένο και έτσι φαινόταν ότι δεν το σηκώνει ο ιδιοκτήτης. Δεν ξέρω αν το πουλάει , αλλά μιλάμε για δυνατό εργαλείο! Λέτε να κάνω καμιά νύξη με κάνα 10χίλιαρο ή θα φάω πόρτα?

Nissan350Z-01.jpg

Τι 10000αρο ρε φιλε.?? 3500 κυβικα.?? αυτα εδω σαλονικα ενας εμπορας στα λαδαδικα τα βαζει ταμπελακια 5999€ και δεν τα παιρνει κανενας...

taper

Μέγας
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Κριτικές
20
Like
518
Πόντοι
4.440
Για τα Honda Civic έχετε καμιά άποψη για τα 2 τελευταία μοντέλα που βγήκαν? Επειδή μπήκε και το Σουίντον στο παιχνίδι ξέρετε αν έχει αλλάξει η αξιοπιστία του Ιάπωνα?
Oxi δεν εχει αλαξει η αξιοπιστια του Ιαπωνα στο Σουιντον ειναι ενα Ιαπωνικο εργωστασιο σε αγγλικο εδαφος .

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.061
Πόντοι
5.845
τα mini cooper τι λένε, έχει κανείς ?
τώρα τελευταία έχω κολήσει λίγο με την ιδέα  :grin:
Ειχα ένα κοκκινο-ασπρο Cooper S του 2003(με τον κομπρεσορα και τα 163 αλογα) για 8 χρονια. Ουτε γλομπακι δε μου καηκε. Το πρωτο αυτοκινητο που κρατησα πανω από 4 χρονια. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ αφροδισιακο εργαλειο. Το αντικατεστησα με ένα Countryman S. Ότι κερδισα σε χωρους το εχασα σε διασκεδαση βεβαια αλλα είναι πολύ πιο πρακτικο και τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο ηθελα εκτος από γκαζι και κατι να μπαινει και ο σκυλος μεσα....

Συνημμένα

• mini-countryman-cooper S 2.jpg
    mini-countryman-cooper S 2.jpg
    86,8 KB · Εμφανίσεις: 49

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Nissan350Z-01.jpg

του Π.....τση το αμαξι ειναι τυπε?
πολλα ειναι τα 10χιλιαρικα

:grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.031
Πόντοι
456
Ειχα ένα κοκκινο-ασπρο Cooper S του 2003(με τον κομπρεσορα και τα 163 αλογα) για 8 χρονια. Ουτε γλομπακι δε μου καηκε. Το πρωτο αυτοκινητο που κρατησα πανω από 4 χρονια. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ αφροδισιακο εργαλειο. Το αντικατεστησα με ένα Countryman S. Ότι κερδισα σε χωρους το εχασα σε διασκεδαση βεβαια αλλα είναι πολύ πιο πρακτικο και τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο ηθελα εκτος από γκαζι και κατι να μπαινει και ο σκυλος μεσα....

πολύ όμορφο το countryman...σε εκπομπή αυτοκινήτου σε ξένο κανάλι το έθαβαν για τις εκτός δρόμου δυνατότητες οτι είναι ανύπαρκτες, αλλά δε νομίζω να ισχυρίζεται η εταιρεία οτι έχει τέτοιες, απλά το όνομα του παραπέμπει σε εξοχές κλπ

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.061
Πόντοι
5.845
Φευγοντας το Countryman στο τελος του καλοκαιριου, κλεινω το ματι σε δυο μουναρες που κανονικα θα επρεπε να τις παρω ΚΑΙ τις δυο γιατι συμπληρωνει η μια την άλλη. Η μια μελαχροινη Μεσογεια με ταπεραμεντο και η άλλη ξανθια Γερμανιδα.
Όμως επειδή τα ονειρα θελουν δυο βαλιτσες ευρωπουλα θα μεινω με τη μια από τις δυο και μαλλον θα είναι η Γερμανιδα δεδομενου ότι εχω ηδη στο γκαραζ μια ντιβα, δε χωραει κι' άλλη.

Συνημμένα

• 4c-4.jpg
    4c-4.jpg
    354,4 KB · Εμφανίσεις: 37
  • Mercedes-GLA-45-AMG.jpg
    Mercedes-GLA-45-AMG.jpg
    112,3 KB · Εμφανίσεις: 23

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Φευγοντας το Countryman στο τελος του καλοκαιριου, κλεινω το ματι σε δυο μουναρες που κανονικα θα επρεπε να τις παρω ΚΑΙ τις δυο γιατι συμπληρωνει η μια την άλλη. Η μια μελαχροινη Μεσογεια με ταπεραμεντο και η άλλη ξανθια Γερμανιδα.
Όμως επειδή τα ονειρα θελουν δυο βαλιτσες ευρωπουλα θα μεινω με τη μια από τις δυο και μαλλον θα είναι η Γερμανιδα δεδομενου ότι εχω ηδη στο γκαραζ μια ντιβα, δε χωραει κι' άλλη.

:rockon:

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.061
Πόντοι
5.845
πολύ όμορφο το countryman...σε εκπομπή αυτοκινήτου σε ξένο κανάλι το έθαβαν για τις εκτός δρόμου δυνατότητες οτι είναι ανύπαρκτες, αλλά δε νομίζω να ισχυρίζεται η εταιρεία οτι έχει τέτοιες, απλά το όνομα του παραπέμπει σε εξοχές κλπ
Δεν οργωνει τα χωράφια, αλλα και στη λασπη το εχω παει και στην αμμο και φυσικα ανεβαινει Παρνασσο ότι και να εχει ο δρομος. Εχω παρει και 2 ζευγάρια "χιονοοκαλτσες" και πραγματικα δε σταματάει πουθενα.
Αμα καποιος θελει εκτος δρομου οχημα δεν το κοιταει καν το ΜΙΝΙ.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom