Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 252K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Λιγα αμαξια ειναι ομορφοτερα απο αυτο...  :cum:

Συνημμένα

• MERCEDES-BENZ-SL-350--2002-2005-.jpg
    MERCEDES-BENZ-SL-350--2002-2005-.jpg
    25,5 KB · Εμφανίσεις: 16

poutaniaris_anhr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
14
Like
861
Πόντοι
311
Παιδες εχει κανενας αποψη για της SLK 200 του 2005;
κοστιζει περιπου 11.000 μεταχειρισμενη , εμφανισιακά ειναι γαματη, είναι 1800 κυβικα και όχι 2000 όπως η προηγουμενη και το μονο μειον νομιζω μαλλονειναι τα σερβις - ανταλλακτικα γιατι στα εξουσιοδοτημένα θα σου πιασουν τον κωλο.
Τιποτα παγιδεσ, τιποτα tips εχει κανενας να μας πει;

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.678
Πόντοι
3.656
Ειχα ένα κοκκινο-ασπρο Cooper S του 2003(με τον κομπρεσορα και τα 163 αλογα) για 8 χρονια. Ουτε γλομπακι δε μου καηκε. Το πρωτο αυτοκινητο που κρατησα πανω από 4 χρονια. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ αφροδισιακο εργαλειο. Το αντικατεστησα με ένα Countryman S. Ότι κερδισα σε χωρους το εχασα σε διασκεδαση βεβαια αλλα είναι πολύ πιο πρακτικο και τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο ηθελα εκτος από γκαζι και κατι να μπαινει και ο σκυλος μεσα....

τι σκυλο εχεις τυπε;    :huh: :huh: :huh:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
Παιδες εχει κανενας αποψη για της SLK 200 του 2005;
κοστιζει περιπου 11.000 μεταχειρισμενη , εμφανισιακά ειναι γαματη, είναι 1800 κυβικα και όχι 2000 όπως η προηγουμενη και το μονο μειον νομιζω μαλλονειναι τα σερβις - ανταλλακτικα γιατι στα εξουσιοδοτημένα θα σου πιασουν τον κωλο.
Τιποτα παγιδεσ, τιποτα tips εχει κανενας να μας πει;

μουνοπαγιδα τυπε.Ορμα.

lazic23

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ανέκαθεν ήμουν φαν φαν της 3αρας αλλά δεν μου άρεσαν καθόλου σχεδιαστικά....μπορεί να ήταν ισχυρές από άποψη κινητήρα και επιδοσεων(εκτος της 316ι) αλλα μεχρι το 2006-2008 το λουκ τους ηταν ογκωδες και ακαμψο,ειδικα μπροστά....με την έλευση της φ80(αν κανω λαθος ονομασία ας με διορθωσει καποιος)
η 3αρα απεκτησε ποιο μοντερνο λουκ,ετσι την εκανε ποιο ελκυστική στις νεαρές ηλικίες.επισης βελτίωσε τις επιδόσεις της,και την αισθητική της στο εσωτερικο...η κορυφαιο της εκδοσης της η μ για μενα ειναι το κορυφαιο σενταν στον κοσμο(0-100 σε 3,8 δεύτερα 3λιτρος κινητήρας με 423 αλογα)
για την ιστορια εγω εχω ενα χοντα τσαζ του 2013...επελεξα την υβριδικη εκδοση με πολλα εξτρα...μεχρι τωρα με εχει βαλει ασπροπροσωπο,ανετο ακι οικονομικο....αν και στις επιδοσεις μου τα χαλαει λιγο διοτι εχει αυτοματο κιβωτιο
URL]]

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
96
ξερει κανεις αν αυτα που βαζουν στα αυτοκινητα για να τα γυαλισουν (κρεμες και λοσιον και μαλακτικα και αλλες μαλακιες) κανουν κακο μεσο/μακροπροθεσμα στο χρωμα?

εχει κανει κατι κυλιδες στο καπο το αμαξι και μου λενε τα γατονια εδω οτι αυτα μπορουν να τα βγαλουν, αλλα φοβαμαι λιγο να πω την αληθεια, με δεδομενο οτι δεν ειναι τιποτα τεραστια ζημια που εχει, απλα εγω που το ξερω, δε βλεπω το αμαξι, βλεπω την κηλιδα....

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
του Π.....τση το αμαξι ειναι τυπε?
πολλα ειναι τα 10χιλιαρικα

:grin: :grin:

Ναι ρε του φαλακρού το αμάξι είναι. Το έχει άλλος τώρα, δεν ξέρω ποιος. Ποτέ δεν ήταν για τα μούτρα του αυτό το αμάξι!  :hi:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16

Το αυτοκίνητο σας είναι πράσινο, κίτρινο ή μήπως κόκκινο;

Το αυτοκίνητο σας είναι ζημιάρικο;
Σας γδέρνουν ζωντανό, όταν πάτε για σέρβις;
Περιμένατε μήνες για κάποιο ανταλλακτικό και το πληρώσατε πανάκριβα;
H αντιπροσωπεία αθέτησε τις υποσχέσεις της;

Το αυτοκίνητο σας δεν σπάει, δεν λυγάει;
Οι τιμές που πληρώνετε για σέρβις είναι πολύ χαμηλές;
Tα ανταλλακτικά του είναι πάντα διαθέσιμα και πάμφθηνα;
Η αντιπροσωπεία σας εκπλήσσει ευχάριστα;

Autocheck:  Τα αποτελέσματα της μεγάλης έρευνας
Ποιες είναι οι 3 κόκκινες μάρκες
Oι 10 πράσινες και
Oι 8 κίτρινες

Η μεγάλη έρευνα του Auto Τρίτη βρίσκεται σε εξέλιξη. Ήδη οι αναφορές των αναγνωστών μας ξεπέρασαν τις 400!
Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά:
• Ιαπωνία, Κορέα και Ford οι 10 πράσινες μάρκες
• Volkswagen, Volvo και Peugeot οι 3 κόκκινες
• Στα μεγάλα πορτοφόλια προηγείται η Mercedes, ακολουθεί η BMW, αρκετά πιο πίσω η Audi. Και οι 3 όμως βρίσκονται πολύ μακριά από τις πρώτες θέσεις. Είναι σαφές ότι το κοινό τους δεν αισθάνεται ικανοποιημένο.
• Στους Ευρωπαίους μπροστά είναι οι Ιταλοί, ακολουθούν οι Γάλλοι και οι Γερμανοί.
• Στην εσωτερική μάχη του VW Group, Skoda και SEAT είναι πολύ μπροστά από τη VW
• Εντυπωσιάζει η μάχη της ουράς. Οι πελάτες της Volvo, της Peugeot και της VW είναι σαφές ότι απαιτούν καλύτερα αυτοκίνητα και υπηρεσίες.

Autocheck: Τα αποτελέσματα της μεγάλης έρευνας

jahm9u.jpg

Πηγή:

:think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom