Επισκέπτης
Δηλώνω 12.000 το χρόνο
Πάλι στὴν ὀλιγαρχία πέσαμε.
Δηλώνω 12.000 το χρόνο
ναι, οτι εκλεισε η μαζντα στην ελλαδα
Υπαρχουν γνωμες και εμπειριες για MAZDA CX7 ?????
Την κατανάλωση σας την έδωσα σε αυτό
το ποστ, μια σελίδα πίσω. Και άλλα στοιχεία επίσης.
Τα υπόλοιπα είναι για να γελάμε.
Τώρα πουλιέται περί τις 5-7.000.
Τώρα όμως είναι 2014, όχι 2009 που το πήρα εγώ.
Το πήρα "κανονικά" τότε, δηλαδή όσο έπιανε στις αγγελίες.
Αλλά πήρα αυτό, γιατί το ήξερα από καινούριο. Και ήταν σαν καινούριο.
(Και ακόμα είναι).
Εσυ το εχεις το αμαξι εσυ ξερεις.
Δε θελω να το παιζω εξυπνος μη παρεξηγηθουμε να ουμε.
Απλα οταν με το καλο ξαναβαλεις τις πινακιδες, κοψε λιγες βολτες μες την Αθηνα(κανονικα να το χαρεις το αμαξι, οχι να το πας σαν ταριφας..) και αμα πεσεις κατω απο 18 λιτρα ελα να τα ξαναπουμε.
Ενταξει παιδια παραδινομαι, το 740il εχει MIKTH καταναλωση 11-14 λιτρα.
...
"αν το πας σαν ανθρωπος"...!!!αμαξι με 3200 cc που βγαζει 310 ιππους με κομπρεσσορα και τουρμπινα εχοντας βαρος 2300 κιλα εχει 13.5 μικτη καταναλωση αν το πας σαν ανθρωπος.
το εχω φτασει στα 50.000 χιλιομετρα.
η 740 λοιπον ΔΕΝ με εντυπωσιαζει αν πιανει περιπου την ιδια καταναλωση.
μην εισαι απολυτος υπαρχουν σοβαρα γκαζια καλοσυντηρημενα και δουλεμενα σωστα σε αυτα τα χιλιομετρα που ειναι καλυτερα απο αμαξια με τα μισα χιλιομετρα σκιζμενατυπε σορρυ κιολας αλλα ενα αυτοκινητο με 120 χιλιαρικα και βαλε χιλιομετρα στη πλατη του οπως διαβασα παραπισω δεν ειναι σαν καινουργιο, εκτος και αν μιλας φαναρτζιδικα μονο. γνωμη μου κανενα μεταχειρισμενοδεν αξιζει να δωσω ενα ευρω αν εχει φτασει την κατοσταρα. εκτος και ειναι κλασσικο αντικα για φυλαξη.
αμαξι με 3200 cc που βγαζει 310 ιππους με κομπρεσσορα και τουρμπινα εχοντας βαρος 2300 κιλα εχει 13.5 μικτη καταναλωση αν το πας σαν ανθρωπος.
το εχω φτασει στα 50.000 χιλιομετρα.
η 740 λοιπον ΔΕΝ με εντυπωσιαζει αν πιανει περιπου την ιδια καταναλωση.
Οχι αλλα γενικα δεν το παω και πολυ οικονομικα. Νορμαλ προς γρηγορα οδηγω.
Εγω το αυτοκινητο το οδηγω μονο για ξεκαυλωμα.
Αμα ειναι να πηγαινω σαν ταριφας, καλυτερα να παρω λεωφορειο.
Δεν προκειται να παρω ποτε ντιζελ. Εχει χαλια ηχο και δεν ειναι πολυστροφο.
Παρολα αυτα για καποιον που δεν ειναι αμαξοκαυλος, ειναι η ιδανικη λυση. Οικονομικο, γερο και με "τραβηγμα" απο χαμηλα.
Απορω για ποιο λογο δεν αγοραζουν ολοι Ντιζελ...
Στο εξωτερικο ολοι ντιζελ εχουν, βενζινη ειναι 1 στα 10.
μηπως γιατι απαγορευοταν μεχρι προσφατα στην αθηνα?Δεν προκειται να παρω ποτε ντιζελ. Εχει χαλια ηχο και δεν ειναι πολυστροφο.
Παρολα αυτα για καποιον που δεν ειναι αμαξοκαυλος, ειναι η ιδανικη λυση. Οικονομικο, γερο και με "τραβηγμα" απο χαμηλα.
Απορω για ποιο λογο δεν αγοραζουν ολοι Ντιζελ...
Στο εξωτερικο ολοι ντιζελ εχουν, βενζινη ειναι 1 στα 10.
αμα φουλαρεις στον μπαρμπα φωτη στην ελληνοιλ της γειτονιας που νοθευει το ντιζελ με βιομαζα απο τα σκατα του μπορει.ρε φιλε μια τρομπα να παρεις στο χερι θες 4 χιλιαρικα...
4 χιλιαρικα??? για φορτηγο μιλας???ρε φιλε μια τρομπα να παρεις στο χερι θες 4 χιλιαρικα...