Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 252K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τώρα πουλιέται περί τις 5-7.000.
Τώρα όμως είναι 2014, όχι 2009 που το πήρα εγώ.
Το πήρα "κανονικά" τότε, δηλαδή όσο έπιανε στις αγγελίες.
Αλλά πήρα αυτό, γιατί το ήξερα από καινούριο. Και ήταν σαν καινούριο.
(Και ακόμα είναι).

τυπε σορρυ κιολας αλλα ενα αυτοκινητο με 120 χιλιαρικα και βαλε χιλιομετρα στη πλατη του οπως διαβασα παραπισω δεν ειναι σαν καινουργιο, εκτος και αν μιλας φαναρτζιδικα μονο. γνωμη μου κανενα μεταχειρισμενο δεν αξιζει να δωσω ενα ευρω αν εχει φτασει την κατοσταρα. εκτος και ειναι κλασσικο αντικα για φυλαξη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εσυ το εχεις το αμαξι εσυ ξερεις.
Δε θελω να το παιζω εξυπνος μη παρεξηγηθουμε να ουμε.

Απλα οταν με το καλο ξαναβαλεις τις πινακιδες, κοψε λιγες βολτες μες την Αθηνα(κανονικα να το χαρεις το αμαξι, οχι να το πας σαν ταριφας..) και αμα πεσεις κατω απο 18 λιτρα ελα να τα ξαναπουμε.

αυτοκινητο που δεν ηταν για διαστημα στην κατοχη σου δεν κατεχεις γνωμη. γνωμη μου.

Pikachu

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
ωραιο θεμα...... εγω εχω ενα golf mk3 1.4 και μελλοντικα καποια στιγμη θα βαλω απανο τον VR6 2.8 μιας και ειμαι και της δουλιας

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Ενταξει παιδια παραδινομαι, το 740il εχει MIKTH καταναλωση 11-14 λιτρα.

:tooth: :tooth: ...

αμαξι με 3200 cc που βγαζει 310 ιππους με κομπρεσσορα και τουρμπινα εχοντας βαρος 2300 κιλα εχει 13.5 μικτη καταναλωση αν το πας σαν ανθρωπος.

το εχω φτασει στα 50.000 χιλιομετρα.

η 740 λοιπον ΔΕΝ με εντυπωσιαζει αν πιανει περιπου την ιδια καταναλωση.

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
αμαξι με 3200 cc που βγαζει 310 ιππους με κομπρεσσορα και τουρμπινα εχοντας βαρος 2300 κιλα εχει 13.5 μικτη καταναλωση αν το πας σαν ανθρωπος.

"αν το πας σαν ανθρωπος"...!!!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.005
Πόντοι
2.606
τυπε σορρυ κιολας αλλα ενα αυτοκινητο με 120 χιλιαρικα και βαλε χιλιομετρα στη πλατη του οπως διαβασα παραπισω δεν ειναι σαν καινουργιο, εκτος και αν μιλας φαναρτζιδικα μονο. γνωμη μου κανενα μεταχειρισμενοδεν αξιζει να δωσω ενα ευρω αν εχει φτασει την κατοσταρα. εκτος και ειναι κλασσικο αντικα για φυλαξη.
μην εισαι απολυτος υπαρχουν σοβαρα γκαζια καλοσυντηρημενα και δουλεμενα σωστα  σε αυτα τα χιλιομετρα που ειναι καλυτερα απο αμαξια με τα μισα χιλιομετρα σκιζμενα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356

Εσύ έχεις ή βενζινάδικο ή είσαι εφοπλιστης. Ωραίος. Να χεις υγεία και δουλεια και να παίρνεις τέτοια αμάξια! Σε παραδέχομαι.
Χωρίς κανένα πνευμα ειρωνίας το λέω.  ;)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
και μέσα στην αθηνα πως οδηγείς; το σανιδώνεις από φανάρι σε φανάρι;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Οχι αλλα γενικα δεν το παω και πολυ οικονομικα. Νορμαλ προς γρηγορα οδηγω.
Εγω το αυτοκινητο το οδηγω μονο για ξεκαυλωμα.
Αμα ειναι να πηγαινω σαν ταριφας, καλυτερα να παρω λεωφορειο.

οκ... είσαι σε άλλη κατηγορία...
εσύ θα έχεις σίγουρα μεγάλη κατανάλωση ακόμα και diesel να οδηγήσεις...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
για την επομενη δεκαετια μονο μινι/κομπακτ suv με ντηζελ. Honda HR-V idtec, Nissan Qashqai dci, Mazda cx3 skyactiv-d, Toyota C-HR d4d, Mitsubishi ASX DiD. Μετα που θα εχουν εξελιχθει μονο φυσικο αεριο και ηλεκτρικα.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Δεν προκειται να παρω ποτε ντιζελ. Εχει χαλια ηχο και δεν ειναι πολυστροφο.

Παρολα αυτα για καποιον που δεν ειναι αμαξοκαυλος, ειναι η ιδανικη λυση. Οικονομικο, γερο και με "τραβηγμα" απο χαμηλα.
Απορω για ποιο λογο δεν αγοραζουν ολοι Ντιζελ...  :dunno:
Στο εξωτερικο ολοι ντιζελ εχουν, βενζινη ειναι 1 στα 10.

ακριβες ζημιες τυπε....

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Δεν προκειται να παρω ποτε ντιζελ. Εχει χαλια ηχο και δεν ειναι πολυστροφο.

Παρολα αυτα για καποιον που δεν ειναι αμαξοκαυλος, ειναι η ιδανικη λυση. Οικονομικο, γερο και με "τραβηγμα" απο χαμηλα.
Απορω για ποιο λογο δεν αγοραζουν ολοι Ντιζελ...  :dunno:
Στο εξωτερικο ολοι ντιζελ εχουν, βενζινη ειναι 1 στα 10.
μηπως γιατι απαγορευοταν μεχρι προσφατα στην αθηνα?
μηπως γιατι εβγαζε περισσοτερους ρυπους απο τη βενζινη?
μηπως γιατι ειναι πιο ακριβο απο το αντιστοιχο βενζινοκινητο?

εβγαλαν τωρα κατι προσφορες που τα χρεωνουν ισα με τα βενζινοκινητα, αλλα δεν ξερω πως θα συνεχισει αυτο.

οι ακριβες ζημειες που ειπε ο φιλος δε στεκει σε καμια περιπτωση σαν επιχειρημα για να προτιμησει καποιος βενζινοκινητο.

αν ηταν ετσι τοτε ολοι οι επαγγελματιες θα ειχαν βενζινα κ οχι πετρελαιο.

οι ζημειες προκυπτουν συχνα απο την κακη ποιοτητα πετρελαιου, αφου ολοι πανε στα πιο φτηνα πρατηρια και δεν καταλαβαινουν οτι στο τελος θα πληρωσουν πολλαπλασια σε επισκευες.

εγω εχω 12 ετων αμαξι κ οταν το πηγα φετος για κτεο/καρτα καυσαεριων ο τυπος μου ελεγε που βαζω βενζινη να παει κ αυτος.

Μη βαζετε φτηνιαρικες βενζινες, θα σας διαλυσουν τη μηχανη.
Κ επισης να προτιματε τα καινουρια πρατηρια, που εχουν και καινουριες δεξαμενες.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
ρε φιλε μια τρομπα να παρεις στο χερι θες 4 χιλιαρικα...
:dunno: :dunno:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
καλά δεν μπορούν να αλλάξουν τόσο γρήγορα τα ΙΧ σε diesel... και πάλι όμως έχουν αυξηθεί στην αθήνα...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
αμα φουλαρεις στον μπαρμπα φωτη στην ελληνοιλ της γειτονιας που νοθευει το ντιζελ με βιομαζα απο τα σκατα του μπορει.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
4 χιλιαρικα??? για φορτηγο μιλας???
γιατι να μεινεις απο τρομπα?
εδω πλεον πουλανε αμαξι με 5-7 χρονια εγγυηση, ειναι δυνατον να εδιναν εγγυηση αμα δεν ηξεραν τι πουλαγαν?

οταν καποιος κανει τα προβλεπομενα σερβις και προσεχει το αμαξι του δεν παθαινει τιποτα.

τα μονα αμαξια που εχω δει να χαλανε απο κατι ειναι αυτα που δεν κανουν τα σερβις οταν πρεπει, κλπ

εχω ακουσει ο, τι παπαρια μπορει να φανταστει κανεις κ ολοι κατηγουρουν τα αμαξια.
εχω ακουσει να λενε για ελαττωματικα ιταλικα, γαλλικα αυτοκινητο κ ο, τι αλλη παπαρια μπορει να φανταστει κανεις.

ειχα γνωρισει μια φορα εναν που ελεγε οτι τα audi δεν ειναι καλα, γιατι του εχουν χαλασει δυο Α3.

Και κατα συμπτωση εχω 4 πολυ κοντινους γνωστους με Α3 κ ολοι λενε τα καλυτερα.
Εχω γνωρισει γυναικα να μου λεει οτι ειναι μαπα τα χιουνται γιατι εχει αλλαξει 2 φορες δισκο μεσα σ' ενα χρονο.
Αλλα εχω ακουσει να το λεει κ αλλη για opel.

Ολα ειναι θεμα οδηγησης, συντηρησης.

Δεν αναρωτηθηκες ποτε γιατι πολλα πετρελαιοκινητα βγαζουν μαυριλα? Αυτο οφειλεται σε 2 πραγματα. Στην κακη ποιοτητα πετρελαιου και στο οτι κανεις δεν κανει σερβις στο οχημα του.

Πηγα με γνωστο τις προαλλες σε μαγαζι που βαζουν γκαζι στ' αυτοκινητα κ ηθελε ο δικος μου να ρωτησει γιατι τελειωνει αμεσως το λιπαντικο που πεφτει στον κινητηρα.
Κ ο τυπος του ειπε ελα μωρε τωρα δε χρειαζεται, καινουριο αμαξι εχεις, δε χρειαζεται αυτη τη λιπανση.

Αυτη ειναι η νοοτροπια του Ελληνα, οτι τα ξερει ολα, ακομα κ αν δεν εχει ιδεα.
Σου λεει ο αλλος βαλε ιμιτασιον, μην πας στην αντιπροσωπεια για σερβις.

Οκ βαλε ιμιτασιον κατι που δε θα σου δημιουργησει προβλημα, αλλα οχι και τα βασικα στοιχεια του κινητηρα!

Τεσπα, εγω ξερω οτι οποιος ειναι σωστος οδηγος και προσεχει το αμαξι, δεν εχει κανενα προβλημα κ ολα καλυπτονται απο τις εγγυησεις, αρκει να κανει τα σερβις οταν πρεπει, εκει που πρεπει.

Εκτος αν ειναι η εξαιρεση της εξαιρεσης, τι να πω, δεν εχω συναντησει τετοιο φαινομενο.
Παντα καταληγουμε στο οτι κατι δεν εκαναν καλα οι ιδιοκτητες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom