Επισκέπτης
Θεε αγορι μου αντε παρε ενα sl αγορι μου να κανεις την δουλιτσα σου!!
Να κυκλοφορω με sl500...κ να γαμαω με 25€ ???? Ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.........
Καλυτερα με nissan (Rosso ) ή με τα ποδια....;) ;) ;)
Θεε αγορι μου αντε παρε ενα sl αγορι μου να κανεις την δουλιτσα σου!!
για κανε μια διαιρεση τα 150(113 μαμα και το εχω κανει και +40 τουλαχιστον) αλογα με 800 κιλα που εχει το πολο μου και μετα κανε το ιδιο με τα ψοφαλογα του μαζντα και ελα πες μου
μακρυά από βάνκελ....
Αμα κοπανήσει πας γαι κορμό... Ούτε ρεκτιφιέ, ούτε πλάνισμα.. Τπτ....
Τεχνολογία ΓΤΠ......
κοιτα μιλαμε για μτχ τσαλεντσ 2006 στα 17 χιλιαρικα μ 20.000 χλμ φουλ εχτρα
σε αυτα τα λεφτα νομιζω οτι δεν υπαρχει κατι καλυτερο...
απ'το 8 παντως ειναι κλασεις ανωτερο...
**κατα τ'αλλα συμφωνω...
αυτά που τα άκουσες??? κορμό?? δέντρο είναι το αμάξι???
και rebuild παίρνει ο κινητήρας
Μην μας τα πρηξετε τωρα με τα Mazda.. ξεκολλατε.
Το θεμα ειναι οτι πηρανε ολοι οι ασχημομουρηδες πολυ χαμηλης αυτοπεποιθησης και αυτοεκτιμησης
απο ενα Αουντι, μπεμπα, μερσεντες και πορσε, γεμισε ο τοπος απο πανακριβα αμαξια
και πλεον ολες οι γκομενες εχουν παρει μυρωδια οτι και καλο αμαξι να εχει μπορει να χρωσταει σε οποιον φοραει
παπουτσια , και λεφτα να εχει μαλλον ειναι τελειως μαλακας και νομιζει οτι πρεπει να τον προσκυνησουμε
ναι αμέ....
βάλε λίγο λαδάκι τώρα με τη βενζίνη μη τον σπάσεις και πάνε για κωλιές......
Ρε κοίτα που βγάζουν και γλώσσα αυτοί που κάνουν σε αυτοκίνητα ότι κάναμε εμείς στα δίχρονα παπάκια πιτσιρικάδες.....
:jerking
λαδάκι με την βενζίνη???
καλά λες...ξαναγύρνα στα δίχρονα παπάκια
πήγαινε να δεις αν έρχομαι ρε....
Βγαίνουν και οι μυξόπουτσοι με τα βάνκελ και βγάζουν γλώσσα....
Μάθε πρώτα πώς δουλεύει ο βάνκελ και έλα να τα πούμε ξανά....
Α και τον βάνκελ τον ανακαλύψανε το 50..... Από τότε όοοοοοοοολες οι αυτοκινητοβιομηχανίες ακολούθησαν αυτήν την άκρως κορυφαία εφεύρεση...............
Α ρε Μάζντα πάλι μπροστά είσαι.............
Εχει γιομίσει ο τόπος βάνκελ..
Ελα βανκέλη;;;;;;;;;; Πόσο λάδι είπαμε ότι έκαψες σε 1000 χιλιόμετρα;;;;;;;
Πόσο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
το έχω βάλει σε πολλούς κωλοτρύπανους με ρό χι 8..... Αντε γειά ρε βγάζετε και γλώσσα με τα μπουρδέλα σας.... Αντε γεια....Για πλάκα σας έχουμε με τουρμπίσια στα ίδια φράγκα.....βάλε εσύ το λαδάκι σου ...ξέρεις που και τα λέμε
εγω ενα SL_65_AMG....μπουκαρω στα στριπ...φορτωνω γκομενες....αποχωρουμε...τις γαμαω...με πληρωνουν...τις γυριζω πισω στη δουλεια....κ εγω παω για υπνο...
ααα...ναι...μετα ξυπναω για δουλεια....
λαθος παραθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη..........;) ;) ;)ελα ρε staristo και εγω SL 500 amg εχω.στειλε με πμ to mail σου να δουμε φωτο...
Τι να την κανεις την ΑΜG αμα δε μπορεις να κανεις μια σωστη παραθεση?..ελα ρε staristo και εγω SL 500 amg εχω.στειλε με πμ to mail σου να δουμε φωτο...
Τι να την κανεις την ΑΜG αμα δε μπορεις να κανεις μια σωστη παραθεση?..
Tο έχω ψάξει φίλε....Φιλε 1personanongrata
Απο την μια εχεις δικιο αλλα.....απο την αλλη θα ελεγα πως αν τους ειχαν αφησει να εξεληχθουν τωρα θα γελαγαμε στο ακουσμα ενος τετραχρονου κινητηρα!!! Ψαξτο λιγο το θεμα αν σε ενδιαφερει!
ωραια ολα αυτα...κ συμφωνω...αλλα πως αντιστεκεσαι στο ηχο των παρακατω ????Υπέρ λίγα, κατά αρκετά... Κυρίως η κατανάλωση και οι ρύποι από τις καύσεις του λιπαντικού....
Κάποτε που η απόδοση ήταν το μόνο κριτήριο είχαν λόγο ύπαρξης. Τώρα πλέον κανέναν.