Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 252K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι να σου πω...Το πήρα ακριβώς πριν δέκα χρόνια. Και το σιχάθηκε η ψυχή μου. Εκτός και αν ειχα πάρει ελαττωματικό αυτοκίνητο, τι να πω... Το έδωσα και μετά πήρα μία Celica TS η οποία μπορεί να ήταν πιο πίσω αλλά ήταν και ο ορισμός της αξιοπιστίας. Την πούλησα όμως για SUV. Μου λείπει η σελικούλα μου...

οι μυστήριε γκόμενες φιλαράκο είναι δύστροπες... Δεν  μπορεί να τις κυκλοφορείς χωρίς τη γκρίνια τους... Βέβαια υπάρχουν και οι φιλιππινιάρες που δε διαμαρτύρονται ποτές αλλά μοιάζουν όλες αναμεταξύ τους.... Τεσπα... Γούστα είναι αυτά.....
Είδα και τα μερσεντικά την τελευταία δεκαετία πόσο αξιόπιστα είναι.....

Επισκέπτης
Τι να σου πω...Το πήρα ακριβώς πριν δέκα χρόνια. Και το σιχάθηκε η ψυχή μου. Εκτός και αν ειχα πάρει ελαττωματικό αυτοκίνητο, τι να πω... Το έδωσα και μετά πήρα μία Celica TS η οποία μπορεί να ήταν πιο πίσω αλλά ήταν και ο ορισμός της αξιοπιστίας. Την πούλησα όμως για SUV. Μου λείπει η σελικούλα μου...

1.Οι Ιταλιδες...ειναι περιεργες...ακομη κ δυστροπες που λεει κ ο περσονας...

2.Το Сelica...ωραιο...παρε να θυμηθεις τα παλια...

[youtube=425,350]EAi6D9FPgaM[/youtube]

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
:rockon:εχω ενα χοντα 1.6 σενταν 2005 και θελω να παρω το ρχ-8 τι λετε?
το ερωτημα ειναι κοσμο η το απλο?  :helpplea:

Επισκέπτης
Είδα και τα μερσεντικά την τελευταία δεκαετία πόσο αξιόπιστα είναι.....
Εγω παντως δυσαρεστημενος δεν ημουν...μαλλον το αμαξι ηταν δυσαρεστημενο απο μενα...που του επινα το αιμα καθε φορα που με αγκαλιαζε το καθισμα....:) :) :)...ειλικρινα...το ειχα 2 κ κατι χρονια....στα 55.000 χιλιομετρα δεν εβγαλε ουτε ενα προβλημα...παρολο που το ξεσκιζα...(βαλε κ τα ταξιδια εξωτερικο για τις πινακιδες)!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
πολυ ακριβο το σελικα για αυτα που προσφερε.θυμαμαι ειχε 35 χιλ τοτε.με τιποτα δεν αξιζε τα λεφτα του για μενα

Επισκέπτης
παρε κανα MX5 που ειναι πιο μουρατο κ κυριλλε αν θελεις mazda...τι να το κανεις το RX ?
αν γουσταρεις πραγματικα RX...ψαξε για το 7...που πραγματικα γαμουσε σε ολα του!!!

Επισκέπτης
δεν συντηρειται το rx7 ομως.
γουαι ??? τι εννοεις ?

***παντα ηθελα να το αποκτησω το γαμημενο...κ παντα εβρισκα τον πατερα μου μπροστα μου... >:( >:( >:( >:(

URL]]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγω παντως δυσαρεστημενος δεν ημουν...μαλλον το αμαξι ηταν δυσαρεστημενο απο μενα...που του επινα το αιμα καθε φορα που με αγκαλιαζε το καθισμα....:) :) :)...ειλικρινα...το ειχα 2 κ κατι χρονια....στα 55.000 χιλιομετρα δεν εβγαλε ουτε ενα προβλημα...παρολο που το ξεσκιζα...(βαλε κ τα ταξιδια εξωτερικο για τις πινακιδες)!
του κουτιού η σλκ έβγαλε μέσα σε έξι μήνες δύο φορές πρόβλημα στο γυροσκόπιο του τιμονιού............Μπας και φταίγαν οι ελληνικές πινακίδες;

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Φιλε μου ετοιμασου να γινεις  κολληταρι με τον βενζινα της γειτονιας γιατι το συγκεκριμενο αυτοκινητο καταπινει τη βενζινη σε εξωφρενικους ρυθμους

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
κοιτα μιλαμε για μτχ τσαλεντσ 2006 στα 17 χιλιαρικα μ 20.000 χλμ φουλ εχτρα
σε αυτα τα λεφτα νομιζω οτι δεν υπαρχει κατι καλυτερο... :dancing:
ετσι ναι.για το μικρο εχω ακουσει καλυτερα λογια.εσυ διαλεγεις...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γουαι ??? τι εννοεις ?

***παντα ηθελα να το αποκτησω το γαμημενο...κ παντα εβρισκα τον πατερα μου μπροστα μου... >:( >:( >:( >:(

http://[URL unfurl="true"]www.rx7city.com/downloads/wallpapers/rx7city/Rx7%20002_1280x1024.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

κάτι ήξερε ο μπαμπάς......

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
απ'το 8 παντως ειναι κλασεις ανωτερο...

**κατα τ'αλλα συμφωνω... :grin:
ειναι πιο γαμιστερο ναι.κυριως επειδη ειναι τουρμπατο και εχει σχημα μυστηριο.αλλα εγω ζεστα λεφτα για να παρω αμαξι τοσων χρονων δε δινω ευκολα.και ειμαι και νεκροφιλος φαντασου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom