Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 252K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.613
Πόντοι
10.751
Πραγματι, τη γκομενα τη βγαζεις με ταξι και το παιζεις και κυριος, οτι προσεχω για να μην οδηγω οταν πινω. Εχει τυχει να βγω και να πιω και το αφησα στο παρκιν και με γυρισαν σπιτι, δεν το μετανιωσα.
Εχω ενα Τεσλα και δυο Audi, μπροστα στο Τεσλα ειναι ολα (Mercedes, Range Rover, Volvo κτλ) σκουπιδια, δοκιμασμενο. Δεν μιλαω μονο για επιδοσεις που εννοειται, αλλα στο συνολο.
Συντομα θα με πηγαινει και σπιτι ελπιζω αν τελειωσει η κατασταση του beta και φτιαχτουν καπως οι λωριδες στους δρομους μας... θα δειξει.
Το οτι ειναι τρομερα οικονομικο δεν ειναι ο λογος που το πηρα, αλλα πιστευω οτι θα ειναι για καποιους.
Ειναι το μελλον, τωρα, θα μπορουσα να γραφω σελιδες αλλα οποιος θελει τα βρισκει ολα στο νετ.

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Mην την ψαχνετε... Στην Ελλαδα του 2021 δε νοείται άνεργος ή ανθρωπος με 700 ευρώ μισθό να έχει αμάξι....

Είναι πέρα για πέρα ηλίθιο...

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Τη γκομενα εξω την βγαζεις και με ταξι... Ή και γενικα βολτες για καφέδες/ποτά πας και με ταξί...
Mαλακια παντως να παρεις αμαξι μονο για γκομενες . Το αμαξι το παιρνεις γιατι γουσταρεις εσυ πρωτιστως καποιο συγκεκριμενο ή επειδη σε διευκολυνει στη ζωη σου να χεις ενα οχημα
Πραγματι, τη γκομενα τη βγαζεις με ταξι και το παιζεις και κυριος, οτι προσεχω για να μην οδηγω οταν πινω. Εχει τυχει να βγω και να πιω και το αφησα στο παρκιν και με γυρισαν σπιτι, δεν το μετανιωσα.
Εχω ενα Τεσλα και δυο Audi, μπροστα στο Τεσλα ειναι ολα (Mercedes, Range Rover, Volvo κτλ) σκουπιδια, δοκιμασμενο. Δεν μιλαω μονο για επιδοσεις που εννοειται, αλλα στο συνολο.
Συντομα θα με πηγαινει και σπιτι ελπιζω αν τελειωσει η κατασταση του beta και φτιαχτουν καπως οι λωριδες στους δρομους μας... θα δειξει.
Το οτι ειναι τρομερα οικονομικο δεν ειναι ο λογος που το πηρα, αλλα πιστευω οτι θα ειναι για καποιους.
Ειναι το μελλον, τωρα, θα μπορουσα να γραφω σελιδες αλλα οποιος θελει τα βρισκει ολα στο νετ.
Ακομα δε βρισκονται στο ιδιο σταδιο οι υποδομες για τις ΜΕΚ με τα ηλεκτρικα και ειναι απροσιτα στο περισσοτερο κοσμο . Θα γινει ομως η αλλαγη αναποφευκτα καποια στιγμη , για μεγαλη περιοδο ομως βλεπω να συνυπαρχουν

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.708
Πόντοι
1.706
Λέω όμως "Δόξα τω Θεό", αν υπάρχει κι αυτός, καθώς υπάρχουν και πολύ χειρότερα έξω.

Ποτέ μου δεν πίστευα ότι "δεν θα μου χρειάζεται το αμάξι". Πάντα το ήθελα, Το ήθελα για τις βόλτες μου στο Σούνιο που πήγαινα και χάζευα τη θάλασσα, ακόμα και μόνος μου τα καλοκαιρινά βράδια, ή να εξυπηρετώ τους γονείς για καμιά εργασία μιας και δεν οδηγούν. Τώρα πια τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ. Τόσο η κίνηση στους δρόμους, η ανυπαρξία του πάρκινγκ, η τρελή κίνηση, οι τιμές στα σαράβαλα που πουλάνε στο car κλπ μου εξαυλωσαν την όποια επιθυμία να πάρω αμάξι.

Τώρα, ως προς το γκομενικό, σε όποια αρέσω. Αν τώρα δεν βγάλω γκόμενα λόγω αμαξιού ή σπιτιού ας μη βγάλω ποτέ. Ναι είναι σκληρό αλλά τι να κάνουμε; Θα πηγαίνουμε στα σκατομπουρδέλα. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.
Πάρε κανένα αρχαίο, αλλά σε καλή κατάσταση. Δες αν μπορείς να το ασφαλίσεις για «συλλεκτικό κομμάτι» ή με τα χιλιόμετρα που κάνεις.
Για τη γκόμενα παίρνεις ταξί ή βρίσκεις γκόμενα εναλλακτική που δεν σκοτίζεται για αυτοκίνητα.

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Εχετε για τερμα χαζες τις γκομενες που νομιζετε οτι θα πεσουν με ενα καλο αμαξι.

Παλι βλακας βγαινει ο αντρας σε αυτη την περιπτωση...

Αυτες οι γκομενες αν δε δουν ολο το πακετο απο πισω (καλη δουλειά, ιδιοκτητο σπιτι, εξοχικο, κουβαρντιλικια) οχι μονο δεν καθονται σε τετοιους, αλλα φευγουν και τρεχοντας βγαζοντας τους κομπλεξικους.... Τοσο απλά...

Με ενα καλο αμαξι μετραγες πριν 20-30 χρονια που δεν το ειχε και η κουτση μαρια....

Τωρα πια βλεπεις μουναρες να βγαινουν μεσα απο τζηπ και μερσεντες...

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.613
Πόντοι
10.751
Ακομα δε βρισκονται στο ιδιο σταδιο οι υποδομες για τις ΜΕΚ με τα ηλεκτρικα και ειναι απροσιτα στο περισσοτερο κοσμο . Θα γινει ομως η αλλαγη αναποφευκτα καποια στιγμη , για μεγαλη περιοδο ομως βλεπω να συνυπαρχουν
Κι ομως! Εχεις δει το δικτυο φορτιστων; Πας παντου! Αν παρεις ηλεκτρικο με αυτονομια 400+ χλμ πας οπου θες χωρις καθυστερησεις, λιγο ψαξιμο θελει και ενα πλανο το οποιο οσο περναει ο καιρος γινεται ακομα πιο ευκολο.
Σερβις δεν θελει, μια επισκεψη στα 2 χρονια για τσεκ φρενα/αναρτησεις, μετα παλι στα 4. Μονο νερο στους καθαριστηρες βαζω! Λαστιχα αλλαζω συχνα επειδη λογω επιταχυνσης τα τρωει, κι εγω το παταω, τα 1000αρια τα μηχανακια τα εχει πρωινο!
Εχει και κατι επιδοτησεις το κρατος που κανουν την αγορα πιο προσιτη.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.708
Πόντοι
1.706
Εχετε για τερμα χαζες τις γκομενες που νομιζετε οτι θα πεσουν με ενα καλο αμαξι.
Δεν είναι ότι θα πέσουν λόγω του καλού αμαξιού, είναι ότι αν δεν έχεις καν αμάξι, τρως πόρτα γιατί σε θεωρούν λούζερ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.418
Πόντοι
2.356
1 Tesla και 2 audi? Σε χαίρομαι! Ολόψυχα να έχεις υγεία και δύναμη φίλε μου! Μπράβο. Ειλικρινά μπράβο. Να είσαι πάντα γερός. Το εννοώ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γνώμες για αυτό το Dacia duster το μικρό με το υγραέριο; Έχει κανένας;
Πολύ καλές κριτικές έχω ακούσει.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Κι ομως! Εχεις δει το δικτυο φορτιστων; Πας παντου! Αν παρεις ηλεκτρικο με αυτονομια 400+ χλμ πας οπου θες χωρις καθυστερησεις, λιγο ψαξιμο θελει και ενα πλανο το οποιο οσο περναει ο καιρος γινεται ακομα πιο ευκολο.
Σερβις δεν θελει, μια επισκεψη στα 2 χρονια για τσεκ φρενα/αναρτησεις, μετα παλι στα 4. Μονο νερο στους καθαριστηρες βαζω! Λαστιχα αλλαζω συχνα επειδη λογω επιταχυνσης τα τρωει, κι εγω το παταω, τα 1000αρια τα μηχανακια τα εχει πρωινο!
Εχει και κατι επιδοτησεις το κρατος που κανουν την αγορα πιο προσιτη.
Καλες ειναι οι επιδοτησεις αλλα και παλι δεν επαρκουν εφοσον οι τιμες αποκτησης νεου οχηματος δε πεσουν στα ιδια επιπεδα με των ΜΕΚ ή τουλαχιστον να πλησιασουν . Για το περισσοτερο κοσμο ακομη ειναι ονειρο θερινης νυχτος κακα τα ψεμματα , ειδικα τα μοντελα που δινουν αυτονομια 400+ . Οι αυτοκινητοβιομηχανιες βγαζουν ολο και περισσοτερα ηλεκτρικα ομως και η ηλεκτροκινηση ειναι το μελλον αυτο δεν αμφισβητειται . Για το δικτυο φορτισης δεν εχω ασχοληθει , εχω 2 προσωπικα αυτοκινητα , το ενα βενζινη και το αλλο ντιζελ οποτε δε χρειαστηκε να μπω στη διαδικασια και ενας απο τους λογους ηταν αυτος δεν ηθελα πριν καθε ταξιδι να ψαχνομαι και να μου δημιουργειται προσθετο αγχος . Αυτο για το σερβις , οπου εχω δωσει μια περιουσια ολοκληρη , μου ακουγεται πολυ καλο , ελπιζω να σου βγει αξιοπιστο στη πορεια του χρονου και να το χαρεις

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.613
Πόντοι
10.751
1 Tesla και 2 audi? Σε χαίρομαι! Ολόψυχα να έχεις υγεία και δύναμη φίλε μου! Μπράβο. Ειλικρινά μπράβο. Να είσαι πάντα γερός. Το εννοώ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να εισαι καλα φιλε μου, επισης!

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.613
Πόντοι
10.751
Καλες ειναι οι επιδοτησεις αλλα και παλι δεν επαρκουν εφοσον οι τιμες αποκτησης νεου οχηματος δε πεσουν στα ιδια επιπεδα με των ΜΕΚ ή τουλαχιστον να πλησιασουν . Για το περισσοτερο κοσμο ακομη ειναι ονειρο θερινης νυχτος κακα τα ψεμματα , ειδικα τα μοντελα που δινουν αυτονομια 400+ . Οι αυτοκινητοβιομηχανιες βγαζουν ολο και περισσοτερα ηλεκτρικα ομως και η ηλεκτροκινηση ειναι το μελλον αυτο δεν αμφισβητειται . Για το δικτυο φορτισης δεν εχω ασχοληθει , εχω 2 προσωπικα αυτοκινητα , το ενα βενζινη και το αλλο ντιζελ οποτε δε χρειαστηκε να μπω στη διαδικασια και ενας απο τους λογους ηταν αυτος δεν ηθελα πριν καθε ταξιδι να ψαχνομαι και να μου δημιουργειται προσθετο αγχος . Αυτο για το σερβις , οπου εχω δωσει μια περιουσια ολοκληρη , μου ακουγεται πολυ καλο , ελπιζω να σου βγει αξιοπιστο στη πορεια του χρονου και να το χαρεις
Τη στιγμη που ειναι supercar σε επιδοσεις αλλα και σε πολυτελεια (βασικα καποια διασημα τα περναει σε αρκετα σημεια), τα λεφτα που δινεις για να το παρεις ειναι πολυ καλα, αφου ειναι περιπου τα μισα απο αντιστοιχα αυτοκινητα!
Μπορεις να παρεις ενα συμβατικο ηλεκτροκινητο οπως ειναι το Leaf της Nissan που εχει αυτονομια καλη με 27Κ περιπου, μαζι με επιδοτησεις κτλ, αν καποιος βαλει πχ τα 15-18Κ που θα εδινε για ενα οποιοδηποτε καινουριο και δοσεις το υπολοιπο ποσο για 4 χρονια οσα θα εδινε σε βενζινη, τοτε του μενει ενα καινουριο αυτοκινητο και το κερδος μετα που αντι για βενζινη θα εχει μονο το ρευμα που ειναι παρα πολυ φθηνοτερο. Πλεον υπαρχουν επιλογες για ολους και το σερβις ηδη εχει αποδειχθει στο χρονο οτι ισχυει.
Η αποψη μου ειναι οτι η αλλαγη θα ερθει πολυ συντομα, αφου σκεφτομαι να κρατησω/αγορασω κανενα καλο αυτοκινητο με ΜΕΚ γιατι λογικα μετα θα ανεβει πολυ η αξια τους λογο μειωμενης προσφορας.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Γειά σας είμαι καινούργιος εδω αλάνια, καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα άντε να τελειώνουμε μ'αυτο το κοβιντ επιτέλους!!! Λοιπόν είμαι μεγάλος φαν τον Μάζντα και ειδικά των αυτόματων που είναι και πιο εύκολα στην οδήγηση, πανευκολα βασικά, τώρα έχω καβατζα ένα οπελακι (όχι μόνο δικό μου βέβαια) επίσης αυτόματο, το κορσα του 2001 θρυλικό αυτοκίνητο επίσης αυτόματο.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446

Παλι βλακας βγαινει ο αντρας σε αυτη την περιπτωση...

Αυτες οι γκομενες αν δε δουν ολο το πακετο απο πισω (καλη δουλειά, ιδιοκτητο σπιτι, εξοχικο, κουβαρντιλικια) οχι μονο δεν καθονται σε τετοιους, αλλα φευγουν και τρεχοντας βγαζοντας τους κομπλεξικους.... Τοσο απλά...

Με ενα καλο αμαξι μετραγες πριν 20-30 χρονια που δεν το ειχε και η κουτση μαρια....

Τωρα πια βλεπεις μουναρες να βγαινουν μεσα απο τζηπ και μερσεντες...
Τυπε ενα δυνατο αμαξι κανει πολυ δουλεια με τις γκομενες αν ξερεις πως να το χρησιμοποιησεις , δεν εχει αλλαξει αυτο ουτε σημερα . Διανυεις σκαλοπατια αβιαστα προς το στοχο οπως το ιδιο ειναι και μια πολυ ωραια εμφανιση , απλα με το αμαξι δειχνεις και οικονομικο και κοινωνικο στατους στα ματια πολλων ηλιθιων γυναικων ( λες και δεν υπαρχουν ευκαταστατοι με φθηνα αυτοκινητα ή μπατιρηδες που φεσωθηκαν να αγορασουν καποιο οχημα , τεσπα αλλη κουβεντα ) . Μουναρες που βγαινουν απο ακριβα αυτοκινητα στη πλειοψηφια τους δεν ειναι δικα τους αλλα των χορηγων τους . Παντως ειναι καταντια να βλεπεις αντρες να διαλεγουν αυτοκινητα με κριτηριο τι αρεσει στις γκομενες

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
596
Πόντοι
306
'Εχω αυτό
997turcab-1_8926.jpg

και σκέφτομαι γι' αυτό...
Mercedes-Benz-AMG-GTS-2015-2.jpg

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
Δεν έχω ιδιόκτητο αυτοκίνητο αλλά χρησιμοποιώ του πατέρα μου, το οποίο όμως χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά. Ένα Opel Astra αγορασμένο ολοκαίνουργιο το 2001 ή το 2002 (δεν θυμάμαι ακριβώς). Γενικώς είμαι ικανοποιημένος. Δεν είμαι καμένος με τα αυτοκίνητα γενικώς, αν αγόραζα ένα καινούριο το πρώτο που θα κοιτούσα θα ήταν η οικονομία σε καύσιμα / κατανάλωση, ρύποι και κόστος τελών κυκλοφορίας με ότι αυτό συνεπάγεται (ενδεχομένως να κοιτούσα για κάποιο μικρού κυβισμού / ίππων αλλά προσωπικά δεν έχω απαιτήσεις).

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Εχω αυτο:
Opel-Astra-2007-2.jpg

Ονειρο ζωης να αποκτησω αυτο:
USC90DOC191E021001.jpg

Εννοειται πως θα μεινω με το ονειρο...:cheesy::cheesy::cheesy:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
τα 1000αρια τα μηχανακια τα εχει πρωινο!
Είχα την εντύπωση οτι τα 1000άρια δεν τα έπιανε κανένα αμάξι λόγω αναλογίας ιππων / βάρος και αεροδυναμικής της μηχανής , αλλά τώρα με τα ηλεκτρικά μπορεί να άλλαξε αυτό.

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Είχα την εντύπωση οτι τα 1000άρια δεν τα έπιανε κανένα αμάξι λόγω αναλογίας ιππων / βάρος και αεροδυναμικής της μηχανής , αλλά τώρα με τα ηλεκτρικά μπορεί να άλλαξε αυτό.
Λογικά ο φιλος μάλλον εννοεί στην εκκίνηση, δεν μπορεί να συναγωνιστει 1000αρι ενκινησει που μπορεί να φτάσει και 300 στο κοντέρ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom