Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 252K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Alverto

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2021
Κριτικές
30
Like
2.322
Πόντοι
2.596
Καλησπέρα Alverto και καλή χρονιά. Καταλαβαίνω τι λες αλλά τι διακοπές μου λες; Μέχρι καμία Αίγινα είμαι. Άστα αδερφέ. Την υγειά μας να έχουμε. Και στο κάτω κάτω αν χρειαστεί τόοσο πολύ στις διακοπές ενοικιάζω.
Καλή χρονιά και σε εσένα με υγεία.Ολα θα γίνουν και διακοπές και όχημα και όλα.Με τη σειρά τους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πλέον το αμάξι είναι πολυτέλεια.
Το ακριβό ναι
Ένα απλό αυτοκίνητακι όχι δεν θεωρώ ότι είναι πολυτέλεια.

zeus1984

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Like
70
Πόντοι
1
Γνώμες για αυτό το Dacia duster το μικρό με το υγραέριο; Έχει κανένας;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Όχι υπερβολές δεν θα έλεγα ότι χρειάζονται.Ενα απλό αυτοκίνητο να κάνεις τη δουλειά σου.
Όταν είχα αμ
Καλή χρονιά και σε εσένα με υγεία.Ολα θα γίνουν και διακοπές και όχημα και όλα.Με τη σειρά τους

Το ακριβό ναι
Ένα απλό αυτοκίνητακι όχι δεν θεωρώ ότι είναι πολυτέλεια.
Μπορώ, αν θέλετε να το αποδείξω. ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ με 10 χιλιάρικα. Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ μου χρειάζεται. Θα στέκεται. Αυτό λέω. Και δεν θα στέκεται απλά. Θα το πληρώνω: ΤΕΛΗ + ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ κλπ Για ποιο λόγο να πάρω κάτι που δεν το χρειάζομαι

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
συγκατοικηση φιλε ειμαι τελειως κατα .
Δηλαδη αν μπορεις απο τα 700 να κρατας ενα 200αρι τον μηνα στην ακρη και μαζεψεις σε εναν χρονο 2400 ,
το κανεις 2 χρονια , ειναι περιπου 5 χιλιαρικα
μπορεις να πας να νοικιασεις ενα καλο διαμερισμα στον αλιμο για 1 χρονο
δεν ειναι αναγκη να πας Βουλα
Φίλε αλήθεια ψάχνω τη συγκατοίκηση σαν λύση. Ή κάποιο τρόπο να μείνω μόνος. Μιλάμε απίθανο. Πανάκριβα όλα

Alverto

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2021
Κριτικές
30
Like
2.322
Πόντοι
2.596
Όταν είχα αμ

Μπορώ, αν θέλετε να το αποδείξω. ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ με 10 χιλιάρικα. Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ μου χρειάζεται. Θα στέκεται. Αυτό λέω. Και δεν θα στέκεται απλά. Θα το πληρώνω: ΤΕΛΗ + ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ κλπ Για ποιο λόγο να πάρω κάτι που δεν το χρειάζομαι
Αν δε το χρειάζεσαι τότε οκ συμφωνώ.Υπαρχει κόσμος που εξυπηρετείται μόνο με μέσα η ταξί

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Αν δε το χρειάζεσαι τότε οκ συμφωνώ.Υπαρχει κόσμος που εξυπηρετείται μόνο με μέσα η ταξί
Αν δούλευα πχ Βόρεια Προάστια ναι θα αγόραζα. Για γκομενοδουλειές στα 38 μου αν είναι να πάρω αμάξι μόνο για αυτό το λόγο είμαι πεταμένος

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Πάντως είναι μεγάλη μαγκιά να μην έχεις πράγματα τα οποία δεν σου χρειάζονται πραγματικά, είτε είναι ρούχα είτε αμάξι.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
πω ρε φιλε 38 ??
εννοειται οτι η πρωτη προτεραιοτητα ειναι το σπιτι
ποια αμαξια και πουτσες μπλε
ουτε καν
με δικυκλο να ημουνα και παλι ευχαριστημενος θα ημουνα
Γιατί "πω". Πλέον και σε μεγάλες ηλικίες, σιγά τη μεγάλη δηλαδή, έχεις οικονομικό θέμα. Πάνε οι ΠΑΣΟΚΟεποχές. Σε δίκυκλο ούτε εχω ανέβει ούτε και ανεβαίνω ποτέ μου. Σε αυτά είτε ανεβαίνεις στα 18 είτε ποτέ.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Αν δούλευα πχ Βόρεια Προάστια ναι θα αγόραζα. Για γκομενοδουλειές στα 38 μου αν είναι να πάρω αμάξι μόνο για αυτό το λόγο είμαι πεταμένος
Εγω τυπε απο νοτια παω ασπροπυργο για δουλεια οποτε καθημερινα μου ειναι απαραιτητο , αν δεν ειναι καθημερινα αναγκη μη παρεις με τπτ . Στα 38 προεχει να ανεξαρτητοποιηθεις να ζησεις μονος σου ή με συγκατοικο ακομη καλυτερα για οικονομια , τα αλλα ειναι πολυτελειες . Κρατα τα χρηματα σου

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
ειπα "πω" γιατι κατι εχεις κανει λαθος φιλε
δεν γινεται μεχρι τα 38 να μην εχεις μαζεψει κανα φραγκο για να μεινεις στο δικο σου σπιτι
προφανως και υπαρχει οικονομικο θεμα , αλλα τοσα χρονια ακομα και 100 ευρω τον μηνα να εκανες στην ακρη , θα μπορουσες να νοικιασεις ενα διαμερισμα
Το λάθος αδερφέ δεν έχει να κάνει μόνο με εμένα αλλά και με τον παράγοντα που λε΄γεται τύχη. Δεν απεμπολώ τις ευθύνες μου αλλά έπεσα και σε πολύ ατυχείς συγκυρίες που δεν είναι της παρούσης να στις παραθέσω γιατί θα πάρεις για λογαριασμό μου ένα καλασνικοφ και θα αρχίσεις να γαζώνεις.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Εγω τυπε απο νοτια παω ασπροπυργο για δουλεια οποτε καθημερινα μου ειναι απαραιτητο , αν δεν ειναι καθημερινα αναγκη μη παρεις με τπτ . Στα 38 προεχει να ανεξαρτητοποιηθεις να ζησεις μονος σου ή με συγκατοικο ακομη καλυτερα για οικονομια , τα αλλα ειναι πολυτελειες . Κρατα τα χρηματα σου
Το έκανα και εγω, όταν είχα αμάξι, για 2 χρόνια από Νότια Προαστια προς Ασπρόπυργο για 650 ευρω σε αποθήκη από το 2015 μέχρι το 2017. Δεν το ξανακάνω. Αν το κάνεις για πάνω απο 900 ευρω ναι

George Iakovidis

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Κριτικές
46
Like
5.549
Πόντοι
5.646
Ένα σμαρτακι μήπως είναι η λυση
Αυτόματο
Λίγα τέλη
Οικονομικό σε κατανάλωση
Παρκάρισμα παντου

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Γενικότερα, όσοι σχολιάζετε εδώ να σας πω κάτι: Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΠΟΛΥ. Δεν υπάρχουν σταθερότητες καθόλου. Εκεί πχ που ήσουν σ εμια σταθερότητα οικονομική ή επαγγελματική για 5 έτη πλέον αυτό έχει κατέβει χαμηλά στο 1 έτος... Το βλέπω παντού.

Ένα σμαρτακι μήπως είναι η λυση
Αυτόματο
Λίγα τέλη
Οικονομικό σε κατανάλωση
Παρκάρισμα παντου
Η χαρά των συμμοριών των Δυτικών Προαστιών. Που όσο και να συλαμβάνονται, σε μια χώρα μπουρδέλο πάντα ξεφυτρώνουν σαν τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Οι μόνοι πραγματικοί μάγκες σήμερα είναι όσοι εισπράτουν 5 ή 6 ενοίκια καλά από ακίνητα. ΤΕΛΟΣ. Αυτοί μπορούν και αμάξι να πάρουν και σπίτι να ενοικιάσουν και οικογένεια να κάνουν και ό,τι θέλουν. Τώρα αν είσαι κανας υπάλληλος με 700 ευρώ ούτε γκόμενα δε βγάζεις στα σοβαρά.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Το έκανα και εγω για 2 χρόνια από Νότια Προαστια προς Ασπρόπυργο για 650 ευρω σε αποθήκη από το 2015 μέχρι το 2017. Δεν το ξανακάνω. Αν το κάνεις για πάνω απο 900 ευρω ναι
Ναι φιλε για περισσοτερα το κανω .

Αν εχεις κοπελα μπορειτε να συζησετε και να μοιραστειτε τα εξοδα , παντως ακομα και με 700 αν μενεις με γονεις κανε οικονομια εστω λιγα καθε μηνα στην ακρη . Να νοικιασεις με λεφτα στην ακρη εγω διαφωνω , μονο με οσα βγαινουν απο το μισθο σου γιατι μολις τελειωσουν θα καταληξεις στο ιδιο σημειο . Βρες ενα συγκατοικο αν θες να φυγεις απο το σπιτι ή περιμενε μεχρι να βρεις κοπελα αν δεν εχεις για να συνεισφερει και αυτη

Alverto

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2021
Κριτικές
30
Like
2.322
Πόντοι
2.596
Ίσως ναι και αν το σκεφτείς έτσι δίκιο εχεις

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
αν πει στην κοπελα οτι μενει με τους γονεις του 38 χρονων , το πιο πιθανο να γινει καπνος
εκτος αν πεσει στην περιπτωση
Τις προάλλες μίλαγα με μια αρκετά μέτρια γκόμενα, αλλά εμένα μου άρεσε αρκετα ωστόσο, που μένει με τον αδερφό της σχετικά κοντά μου, και μόλις της είπα ότι δεν έχω αμάξι και ότι εργάζομαι σεκιουριτι και μένω με γονείς μόνο που δεν με μπλόκαρε. Και μιλάμε ξεκάθαρα με γούσταρε εμφανισιακά καθώς στο γυμναστήριο όλο μου κόλλαγε και όλο λέγαμ ε να βρεθούμε και όλο επέμενε κι αυτη σε άσχετες χρονικές στιγμές.

Άρα δίκιο έχεις. Τελειωμένος και απο εκεί.

Αμάξι είχα, αλλά από τότε που με τράκαρε ένας κάγκουρας, αν και πήρα αποζημίωση δεν ξαναπήρα καθώς και άνεργος ήμουν και χαμηλόμισθος και είπα να κάνω άλλη διαχείριση. Και μιας και είμαστε σε BOURDELO site δυστυχώς μόνο με πληρωμένες πια και που και που. Καμία γκόμενα δεν θα βγει με τύπο που μένει με τους δικούς του. Θα πρέπει να συντρέχουν πολλά μαζί για να γίνει αυτό. Εξάλου και εγώ στο κομμάτι αυτό παρατημένος νιώθω καθώς είμαι εκτός ανταγωνισμού σε αυτό το πεδίο. Και ξαναλέω, δεν κλάίγομαι. ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΠΛΆ.

Alverto

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2021
Κριτικές
30
Like
2.322
Πόντοι
2.596
το ταξι ειναι μια λυση
αλλα οι περισσοτεροι ταριφες ειναι τοσο κλαψες , τοσο παρλαπιπες , τοσο απεριποιητα τα ταξι τους ,
δεν γινεται να σταθεις

οσες φορες μπηκα , ειπα τον Χριστο φανταρο , τελευταια φορα μπηκα το 2013 .
Και εγώ σπάνια χρησιμοποιώ ταξί...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
καλα κανεις και τα λες .
εισαι σε δυσκολη φαση αρκετα .
Λέω όμως "Δόξα τω Θεό", αν υπάρχει κι αυτός, καθώς υπάρχουν και πολύ χειρότερα έξω.

Ποτέ μου δεν πίστευα ότι "δεν θα μου χρειάζεται το αμάξι". Πάντα το ήθελα, Το ήθελα για τις βόλτες μου στο Σούνιο που πήγαινα και χάζευα τη θάλασσα, ακόμα και μόνος μου τα καλοκαιρινά βράδια, ή να εξυπηρετώ τους γονείς για καμιά εργασία μιας και δεν οδηγούν. Τώρα πια τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ. Τόσο η κίνηση στους δρόμους, η ανυπαρξία του πάρκινγκ, η τρελή κίνηση, οι τιμές στα σαράβαλα που πουλάνε στο car κλπ μου εξαυλωσαν την όποια επιθυμία να πάρω αμάξι.

Τώρα, ως προς το γκομενικό, σε όποια αρέσω. Αν τώρα δεν βγάλω γκόμενα λόγω αμαξιού ή σπιτιού ας μη βγάλω ποτέ. Ναι είναι σκληρό αλλά τι να κάνουμε; Θα πηγαίνουμε στα σκατομπουρδέλα. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
αν πει στην κοπελα οτι μενει με τους γονεις του 38 χρονων , το πιο πιθανο να γινει καπνος
εκτος αν πεσει στην περιπτωση
Δουλευει και παλευει οπως ο περισσοτερος κοσμος , δεν εχει λογο να ντρεπεται για τιποτα μαν . Αν της πει ψεμματα δεν εχει μελλον η σχεση οταν εδραζεται απο την αρχη σε ψευδη , τουναντιον να της πει θελω να φυγω αλλα δεν εχω βρει ακομη κοπελα για να το κανω . Εφοσον ειναι καλα στην υγεια του και παλευει , ολα τα αλλα θα ρθουν ειτε με συγκατοικο ειτε με κοπελα ειτε και μονος του αν μπορει να κανει και μια 2η δουλεια εστω για το ενοικιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom