Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 253K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.305
Πόντοι
4.546
Θα ήθελα τη γνώμη σας σε κάτι.
Θα ήθελα να αγοράσω ένα καινούριο αυτοκίνητο πόλης και μετά από έρευνα έχω κατασταλάξει σε 2 μοντέλα: το Peugeot 208 20' diesel και το Toyota Yaris 20'-21' Hybrid. Το θέλω να είναι κούτα και όχι μεταχειρισμένο. Αν είχατε να διαλέξετε αποκλειστικά ή το ένα ή το άλλο, ποιο θα διαλέγατε?
Έχετε καθόλου άποψη για τα υβριδικά (πόσο αντέχουν, κατανάλωση, κλπ.)? Επιπλέον, τα αυτοκίνητα της Peugeot τώρα είναι αξιόπιστα ή παραμένουν κουβάδες όπως ήταν?

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Θα ήθελα να αγοράσω ένα καινούριο αυτοκίνητο πόλης και μετά από έρευνα έχω κατασταλάξει σε 2 μοντέλα: το Peugeot 208 20' diesel και το Toyota Yaris 20'-21' Hybrid. Το θέλω να είναι κούτα και όχι μεταχειρισμένο. Αν είχατε να διαλέξετε αποκλειστικά ή το ένα ή το άλλο, ποιο θα διαλέγατε?
Έχετε καθόλου άποψη για τα υβριδικά (πόσο αντέχουν, κατανάλωση, κλπ.)? Επιπλέον, τα αυτοκίνητα της Peugeot τώρα είναι αξιόπιστα ή παραμένουν κουβάδες όπως ήταν?
παρε αυτο ειναι και μερσεντες :confused:

Συνημμένα

• 6063-pink-800x800w.jpg
    6063-pink-800x800w.jpg
    95,1 KB · Εμφανίσεις: 58

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Yaris με κλειστά μάτια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Γνωρίζεις αν τα υβριδικά είναι αξιόπιστα?
Το συγκεκριμένο το έχει φίλος για την κυρά και είναι σούπερ ντούπερ ευχαριστημένος, 3 χρόνια σκύλος ο ιάπωνας.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.121
Πόντοι
6.056
Το συγκεκριμένο το έχει φίλος για την κυρά και είναι σούπερ ντούπερ ευχαριστημένος, 3 χρόνια σκύλος ο ιάπωνας.
Αλλαξαν οι εποχες,παλια λεγαμε 30 χρονια σκυλος ο Ιαπωνας :undecided: :confused: :confused: :confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.121
Πόντοι
6.056
Τότε βάζαμε μόνο λίγο νερό, ούτε λάδια, μια φορά στα 30 χιλιάδες χλμ και πάλι πήγαινε....
Μερικα δεν θελανε ουτε νερο,υπαρχουν αρκετα που κυκλοφορουν ακομα,σερβις στην ωρα τους και ολα κομπλε :confused: :confused: :confused:

• Like
Αντιδράσεις: barock
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Η συζυγος μου κοιταγε υβριδικα για πολη , και κοιταγε ολα οσα ειναι στη κατηγορια . Παρηγγειλε τελικα το yaris υβριδικο 20.5Κ κουτα και το περιμενει . Κατεληξες εσυ σε καποιο ;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.473
Πόντοι
2.356
Δεν έχουμε, πλέον, κανένα αυτοκίνητο. Ευτυχώς η εργασία είναι με τα πόδια. Δύσκολο εγχείρημα το αμάξι. Ειδικά αν δεν έχεις πάρκινγκ... Γίνεται ο χαμός στους δρόμους έξω. Και κίνηση και δεν συμφέρει να κινείσαι πλέον με αυτό. Ο κάθε ενηλικιωμένος έχει πάρει το αμάξι και προστέθηκαν και τα νέα ηλεκτρικά - ένα μπάχαλο γίνεται. Κίνηση παντού και όλες τις ώρες! Πείτε μου αν έχω άδικο ή λάθος κάπου.

Alverto

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2021
Κριτικές
30
Like
2.322
Πόντοι
2.596
Δεν έχουμε, πλέον, κανένα αυτοκίνητο. Ευτυχώς η εργασία είναι με τα πόδια. Δύσκολο εγχείρημα το αμάξι. Ειδικά αν δεν έχεις πάρκινγκ... Γίνεται ο χαμός στους δρόμους έξω. Και κίνηση και δεν συμφέρει να κινείσαι πλέον με αυτό. Ο κάθε ενηλικιωμένος έχει πάρει το αμάξι και προστέθηκαν και τα νέα ηλεκτρικά - ένα μπάχαλο γίνεται. Κίνηση παντού και όλες τις ώρες! Πείτε μου αν έχω άδικο ή λάθος κάπου.
Στις διακοπές όμως τι θα κάνεις;Η στις μακρινές αποστάσεις;Νομίζω ότι ένα αμαξάκι τύπου κουβαδάκι πόλης είναι η κατάλληλη λύση.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.473
Πόντοι
2.356
Στις διακοπές όμως τι θα κάνεις;Η στις μακρινές αποστάσεις;Νομίζω ότι ένα αμαξάκι τύπου κουβαδάκι πόλης είναι η κατάλληλη λύση.
Καλησπέρα Alverto και καλή χρονιά. Καταλαβαίνω τι λες αλλά τι διακοπές μου λες; Μέχρι καμία Αίγινα είμαι. Άστα αδερφέ. Την υγειά μας να έχουμε. Και στο κάτω κάτω αν χρειαστεί τόοσο πολύ στις διακοπές ενοικιάζω.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Ακομα και στη δουλεια να πας αν ειναι μακρια και πρεπει να αλλαζεις πολλα μεσα βολευει . Γενικα ειναι το πιο διαδεδομενο μεσο και οχι τυχαια , ενα αυτοκινητο ειναι μεγαλη διευκολυνση να υπαρχει για πολλους λογους εστω και μικρο πολης , απαραιτητο με την εννοια οτι δε ζεις χωρις αυτο δεν ειναι . Προσωπικα εχω τρελα με τα αυτοκινητα αλλα αν καποιος μου λεγε οτι πιεζεται να αγορασει καποιο και στερει απο βασικα θα το θεωρουσα λαθος

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.473
Πόντοι
2.356
Ποιό σημαντικό θεωρώ να μπορέσω με κάποιο τρόπο να φύγω από το σπίτι των γονιών μου παρά να πάρω αμάξι. Και αυτό δύσκολο εγχείρημα πια.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.473
Πόντοι
2.356
μεχρι τα 25 δικαιολογειται
παραπανω , αν εισαι ακομα με τους γονεις σου , οχι αυτοκινητο , ουτε τυροπιτα δεν θα παιρνεις , μεχρι να πας σε δικο σου σπιτι.
οταν βγαινεις εξω , θα μοιραζεσαι τον καφε με τριπλο καλαμακι με τους φιλους σου
Έχουν αλλάξει οι εποχές παίδες. Πλέον αναζητείται η συγκατοίκηση σαν λύση. Αυτή η ατομικότητα του να μένεις μόνος είναι μόνο ελληνική και για εύπορους ή για ιδιοκτήτες. Και μια χαρά κάνεςι δικά σου πράγματα απλά είσαι περιορισμένος.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.473
Πόντοι
2.356
μεχρι τα 25 δικαιολογειται
παραπανω , αν εισαι ακομα με τους γονεις σου , οχι αυτοκινητο , ουτε τυροπιτα δεν θα παιρνεις , μεχρι να πας σε δικο σου σπιτι.
οταν βγαινεις εξω , θα μοιραζεσαι τον καφε με τριπλο καλαμακι με τους φιλους σου
Όσοι ειναι ανεξάρτητοι με αμάξια καλά και σπίτια είναι λίγοι και έχουν καλά εισοδήματα. Τώρα, με τα 700 που παίρνουμε και δόξα το Θεό που τα έχουμε κοιτάμε τα χρειώδη πλέον. Δυστυχώς. Και δεν κλαίγομαι, το τονίζω. Απλά παραθέτω. Δεν είμαι μόνος μου σε αυτη τη φάση

Alverto

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2021
Κριτικές
30
Like
2.322
Πόντοι
2.596
Ακομα και στη δουλεια να πας αν ειναι μακρια και πρεπει να αλλαζεις πολλα μεσα βολευει . Γενικα ειναι το πιο διαδεδομενο μεσο και οχι τυχαια , ενα αυτοκινητο ειναι μεγαλη διευκολυνση να υπαρχει για πολλους λογους εστω και μικρο πολης , απαραιτητο με την εννοια οτι δε ζεις χωρις αυτο δεν ειναι . Προσωπικα εχω τρελα με τα αυτοκινητα αλλα αν καποιος μου λεγε οτι πιεζεται να αγορασει καποιο και στερει απο βασικα θα το θεωρουσα λαθος
Όχι υπερβολές δεν θα έλεγα ότι χρειάζονται.Ενα απλό αυτοκίνητο να κάνεις τη δουλειά σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom