You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 252K
-
- Ετικέτες
- αυτοκίνητα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.743
- Πόντοι
- 2.306
Το πήρε ο αδερφός μου και οδηγησα χτες το toyota corolla 1.8 hybrid.
Πρώτη μου φορά σε ηλεκτρικό από 0-60 κινείται με την μπαταρία, διαστημική αίσθηση, 120 ps, κάμερες προειδοποιήσεις και φρένα μόνο του αν περνάει πεζός διόρθωση γραμμής,. αυτόματο, ειδικό σύστημα μετάδοσης χωρίς ταχύτητες,. απίστευτη ανάρτηση αφού μπήκα μετά στο δικό μου Αlfa Romeo και επειδή έκανα το ίδιο δρόμο μου κακοφανηκε.
Όποιος θέλει να δοκιμάσει πως θα είναι το μέλλον της αυτοκίνησης να πάει να το δοκιμάσει. Και τιμή όσο έχουν τα άλλα απλά αυτοκίνητα. Ρε τι έφτιαξαν οι άνθρωποι. Φανταζομαι το φετινο με τους πιο πολλούς ίππους θα είναι όνειρο. Και τι παίζει ρε παιδιά 1 χρόνος αναμονή μιλάμε που ζούμε λες και παραγγέλνεις φρεγάτες και Ραφαλ....
Πρώτη μου φορά σε ηλεκτρικό από 0-60 κινείται με την μπαταρία, διαστημική αίσθηση, 120 ps, κάμερες προειδοποιήσεις και φρένα μόνο του αν περνάει πεζός διόρθωση γραμμής,. αυτόματο, ειδικό σύστημα μετάδοσης χωρίς ταχύτητες,. απίστευτη ανάρτηση αφού μπήκα μετά στο δικό μου Αlfa Romeo και επειδή έκανα το ίδιο δρόμο μου κακοφανηκε.
Όποιος θέλει να δοκιμάσει πως θα είναι το μέλλον της αυτοκίνησης να πάει να το δοκιμάσει. Και τιμή όσο έχουν τα άλλα απλά αυτοκίνητα. Ρε τι έφτιαξαν οι άνθρωποι. Φανταζομαι το φετινο με τους πιο πολλούς ίππους θα είναι όνειρο. Και τι παίζει ρε παιδιά 1 χρόνος αναμονή μιλάμε που ζούμε λες και παραγγέλνεις φρεγάτες και Ραφαλ....
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
σε όλα τα αυτοκίνητα πλέον οι παραγγελίες είναι από 8-10 μηνες και πάνωΤο πήρε ο αδερφός μου και οδηγησα χτες το toyota corolla 1.8 hybrid.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
ρε μαγκες, απο περιεργια. Το φθηνοτερο αμαξι καινουριο στο κουτι, ποσο παει; Κυριολεκτικα, αν καποιος θελει ενα αμαξι καινουριο και να δωσει τα ελαχιστα, ποιο αμαξι θα ηταν αυτο και με τι κοστος;
Στο γκουγκλ μου βγαζει το chevrolet spark (σε δολλαρια 13.000), υπαρχει κατι αντιστοιχο και φθηνοτερο; ελλαδα παντα.
Στο γκουγκλ μου βγαζει το chevrolet spark (σε δολλαρια 13.000), υπαρχει κατι αντιστοιχο και φθηνοτερο; ελλαδα παντα.
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
citroen amiρε μαγκες, απο περιεργια. Το φθηνοτερο αμαξι καινουριο στο κουτι, ποσο παει; Κυριολεκτικα, αν καποιος θελει ενα αμαξι καινουριο και να δωσει τα ελαχιστα, ποιο αμαξι θα ηταν αυτο και με τι κοστος;
κάτω από 7000
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πες το και κουβά ami
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
7000 με την επιδότηση ηλεκτρικού για να μην "μπλεκόμαστε"
HotGuyWithSixpack
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Τον λαστιχα να μην τον εμπειστευεστε, σας προτεινει οποια εταιρια εχει μεγαλυτερο κερδος για αυτον, τα toyo ηταν καλα πριν 10-20 χρονια, το σαιτ που εστειλες ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις, και εγω απο εκει τα βλεπω και ας εχω κολλητο λαστιχα.Tyres by Brand - Tyre Reviews and Tests
Εγώ μπαίνω εδώ και διαβάζω αξιολογήσεις. Πέρασα από τον λαστιχά μου να ρωτήσω τιμές και αποφάσισα να βάλω Falken ή Toyo..... τα Good Year ακρίβυναν πολύ και δεν θα αγοράσω πάλι παρά το γεγονός πως είναι ικανοποιημένος. Ο λαστιχάς που είπε λοιπόν στην κουβέντα ότι έχει θετικό feetback απο πελάτες που αγόρασαν τα Falken κι οτι τα Toyo τα δουλεύει πολλά χρόνια με θετικές κριτικές επίσης.
Παντως χρονια εβαζα goodyear και εγω, και επειδη ακριβηναν ειπα να δοκιμασω τα potenza sport, οντως το λαστιχο δεν παιζετε, αυτο και το goodyear f1 supersport ηταν τα μονα λαστιχα που δεν σπινιαρε το αμαξι μου(450hp πισω ροδες)
Αλλα μεσα σε 6 μηνες τα brigdestone μου σαπισανε ενω τα goodyear μου βγαζαν 2 χρονια.. αρα ειναι πολυ σημαντικο να κοιταμε για τα reviews για το «wear» μερικα ακριβα ειναι πιο «φθηνα» τελικα.
Τελευταία τροποποίηση:
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
πο μλκ καλυτερα πατινιcitroen ami
κάτω από 7000
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πες το και κουβά ami
Agios Gypaetos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2021
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Μία μαλακία σαν αυτή έχει βγάλει και η Honda (μοντέλο δεν θυμάμαι)που στοιχίζει 8700,ηλεκτρικό και μοιάζει πολύ με Fiat 500!Αξίζει πιο πολύ από το Citroën!πο μλκ καλυτερα πατινι
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Το Honda e, δεν έχει καμία σχέση με το πλαστικό κουτί της Citroen. Γιαυτό κάνει και 35 χιλιάρικα και όχι 8700.Μία μαλακία σαν αυτή έχει βγάλει και η Honda (μοντέλο δεν θυμάμαι)που στοιχίζει 8700,ηλεκτρικό και μοιάζει πολύ με Fiat 500!Αξίζει πιο πολύ από το Citroën!
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Mitsubishi Space Star 12,500€. Μέτριο σε όλα του, αλλά είναι και το πιο φθηνό καινούργιο.ρε μαγκες, απο περιεργια. Το φθηνοτερο αμαξι καινουριο στο κουτι, ποσο παει; Κυριολεκτικα, αν καποιος θελει ενα αμαξι καινουριο και να δωσει τα ελαχιστα, ποιο αμαξι θα ηταν αυτο και με τι κοστος;
Το Spark δεν πωλείται Ελλάδα.
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Το φθηνοτερο (φυσιολογικο,οχι ΑΜΙ αλί και αρχιδια) εως τον 12/2021 ηταν μακράν το Aygo της Toyota.Επειτα το κατήργησε και πια κυκλοφορει το Χ κατα 50% ακριβοτερο!ρε μαγκες, απο περιεργια. Το φθηνοτερο αμαξι καινουριο στο κουτι, ποσο παει; Κυριολεκτικα, αν καποιος θελει ενα αμαξι καινουριο και να δωσει τα ελαχιστα, ποιο αμαξι θα ηταν αυτο και με τι κοστος;
Υπαρχει το Χιουντάι Ι10 και το Κια Πικαντο καπου κοντα στα 12-13 χιλιαρικα
antouanb1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2022
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
Το φθηνοτερο (φυσιολογικο,οχι ΑΜΙ αλί και αρχιδια) εως τον 12/2021 ηταν μακράν το Aygo της Toyota.Επειτα το κατήργησε και πια κυκλοφορει το Χ κατα 50% ακριβοτερο!
Υπαρχει το Χιουντάι Ι10 και το Κια Πικαντο καπου κοντα στα 12-13 χιλιαρικα
Hyundai τα πιο αξιόπιστα
Agios Gypaetos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2021
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Και τα Hyundai είναι καλά δεν αντιλέγω αλλά τα πιο αξιόπιστα από όλα για μένα είναι τα Toyota και θα σου πω το λόγο!Έχω corolla g6 στρογγυλοφάναρη από κουτιού της την έχω και όσο και να μην το πιστεύεις δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής!Το '99 αγοράστηκε το αμάξι για να σου δώσω να καταλάβεις!Hyundai τα πιο αξιόπιστα
antouanb1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2022
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
Και τα Hyundai είναι καλά δεν αντιλέγω αλλά τα πιο αξιόπιστα από όλα για μένα είναι τα Toyota και θα σου πω το λόγο!Έχω corolla g6 στρογγυλοφάναρη από κουτιού της την έχω και όσο και να μην το πιστεύεις δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής!Το '99 αγοράστηκε το αμάξι για να σου δώσω να καταλάβεις!
Το πιστεύω. Γενικά τα γιαπωνέζικα και τα κορεατικά δεν σπάνε δεν χαλάνε. Σκυλιά
c79t
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2017
- Like
- 188
- Πόντοι
- 1
Αυτό που έχεις είναι όντως σκυλί. Τώρα έχουν αλλάξει πολλά και για την Toyota. Ήξερα εναν Τογιοτάκια που είχε Rav, Ayris, Celica και δεν θυμάμαι τι άλλο. Καθόλου ευχαριστημένος απο το Ayris-Rav. Αν θυμάμαι είχε αλλάξει και κινητήρα στο Ayris. Με το celica πολύ ευχαριστημένος. Ψύρρας γενικά. Μια 10ετία πριν όλα αυτά.Και τα Hyundai είναι καλά δεν αντιλέγω αλλά τα πιο αξιόπιστα από όλα για μένα είναι τα Toyota και θα σου πω το λόγο!Έχω corolla g6 στρογγυλοφάναρη από κουτιού της την έχω και όσο και να μην το πιστεύεις δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής!Το '99 αγοράστηκε το αμάξι για να σου δώσω να καταλάβεις!
Vangelis73
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2020
- Like
- 348
- Πόντοι
- 21
Για τα καινούτια Skoda τι λέτε ρε παιδιά... το Kamiq με ενδιαφέρει να πω τη αλήθεια ...
(τιμές ανταλλακτικών? είναι σε καλό επίπεδο ??)
(τιμές ανταλλακτικών? είναι σε καλό επίπεδο ??)
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
toyota σκυλιά μέχρι το 2000.Αυτό που έχεις είναι όντως σκυλί. Τώρα έχουν αλλάξει πολλά και για την Toyota. Ήξερα εναν Τογιοτάκια που είχε Rav, Ayris, Celica και δεν θυμάμαι τι άλλο. Καθόλου ευχαριστημένος απο το Ayris-Rav. Αν θυμάμαι είχε αλλάξει και κινητήρα στο Ayris. Με το celica πολύ ευχαριστημένος. Ψύρρας γενικά. Μια 10ετία πριν όλα αυτά.
μετά...