Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 252K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Theodor73

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Κριτικές
51
Like
5.187
Πόντοι
7.636
Γνώμες για seat ibiza η opel corsa;Τι απόψεις παίζουν;

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Αν δεν βγάλεις πότε δίπλωμα οδήγησης πειράζει; Όλοι με εχουν ζαλισει. Εκτός το ότι δεν υπάρχει μια με αρέσει να περπατάω και η δουλειά μου βγαίνει με ποδήλατο . Όταν βρέχει ταξι στην χειρότερη

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Το πήρε ο αδερφός μου και οδηγησα χτες το toyota corolla 1.8 hybrid.
Πρώτη μου φορά σε ηλεκτρικό από 0-60 κινείται με την μπαταρία, διαστημική αίσθηση, 120 ps, κάμερες προειδοποιήσεις και φρένα μόνο του αν περνάει πεζός διόρθωση γραμμής,. αυτόματο, ειδικό σύστημα μετάδοσης χωρίς ταχύτητες,. απίστευτη ανάρτηση αφού μπήκα μετά στο δικό μου Αlfa Romeo και επειδή έκανα το ίδιο δρόμο μου κακοφανηκε.

Όποιος θέλει να δοκιμάσει πως θα είναι το μέλλον της αυτοκίνησης να πάει να το δοκιμάσει. Και τιμή όσο έχουν τα άλλα απλά αυτοκίνητα. Ρε τι έφτιαξαν οι άνθρωποι. Φανταζομαι το φετινο με τους πιο πολλούς ίππους θα είναι όνειρο. Και τι παίζει ρε παιδιά 1 χρόνος αναμονή μιλάμε που ζούμε λες και παραγγέλνεις φρεγάτες και Ραφαλ....

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Το πήρε ο αδερφός μου και οδηγησα χτες το toyota corolla 1.8 hybrid.
Πρώτη μου φορά σε ηλεκτρικό από 0-60 κινείται με την μπαταρία, διαστημική αίσθηση, 120 ps, κάμερες προειδοποιήσεις και φρένα μόνο του αν περνάει πεζός διόρθωση γραμμής,. αυτόματο, ειδικό σύστημα μετάδοσης χωρίς ταχύτητες,. απίστευτη ανάρτηση αφού μπήκα μετά στο δικό μου Αlfa Romeo και επειδή έκανα το ίδιο δρόμο μου κακοφανηκε.

Όποιος θέλει να δοκιμάσει πως θα είναι το μέλλον της αυτοκίνησης να πάει να το δοκιμάσει. Και τιμή όσο έχουν τα άλλα απλά αυτοκίνητα. Ρε τι έφτιαξαν οι άνθρωποι. Φανταζομαι το φετινο με τους πιο πολλούς ίππους θα είναι όνειρο. Και τι παίζει ρε παιδιά 1 χρόνος αναμονή μιλάμε που ζούμε λες και παραγγέλνεις φρεγάτες και Ραφαλ....
σε όλα τα αυτοκίνητα πλέον οι παραγγελίες είναι από 8-10 μηνες και πάνω

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
ρε μαγκες, απο περιεργια. Το φθηνοτερο αμαξι καινουριο στο κουτι, ποσο παει; Κυριολεκτικα, αν καποιος θελει ενα αμαξι καινουριο και να δωσει τα ελαχιστα, ποιο αμαξι θα ηταν αυτο και με τι κοστος;
Στο γκουγκλ μου βγαζει το chevrolet spark (σε δολλαρια 13.000), υπαρχει κατι αντιστοιχο και φθηνοτερο; ελλαδα παντα.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
ρε μαγκες, απο περιεργια. Το φθηνοτερο αμαξι καινουριο στο κουτι, ποσο παει; Κυριολεκτικα, αν καποιος θελει ενα αμαξι καινουριο και να δωσει τα ελαχιστα, ποιο αμαξι θα ηταν αυτο και με τι κοστος;
Στο γκουγκλ μου βγαζει το chevrolet spark (σε δολλαρια 13.000), υπαρχει κατι αντιστοιχο και φθηνοτερο; ελλαδα παντα.
citroen ami
κάτω από 7000
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πες το και κουβά ami

HotGuyWithSixpack

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Like
33
Πόντοι
0
Tyres by Brand - Tyre Reviews and Tests

Εγώ μπαίνω εδώ και διαβάζω αξιολογήσεις. Πέρασα από τον λαστιχά μου να ρωτήσω τιμές και αποφάσισα να βάλω Falken ή Toyo..... τα Good Year ακρίβυναν πολύ και δεν θα αγοράσω πάλι παρά το γεγονός πως είναι ικανοποιημένος. Ο λαστιχάς που είπε λοιπόν στην κουβέντα ότι έχει θετικό feetback απο πελάτες που αγόρασαν τα Falken κι οτι τα Toyo τα δουλεύει πολλά χρόνια με θετικές κριτικές επίσης.
Τον λαστιχα να μην τον εμπειστευεστε, σας προτεινει οποια εταιρια εχει μεγαλυτερο κερδος για αυτον, τα toyo ηταν καλα πριν 10-20 χρονια, το σαιτ που εστειλες ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις, και εγω απο εκει τα βλεπω και ας εχω κολλητο λαστιχα.

Παντως χρονια εβαζα goodyear και εγω, και επειδη ακριβηναν ειπα να δοκιμασω τα potenza sport, οντως το λαστιχο δεν παιζετε, αυτο και το goodyear f1 supersport ηταν τα μονα λαστιχα που δεν σπινιαρε το αμαξι μου(450hp πισω ροδες)
Αλλα μεσα σε 6 μηνες τα brigdestone μου σαπισανε ενω τα goodyear μου βγαζαν 2 χρονια.. αρα ειναι πολυ σημαντικο να κοιταμε για τα reviews για το «wear» μερικα ακριβα ειναι πιο «φθηνα» τελικα.

Τελευταία τροποποίηση:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
citroen ami
κάτω από 7000
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πες το και κουβά ami
πο μλκ καλυτερα πατινι :2funny:
custom_desktop.chalki.382183.386891.jpg

Agios Gypaetos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2021
Like
25
Πόντοι
0

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Μία μαλακία σαν αυτή έχει βγάλει και η Honda (μοντέλο δεν θυμάμαι)που στοιχίζει 8700,ηλεκτρικό και μοιάζει πολύ με Fiat 500!Αξίζει πιο πολύ από το Citroën!
Το Honda e, δεν έχει καμία σχέση με το πλαστικό κουτί της Citroen. Γιαυτό κάνει και 35 χιλιάρικα και όχι 8700.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Mitsubishi Space Star 12,500€. Μέτριο σε όλα του, αλλά είναι και το πιο φθηνό καινούργιο.
Το Spark δεν πωλείται Ελλάδα.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Το φθηνοτερο (φυσιολογικο,οχι ΑΜΙ αλί και αρχιδια) εως τον 12/2021 ηταν μακράν το Aygo της Toyota.Επειτα το κατήργησε και πια κυκλοφορει το Χ κατα 50% ακριβοτερο!

Υπαρχει το Χιουντάι Ι10 και το Κια Πικαντο καπου κοντα στα 12-13 χιλιαρικα

antouanb1982

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2022
Like
68
Πόντοι
0
Το φθηνοτερο (φυσιολογικο,οχι ΑΜΙ αλί και αρχιδια) εως τον 12/2021 ηταν μακράν το Aygo της Toyota.Επειτα το κατήργησε και πια κυκλοφορει το Χ κατα 50% ακριβοτερο!

Υπαρχει το Χιουντάι Ι10 και το Κια Πικαντο καπου κοντα στα 12-13 χιλιαρικα

Hyundai τα πιο αξιόπιστα

Agios Gypaetos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2021
Like
25
Πόντοι
0
Hyundai τα πιο αξιόπιστα
Και τα Hyundai είναι καλά δεν αντιλέγω αλλά τα πιο αξιόπιστα από όλα για μένα είναι τα Toyota και θα σου πω το λόγο!Έχω corolla g6 στρογγυλοφάναρη από κουτιού της την έχω και όσο και να μην το πιστεύεις δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής!Το '99 αγοράστηκε το αμάξι για να σου δώσω να καταλάβεις!

antouanb1982

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2022
Like
68
Πόντοι
0
Και τα Hyundai είναι καλά δεν αντιλέγω αλλά τα πιο αξιόπιστα από όλα για μένα είναι τα Toyota και θα σου πω το λόγο!Έχω corolla g6 στρογγυλοφάναρη από κουτιού της την έχω και όσο και να μην το πιστεύεις δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής!Το '99 αγοράστηκε το αμάξι για να σου δώσω να καταλάβεις!

Το πιστεύω. Γενικά τα γιαπωνέζικα και τα κορεατικά δεν σπάνε δεν χαλάνε. Σκυλιά

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Αυτό που έχεις είναι όντως σκυλί. Τώρα έχουν αλλάξει πολλά και για την Toyota. Ήξερα εναν Τογιοτάκια που είχε Rav, Ayris, Celica και δεν θυμάμαι τι άλλο. Καθόλου ευχαριστημένος απο το Ayris-Rav. Αν θυμάμαι είχε αλλάξει και κινητήρα στο Ayris. Με το celica πολύ ευχαριστημένος. Ψύρρας γενικά. Μια 10ετία πριν όλα αυτά.

Vangelis73

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2020
Like
348
Πόντοι
21
Για τα καινούτια Skoda τι λέτε ρε παιδιά... το Kamiq με ενδιαφέρει να πω τη αλήθεια ...

(τιμές ανταλλακτικών? είναι σε καλό επίπεδο ??)

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Αυτό που έχεις είναι όντως σκυλί. Τώρα έχουν αλλάξει πολλά και για την Toyota. Ήξερα εναν Τογιοτάκια που είχε Rav, Ayris, Celica και δεν θυμάμαι τι άλλο. Καθόλου ευχαριστημένος απο το Ayris-Rav. Αν θυμάμαι είχε αλλάξει και κινητήρα στο Ayris. Με το celica πολύ ευχαριστημένος. Ψύρρας γενικά. Μια 10ετία πριν όλα αυτά.
toyota σκυλιά μέχρι το 2000.
μετά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom