Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 252K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Biker!

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αυτην την ατακα, δεν  την εχει πει [size=30pt] Κ Α Ι [/size] ο Λαουντα. Την εχει πει [size=30pt]Κ Α Ι [/size] ο Ρερλ για τη Μουτον.

6953080125_e40db76f9e_z.jpg

- Φοντανούλα ;;;
- Αμέ , ευχαρίστως !

6806964180_2f3d9ba001_z.jpg

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Οι νεωτεροι πιστευουν οτι ο Σεννα εγινε ηρωας επειδη πεθανε και δεν τους αδικω, απλως δεν ξερουν. Εγω βλεπω αδιαλειπτα απο το 89, με εβαζε ο πατερας μου να βλεπω τον τρελλο με το κιτρινο κρανος. Ο μοναδικος που ηρθε κοντα σε θεληση για νικη ηταν ο Ναζι ο Μιχαλακης και ο μοναδικος που ηρθε κοντα σε ακριβεια στο τιμονι ο Χακινεν. Σε συνολο οδηγικης ικανοτητας δεν τον εχει ακουμπησει κανενας απο τοτε

Μονο ενας....

Ζιλ Βιλνεβ!!!!!!!!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
στα συντριμμια  της FW16 στο μοιραιο  , ο "ΜΑΓΟΣ" ειχε μαζι του την σημαια της Αυστριας
ωστε να αφιερωσει την 42 νικη στον Ρατσενμπεργκερ  . τι να λεμε τωρα.

Ακριβως αδελφε!!!!

Τι να λεμε τωρα!!!!!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ο Γκαμπαντού τις προάλλες μας έγραψε τον V.R.46 Κουλομαρία 

Ε,και????
  Ο Σουμαχερ των ΜotoGP και τιποτα αλλο...

Μεχρι την εποχη των 800ριων,ο μονος αντιπαλος του επιπεδου του ηταν ο Τζιμπερνω,ο οποιος τεχνηεντως
  και υποχρεωτικως παραμερηθηκε....

Βλεπεις ,δεν εκανε σκετσακια στο τελος καθε νικης,δεν προσελκυε κοσμο στο θεαμα,δεν δημιουργουσε υπεραξιες,
  δεν ηταν αγαπητος στην τηλεοραση....

Βεβαια στην εποχη των 800αριων ανετειλλε ενα νεο αστρο,ενας οδηγος "τερμα γκαζι" παντου και παντα και με οτιδηποτε"
  ασχετα αν πηρε μονο 2 απο τα πεντε πρωταθληματα αυτης της εποχης....

Και εν κατακλειδι,δεν εχω και ιδιαιτερη λατρεια σε αυτους τους οδηγους,ειδικα στην μοτοσυκλετα....
  Απο τοτε με Ντουχαν,και πιο παλια με Ρεινι-Σβαντζ,επρεπε να φτασουμε στον Στονερ για να δουμε τετοιας ποιοτητας
  αγνο ταλεντο....

Μακραν οι αγαπημενοι μου ειναι τυποι σαν τον Joey Dunlop και τον Steve "Hizzy" Hislop  σε αγωνες Isle of Man και ΤΤ....

Επισκέπτης
  Ε,και????
  Ο Σουμαχερ των ΜotoGP και τιποτα αλλο...

Μεχρι την εποχη των 800ριων,ο μονος αντιπαλος του επιπεδου του ηταν ο Τζιμπερνω,ο οποιος τεχνηεντως
  και υποχρεωτικως παραμερηθηκε....

Βλεπεις ,δεν εκανε σκετσακια στο τελος καθε νικης,δεν προσελκυε κοσμο στο θεαμα,δεν δημιουργουσε υπεραξιες,
  δεν ηταν αγαπητος στην τηλεοραση....

Βεβαια στην εποχη των 800αριων ανετειλλε ενα νεο αστρο,ενας οδηγος "τερμα γκαζι" παντου και παντα και με οτιδηποτε"
  ασχετα αν πηρε μονο 2 απο τα πεντε πρωταθληματα αυτης της εποχης....

Και εν κατακλειδι,δεν εχω και ιδιαιτερη λατρεια σε αυτους τους οδηγους,ειδικα στην μοτοσυκλετα....
  Απο τοτε με Ντουχαν,και πιο παλια με Ρεινι-Σβαντζ,επρεπε να φτασουμε στον Στονερ για να δουμε τετοιας ποιοτητας
  αγνο ταλεντο....

Μακραν οι αγαπημενοι μου ειναι τυποι σαν τον Joey Dunlop και τον Steve "Hizzy" Hislop  σε αγωνες Isle of Man και ΤΤ....
Το οτι ο vale δεν ειχε ανταγωνισμο στα χρονια της πρωτοκαθεδριας του ειναι γνωστο.ο Σετε ηταν ικανος οδηγος αλλα το ταλεντο του ροσσι δεν το ειχε,οπως και ο μπιατζι.ο στονερ μονο και μονο που πηρε πρωταθλημα με την ντουκατι που ηταν 20 χρονια πισω απ την χοντα και την γιαμαχα εκεινη την εποχη λεει πολλα.Βεβαια το να παμε στο αλλο ακρο οτι ο vale εχει γυψο ειναι μαλακια.
YΓ ο dunlop περσι δεν σκοτωθηκε?
ΥΓαρκετοι αναβατες μοτο gp που εχουν παρεβρεθει σε αγωνα tt εχουν να λενε για τα αρχιδια αυτων τον οδηγων.πρεπει να δεις το βλεμμα του μελλαντρι φετος που πηγε πρωτη φορα.τρομος..
ΥΓ κατεβασε αυτο

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Οσο για το ποιος ειναι καλλιτερος συγκριση δεν μπορει να γινει
γιατι πολλοι παραγοντες μεταβαλουν τα δεδομενα εποχη,τεχνολογια ,αυτοκινητο
υποστηριξη.
ΦΑΤΖΙΟ Η ΚΛΑΡΚ
ΑΣΚΑΡΙ Η ΦΙΤΙΠΑΛΝΤΙ
ΣΕΝΑ Η ΣΤΙΟΥΑΡΤ
ΣΟΥΜΑΧΕΡ Η ΧΙΛΛ

Ατελειωτος ο καταλογος.

όπως κατ'αλαμα τον Ronnie Peterson μόνο εγώ τον είχα για οδηγάρα

dimk93

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Like
110
Πόντοι
16
δε σε έχω για τον κλασσικό ελληνικό χάβαλο που το γυριζει στην πλακα όταν σοβαρεύει η κόντρα.
πρακτικά και για να τελειώνει η μαλακια με τον μπούμπη.
παρακολουθούσα φ1 αδιαλλείπτως για πάνω απο 20 χρόνια όταν καποιοι πήξγαιναν ταβερνα κυριακή μεσημεράκι ή τσάρκα.
απ τον σένα έχω δει πράγματα που δεν έχουν κάνει ποτέ άλλοι πριν ή μετά απ αυτόν.
μετά απο τόσες δεκαετίες ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΑΝ ΤΩΡΑ τότες που έκανε τετακε και για να μην του σβήσει το μοτέρι αφου αυτό θα σήμαινε τέλος αγώνα έβαλε ΟΠΙΣΘΕΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 σβούρες.............
οποιος έχει κάνει τετακε΄γνωρίχει τι αποπορσανατολισμός υπάρχει στον κοινό εγκέφαλο όταν μένεις με σβηστό μοτέρι να κοιτάς σε ποιό σημείο του ορίζοντια έχει κάτσει η μπίλλια να κοιτάς όταν ολοκληρώνεται το άξελ στην ασφαλτο.......

...δεν εκανε 2-3 τετ-α-κε αλλα μισο κ κουμπωσε την ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ οπισθεν...
για να αποφυγει επαφη με τοιχο ή αλλο μονοθεσιο περισσοτερο κ οχι για να μην του σβησει.
Ο Σταθακης τοτε την πηρε χαμπαρι στο live πριν την επαναληψη.

Υ.Γ.
στη ζωή μου πάντα κρίνω μια κατάσταση αντιστρέφοντας υποθετικά τους ρόλους.
απλά.
εάν στην μακλάρεν ήταν ο μάνσελ και στη γουίλλιαμς ο σένα είναι σίγουρο ότι τώρα δε θα είχαμε κάν λόγο να συζητάμε για αυτόν τον αγώνα αφού θα ήταν αλλο ένα  σγουίπ του σένα.
αντιθέτως τον αγώνα αυτόν τον έκανε θρύλο ο σένα. λογικό σε ένα έργο να υπάρχει και β αντρικός.
το οξύμωρον της υποθεσης  είναι ότι τον β αντρικό εάν δεν υπάρχει ο θρύλος του α δεν τον θυμάμαι ποτέ κανείς.

συμφωνω κ για Σεννα κ για Μανσελ...για πες μου,τι πιστευεις...
αν ηταν ο Σεννα πισω με γουιλιαμς κ φρεσκα λαστιχα
θα περνουσε τον μανσελ με μακλαρεν κ λαστιχα τελειωμενα?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
α
το εχει ξανακάνει....
θα ψάξω να το βρω....

β
ναι έτσι πιστεύω....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μίας φίλης μου κομμώτριας.

;)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
δεν ηταν κλασης  :S ?

Στους μισους αγωνες που ετρεξε, σιγουρα θα ειχε και ψυχολογικη υποστυριξη για τα νευρα του!
Στους αλλους μισους απλα ειχε τα νευρα του!

Βεβαια ο καθενας απο εμας εχει τη δικη του αποψη συμγωνα με τις εμπειριες του και τα βιωματα του.

Για μενα ας πουμε αν θελεις να βαλω μια
Top 3αδα αγαπημενων (?) (με ξενερωνει αυτη η λεξη)..... ηταν οι:

Εκτος απο τον πρωιστορικο Juan που ηταν μεγαλη μορφη,

Hunt
Mansel
Μιχαλακης.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13