Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 253K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Οσο για το ποιος ειναι καλλιτερος συγκριση δεν μπορει να γινει
γιατι πολλοι παραγοντες μεταβαλουν τα δεδομενα εποχη,τεχνολογια ,αυτοκινητο
υποστηριξη.
ΦΑΤΖΙΟ Η ΚΛΑΡΚ
ΑΣΚΑΡΙ Η ΦΙΤΙΠΑΛΝΤΙ
ΣΕΝΑ Η ΣΤΙΟΥΑΡΤ
ΣΟΥΜΑΧΕΡ Η ΧΙΛΛ

Ατελειωτος ο καταλογος.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλυτερος ειναι ο σουμαχερ. μη κανεις ευκολες ερωτησεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν καταλαβαίνω ποιο ειναι το αστείο. Αμφισβητείς οτι ο Μάνσελ ειναι οδηγάρα;

αστονε μωρε δεν ξερει μπαλιτσα. παει με το μπουγιο. και γκομενα να ρωτησεις θα σου πει ο σενα ο θεος. ξερουν απο αγωνες οι γκομενες?  :grin:

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Και ενα αυτοκινητο για να μην ξεχναμε.

Συνημμένα

• 385524_306337882737096_100000826612637_795354_396442175_a.jpg
    385524_306337882737096_100000826612637_795354_396442175_a.jpg
    14,9 KB · Εμφανίσεις: 15

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
αστονε μωρε δεν ξερει μπαλιτσα. παει με το μπουγιο. και γκομενα να ρωτησεις θα σου πει ο σενα ο θεος. ξερουν απο αγωνες οι γκομενες?  :grin:

Αργει να απαντήσει. Ψάχνει στο ιντερνετ να βρει απαντηση.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Λάκη το αβαταρ σου γαμάει λέμε. Σωστός

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν καταλαβαίνω ποιο ειναι το αστείο. Αμφισβητείς οτι ο Μάνσελ ειναι οδηγάρα;

αμφιδβητώ τη μέγιστη μαλακία που διάβασα ότι ο μάνσελ είναι καλύτερος οδηγός απο τον σένα.
τώρα συγκριτικά με χιλ και κάτι άλλα ταλαίπωρα ναι  ήταν οδηγάρα.
πέραν αυτού θεωρώ ότι ο μάνσελ δεν έκανε για την φ1.
η φ1 θέλει αλλο πακέτο.
χεράδες είναι μεγαλύτεροι οι του WRC κατά τη γνώμη μου.
απο κει και περα όταν μιλάμε για φ1 υπάρχουν συγκεκριμένες προυποθέσεις.
όποιος δεν το καταλαβαίνει δε θα το συζητήσω περαιτερω.
προτιμώ το καβλάντισμα με τον λοπεθ.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
αμφιδβητώ τη μέγιστη μαλακία που διάβασα ότι ο μάνσελ είναι καλύτερος οδηγός απο τον σένα.
τώρα συγκριτικά με χιλ και κάτι άλλα ταλαίπωρα ναι  ήταν οδηγάρα.
πέραν αυτού θεωρώ ότι ο μάνσελ δεν έκανε για την φ1.
η φ1 θέλει αλλο πακέτο.
χεράδες είναι μεγαλύτεροι οι του WRC κατά τη γνώμη μου.
απο κει και περα όταν μιλάμε για φ1 υπάρχουν συγκεκριμένες προυποθέσεις.
όποιος δεν το καταλαβαίνει δε θα το συζητήσω περαιτερω.
προτιμώ το καβλάντισμα με τον λοπεθ.

Αλλάζεις μεσα σε λίγα ποστ άποψη. Δες το αυτό, τα γραπτά μένουν

Δεν πιστεύω οτι ο Μάνσελ ήταν καλύτερος απο το Σενα. Αλλά αυτό που έγραψες με τόσο απόλυτο τρόπο δεν έστεκε. Και το μάζεψες. Καλά έκανες.

Βλέπω οτι εσυ ξέρεις για ακόμα μια φορά τις σωστές απαντήσεις, όπως και τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις για Φ1. Και οποιος δεν καταλαβαινει (ενω εσυ καταλαβαίνεις) καλά θα κανει να μη σε απασχολεί.

Ομορφα το πας. Συνέχισε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αλλάζεις μεσα σε λίγα ποστ άποψη. Δες το αυτό, τα γραπτά μένουν

Δεν πιστεύω οτι ο Μάνσελ ήταν καλύτερος απο το Σενα. Αλλά αυτό που έγραψες με τόσο απόλυτο τρόπο δεν έστεκε. Και το μάζεψες. Καλά έκανες.

Βλέπω οτι εσυ ξέρεις για ακόμα μια φορά τις σωστές απαντήσεις, όπως και τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις για Φ1. Και οποιος δεν καταλαβαινει (ενω εσυ καταλαβαίνεις) καλά θα κανει να μη σε απασχολεί.

[size=14pt]Ομορφα το πας. Συνέχισε[/size]

φχαριστώ φασιστάκι.
αλλα δεν θα παρω.  :grin:

Υ.Γ.
το τι γράφω το ξέρω καλά το ποιός καταλαβαίνει στ αρχίδια μου τα δυό.
τζάμπα είναι το νετ τζάμπα το καβλάντισμα τζάμπα οι κλώνοι (καλή ώρα) τζάμπα ολα.
ο καθε τρύπας κανει γαργάρα ότι θέλει όπωε το θέλει για να την πει σε ένα νικ που δε γουστάρει.
δε γαμίεται.
καταλαβαίνω ότι δεν παλεύονται τα ζόρια που εχει όξω.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
φχαριστώ φασιστάκι.
αλλα δεν θα παρω.  :grin:

Υ.Γ.
το τι γράφω το ξέρω καλά το ποιός καταλαβαίνει στ αρχίδια μου τα δυό.
τζάμπα είναι το νετ τζάμπα το καβλάντισμα τζάμπα οι κλώνοι (καλή ώρα) τζάμπα ολα.
ο καθε τρύπας κανει γαργάρα ότι θέλει όπωε το θέλει για να την πει σε ένα νικ που δε γουστάρει.
δε γαμίεται.
καταλαβαίνω ότι δεν παλεύονται τα ζόρια που εχει όξω.

Πάλι πετάς τη μπάλα στην εξέδρα και στα δύσκολα την κάνεις με ελαφρά. Που ειναι η "μαγκιά" σου, οι "γνώσεις" σου, οι απόλυτες τοποθετήσεις σου τύπου "και για να τελειώνουμε παρτε αυτό που βρήκα στο ιντερνετ" και "πόσα γαμήσια θέλεις" και τα λοιπά.

Τα ζόρια εσυ τα έχεις αγαπητέ, αν κρίνει κανεις απο τα όσα γράφεις (και απο τα πόσα γράφεις). 

Τελος, δεν ειμαι κλώνος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πάλι πετάς τη μπάλα στην εξέδρα και στα δύσκολα την κάνεις με ελαφρά. Που ειναι η "μαγκιά" σου, οι "γνώσεις" σου, οι απόλυτες τοποθετήσεις σου τύπου "και για να τελειώνουμε παρτε αυτό που βρήκα στο ιντερνετ" και "πόσα γαμήσια θέλεις" και τα λοιπά.

Τα ζόρια εσυ τα έχεις αγαπητέ, αν κρίνει κανεις απο τα όσα γράφεις (και απο τα πόσα γράφεις). 

Τελος, δεν ειμαι κλώνος.

ναι αγάπη. δεν ξέρω τίποτα, είμαι τελευταίος, αχρηστος, ασχετος, φτωχός, αμόρφωτος, αγάμητος, τρώω τη μίζερη ζωή μου στο νετ και είμαι γενικά καταστραμμένος.
νιώθεις καλύτερα τωρα;

:grin:

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
γύφτο να μπαίνεις με το κανονικό το νικ και πριν γράφεις τη μαλακία σου να το ψάχνεις.

first quote:

Older F-1 drivers had to wrestle the car to stay on track while changing gears fighting to keep a 1300 bhp turbo-charged monster under control. (Today’s F-1 cars are a measly 900 bhp). ‘Manhandling’ these mean machines was a tiring effort and drivers used to collapse from sheer exhaustion after a race was completed. F-1 drivers these days hardly have to do anything other than yawn while in the car. The in-car footage shows the drivers hardly moving the steering. It looks like my grand mother serenely driving along. As Niki Lauda remarked in 2003, even a monkey can drive a modern formula 1 car.

second quote:

Lauda was critical of the role of a Grand Prix driver last year, claiming that even monkeys could drive the cars with traction control and other electronic aids.

He said: "The launch control was unbelievable. Yes, I have said that any monkey can drive a car nowadays, but I am simply comparing it to the driving 17 years ago.

Y.Γ.
σου φτάνουν τα 2 γαμήσια γύφτο ή θες να συνεχισω;

Δεν το ξερα για τον Λαουντα, βαζω την ουρα στα σκελια για αυτο. Μλκια μου και σορι ως προς αυτο.

Ολα τα αλλα βεβαια περι ουσιαστικης ασχετοσυνης, παραμενουν.

Εχεις κολλησει με το ιντερνετ μεγαλε, νομιζεις οτι ολοι σου την πεφτουν επειδη εισαι γαματος κι ο,τι αλλο νομιζεις.
Βλαμμενε, δεν εχω αλλο account στο bourdela. Προφανως, καποιον αλλον θα θελες να σε κυνηγαει και να παιρνεις τα πανω σου για το ποσο μουρη εισαι.
Λυπαμαι που σου χαλαω την ευτυχια, κακομοιρη του ιντερνετ.

Και για να μην ξεφευγουμε, παρτο αποφαση, δεν προλαβαινεις να μαθεις για αυτοκινηση. Μπορεις να ξεστραβωνεσαι σαν τον μαλακα διαβαζοντας βεβαια, αλλα ...

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Και για να μην ξεφευγουμε, παρτο αποφαση, δεν προλαβαινεις να μαθεις για αυτοκινηση. Μπορεις να ξεστραβωνεσαι σαν τον μαλακα διαβαζοντας βεβαια, αλλα ...

Όποιος διαβάζει και ξεστραβώνεται είναι μαλάκας ρε τύπε?
Αν διάβαζες και ξεστραβωνόσουν κι εσύ ίσως να μην χρειαζόταν να βάλεις την ουρά στα σκέλια για τον Λάουντα.

OP
OP
bigpipis7

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
οπελακιας ειμαι......ινσινιακιας.... :dancing:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
στα συντριμμια  της FW16 στο μοιραιο  , ο "ΜΑΓΟΣ" ειχε μαζι του την σημαια της Αυστριας
ωστε να αφιερωσει την 42 νικη στον Ρατσενμπεργκερ  . τι να λεμε τωρα.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Όποιος διαβάζει και ξεστραβώνεται είναι μαλάκας ρε τύπε?
Αν διάβαζες και ξεστραβωνόσουν κι εσύ ίσως να μην χρειαζόταν να βάλεις την ουρά στα σκέλια για τον Λάουντα.

Οποιος διαβαζει και ξεστραβωνεται καλα κανει. Αλλα οταν το παιζει επαϊων και δε σηκωνω και κουβεντα και τα ξερω κι ολα, ε ... παει αλλου το πραμα.

Φυσικα και ημουν μαλακας με τον Λαουντα. Και σε παρα πολλα αλλα ειμαι, τι παει να πει.

Τελος παντων, το υφακι ειναι που ενοχλει. Μη λεμε και πολλα, εγω κολλαω σε τετοια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom