Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πάπια κοίτα τον αριθμό των ποστ σου!!!!!!!! Οοοοοοουυυυυυυυ!!!!!!!!

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Α και μιας και το σάιτ είναι για μπουρδελοκαταστάσεις, έχε υπόψη σου τα καλύτερα μαμήσια τα ρίχνουν οι φτωχομπινέδες στις πλούσιες και μορφωμένες κυρίες....... :P :P :P
Για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις... πλούσια και μορφωμένη κυρία. Οι μπουρδελοκαταστάσεις τι σχέση έχουν αλήθεια;

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
εχω golf kai παραγγειλα το tiguan

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
καποια στιγμη να κανονισουμε κανα καφεδακι οι πανταχου παρων bourdeliarides ειτε με τις ροδες μας ειτε οχι. αμαξι των ονειρων μου Ferrari F430

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
ενα golf 1.4 GT 3d εχω αρκετα ευχαριστημένος......

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
το αυτοκινητο των dukes...

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ποιο έχουμε;
peugeot_206_rc_2002_01_s-1.jpg
206 1,6

ποιο θέλουμε;
lancia_delta_integrale_1993_01_s.jpg
lancia_delta_integrale :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

πως θα το κάνουμε; Άμα ήξερα ρε φίλε θα το είχα κάνει ήδη...

• Like
Αντιδράσεις: 968

Επισκέπτης
Νεοκλη μαζι σου για την Integrale,και ασε τους αλλους να κουρευονται με τα γερμανικα τσαγια.

Τελος παντων Focus 1.6 υπαρχει στο σπιτι αλλα το αμαξι που θα γουσταρα θα ηταν μια ALFA 75 3.0 V6 :rockon: :rockon: :rockon:.Εφηβικος ερωτας οι 75,και ας ειχαμε εδω μονο τις μικρες 1600 τοτε,αντε και καμμια 1800.

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εχω ενα jeep wrangler καινουριο πριν 2 μηνες το πηρα,συνεπως δεν εχω διαθεση να αλλαξω αμαξι ακομα...

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Νεοκλη μαζι σου για την Integrale,και ασε τους αλλους να κουρευονται με τα γερμανικα τσαγια.

Τελος παντων Focus 1.6 υπαρχει στο σπιτι αλλα το αμαξι που θα γουσταρα θα ηταν μια ALFA 75 3.0 V6 :rockon: :rockon: :rockon:.Εφηβικος ερωτας οι 75,και ας ειχαμε εδω μονο τις μικρες 1600 τοτε,αντε και καμμια 1800.

Άντε να τις βρείς αυθεντικές τις ιταλίδες...

Επισκέπτης
[youtube=425,350]X-6SguDEwIg&feature=related[/youtube]

[youtube=425,350]P9sj1Rg2u0A&feature=related[/youtube]

Στην μπαντα Γερμαναραδες...

Επισκέπτης
Άντε να τις βρείς αυθεντικές τις ιταλίδες...

Η αληθεια ειναι οτι η FIAT ΚΑΤΑΓΑΜΗΣΕ την Lancia που εχει ως μπροσταρη πλεον το Barbiecar Ypsilon...

Και απλως γαμησε την ALFA που δεν εχει πισωκινητο μοντελο στην γκαμα της,πεταξε τον original V6 και χρησιμοποιει πλεον αμερικανικο τριλιτρο,και ετοιμαζεται για την μεγιστη ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ...Τζιποειδης ALFA...

(H 8C ειναι supercar,οποτε ουσιαστικα δεν εχει υπαρχει πλεον πισωκινητη ALFA ευρειας παραγωγης)

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Δυστυχώς η Fiat μοίρασε λάθος ρόλους πάνω στο πανικό της να σωθεί από την οικονομική καταστροφή. Για το τζιποειδές τι να πω, το εγχείρημα της πορσε ήταν απόλυτα επιτυχημένο κ κάτι τέτοιο είναι η καλύτερη αφορμή για να βγει στην παραγωγή.
Τα βιντεάκια ήταν όλα τα λεφτά κ ανάθεμα αν θα ξαναδούμε παρόμοια οχήματα στο μέλλον από τους ιταλούς :(.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δυστυχώς η Fiat μοίρασε λάθος ρόλους πάνω στο πανικό της να σωθεί από την οικονομική καταστροφή. Για το τζιποειδές τι να πω, το εγχείρημα της πορσε ήταν απόλυτα επιτυχημένο κ κάτι τέτοιο είναι η καλύτερη αφορμή για να βγει στην παραγωγή.
Τα βιντεάκια ήταν όλα τα λεφτά κ ανάθεμα αν θα ξαναδούμε παρόμοια οχήματα στο μέλλον από τους ιταλούς :(.
Ευτυχώς που πρόλαβα και καπάρωσα ένα Сoupe 20V πεντακύλινδρο turbo plus κατακόκκινο τελευταίας κοπής (κωδικός χρώματος Rosso Ferrari  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:) στο γκαράζ.... Το καλύτερο μοτέρ που φόρεσε ποτέ έβερ Ιταλίδα του λαού......

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εχω ενα polo g40 mod92 :P και ενα leon cupra 08.σε κανα εξαμηνο θα εχω και 106 rallye 16v γιατι καποια μουνια μου το κλεψανε :tickedoff:.και θα ηθελα να αποκτησω οτι ειναι γρηγορο ακριβο και γαμιστερο :grin: :grin: :grin: :grin:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ευτυχώς που πρόλαβα και καπάρωσα ένα Сoupe 20V πεντακύλινδρο turbo plus κατακόκκινο τελευταίας κοπής (κωδικός χρώματος Rosso Ferrari  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:) στο γκαράζ.... Το καλύτερο μοτέρ που φόρεσε ποτέ έβερ Ιταλίδα του λαού......

Το Fiat Coupe εννοείς???? Πολύ καλό αλλά αδικημένο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom