Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Κατι για Impreza σε θυμάμαι εσένα :think:, γιατί ξέπεσες σε λεον κ polo(μπλιαχ)??
το πολο το χα ρε.το sti το βαλανε οι μαλακες 55 χιλιαρικα.τα μετρησα τα ξαναμετρησα αλλα δε μου βγαινανε οποτε συμβιβαστηκα με τα 240 του leon :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το Fiat Coupe εννοείς???? Πολύ καλό αλλά αδικημένο.
μια τουρμπινίτσα μεγάααααλη, ένα πρόγραμμα ψαγμένο, ντάουνπάιπ, ελεύθερη εξάτμιση, μπλοκέ διαφορικό και Μ3 μάζεψε τον κώλο σου απ τα δέντρα.... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :booty:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
μια τουρμπινίτσα μεγάααααλη, ένα πρόγραμμα ψαγμένο, ντάουνπάιπ, ελεύθερη εξάτμιση, μπλοκέ διαφορικό και Μ3 μάζεψε τον κώλο σου απ τα δέντρα.... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :booty:
οντως ισχυει αυτο αλλα θες καθε βδομαδα λαστιχα μετα

Επισκέπτης
Ευτυχώς που πρόλαβα και καπάρωσα ένα Сoupe 20V πεντακύλινδρο turbo plus κατακόκκινο τελευταίας κοπής (κωδικός χρώματος Rosso Ferrari  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:) στο γκαράζ.... Το καλύτερο μοτέρ που φόρεσε ποτέ έβερ Ιταλίδα του λαού......
Rosso Ferrari για το FIAT Coupe αφου συναρμολογουνταν στο Maranello...Πολυ καλο πραγματικα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Επισκέπτης
εγω ενα τετοιο Rosso ηθελα...αλλα η πουτανα η κοινωνια με εριξε χαμηλα.... :tooth: :tooth: :tooth:

URL]]

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εγω ενα τετοιο Rosso ηθελα...αλλα η πουτανα η κοινωνια με εριξε χαμηλα.... :tooth: :tooth: :tooth:

http://[URL unfurl="true"]www.auto-power-girl.com/photo-gallery/novitec-ferrari-599-gtb-fiorano/novitec-rosso-ferrari-599-gtb-fiorano-2008-8.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
θεέ μου  :2funny: φοβερο μοτερ και πανγρηγορη αλλα θεωρω την 430 πολυ πιο ομορφη και κομψη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ενα τυπα με rx8 που νομιζε οτι με περναγε πριν 3 4 μερες τον εφτιαξα παντως :grin: :grin: :grin:
καλά του έκανες του παπάρα... Την επόμενη φορά πες του να κατέβει να βάλει και λαδάκι στο ντεπόζιτο μην του μείνει το βάνκελ στο χέρι...... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

http://[URL unfurl="true"]www.auto-power-girl.com/photo-gallery/novitec-ferrari-599-gtb-fiorano/novitec-rosso-ferrari-599-gtb-fiorano-2008-8.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
εσύ τώρα εμφανίστηκες για να μας ευλογήσεις ή να μας κολάσεις ρε ?????
Καλα κάνω εγώ και είμαι άθεος.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτο που εχω εγω...(ενα νισσαν αλμερα,μη παει το μυαλο σας αλλου)...ειναι πολυ ομορφοτερο.... :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
εσύ φύγε κι έλα άλ(λη)μέρα γιατί μας κάβλωσες πάλι βραδιάτικα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom