εχω ενα polo g40 mod92 και ενα leon cupra 08.και θελω οτι ειναι γρηγορο ακριβο και γαμιστερο
Κατι για Impreza σε θυμάμαι εσένα , γιατί ξέπεσες σε λεον κ polo(μπλιαχ)??
εχω ενα polo g40 mod92 και ενα leon cupra 08.και θελω οτι ειναι γρηγορο ακριβο και γαμιστερο
το πολο το χα ρε.το sti το βαλανε οι μαλακες 55 χιλιαρικα.τα μετρησα τα ξαναμετρησα αλλα δε μου βγαινανε οποτε συμβιβαστηκα με τα 240 του leonΚατι για Impreza σε θυμάμαι εσένα , γιατί ξέπεσες σε λεον κ polo(μπλιαχ)??
μια τουρμπινίτσα μεγάααααλη, ένα πρόγραμμα ψαγμένο, ντάουνπάιπ, ελεύθερη εξάτμιση, μπλοκέ διαφορικό και Μ3 μάζεψε τον κώλο σου απ τα δέντρα....Το Fiat Coupe εννοείς???? Πολύ καλό αλλά αδικημένο.
οντως ισχυει αυτο αλλα θες καθε βδομαδα λαστιχα μεταμια τουρμπινίτσα μεγάααααλη, ένα πρόγραμμα ψαγμένο, ντάουνπάιπ, ελεύθερη εξάτμιση, μπλοκέ διαφορικό και Μ3 μάζεψε τον κώλο σου απ τα δέντρα....
Rosso Ferrari για το FIAT Coupe αφου συναρμολογουνταν στο Maranello...Πολυ καλο πραγματικα.Ευτυχώς που πρόλαβα και καπάρωσα ένα Сoupe 20V πεντακύλινδρο turbo plus κατακόκκινο τελευταίας κοπής (κωδικός χρώματος Rosso Ferrari ) στο γκαράζ.... Το καλύτερο μοτέρ που φόρεσε ποτέ έβερ Ιταλίδα του λαού......
γι αυτό το βγάζεις μόνο όταν πρέπει........ αλλιώς πίνεις φραπέδες στον βουλκανιζατερατζή της γειτονιάς.......οντως ισχυει αυτο αλλα θες καθε βδομαδα λαστιχα μετα
η πιανεις γκομενα την κορη τουγι αυτό το βγάζεις μόνο όταν πρέπει........ αλλιώς πίνεις φραπέδες στον βουλκανιζατερατζή της γειτονιάς.......
όταν μεγαλώσω λες να μου φυτρώσει αλογάκι στο καπώ;;;;;;;;Rosso Ferrari για το FIAT Coupe αφου συναρμολογουνταν στο Maranello...Πολυ καλο πραγματικα.
γι αυτό το βγάζεις μόνο όταν πρέπει........ αλλιώς πίνεις φραπέδες στον βουλκανιζατερατζή της γειτονιάς.......
ενα τυπα με rx8 που νομιζε οτι με περναγε πριν 3 4 μερες τον εφτιαξα παντωςγιατί ξέπεσες σε polo(μπλιαχ)??
με πιάνεις λες μπαγάσα.... γι αυτό το κλείδωσα στο γκαράζ........αντί να πίνεις φραπέδες στο baby gold
εγω ενα τετοιο Rosso ηθελα...αλλα η πουτανα η κοινωνια με εριξε χαμηλα....
http://[URL unfurl="true"]www.auto-power-girl.com/photo-gallery/novitec-ferrari-599-gtb-fiorano/novitec-rosso-ferrari-599-gtb-fiorano-2008-8.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
θεέ μου :2funny: φοβερο μοτερ και πανγρηγορη αλλα θεωρω την 430 πολυ πιο ομορφη και κομψη
καλά του έκανες του παπάρα... Την επόμενη φορά πες του να κατέβει να βάλει και λαδάκι στο ντεπόζιτο μην του μείνει το βάνκελ στο χέρι......ενα τυπα με rx8 που νομιζε οτι με περναγε πριν 3 4 μερες τον εφτιαξα παντως
εεεεεεετσικαλά του έκανες του παπάρα... Την επόμενη φορά πες του να κατέβει να βάλει και λαδάκι στο ντεπόζιτο μην του μείνει το βάνκελ στο χέρι......
αυτο που εχω εγω...(ενα νισσαν αλμερα,μη παει το μυαλο σας αλλου)...ειναι πολυ ομορφοτερο....θεέ μου φοβερο μοτερ και πανγρηγορη αλλα θεωρω την 430 πολυ πιο ομορφη και κομψη
εγω ενα τετοιο Rosso ηθελα...αλλα η πουτανα η κοινωνια με εριξε χαμηλα....
http://[URL unfurl="true"]www.auto-power-girl.com/photo-gallery/novitec-ferrari-599-gtb-fiorano/novitec-rosso-ferrari-599-gtb-fiorano-2008-8.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
εσύ τώρα εμφανίστηκες για να μας ευλογήσεις ή να μας κολάσεις ρε ?????
Καλα κάνω εγώ και είμαι άθεος.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
;)αυτο που εχω εγω...(ενα νισσαν αλμερα,μη παει το μυαλο σας αλλου)...ειναι πολυ ομορφοτερο....
εσύ φύγε κι έλα άλ(λη)μέρα γιατί μας κάβλωσες πάλι βραδιάτικα....αυτο που εχω εγω...(ενα νισσαν αλμερα,μη παει το μυαλο σας αλλου)...ειναι πολυ ομορφοτερο....