You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 256K
-
- Ετικέτες
- αυτοκίνητα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.032
- Πόντοι
- 8.235
ραντεβου ολοι στους παραδρομους του σεφ αυριο βραδυ για κωλιες
ρε κατουρα και λιγο ... / σιγα θα μας παρουν τα γαλατα ....
ρε κατουρα και λιγο ... / σιγα θα μας παρουν τα γαλατα ....
κατσε φρονιμα μην σας παω για κωλιες βραδυ στα καλαβρυτα με παγο που εκει δεν πιανομαι!!
Επισκέπτης
Τώρα έχω Saab 95 Sedan.
Τι θα ήθελα?
www.cadillaceurope.com/index.aspx?FilterID=2086&ChapterID=10327]ΑΥΤΟ!!!! [/URL]
Τι θα ήθελα?
www.cadillaceurope.com/index.aspx?FilterID=2086&ChapterID=10327]ΑΥΤΟ!!!! [/URL]
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.032
- Πόντοι
- 8.235
κατσε φρονιμα μην σας παω για κωλιες βραδυ στα καλαβρυτα με παγο που εκει δεν πιανομαι!!
ποια Καλαβρυτα ρεεεεε / Ζακυνθο φιγουρινια τα ξεχασες
θελω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.σημερα εκανα ενα χειροφρενο με κατι αραβες μεσα στο ταξι.γαμω τα γελια...κατσε φρονιμα μην σας παω για κωλιες βραδυ στα καλαβρυτα με παγο που εκει δεν πιανομαι!!
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.032
- Πόντοι
- 8.235
θελω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.σημερα εκανα ενα χειροφρενο με κατι αραβες μεσα στο ταξι.γαμω τα γελια...
αστο φιλε / ο DIKY κανει κωλιες εκει που δεν το περιμενεις και σταματαει πριν λιγο απο το γκρεμο ...
ρωτα το βυζο,μιμη.νικ25,ζαχαρενιο,ακορεστο,ραλι μπλε για μενα και ξαναπεστο μουαστο φιλε / ο DIKY κανει κωλιες εκει που δεν το περιμενεις και σταματαει πριν λιγο απο το γκρεμο ...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ρε Ντίκυ εσύ είσαι στη διαφήμιση του Τουότα όρις;;;;;;;;αστο φιλε / ο DIKY κανει κωλιες εκει που δεν το περιμενεις και σταματαει πριν λιγο απο το γκρεμο ...
τι εχεις να πεις για την προχθεσινοβραδυνη κωλια μπροστα απ την νταλικα πριν τον ισθμο? αυτα για οποιον με αμβισβητει...ποια Καλαβρυτα ρεεεεε / Ζακυνθο φιγουρινια τα ξεχασες
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.032
- Πόντοι
- 8.235
ρωτα το βυζο,μιμη.νικ25,ζαχαρενιο,ακορεστο,ραλι μπλε για μενα και ξαναπεστο μου
ψυχραιμια παιδια / οδηγειτε συνετα και καντε παντιλικια εκει που βλεπετε οτι δεν υπαρχει κινδυνος ωστε να μπορουμε να ειμαστε καλα και εμεισ και τα αυτοκινητα μας και να μπορουμε να φορτωνουμε ...
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.032
- Πόντοι
- 8.235
τι εχεις να πεις για την προχθεσινοβραδυνη κωλια μπροστα απ την νταλικα πριν τον ισθμο? αυτα για οποιον με αμβισβητει...
χαχαχαχαχα ο νταλικερης ακομα σε βριζει παλιομαλακα / του πατησες ομως και εσυ κορνα μετα σαν βρεγμενη γατα - αυτο ειχε πλακα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ωωωωωωωπππππ.... Νάτος και ο Λιάπης..... Εσύ είσαι ρε μάγκα και ψάνχω ποιος μινίστρος κωλομπαριάζεται εκτός του Ζαχό;ψυχραιμια παιδια / οδηγειτε συνετα και καντε παντιλικια εκει που βλεπετε οτι δεν υπαρχει κινδυνος ωστε να μπορουμε να ειμαστε καλα και εμεισ και τα αυτοκινητα μας και να μπορουμε να φορτωνουμε ...
δεν την θυμαμαι παντως μ αρεσει οταν τρεχω σε γκρεμους να αγγιζω με τα ακρολαστιχα τους θαμνους στις ακρες του δρομου..οσο για τις συμβουλες του υπουργου αν τον ακουσουμε θα οδηγουμε σαν την κουμαριανου σε κινηση στην συγγρου..εκανε και τον πελεκανο καποτε σε καλοκαιρινη διαφημιση για τα σκουπιδια / μην τον ακουτε..Ρε Ντίκυ εσύ είσαι στη διαφήμιση του Τουότα όρις;;;;;;;;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Καλά κάνεις. Τι ζόρι τώρα ταβάει η πάρτη σου με τους ωραίους τους μορφωμένους και τους πλούσιους δεν μπορώ να καταλάβω....Ωραίο θρεντ... κι όπως έχουμε ξαναπεί, όλοι εδώ μέσα είμαστε ωραίοι, μορφωμένοι και πλούσιοι, έτσι; Εγώ πάντως τη βγάζω με το υπηρεσιακό
Α και μιας και το σάιτ είναι για μπουρδελοκαταστάσεις, έχε υπόψη σου τα καλύτερα μαμήσια τα ρίχνουν οι φτωχομπινέδες στις πλούσιες και μορφωμένες κυρίες.......
gatos19811981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Το Toyota Auris εχω εδω και 7 μηνες.Για μεσο αυτοκινητο μια χαρα ειναι.Το επομενο ομως με τα σημερινα δεδομενα θα ναι η Lexus IS250
Επισκέπτης
Καλά κάνεις. Τι ζόρι τώρα ταβάει η πάρτη σου με τους ωραίους τους μορφωμένους και τους πλούσιους δεν μπορώ να καταλάβω....
Ίσως τους βλέπει με το κιάλι κι έχει απωθυμένο!!!
Sorry siasia, αλλά τα ήθελε η κωλάρα σου με αυτά που γράφεις. Δεν μας είπες τι αμάξι θα ήθελες να έχεις. Εντάξει το υπηρεσιακό!!!
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.444
- Πόντοι
- 506
Εγώ πάλι δεν έχω αμάξι και ούτε θα έχω (με τι λεφτά!!!)
Ένα παπάκι έχω 50αρι (μεγαλωμένο όμως72άρι) σούπερ εργαλείο!!!
Δίπλωμα δεν έχω (με τι λεφτά να βγάλω) όταν οδηγώ πηγαίνω μέσα στα στενά και σιγά σιγά μην πέσω πάνω σε κανένα τροχονόμο και με γράψει, αντε να πληρώσω την κλήση με τι λεφτά.!!!
Αν πάλι με σταματήσει κανένας μπάτσος… αρχίζω τα κλάματα και τα παρακάλια αν με λυπηθεί έχει καλός, αν πάλι όχι, αρχίζω τα κλάματα και τα παρακάλια σε κανένα γνωστό ή σε κανένα βουλευτή να μου τη σβήσει, που να βρω 60 ευρώ!!!
Αν πέσω σε μπατσίνα της κάνω τα γλυκά μάτια αλλά δεν πιάνει γιατί είμαι πολύ άσχημος…
Κράνος δεν έχω, με τι λεφτά!!!, για να ξεγελάω τους μπάτσους, έχω πάρει ένα μπολ πλαστικό, το έχω βάψει και του έχω περάσει ένα λουρί… για να στέκεται στο κεφάλι μου.
Αν μου χαλάσει το παπάκι πάω για δουλεία (μην φανταστήτε καμιά δουλειά της προκοπής 450 ε το μήνα μικτά) με τα πόδια, είναι και μια καλή ευκαιρία να αδυνατήσω γιατί είμαι χοντρός 140 κιλά 168 ύψως.
Δεν χρησιμοποιώ το λεωφορείο, που λεφτά για εισητήριο, τα μαζέυω για τον μάστορα, ο οποίος όταν με βλέπει ανοίγει η καρδιά του `10 πελάτες σαν και εσένα να είχα θα το είχα κλείσει το μαγαζί’ μου λέει, δίκιο έχει αφού τον πληρώνο στη χάση και τη φέξη.
Αυτό που φοβάμε πιο πολύ όμως είναι τους κλέφτες, για αυτό το βάζω μέσα στο σπίτι, υπόγεια γκαρσινιέρα είναι , με τρεια σκαλια, αλλά το έχω βρει το κόλπο, βάζω μια τάβλα και το τσουλάω μέσα, μου κάνει το σπίτι χάλια όμως γιατί τρέχουν τα λάδια.
Τα βραδάκια παίρνω το παπί και πάω βόλτα στην Φυλής και χαζέβω τις πουτάνες όταν αλλάζουν βάρδεια. Τι μουνάρες!!! θεέμου, αλά εγώ δεν μπορώ να τις γαμήσω με τι λεφτά!!!, καμιά φωρα ρωτάω κανένα που βγένει πως ήταν η πουτάνα και αν κάνει καλό γαμίσει, κρατάω την περιγραφή και πάω στο σπίτι και μαλακίζωμαι.
Γκόμενα δεν έχω, και μια που την είχα ψήσει (140 κιλά και αυτή) μόλις είδε το παπί μου λάκησε `δεν χωράμε και δύο πάνω μου λέι’
Το ονοιρό μου είναι ένα καινούργιο παπάκι κινέζικο 600 ευρό!!!
Πιστεύω να πραγματοποιηθεί σε 10 χρόνια…
Αυτά για μένα καληνύχτα πάω να τσουλώσω το παπί στην ταβλα και να κοιμηθώ.
ΥΓ συγνώμη για την ορθογραφεία μου, αλλά μέχρι τριτη δημοτικού πήγα
Δίπλωμα δεν έχω (με τι λεφτά να βγάλω) όταν οδηγώ πηγαίνω μέσα στα στενά και σιγά σιγά μην πέσω πάνω σε κανένα τροχονόμο και με γράψει, αντε να πληρώσω την κλήση με τι λεφτά.!!!
Αν πάλι με σταματήσει κανένας μπάτσος… αρχίζω τα κλάματα και τα παρακάλια αν με λυπηθεί έχει καλός, αν πάλι όχι, αρχίζω τα κλάματα και τα παρακάλια σε κανένα γνωστό ή σε κανένα βουλευτή να μου τη σβήσει, που να βρω 60 ευρώ!!!
Αν πέσω σε μπατσίνα της κάνω τα γλυκά μάτια αλλά δεν πιάνει γιατί είμαι πολύ άσχημος…
Κράνος δεν έχω, με τι λεφτά!!!, για να ξεγελάω τους μπάτσους, έχω πάρει ένα μπολ πλαστικό, το έχω βάψει και του έχω περάσει ένα λουρί… για να στέκεται στο κεφάλι μου.
Αν μου χαλάσει το παπάκι πάω για δουλεία (μην φανταστήτε καμιά δουλειά της προκοπής 450 ε το μήνα μικτά) με τα πόδια, είναι και μια καλή ευκαιρία να αδυνατήσω γιατί είμαι χοντρός 140 κιλά 168 ύψως.
Δεν χρησιμοποιώ το λεωφορείο, που λεφτά για εισητήριο, τα μαζέυω για τον μάστορα, ο οποίος όταν με βλέπει ανοίγει η καρδιά του `10 πελάτες σαν και εσένα να είχα θα το είχα κλείσει το μαγαζί’ μου λέει, δίκιο έχει αφού τον πληρώνο στη χάση και τη φέξη.
Αυτό που φοβάμε πιο πολύ όμως είναι τους κλέφτες, για αυτό το βάζω μέσα στο σπίτι, υπόγεια γκαρσινιέρα είναι , με τρεια σκαλια, αλλά το έχω βρει το κόλπο, βάζω μια τάβλα και το τσουλάω μέσα, μου κάνει το σπίτι χάλια όμως γιατί τρέχουν τα λάδια.
Τα βραδάκια παίρνω το παπί και πάω βόλτα στην Φυλής και χαζέβω τις πουτάνες όταν αλλάζουν βάρδεια. Τι μουνάρες!!! θεέμου, αλά εγώ δεν μπορώ να τις γαμήσω με τι λεφτά!!!, καμιά φωρα ρωτάω κανένα που βγένει πως ήταν η πουτάνα και αν κάνει καλό γαμίσει, κρατάω την περιγραφή και πάω στο σπίτι και μαλακίζωμαι.
Γκόμενα δεν έχω, και μια που την είχα ψήσει (140 κιλά και αυτή) μόλις είδε το παπί μου λάκησε `δεν χωράμε και δύο πάνω μου λέι’
Εγώ πάλι δεν έχω αμάξι και ούτε θα έχω (με τι λεφτά!!!)
Καταπληκτικό κείμενο, φιλαράκι!