You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 256K
-
- Ετικέτες
- αυτοκίνητα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Μινίστρο.... Είσαι πολύ πίσω.. Εγώ παίρνω και τη μουνοπαγίδα μαζί μου για μετά την κωλομπαρότσαρκα.... Ντίκυ ακούυυυυυυυυςςςςςςςςςς;;;;;;
1personanongrata απο το καυλιαρικο avatar μεχρι και τις μουνοπαγιδες σου ενα εχω να πω.. εισαι πολυυυυ μπροστα!!!
Παίδες πολύ ωραία τα ντατσουν - τα προτιμώ απο τα "και καλά" αλλα που κυκλοφορούν
Προσωπικά βρίσκω τα καινούργια αυτοκίνητα εντελώς αδιάφορα.
Γουστάρω Jaguar E Type και Aston Martin DB5. Αν όμως ήταν να διαλέξω μόνο ένα αμάξι για να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου τότε αυτό θα ήταν το
Mercedes 230 SL Pagoda του 1967
Με τα φώτα νυσταγμένα και βαριά...
Γουστάρω Jaguar E Type και Aston Martin DB5. Αν όμως ήταν να διαλέξω μόνο ένα αμάξι για να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου τότε αυτό θα ήταν το
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μας κάβλωσες παικταρά μου βραδιάτικα.... Μας κάβλωσες..........προτιμω αυτα απο τις νταλικες και ας πηγαινω σε ξενοδοχειο μετα...
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.032
- Πόντοι
- 8.235
Heelover = ειπαμε να φορτωσουμε γκομενακια οχι καμια 10αρια τονους κρεας μοσχαρισιο .... / αυτα δεν ειναι φορτηγα ειναι τρενα
Οσο για σενα DIKY και persona μαθετε πρωτα να οδηγειται τα καρουλια σας και μετα σας παω μια κοντριτσα
Οσο για σενα DIKY και persona μαθετε πρωτα να οδηγειται τα καρουλια σας και μετα σας παω μια κοντριτσα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ντίκυ μόι λιουμπίμιι...... Θες να κάνουμε σχέση;1personanongrata απο το καυλιαρικο avatar μεχρι και τις μουνοπαγιδες σου ενα εχω να πω.. εισαι πολυυυυ μπροστα!!!
Συνημμένα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μινίστρο Πέμπτη βράδυ ραντεβού στη βούτα.... Και κοίτα να χεις το ντράγκστερ ντάτσουν μαζί σου γιατί θα παίξουμε τις άδειες....Heelover = ειπαμε να φορτωσουμε γκομενακια οχι καμια 10αρια τονους κρεας μοσχαρισιο .... / αυτα δεν ειναι φορτηγα ειναι τρενα
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Πειράζει να είναι 280SL του 1969, με κινητήρα 300Ε καταλυτικό and fully restored by Merc @ Stuttgart?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εκσπερμάτωσις ΣΟΓΡΩΙΓ..........Πειράζει να είναι 280SL του 1969, με κινητήρα 300Ε καταλυτικό and fully restored by Merc @ Stuttgart?
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
εκσπερμάτωσις ΣΟΓΡΩΙΓ..........
Αϋριο από το γραφείο, θα βάλω σχετική φωτό...
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.032
- Πόντοι
- 8.235
μινίστρο Πέμπτη βράδυ ραντεβού στη βούτα.... Και κοίτα να χεις το ντράγκστερ ντάτσουν μαζί σου γιατί θα παίξουμε τις άδειες....
δε συμμετεχω πια σε αυτοσχεδιους αγωνες / τωρα πια αυτοσχεδιαζω ετσι
Heelover = ειπαμε να φορτωσουμε γκομενακια οχι καμια 10αρια τονους κρεας μοσχαρισιο .... /Οσο για σενα DIKY και persona σας παω μια κοντριτσα
καταρχας ποιος σου ειπε οτι δεν παμε να φορτωσουμε κρεας!..φιλετακια ανατολικης ευρωπης υπουργε μου θα βαζουμε μεσα!!bon file!
οσο για την προσκληση για την κοντρα αστο γιατι ακομη περιμενω να παρκαρεις το βαπορι σου! καλα ρε τι ασχετος εισαι, ποτε θα μαθεις να οδηγεις ρε κατεστραμενε? δεν θα σε περιμενω αλλη φορα θα φευγω!! πιο καλα οδηγουσε η κατερινουλα απο την δουλεια!!
εεεεεεεεεεεεε μη με ξεχασετε και εμενα.σελω και εγω κοντραααααααHeelover = ειπαμε να φορτωσουμε γκομενακια οχι καμια 10αρια τονους κρεας μοσχαρισιο .... / αυτα δεν ειναι φορτηγα ειναι τρενα
σημερα πηγα να βαλω βενζινη και μου λεει το ρωσιδακι με την αντλια στο χερι(ξερεις που).."καλα εβρεξε σημερα χωμα?" τι της λες
να σε ρωτησω υπουργε το δικο σου το βεντουζαρισες καθολου για να φυγουν τα τρακαρισματα γιατι καθε φορα που το βλεπω ολο και πιο μικρο το βρισκω ασχετε
να σε ρωτησω υπουργε το δικο σου το βεντουζαρισες καθολου για να φυγουν τα τρακαρισματα γιατι καθε φορα που το βλεπω ολο και πιο μικρο το βρισκω ασχετε
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.032
- Πόντοι
- 8.235
εεεεεεεεεεεεε μη με ξεχασετε και εμενα.σελω και εγω κοντρααααααα
ασε εσυ εισαι παλαβος .... / αν κρινω απο τα video που ειχες ανεβασει παλια πρεπει να εισαι πολυ κωλοπαιδο στους δρομους - μην παρεξηγηθεις ΣΚΡΟΥΝΤΖ απο αυτο που ειπα, φιλοι ενταξει ......
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.032
- Πόντοι
- 8.235
σημερα πηγα να βαλω βενζινη και μου λεει το ρωσιδακι με την αντλια στο χερι(ξερεις που).."καλα εβρεξε σημερα χωμα?" τι της λες
βαλτης της την αντλια στον κωλο να σωπασει .....
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Παίδες πολύ ωραία τα ντατσουν - τα προτιμώ απο τα "και καλά" αλλα που κυκλοφορούν
A poor man's Ferrari: