Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
προτιμω αυτα απο τις νταλικες και ας πηγαινω σε ξενοδοχειο μετα... :rockon:

[youtube=425,350]ZeBd_F2Bz5Y[/youtube]

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Μινίστρο.... Είσαι πολύ πίσω.. Εγώ παίρνω και τη μουνοπαγίδα μαζί μου για μετά την κωλομπαρότσαρκα.... Ντίκυ ακούυυυυυυυυςςςςςςςςςς;;;;;;

1personanongrata απο το καυλιαρικο avatar μεχρι και τις μουνοπαγιδες σου ενα εχω να πω.. εισαι πολυυυυ μπροστα!!! :2funny: :2funny:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
σόρρυ... κάτι θα εκανα κι έβαλα 2 φορές τις ίδιες φότο...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Παίδες πολύ ωραία τα ντατσουν - τα προτιμώ απο τα "και καλά" αλλα που κυκλοφορούν

Προσωπικά βρίσκω τα καινούργια αυτοκίνητα εντελώς αδιάφορα.

Γουστάρω Jaguar E Type και Aston Martin DB5. Αν όμως ήταν να διαλέξω μόνο ένα αμάξι για να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου τότε αυτό θα ήταν το

Mercedes 230 SL Pagoda του 1967

Με τα φώτα νυσταγμένα και βαριά...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.032
Πόντοι
8.235
Heelover = ειπαμε να φορτωσουμε γκομενακια οχι καμια 10αρια τονους κρεας μοσχαρισιο .... / αυτα δεν ειναι φορτηγα ειναι τρενα

Οσο για σενα DIKY και persona μαθετε πρωτα να οδηγειται τα καρουλια σας και μετα σας παω μια κοντριτσα  :boobies: :boobies: :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1personanongrata απο το καυλιαρικο avatar μεχρι και τις μουνοπαγιδες σου ενα εχω να πω.. εισαι πολυυυυ μπροστα!!! :2funny: :2funny:
Ντίκυ μόι λιουμπίμιι...... Θες να κάνουμε σχέση;  :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• amg.jpg
    amg.jpg
    50,1 KB · Εμφανίσεις: 49

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Heelover = ειπαμε να φορτωσουμε γκομενακια οχι καμια 10αρια τονους κρεας μοσχαρισιο .... / αυτα δεν ειναι φορτηγα ειναι τρενα

Οσο για σενα DIKY και persona μαθετε πρωτα να οδηγειται τα καρουλια σας και μετα σας παω μια κοντριτσα  :boobies: :boobies: :boobies:
μινίστρο Πέμπτη βράδυ ραντεβού στη βούτα.... Και κοίτα να χεις το ντράγκστερ ντάτσουν μαζί σου γιατί θα παίξουμε τις άδειες.... :boobies: :boobies: :boobies:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.032
Πόντοι
8.235
μινίστρο Πέμπτη βράδυ ραντεβού στη βούτα.... Και κοίτα να χεις το ντράγκστερ ντάτσουν μαζί σου γιατί θα παίξουμε τις άδειες.... :boobies: :boobies: :boobies:

δε συμμετεχω πια σε αυτοσχεδιους αγωνες / τωρα πια αυτοσχεδιαζω ετσι  :cum: :cum: :cum:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Heelover = ειπαμε να φορτωσουμε γκομενακια οχι καμια 10αρια τονους κρεας μοσχαρισιο .... /Οσο για σενα DIKY και persona σας παω μια κοντριτσα  :boobies: :boobies: :boobies:

καταρχας ποιος σου ειπε οτι δεν παμε να φορτωσουμε κρεας!..φιλετακια ανατολικης ευρωπης υπουργε μου θα βαζουμε μεσα!!bon file!
:rockon: :rockon:οσο για την προσκληση για την κοντρα αστο γιατι ακομη περιμενω να παρκαρεις το βαπορι σου! καλα ρε τι ασχετος εισαι, ποτε θα μαθεις να οδηγεις ρε κατεστραμενε? δεν θα σε περιμενω αλλη φορα θα φευγω!!:2funny: :2funny:πιο καλα οδηγουσε η κατερινουλα απο την δουλεια!! :rockon:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.032
Πόντοι
8.235
DIKY το αυτοκινητο σου το καθαρισες καθολου ή απο το λιπασμα που εχει κατσει επανω στη λαμαρινα φυτρωσαν τιποτα φυτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αϊ στο διαολο βραδιατικα ...

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16

εεεεεεεεεεεεε μη με ξεχασετε και εμενα.σελω και εγω κοντρααααααα :boobies: :boobies: :boobies:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
σημερα πηγα να βαλω βενζινη και μου λεει το ρωσιδακι με την αντλια στο χερι(ξερεις που).."καλα εβρεξε σημερα χωμα?" :2funny: :2funny: τι της λες :grin:
να σε ρωτησω υπουργε το δικο σου το βεντουζαρισες καθολου για να φυγουν τα τρακαρισματα γιατι καθε φορα που το βλεπω ολο και πιο μικρο το βρισκω ασχετε:2funny: :2funny:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.032
Πόντοι
8.235
εεεεεεεεεεεεε μη με ξεχασετε και εμενα.σελω και εγω κοντρααααααα :boobies: :boobies: :boobies:

ασε εσυ εισαι παλαβος .... / αν κρινω απο τα video που ειχες ανεβασει παλια πρεπει να εισαι πολυ κωλοπαιδο στους δρομους - μην παρεξηγηθεις ΣΚΡΟΥΝΤΖ απο αυτο που ειπα, φιλοι ενταξει ......

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
πλακα πλακα σημερα γυρναγα σπιτι λιγαααααακι κομματια :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.032
Πόντοι
8.235
σημερα πηγα να βαλω βενζινη και μου λεει το ρωσιδακι με την αντλια στο χερι(ξερεις που).."καλα εβρεξε σημερα χωμα?" :2funny: :2funny: τι της λες :grin:
να σε ρωτησω υπουργε το δικο σου το βεντουζαρισες καθολου για να φυγουν τα τρακαρισματα γιατι καθε φορα που το βλεπω ολο και πιο μικρο το βρισκω ασχετε:2funny: :2funny:

βαλτης της την αντλια στον κωλο να σωπασει .....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Παίδες πολύ ωραία τα ντατσουν - τα προτιμώ απο τα "και καλά" αλλα που κυκλοφορούν

Προσωπικά βρίσκω τα καινούργια αυτοκίνητα εντελώς αδιάφορα.

Γουστάρω Jaguar E Type και Aston Martin DB5. Αν όμως ήταν να διαλέξω μόνο ένα αμάξι για να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου τότε αυτό θα ήταν το

Mercedes 230 SL Pagoda του 1967

Με τα φώτα νυσταγμένα και βαριά...

A poor man's Ferrari:
URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom