Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.032
Πόντοι
8.235
ασχετο...personagrata το avatar σου τωρα το προσεξα και μιλαμε ειναι τρελλος κωλος!!τι μου κανεις βραδυατικα!!!

τι σου κανει μωρε ??? / αφου ολο το βραδυ εχτες ξεφλοκιαζες .... / σου εμεινε και τιποτα ????

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Υπουργέ μήπως θα σε ενδιέφερε κάτι σε peugeot??
Δεν ειμαι σίγουρη...
Για τσέκαρε να μας πεις...
peugeotzz9.jpg

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
με ενδιαφερειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.032
Πόντοι
8.235
Υπουργέ μήπως θα σε ενδιέφερε κάτι σε peugeot??
Δεν ειμαι σίγουρη...
Για τσέκαρε να μας πεις...
peugeotzz9.jpg

Δε μου αρεσουν και τοσο πολυ τα Πεζο / εσυ σαν γυναικα σε ποια φορτωνεσε ????

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Στου άντρα μου  :dancing: ;)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εκείνος μου το έμαθε το site...  ;)

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
οχια μη μιλας σε γυφτους που πουλανε καρπουζια με datsun στην τρυπα του ραλλη στην βαρκιζα γιατι πεφτει πολυ το επειπεδο σου...ο υπουργος για να ξερετε ειναι ο γυφτος με το ντατσουν στην τελετη ληξης των ολυμπιακοων αγωνων και φορτωνει μαυρες στην αθηνας 2-3 καθε νυχτα.....

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
παντως κανει παντιλικια το datsun μην το υποτιματε.ειναι καλο το εργαλειο.γκουτττττ :rockon: :rockon: :rockon: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.032
Πόντοι
8.235
οχια μη μιλας σε γυφτους που πουλανε καρπουζια με datsun στην τρυπα του ραλλη στην βαρκιζα γιατι πεφτει πολυ το επειπεδο σου...ο υπουργος για να ξερετε ειναι ο γυφτος με το ντατσουν στην τελετη ληξης των ολυμπιακοων αγωνων και φορτωνει μαυρες στην αθηνας 2-3 καθε νυχτα.....

ναι ρε φιλε - ντροπη ειναι ???? / δεν εχουμε ολοι τους μπαμπαδες να μας παιρνουν CLK .... / τουλαχιστον βγαζεις τωρα επαρκη λεφτα για να βαζεις βενζινη ????

παντως κανει παντιλικια το datsun μην το υποτιματε.ειναι καλο το εργαλειο.γκουτττττ :rockon: :rockon: :rockon: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ πραγματικα συμφωνω μαζι σου / σημερα μπροστα μου DATSUN εκανε τρελα παντιλικια και μου εφυγε το καφασι / πολυ πλακα ...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μαθήματα σύγχρονης ιστορίας της αυτοκίνησης.
Η DATSUN ήτο, αρχές δεκαετίας 60, η εταιρεία που παρήγαγε τα σπόρ αυτοκίνητα της NISSAN, όπως 240Z πρόγονος των θρυλικών 300ΖΧ, Skyline, και του σημερινού GT-R  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:.

Κάποιος ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΙΚΗ αντιπροσωπεία της NISSAN αποφάσισε, κάπου στην δεκαετία του 70, να εισάγει τα συμπαθή κατά τα άλλα φορτηγάκια με την εμπορική ονομασία της DATSUN  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:.

Μετά απο αυτό Υπουργέ μου μπορείτε να αισθάνεστε καλύτερα για τα σπορ γονίδια του ημιφορτηγού σας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τα σέβη μου  ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λοιπόν μινίστρο και ντίκυ κόφτε την πλάκα γιατί έχω κοπεί απ τα γέλια και δεν μποροώ να πληκτρολογήσω...... :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Eισαι μια ΟΧΙΑ εσυ / μια ψευτρα ...
Δε λέει ψέμματα. Μου το είπε σε πμ..... Νεχτ γουίκ έχω ραντεβού με το γκομενάκι σε κωλόμπαρο...... Πάρ τα καφάσια μινίστρο απ την είσοδο......... εμποδίζουν τη διέλευση....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.032
Πόντοι
8.235
Καλα το Nissan το GT - R απλως γαμει .... / οσο για σενα persona θα σου φερω κανενα καφασι στο κεφαλι ωσαν τον Μπουγιουκλακη παλια που πηγαινε στις λαϊκες και θα με θυμασαι για παντα ...

Συνημμένα

• Nissan 1.jpg
    Nissan 1.jpg
    167,5 KB · Εμφανίσεις: 95
  • Nissan 2.jpg
    Nissan 2.jpg
    52,9 KB · Εμφανίσεις: 64

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
:rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• album_pic6.jpg
    album_pic6.jpg
    71,3 KB · Εμφανίσεις: 58
  • subaru1409059.jpg
    subaru1409059.jpg
    40,4 KB · Εμφανίσεις: 57
  • mini R56.JPG
    mini R56.JPG
    56,8 KB · Εμφανίσεις: 65

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μαθήματα σύγχρονης ιστορίας της αυτοκίνησης.
Η DATSUN ήτο, αρχές δεκαετίας 60, η εταιρεία που παρήγαγε τα σπόρ αυτοκίνητα της NISSAN, όπως 240Z πρόγονος των θρυλικών 300ΖΧ, Skyline, και του σημερινού GT-R  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:.

Κάποιος ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΙΚΗ αντιπροσωπεία της NISSAN αποφάσισε, κάπου στην δεκαετία του 70, να εισάγει τα συμπαθή κατά τα άλλα φορτηγάκια με την εμπορική ονομασία της DATSUN  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:.

Μετά απο αυτό Υπουργέ μου μπορείτε να αισθάνεστε καλύτερα για τα σπορ γονίδια του ημιφορτηγού σας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τα σέβη μου  ;)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Βασούλη κορυφαίο αβατάρ..........
Κανόνισε κωλομαρότσαρκατσάρκα εγώ εσύ ο ντίκυ και ο μινίστρος....
Ο κύκλος των χαμένων πουλιών....... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οσο για σενα persona θα σου φερω κανενα καφασι στο κεφαλι ωσαν τον Μπουγιουκλακη παλια που πηγαινε στις λαϊκες και θα με θυμασαι για παντα ...
Στη ζωή μου έχω κάνει βιδωτό, πισογυριστό, γονατιστό, στριφτό, κουνιστό αλλά ΠΟΤΕ καφασωτό.......
Χτύπαμε μινίστρο με την ντατσουνιά σου. Θ αμπω μέσα στο κωλόμπαρο με το καφάσι στο κεφάλι...
Σα την λαμπάδα την πασχαλιάτικη θα είμαι για να μη στάζουν τα σάλια...... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom