Σπάσε μας κι άλλο τα νεύρα, καλά το παςμια καλη επιλογη για αυτοκινητο πολης στα 5000 ευρω ειναι και αυτο.ωχ ξεχασα οτι αγοραζουμε με τιμες ελλαδας.
Ρε συ, όλα καλά κι ωράια, αλλά η κορβέτα αμάξι πόλης? Καλιά το 350Ζ
Σπάσε μας κι άλλο τα νεύρα, καλά το παςμια καλη επιλογη για αυτοκινητο πολης στα 5000 ευρω ειναι και αυτο.ωχ ξεχασα οτι αγοραζουμε με τιμες ελλαδας.
..γιατί εσυ δεν πληρώνεις????εχω και evo με 12000 ευρω.διαλιεχτε λεμε.ε ρε μας εχουν για πολυ μαλακες μου φαινεται.σε λιγο θα πληρωνουμε φορους και για το χεσιμο
...ξέρεις εσύ!!! ;)ποιο ρε billy?
Κατα τη ταπεινη μου αποψη ο Γερμανος ειναι αξιοπιστη λυση ,ο ιαπωνας ομως ειναι μακραν η καλυτερη..
Το κόρσα το 1.4 ειναι αρκετα στιβαρο αμαξακι, δεν εχει ομως πολυ "μπαμ" στα χαμηλα,οποτε δεν εχει καλη επιταχυνση. Πολυ καλο κρατημα ομως.
Το Γιαρις ειναι αχρηστο. Εχω σαν εταιρικο το 1.1 VVTi. Πολύ γκαζι,(λιγα αμαξια 1.1 φτανουν τα 200, τοχω κανει στην Αττικη) τρελη επιταχυνση, με μηδενικό φρένο και κρατημα. Βαρκα γυαλό δηλαδή.
Το καινουριο που βγηκε μου ειπαν καλα λογια, εχει φτιαξει λιγακι τα φρενα και το κρατημα ριχνοντας αισθητα την φρενηρη επιταχυνση που ειχε το προηγουμενο (που εχω εγω).
Εγω προσωπικα με 7 χιλιαρικα γιουρια, θαπερνα είτε civic, ειτε WV, η θα ταδινα προκαταβολη για το ΚΙΑ CEED, για το οποιο εχω ακουσει πολυ καλα λογια.
Ελπιζω να βοηθησα
εκτος απο γκομενες και μπαλα το αυτοκινητο ειναι must για τον αντρα.... πειτε τι εχετε αν το εχετε ''φτιαξει'' ποιο ονειρευομαστε
ποσο το πουλας;toyota corolla 1.4 μοντελο 2002,αλλα θέλω να το πουλήσω τωρα....το βαρεθηκα οπως και οτι συνεπαγεται αυτου στην αθηνα...παρκινγκ,εξοδα,κινηση κλπ.....θα παρω ενα ποδηλατο και θα χασω και βαρος....