Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
toyota corolla 1.4 μοντελο 2002,αλλα θέλω να το πουλήσω τωρα....το βαρεθηκα οπως και οτι συνεπαγεται αυτου στην αθηνα...παρκινγκ,εξοδα,κινηση κλπ.....θα παρω ενα ποδηλατο και θα χασω και βαρος....

ποσα κιλα εισαι ρε μεγαλε γιατι με τοσο φραπε πρεπει να εχεις γινει ακτινογραφια...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ποσα κιλα εισαι ρε μεγαλε γιατι με τοσο φραπε πρεπει να εχεις γινει ακτινογραφια...

αστα και βραστα....το χω ριξει στην μασα και δεν πεφτω κατω απο τα 100 με τιποτα..ειχα και κατι στεναχωριες... :'( :'(

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
67
Like
1.202
Πόντοι
6.830
Εχω ενα nissan micra με μεγαλυτερο μοτερ,φρενα ,αναρτησεις,ρυθμιζομενες αντιστρεπτκες κ.α.
Αυτο που θελω σαν δευτερο αυτοκινητο ειναι ενα "kit-car" η μία lotus elise.

Επισκέπτης
αστα και βραστα....το χω ριξει στην μασα και δεν πεφτω κατω απο τα 100 με τιποτα..ειχα και κατι στεναχωριες... :'( :'(

ελα ρε τωρα μην μου λες εσυ για στεναχωριες γιατι τρελενομαι...ακομπλεξαριστο σε βρισκω κ γαμω τους χαβαλεδες μην μου λες τετοια τωρα κ με διαολιζεις....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.032
Πόντοι
8.235
Ενα Datsun για να φορτωνω ....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.032
Πόντοι
8.235
υπουργος με datsun?
ε ρε τι σκαρφιζονται οι πολιτικοι για ν'απραξουν τη ψηφο του λαου!

Δεν καταλαβες / οταν λεω να φορτωνω εννοω να βγαινω επαρχια και να φορτωνω στριπερ απο τα τοπικα κωλομπαρα ....

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Ενα Datsun για να φορτωνω ....
με αγροτικο datsun κυκλοφορουσε ο βασιλης λεβεντης, τον ειχα σταματησει στον δρομο πριν χρονια..λετε να "φορτωνε" και αυτος?

εγω εχω ενα φορτηγακι VW transporter εμπορικο-μοντελο του 1990 2.2 / καλοταξειδο με εφεση στους επαρχιακους δρομους / φορτωνει ισα με 15 γκομενες αδυνατες / εχει εσωτερικο γαμηστρονα-κρεβατακι με υποδοχη για μικροαντικειμενα, καθρεφτη και παραθυρα, σκεφτομαι να του βαλω και jaccuzzi / δεν θα το αντικαταστησω με τιποτα και δεν το πουλαω εννοειται οποτε τον πουλο οποιος ενδιαφερεται.. :dancing:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εγω εχω ενα yugo και ετοιμαζομαι να παρω μια bugatti veyron kai mia ferrari enzo για τις δουλειες στην πολη

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
μλκ πως και πως περιμενα να γραψεις!  :grin:
η λέξη αμάξι είναι το κόκκινο πανί για τον
σκρουντζ!  :rockon:  :rockon:  :rockon:
άντε μην αρχίσω και ανεβάζω φώτος τώρα!..  :sunglasses:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.032
Πόντοι
8.235
Συναδελφοι μαλακιες .... / αν στα αυτοκινητα μας δεν φορτωνουμε και τα εχουμε απλως για να παμε στη δουλεια και στο super market δεν κανουμε τιποτα / εχω δει μεσα σε κατσαριδακια γκομεναρες και μεσα σε cabrio clk καγκουρες ( DIKY για σενα μιλαω αν το εχεις κταλαβει ) οποτε δεν λεει μια / η γυναικα δινει αξια στο αμαξι ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συναδελφοι μαλακιες .... / αν στα αυτοκινητα μας δεν φορτωνουμε και τα εχουμε απλως για να παμε στη δουλεια και στο super market δεν κανουμε τιποτα / εχω δει μεσα σε κατσαριδακια γκομεναρες και μεσα σε cabrio clk καγκουρες ( DIKY για σενα μιλαω αν το εχεις κταλαβει ) οποτε δεν λεει μια / η γυναικα δινει αξια στο αμαξι ....
DIKY μην τον ακούς......... λέει δε λέει εσύ με το CLK θα γαμήσεις :dancing: Ασε τον μινίστρο να φορτώνει εμπόρευμα στο ντάτσουν.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μινίστρο......
Τσέκαρε το σήμα........
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Συνημμένα

• String.jpg
    String.jpg
    29,7 KB · Εμφανίσεις: 63

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
παιδια δεν θα με συγχυσει ενας υπουργακος της πιτζαμας που το μονο που ξερει να γαμαει ειναι τα threads των αλλων :cheesy:
αλλωστε γνωστη η παροιμια οσα δεν φτανει η αλεπου.. :dancing:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.032
Πόντοι
8.235
Αυτο ειναι που λεμε φορτωνω ....

Συνημμένα

• Datsun.jpg
    Datsun.jpg
    90 KB · Εμφανίσεις: 66

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ πάλι για τις 5 - 6 μέρες του χρόνου που είναι απαραίτητο δανείζομαι αυτοκίνητο από όπου μπορώ (οικογένεια, φίλοι, γείτονες κτλ). Για όλες τις υπόλοιπες προτιμώ να είμαι καβάλα στο μωρό μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom