Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 253K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
οσο θα τσακώνεστε εγω λεω να ρωτήσει καποιος την Leaseplan αμα θα φερει το μερσεντικο :confused:
Δεν συμφερει το λιζινγκ αν καποιος ειναι μισθωτος με 600 ευρω.
Αν καποιος τσεπωνει 1000 σαφως και ειναι καλη επιλογη το λιζινγκ συν να μην εχει εξτρα υποχρεώσεις.
Θετικα ανα 5ετια καινουργιο αμαξι μεσα στα εξοδα ειναι ασφαλεια σερβις τελη

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Λέγε ρε κοντοκαράφλα, που έχεις πάει πέρα από το χωριό σου με τις μπουγάτσες;
Μιας και το θρεντ ειναι για αυτοκινητα.. Σε βαζει ο πεθερος να του το πλενεις καθε μερα?
Εχει και αγροτικο?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Μιας και το θρεντ ειναι για αυτοκινητα.. Σε βαζει ο πεθερος να του το πλενεις καθε μερα?
Εχει και αγροτικο?
Μιας και το θρεντ είναι για αυτοκίνητα καλύτερα πήγαινε κάπου αλλού γιατί αυτοκίνητο (της προκοπής) θα δεις σε μια άλλη ζωή του λόγου σου.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μιας και το θρεντ είναι για αυτοκίνητα καλύτερα πήγαινε κάπου αλλού γιατί αυτοκίνητο (της προκοπής) θα δεις σε μια άλλη ζωή του λόγου σου.
Γιατι δεν θα δει ρε σωγαμπρε?του φερνω εγω αμαξαρα απο βουλγαρια και σε καλη τιμη που θα το βλεπεις και θα κανει συσσπασεις η κωλοτρυπιδα σου.

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
αυτο το καγκουραμαξο θελω τωρα
σε πρασινο φωσφορουχο με λεντακια απο κατω :2funny:

Alfa-Romeo-Giulia-GTA-and-GTAm-13.jpg

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
πάλι μαλακίες, όλο μαλακίες...

το λίζινγκ άσχετε δεν είναι συμφέρον ή μη ανάλογα με τα εισοδήματα κάποιου, είναι συμφέρον ή μη ανάλογα με τις ιδιαίτερες συνθήκες του καθενός.
αν για παράδειγμα έχεις εταιρεία που δικαιολογεί και γλυτώνεις το φπα, τότε ναι αξίζει να το δεις.
αν δεν γλυτώνεις το φπα είναι ουσιαστικά απλά ένας τρόπος αγοράς αυτοκινήτου με μηνιαίες καταβολές (και φυσικά με κάποιες επιπλέον ιδιαιτερότητες - η ασφάλιση/σερβις κλπ που υποχρεωτικά παρέχονται) που το αν συμφέρει ή όχι έχει να κάνει με τα δεδομένα του καθένα μας.

εμένα η cla μου βγήκε 18.000 ευρώ λιγότερο τοις μετρητοίς από όσο θα στοίχιζε με λιζινγκ (και εξαγορά στο τέλος).
αν απο αυτά αφαιρέσεις περίπου 5000-6000 ευρώ που τώρα θα πληρώσω σε μεικτή ασφάλεια (για τα 4 χρόνια) πλας κάτι λάστιχα και σέρβις, το συνολικό μου όφελος από την μετροιτής αγορά ήταν γύρω στα 12-13.000 ευρώ.
να σημειώσω ότι μου έγινε καλή έκπτωση λόγω πληρωμής σε μετρητά και ότι δεν θα καρπωνόμουν το φπα.

αυτά
απο γερμανια το πηρες?
ελλαδα νομιζω δεν μπορεις να αγορασεις κασερι απο 500 ευρω ανω

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
οσο θα τσακώνεστε εγω λεω να ρωτήσει καποιος την Leaseplan αμα θα φερει το μερσεντικο :confused:
η alphabank εxει προγραμμα χαμηλου επιτοκιου για αγορα ηλεκτροκινητου
ερχεται και η mercedes eqe σε λιγο με 730 χλμ ανα φορτιση

mercedes-benz-eqe-spy-video-lead-image.jpg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
η alphabank εxει προγραμμα χαμηλου επιτοκιου για αγορα ηλεκτροκινητου
ερχεται και η mercedes eqe σε λιγο με 730 χλμ ανα φορτιση

mercedes-benz-eqe-spy-video-lead-image.jpg
ναι απλα δεν εχει νοημα να κανω αγορά , επίσης οι τραπεζες δεν με συμπαθουν
οπότε leaseplan και αγιος ο θεός

• Χαχα
Αντιδράσεις: ave.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

HoneyVoskos

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
22 Μαΐ 2016
Κριτικές
175
Like
28.039
Πόντοι
32.548
Επειδή δουλεύω εξωτερικό χρόνια τώρα και έχω ανώτατη θέση σε χροιματοοικονομική ιδιωτική εταιρεία με leasing maserati gt(δεν προτείνουν μάρκα μόνο το κόστος) φυσικά με ξένες πινακίδες ,εδώ ένα mini cooper αλλά το αυτοκίνητο της καρδιάς μου είναι citroen saxo vts 1.6(το είχα νεότερος)

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Γιατι δεν θα δει ρε σωγαμπρε?του φερνω εγω αμαξαρα απο βουλγαρια και σε καλη τιμη που θα το βλεπεις και θα κανει συσσπασεις η κωλοτρυπιδα σου.
Μυστη Ζαν
αν αγορασω αμαξι απο Γερμανια και το γραψω στην αδεια στο ονομα γκομενας Γερμανιδας, μπορω να το κυκλοφορώ ελλαδα χωρις εκτελωνισμο?

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
εχω mitsubishi lancer glxi 1990. θελω ford ranger raptor white. θα του εβαζα και μπροστα μπλοκε διαφορικο, μια μπαρα led φωτα πανω, ηχοσυστημα, καμερα θερμικης ορασης στη γριλια

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
εχω mitsubishi lancer glxi 1990. θελω ford ranger raptor white. θα του εβαζα και μπροστα μπλοκε διαφορικο, μια μπαρα led φωτα πανω, ηχοσυστημα, καμερα θερμικης ορασης στη γριλια
και θα βγεις παγανιά για κυνήγι ζομπι τυπε ?

• Χαχα
Αντιδράσεις: ave.

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
και θα βγεις παγανιά για κυνήγι ζομπι τυπε ?
ζομπι οχι, γουρουνια ναι. και απειρες βολτες και εξερευνησεις σε ολα τα βουνα......... αλλα για να γινει αγορα αυτου, και για να γινουν οι εξερευνησεις, χρειαζεται ενα τζοκερ πρωτα

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
τυπε σε ζαλισαν και εσενα οι ποδηλατες και αυτοι με τα πατινια ε?
ζορικο κτηνακι
οταν παω στη πολη συμβαινει αυτο, και οι καθυστεριμενοι οδηγουν με το πασο τους στη μεση του δρομου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom