Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 253K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Δεν ξερω αν εισαι ανοητος, σιγουρα ομως το μακρινοτερο σου ταξιδι ηταν μεχρι τα καμενα βουρλα
Μεταξύ μας, απο την απάντησή σου ειναι προφανες ποιος απο τους 2 μας είναι ο ανόητος. Και επίσης, ποιος είναι ο χωριάτης. Πάμε παρακάτω, αν και σιχαίνομαι τους χωριάτες.
Σχεδον σε ολες τις ευρωπαικες χωρες τα ηλεκτροκινητα φερουν ειδικες πινακεδες και παρκαρουν παντου χωρις χρεωση
Και λοιπόν;

Αν είχες πάει σχολείο, θα ήξερες οτι την έννοια της φράσης που χρησιμοποίησες - "εχουν καθιερωθει".

ΔΕΝ έχουν καθιερωθεί. Διάβασε ξανά την απάντησή μου και αν μπορείς απάντησε. Τα άλλα που γράφεις ούτε στον καφενέ δεν περνάνε

Συνδικαλίσου αφου το θες, αλλά προσπάθησε να μην εξευτελίζεσαι. Αν μπορείς βέβαια

Χωριάτη

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Μεταξύ μας, απο την απάντησή σου ειναι προφανες ποιος απο τους 2 μας είναι ο ανόητος. Και επίσης, ποιος είναι ο χωριάτης. Πάμε παρακάτω, αν και σιχαίνομαι τους χωριάτες.

Και λοιπόν;

Αν είχες πάει σχολείο, θα ήξερες οτι την έννοια της φράσης που χρησιμοποίησες - "εχουν καθιερωθει".

ΔΕΝ έχουν καθιερωθεί. Διάβασε ξανά την απάντησή μου και αν μπορείς απάντησε. Τα άλλα που γράφεις ούτε στον καφενέ δεν περνάνε

Συνδικαλίσου αφου το θες, αλλά προσπάθησε να μην εξευτελίζεσαι. Αν μπορείς βέβαια

Χωριάτη
που εχεις παει ρε μογγολο και εχεις αποψη για το τι γινεται στο εξωτερικο με τα ηλεκτροκινητα?

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
που εχεις παει ρε μογγολο και εχεις αποψη για το τι γινεται στο εξωτερικο με τα ηλεκτροκινητα?
Κοίτα χωριάτη, δεν το πας καλά. Κάτι σε τρώει. Ποιος ξέρει τι σου συνέβη όταν ήσουν παιδι...ποιος ξέρει τι συνέβη και σκέφτηκες τη λέξη "μογγολο"...να το ψάξεις.

Γράψε τώρα για πράγματα που δε γνωρίζεις και που σε ξεπερνάνε, και στο τέλος βάλε και ένα "κουλης" και εισαι κομπλε.

Να αισθάνεσαι τυχερός που ένας λούστρος σαν εσένα μπορεί να έχει κάποιου είδους διάλογο με εμένα.

Χωριάτη

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Κοίτα χωριάτη, δεν το πας καλά. Κάτι σε τρώει. Ποιος ξέρει τι σου συνέβη όταν ήσουν παιδι...ποιος ξέρει τι συνέβη και σκέφτηκες τη λέξη "μογγολο"...να το ψάξεις.

Γράψε τώρα για πράγματα που δε γνωρίζεις και που σε ξεπερνάνε, και στο τέλος βάλε και ένα "κουλης" και εισαι κομπλε.

Να αισθάνεσαι τυχερός που ένας λούστρος σαν εσένα μπορεί να έχει κάποιου είδους διάλογο με εμένα.

Χωριάτη
διαβατηριο εχεις μογγολο?

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Λέγε μωρή αγάμητη καράφλα με περουκίνι, εσύ ΠΟΥ έχεις πάει εκτός από το χωριό σου;
τι χωνεσαι ρε, δεν πηρε βιαγγρα ο μουστακαλης γερος και ψαχνεις εδω πουτσο?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Λέγε μωρή αγάμητη καράφλα με περουκίνι, εσύ ΠΟΥ έχεις πάει εκτός από το χωριό σου;
Ακου γυναικωτο αντρακι,μιλας εσυ που για να ερθεις αθηνα απο το νησι σου νομιζες οτι ηθελες διαβατηριο με βιζα?
Σου λεγε η ελενα ελα αθηνα και εσυ της ελεγες τοσο μακρια που να ερθω κλπ κλπ.
Περα απο τη μαντρα του μπαρμπαθαναση δεν εχεις παει.

• Like
Αντιδράσεις: ave.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
τι χωνεσαι ρε, δεν πηρε βιαγγρα ο μουστακαλης γερος και ψαχνεις εδω πουτσο?
Εχουν κλεισει τα τσοντοσινεμα και εχει αφηνιασει.
Του ειπα να παει περα στους αγρους που δουλευουν κατι αλβανοι στο χωριο του θα τον γλεντησουν καταλληλα

• Χαχα
Αντιδράσεις: ave.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Χωριάτη
Εφοσον αυτος ειναι λουστρος οπως λετε κυριε γκαριτ εσεις τι επαγγελεσται?
Εγω θα σας μιλαω με το σεις και με το σας μιας και σιγουρα ειστε επιτυχημενος.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Εχουν κλεισει τα τσοντοσινεμα και εχει αφηνιασει.
Του ειπα να παει περα στους αγρους που δουλευουν κατι αλβανοι στο χωριο του θα τον γλεντησουν καταλληλα
Στο νησι του το παιζει κυρια, εχει και καλα τον κωλο του μονο για τον μουστακαλη γερο, φοβαται μην τον διωξει ετσι και αρχιζει να παρτουζωνεται με Αλβανους

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.465
Πόντοι
12.756
οσο θα τσακώνεστε εγω λεω να ρωτήσει καποιος την Leaseplan αμα θα φερει το μερσεντικο :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom