Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 253K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
@Jean

Ειναι πολλα τα λεφτα που εισπρατονται απο φορους καυσιμων, λαδια ξυδια μυδια σερβις
Σε αλλες χωρες δεν περιμενουν ντηλ. Ο δημος τοποθετει κατω απο το σπιτι σου μπριζα και κληρονομεις και την θεση σταθμευσης
Εννοειται δεν πληρωνεις τιποτα
Εχει και σταθμους φορτισης παντου

Τα ηλεκτρικα δεν συμφερουν κρατος που κυνηγαει φορους και ολη την συντεχνια των σερβις

Οι αυτοκινητοβιομηχανιες παρουσιαζουν συνεχως νεα μοντελα

Η μερσεντες μπαινει δυνατα και δινει αυτονομιες ανω των 600χλμ ενω η tesla ακομη μεγαλυτερες

Porsche, VW, BMW, Renault, Peugeot, Nissan εχουν ηδη στην παραγωγη ηλεκτρικα

Για εξωτερικό ναι. Εδώ υπάρχουν τέτοιες υποδομές?Επίσης το πιο φθηνό που έχω δει ηλεκτρικό κοστίζει πάνω από 25χιλ.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Απο φοροεισπρατικες κυβερνησεις... μην περιμενετε υποδομες για ηλεκτρικα

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.308
Πόντοι
4.546
Ερώτηση/Απορία: πιστεύετε ότι στο άμεσο μέλλον (όταν λέω άμεσο μέλλον, υπολογίζω μέχρι το 2030) τα πετρελαιοκίνητα ΙΧ θα έχουν σταματήσει στην Ελλάδα? Ρωτάω γιατί οι εταιρείες και τα κράτη προωθούν πολύ την ηλεκτροκίνηση. Φυσικά στην Ελλάδα θα αργήσουμε να δούμε ηλεκτροκίνητα αναλογικά περισσότερα ή σε ίδιο ποσοστό με τα βενζινοκίνητα, αλλά για τα πετρελαιοκίνητα τί πιστεύετε?

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Η ταση ειναι προς την ηλεκτροκινηση. Τοσο σε επιπεδο κρατων οσο και βιομηχανιων.. Ακομα και εταιρειες οπως η Porsche και Aston Martin ενεδωσαν στα ηλεκτρικα μοντελα και φυσικα σχεδον ολοι οι μικροτεροι

Στην Ελλαδα εξαρταται οπως ειπα απο τις φοροεισπρακτικες διαθεσεις της εκαστοτε κυβερνησης, οποτε αγνωστο
Ειναι μεγαλο το ποσοστο φορων στην βενζινη για να το αφησουν

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.266
Πόντοι
2.306
Απο φοροεισπρατικες κυβερνησεις... μην περιμενετε υποδομες για ηλεκτρικα
Συμφωνώ. Πως θα πάρει λεφτά το κράτος για να ταισει τους κατσαπλιαδες τεμπέληδες δ.υ.?..
Βέβαια σίγουρα θα σκαρφιστουν κάτι να λαμβάνουν ως φόρο..

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ερώτηση/Απορία: πιστεύετε ότι στο άμεσο μέλλον (όταν λέω άμεσο μέλλον, υπολογίζω μέχρι το 2030) τα πετρελαιοκίνητα ΙΧ θα έχουν σταματήσει στην Ελλάδα? Ρωτάω γιατί οι εταιρείες και τα κράτη προωθούν πολύ την ηλεκτροκίνηση. Φυσικά στην Ελλάδα θα αργήσουμε να δούμε ηλεκτροκίνητα αναλογικά περισσότερα ή σε ίδιο ποσοστό με τα βενζινοκίνητα, αλλά για τα πετρελαιοκίνητα τί πιστεύετε?
δεν σταματαει το πετρελαιο ρε μπατμαν τουλαχιστον μεχρι το 2030 που εχεις βαλει οριο.
Καμια χωρα δεν εχει τα κοτσια να πει τερμα τα πέτρελαιοκινητα.
Απλα οταν οι εταιριες σταματησουν ολες παραγωγη να βγαζουν καινουργια μοντελα τοτε χρονο με το χρονο θα αρχιζει να αντικαθισταται το πετρελαιοκινητο και μετα απο μια 15ετια θα μπει ενα ωραιο ειδικό τελος γ αυτα ωσπου ολοι θα τα πανε στα διαλυτηρια μιας και θα ειναι τοτε παλια αμαξια 20ετιας και...η επιπλεον φορο στη τιμη του πετρελαιου και γινει ακριβοτερο απο βενζινη.
Παντως εγω σου λεω μεχρι και το 2040 θα κυκλοφορουν πετρελαιοκινητα.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.308
Πόντοι
4.546
δεν σταματαει το πετρελαιο ρε μπατμαν τουλαχιστον μεχρι το 2030 που εχεις βαλει οριο.
Καμια χωρα δεν εχει τα κοτσια να πει τερμα τα πέτρελαιοκινητα.
Απλα οταν οι εταιριες σταματησουν ολες παραγωγη να βγαζουν καινουργια μοντελα τοτε χρονο με το χρονο θα αρχιζει να αντικαθισταται το πετρελαιοκινητο και μετα απο μια 15ετια θα μπει ενα ωραιο ειδικό τελος γ αυτα ωσπου ολοι θα τα πανε στα διαλυτηρια μιας και θα ειναι τοτε παλια αμαξια 20ετιας και...η επιπλεον φορο στη τιμη του πετρελαιου και γινει ακριβοτερο απο βενζινη.
Παντως εγω σου λεω μεχρι και το 2040 θα κυκλοφορουν πετρελαιοκινητα.
Πάντως τα πετρελαιοκίνητα των τελυταίων χρόνων έχουν πολύ χαμηλή έως μηδενική φορολόγηση σε σχέση με τα βενζινοκίνητα. Αυτό πιστεύεις ότι θα αλλάξει? Η εξαρτάται από το πόσο θα θελήσουν να τα αποσύρουν από την αγορά, οπότε θα ανεβάσουν την φορολόγηση των πετρελαιοκίνητων στα ύψη?

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.928
Πόντοι
25.186
ΣΟΣ
Ποιο σαιτ αγγελιών ΕΚΤΟΣ CAR εχει καλή επισκεψιμότητα για πωληση αυτοκινητου?

Γιατί το car.gr μου βγαζει μια παπαριά οτι εχω δηλ δημοσιευσει πολλές αγγελίες και ειμαι εμπορος και να πληρωσω(ενω εχω βαλει μονο μία!!!!)

godfather

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
799
Πόντοι
301
:2funny: ΣΟΣ
Ποιο σαιτ αγγελιών ΕΚΤΟΣ CAR εχει καλή επισκεψιμότητα για πωληση αυτοκινητου?

Γιατί το car.gr μου βγαζει μια παπαριά οτι εχω δηλ δημοσιευσει πολλές αγγελίες και ειμαι εμπορος και να πληρωσω(ενω εχω βαλει μονο μία!!!!)
Προσεχε μην το παρει χαμπαρι η εφορια

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.070
Πόντοι
10.411
13. το πιο γρήγορο αυτοκίνητο στον κόσμο είναι η Bugatti Veyron Super Sport, 267 mph ή 431 km/h (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα).
Δεν ισχύει πια

SSC Tuatara 5,9L με 1750 hp,τελική 331,1 mph ή 532,8 kph
2020-scc-tuatara.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.308
Πόντοι
4.546

Συνημμένα

• 1234.jpg
    1234.jpg
    40,4 KB · Εμφανίσεις: 38

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

ηλεκτρικη s class
τα ηλεκτρικα καθιερωθηκαν πληρως
πλην του κουλισταν που οι φοροι των καυσιμων ειναι η μονη προτεραιοτητα

Τελευταία τροποποίηση:

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
ηλεκτρικη s class
τα ηλεκτρικα καθιερωθηκαν πληρως
πλην του κουλισταν που οι φοροι των καυσιμων ειναι η μονη προτεραιοτητα
Δεν είναι ακριβώς έτσι
Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν έχουν καθιερωθεί ακόμα, πέραν κάποιων εξωτικών χωρών όπως η Νορβηγία. Υπάρχουν ακόμα πολλά προβλήματα που θα πρέπει να λύσουν, και πρακτικά, και οικονομικά, περιβαντολογικά αλλά και επιστημονικά.

Εντούτοις, η τάση είναι προς ηλεκτροκίνηση και βαίνει αυξανόμενη ειδικά στις ανεπτυγμένες χώρες και στην κίνα. Αλλά μέχρι να "καθιερωθούν", δηλαδή μέχρι να αποτελέσουν τον κανόνα αντι για την εξαίρεση, θα περάσουν πάρα πολλά χρόνια .

Ας μην κάνουμε φτηνο συνδικαλισμό γράφοντας υπερβολές και ανοησίες

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Δεν είναι ακριβώς έτσι
Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν έχουν καθιερωθεί ακόμα, πέραν κάποιων εξωτικών χωρών όπως η Νορβηγία. Υπάρχουν ακόμα πολλά προβλήματα που θα πρέπει να λύσουν, και πρακτικά, και οικονομικά, περιβαντολογικά αλλά και επιστημονικά.

Εντούτοις, η τάση είναι προς ηλεκτροκίνηση και βαίνει αυξανόμενη ειδικά στις ανεπτυγμένες χώρες και στην κίνα. Αλλά μέχρι να "καθιερωθούν", δηλαδή μέχρι να αποτελέσουν τον κανόνα αντι για την εξαίρεση, θα περάσουν πάρα πολλά χρόνια .

Δεν ξερω αν εισαι ανοητος, σιγουρα ομως το μακρινοτερο σου ταξιδι ηταν μεχρι τα καμενα βουρλα
Σχεδον σε ολες τις ευρωπαικες χωρες τα ηλεκτροκινητα φερουν ειδικες πινακεδες και παρκαρουν παντου χωρις χρεωση
Σε μερικους δημους κατω απο το σπιτι του κατοχου οριζεται αποκλειστικη θεση σταθμευσης με δωρεαν φορτιστη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν είναι ακριβώς έτσι

Δεν ξερω αν εισαι ανοητος, σιγουρα ομως το μακρινοτερο σου ταξιδι ηταν μεχρι τα καμενα βουρλα
Σχεδον σε ολες τις ευρωπαικες χωρες τα ηλεκτροκινητα φερουν ειδικες πινακεδες και παρκαρουν παντου χωρις χρεωση
Σε μερικους δημους κατω απο το σπιτι του κατοχου οριζεται αποκλειστικη θεση σταθμευσης με δωρεαν φορτιστη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom