Κάβλωσα με επεισόδιο wheeler dealer !!!!!
Ο άγγλος έχει πάει στην καλιφόρνια.
Αγόρασε μια Ε amg W210 20ετίας με .... 3000$ και την έκανε τζιτζί !!!!!!
Έχει κανείς εμπειρία ή γνώση από συντήρηση κάτι τέτοιου ;;;
Τα βασικά τακάκια , μπουζί , λάδια κτλ ... αρχίδια θα είναι όπως όλα ....
Μπορεί να χρειαστεί να μπλέξεις με αντιπροσώπους και εξουσιοδοτημένους ;;;
δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς ρωτάς...
τέλος πάντων αν έχει κάποιος amg είναι κρίμα να το πηγαίνει στον μπάρμπα μήτσο...θέλει εξουσιοδοτημένο (άποψή μου)
τώρα για λάδια μηχανής, κιβωτίου, φίλτρα κλπ και μπουζί, γύρω στα 600-650....αν αυτό ρωτας
φαινεσαι απειρος απο αμαξια.
Γτ ρε να παει στην αντιπροσωπία για σερβις για να πληρωνει γαμησιατικα?να πω οτι εχει εγγύηση θα πω οκ για να μην τη χασει.
Θα κανει το εξης ειτε amg εχει ειτε αλλη εκδοση,παραγγελνει τα ανταλλακτικα απο την αντιπροσωπία η οπου αλλου βρει γνησια φιλτρα αερα λαδιου βενζινης καμπινας μπουζι ιριδιου και παιρνει λαδι μοτουλ
Κοστος γυρω στα 180 πανω κατω.
Θα παρει και ο μπαρμπα μιτσος μια 50αρα με 230 εχεις κανει σερβις και σου εχουν μεινει στη τσεπη 400 ευρω να τα χαλασεις για τακακια δισκοπλακες αμορτισερ κλπ εξαρτηματα.
ας ξεκινήσουμε από κάτι δεδομένο.
δεν είμαι μηχανικός και δεν το παίζω μηχανικός και ειδήμων, όπως κακώς κάνεις εσύ ενώ είσαι άσχετος.
πάμε παρακάτω.
όταν έχεις αυτοκίνητο, όχι τα σαπάκια σου ζαν, που έχεις αγοράσει 60-70-80.000 ευρώ, ΔΕΝ κάνεις καραγκιοζιλίκια ούτε μιζέριες.
πας στην αντιπροσωπεία, σκας τα 600 και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
να τονίσω εδώ, χωρίς ίχνος ειρωνείας γιατί σέβομαι τον ιδρώτα και τις δυνατότητες του καθενός, ότι αν δεν έχεις να δώσεις τα 600, τότε κακώς πήρες τέτοιο αυτοκίνητο.
ας πούμε όμως ότι έχεις πάρει μεταχειρισμένο, σε πολύ καλή τιμή και τέλος πάντων προσπαθείς να μειώσεις το κοστος συντήρησης.
τα νούμερά σου, που έχεις και φίλτρα καμίνας μέσα, είναι αστεία. 180 ευρώ?
ρε ζαν χρειάζεσαι για την amg 6 λίτρα λάδια μηχανής και 4 λίτρα λάδια κιβωτίου. λάδια για amg, όχι για φρουτοσαλάτα...
αυτά και μόνο έχουν πάνω από 280 όπως και να έχει (περίπου 340 θα στα χρεώσει η αντιπροσωπεία).
βάλε φίλτρα (θες και για καμπίνα), μπουζί, εργασία μάστορα (όπου και να το πας), και και...
τι μαλακίες μου τσαμπουνάς?
οκ η αντιπροσωπεία θα σου πιάσει λίγο τον κώλο και θα χρεώσει κατι παραπάνω σε ότι βάλει...
οκ θα σου χρεώσει 60 ευρώ τη γαμημένη εργατώρα του μάστορα (αντί πχ 20 του μπαρμπα μήτσου)
ε και? θα γλυτώσεις 150 ευρώ και δεν θα έχεις εγγύηση, ενώ το βασικότερο θα έχεις αφήσει ενα μηχάνημα πανάκριβο, ίσως και την ασφάλειά σου, στα χέρια του μπάρμπα μήτσου...
ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ...