Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 253K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ειναο αδιαφορα οδήγικα αλλο που εσυ δεν ξερεις τι σημαινει οδηγικη απολαυση.
Για να το καταλαβεις οδηγησε ενα τογιοτα corolla του 20 μοντελο και μετα θα σου φερω μια παλια αλφα ρομεο 159 του 08 και οδηγησε και αυτην τοτε ισως δεις τη διαφορα.

Οταν πηγα να βγαλω διπλωμα οδηγησης εκανα μονο 3 τυπικα μαθηματα μιας και ηξερα να οδηγω απο 12 χρονων τελος παντων ενω ειχα την 156 ως πρωτο αμαξι ηταν των γονιων μου οταν μπηκα στο κορολα να οδηγησω καπως μου φαινοταν του λεω δασκαλε το δικο μου το αισθανομαι διαφορετικα το αμαξι μου λεει τι αμαξι εχεις του λεω 156 γελασε μου λεει λογικο αλλο αλφα αλλο τογιοτα.
Φρενα αισχος στησιμο γαμησε τα τιμονι χωρις καμια πληροφορια στις στροφες γερναμε σαν καραβι να μην τα πολυλογω μολις πηρα το διπλωμα και πηγα να οδηγησω την 156 την αγαπησα περισσοτερο.
Ναι, εντάξει... σου έχω πει ότι τέτοια αμάξια δεν οδηγούσα ούτε στα 25 μου. Οπότε... δεν ξέρω τι σημαίνει απόλαυση οδήγησης... ε? :tooth:

Aλλά για να καταλάβεις πόσο άσχετος είσαι όταν λες ότι τα Corolla είναι αδιάφορα ενώ η 156 διαχρονική, απλά πήγαινε δες (δεν θα σου πω, ψάξτο) πόσα χρόνια κυκλοφορεί η Corolla και πόσα η 159. Αυτό που θα βρεις θα απαντήσει στο ερώτημα ποιο είναι πιο αδιάφορο :grin:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
ειναο αδιαφορα οδήγικα αλλο που εσυ δεν ξερεις τι σημαινει οδηγικη απολαυση.
Για να το καταλαβεις οδηγησε ενα τογιοτα corolla του 20 μοντελο και μετα θα σου φερω μια παλια αλφα ρομεο 159 του 08 και οδηγησε και αυτην τοτε ισως δεις τη διαφορα.

Οταν πηγα να βγαλω διπλωμα οδηγησης εκανα μονο 3 τυπικα μαθηματα μιας και ηξερα να οδηγω απο 12 χρονων τελος παντων ενω ειχα την 156 ως πρωτο αμαξι ηταν των γονιων μου οταν μπηκα στο κορολα να οδηγησω καπως μου φαινοταν του λεω δασκαλε το δικο μου το αισθανομαι διαφορετικα το αμαξι μου λεει τι αμαξι εχεις του λεω 156 γελασε μου λεει λογικο αλλο αλφα αλλο τογιοτα.
Φρενα αισχος στησιμο γαμησε τα τιμονι χωρις καμια πληροφορια στις στροφες γερναμε σαν καραβι να μην τα πολυλογω μολις πηρα το διπλωμα και πηγα να οδηγησω την 156 την αγαπησα περισσοτερο.
Ναι, εντάξει... σου έχω πει ότι τέτοια αμάξια δεν οδηγούσα ούτε στα 25 μου. Οπότε... δεν ξέρω τι σημαίνει απόλαυση οδήγησης... ε? :tooth:

Aλλά για να καταλάβεις πόσο άσχετος είσαι όταν λες ότι τα Corolla είναι αδιάφορα ενώ η 156 διαχρονική, απλά πήγαινε δες (δεν θα σου πω, ψάξτο) πόσα χρόνια κυκλοφορεί η Corolla και πόσα η 159. Αυτό που θα βρεις θα απαντήσει στο ερώτημα ποιο είναι πιο αδιάφορο :grin:

Ποσα χρονια κυκλοφορει η corolla και ποσα χρονια η 6ρα της bmw..
Αρα αδιαφορη ειναι η 6ρα..

Η corolla οφειλει την μακροζωια της στο γεγονος οτι ηταν ενα φτηνο και αξιοπιστο commuter.. Ηταν.. Τωρα ειναι υπερτιμημενη, αξιοπιστα commuter ειναι και τα hyundai

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ποσα χρονια κυκλοφορει η corolla και ποσα χρονια η 6ρα της bmw..
Αρα αδιαφορη ειναι η 6ρα..

Η corolla οφειλει την μακροζωια της στο γεγονος οτι ηταν ενα φτηνο και αξιοπιστο commuter.. Ηταν.. Τωρα ειναι υπερτιμημενη, αξιοπιστα commuter ειναι και τα hyundai
Ατυχής η σύγκριση διότι η 6ρα της BMW βγήκε πολλά χρόνια μετά και υπάρχει ακόμα (οπότε δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει) και επίσης η σύγκριση είναι ξανά ατυχής διότι δεν συγκρίνεις παρόμοια πράγματα. Σαν να συγκρίνεις παπάκι 50cc με Transalp 650. Ουδεμία σχέση.

Αν πάμε έτσι τότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι μια Cadillac Escalade είναι για τον πέουλα μπροστά στο διαχρονικότατο σκαραβαίο!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ζαν τι αμάξι έχεις τώρα? και τι αμάξια έχεις οδηγήσει?
(δεν ειρωνεύομαι ούτε επιτίθεμαι, σοβαρά ρωτάω)
ξεκίνησα με 156 καινούργιο απο τους γονεις το 99 το πηραμε εγω 10 χρονων και να επιμενω 156 στα 18 ηταν δικο μου για πολλα χρονια μεχρι περυσι που τσεπωσα απο βουλγαρια την 5αρα.
Εχω οδηγησει πολλα αμαξια απλα οι αλφα εχουν συναισθημα τα ερωτευεσαι τα αμαξια και μετα ερχονται τα bmw απο τα συμβατικα.
Σαφως πορσε μπουγκατι και φεραρι ειναι σε αλλο λεβελ.
Οσα τογιοτα και να οδηγησα εβγαινα ξενερωμενος.
Εχω οδηγησει πολλα λογο δουλειας αλλα λιγο αλλα περισσοτερο.
Για μενα φορντ για νοικοκυρα bmw για γυναικα και αλφα για ερωμενη.

δεν έχω οδηγήσει 156. bmw (την 320) ναι...
και corolla, corsa, astra, clio, c3, rapid, passat και τις mercedes...

ξεχωριζω την 320 και φυσικά την amg, αλλά στην τελική όλα την κάνουν τη δουλειά ζαν πλέον (κάποτε ναι, υπήρχαν χαώδεις και σοβαρές διαφορες).
γι αυτό κάποτε είχα γράψει ότι τα παραπάνω λεφτά είναι απλά για το γούστο και το πρεστίζ. στην ουσία τίποτα άλλο, αγώνες δεν κάνουμε...
σε αισθηση η 156 εκεινα τα χρονια ηταν ετη μπροστα.
Οποιο και να εβαζες διπλα της στη κατηγορια ηταν χειροτερο.
Τη συγκρινα μονο με 3αρα e46 benz c w203
Ειδικα σε σχεδιαση ποσο μπροστα ηταν,οσο για κινητηρα αν δεν ειχε η μπενζ τον κομπρεσορ ηταν ο 1.6 ο πιο ισχυρός.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
εκείνη την εποχή πιστεύω ότι οι μπέμπες ήταν μισό βήμα μπροστά από τις μερσέντες...για τις άλφα δεν ξέρω...
την e46 320 την είχα, νομίζω 2002 την πήρα. είχα δει και c class και s40 και a3, κατέληξα με αρκετή σκέψη στην μπέμπα.
το 2020 σε αντίστοιχη έρευνα με πλήθος δοκιμών και με επιπλέον αυτοκίνητα lexus, peugeot 3008 (καθώς κοίταζα και suv) και άλλα τέλος πάντων, κατέληξα εύκολα σε μερσεντές και συγκεκριμένα την cla200. πιστεύω ότι τα τελευταία 2 χρόνια σε αυτή την κατηγορία και σε χρήματα μεταξύ 40-55.000 η μερσεντές είναι μονόδρομος.
επαναλαμβάνω τα τελευταία δυο χρόνια...
η w203της benz ηταν αξιολογο αμαξι με κομπρεσορα εβγαζε 143 αλογα και κινουνταν αξιοπρεπως ενω ολα τα υπολοιπα της εποχης ηταν πιο αργα στα κυβικα του.
Θα κατεβαζα ενα απο βουλγαρια αλλα ειχε θεμα το κιβωτιο και δεν το ρισκαρα ωραιο αμαξι βαρυ σταθερο και ηταν και 17 χρονων αμαξι.
Κατι αντιστοιχα της εποχης του σακαρακες.
Ναι και η e46 πολυ καλο αμαξι απλα ο 1.6 ηταν για πεταμα,απο 2.0 και επανω αξιζε.
Εν ετη 2000 δικαιολογειται η bmw να βγαζει 8βαλβιδο 1.6 κινητηρα 100 αλογων?
Μετα τον εκανε valvetronic 16βαλβιδο και με 115 αλογα και παλι απο πολυ αργος εγινε απλα αργος.
Για μενα η bmw στις βασικες εκδοσεις κινητηρων κατι πρεπει να κανει γιατι ειναι τραγικοι,αργοι και πληρωνεις ενα σωρο λεφτα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
(στο μεταξύ είναι αξιοπερίεργο ότι έχω ετοιμάσει κείμενο και φώτο για το S2000 και "αρνείται" να ανέβει. μου γράφει "μη επιτρεπόμενη ενέργεια"...όλα τα άλλα ανεβαίνουν !!)

Μηπως εχει καποια φωτο θεμα; Μορφη αρχειου που δεν υποστηριζεται και σου κοβει ολη την αναρτηση;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Παντως μετα απο χρονια ενασχολησης με το αντικειμενο, ως αντρας που σεβεται τον εαυτο του και αρκετα αυτοκινητα που εχουν περασει απο τα χερια μου που, δοξα τω Θεω, δε θα πω οτι ηταν τα καλυτερα, αλλωστε ειναι εντελως υποκειμενικο το «καλυτερα», σιγουρα παντως ΓΙΑ ΜΕΝΑ ηταν αυτοκινητα που χαιρομαι που καταφερα να τα αποκτησω και αν γυρνουσα το χρονο θα τα ξαναεπαιρνα, εχω καταληξει πως δεν υπαρχει το «ιδανικο» αυτοκινητο αλλα σιγουρα το ιδανικο παρκινγκ, για καποιον που εχει την οικονομικη δυνατοτητα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Παντως μετα απο μερες ενασχολησης με το αντικειμενο, ως πουστακι που σεβεται τον εαυτο του και λιγα αυτοκινητα που εχουν περασει απο τα χερια μου που, δοξα τω Θεω, δε θα πω οτι ηταν τα καλυτερα, αλλωστε ειναι εντελως υποκειμενικο το «καλυτερα», σιγουρα παντως ΓΙΑ ΜΕΝΑ ηταν αυτοκινητα που χαιρομαι που καταφερα να μου τα κανουν δωρο και αν γυρνουσα το χρονο θα τα ξαναεπαιρνα, εχω καταληξει πως δεν υπαρχει η «ιδανικη» γυναικα αλλα σιγουρα η ιδανικη ελενα , για καποιον που δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα σαν εμενα
Να λες αληθειες και οχι ψεματα βλαροκακι.

Peter Pan(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2020
Κριτικές
14
Like
1.188
Πόντοι
371
Καλησπέρα
Στα 35.000 καινούριο αυτοκίνητο πιο θα επιλέγατε;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
ζω στο twillight zone...
μου ανεβάζει τα πάντα εκτός από ότι έχει σχέση με το S2000...:confused:

αντισθένη τι παίζει?
έχεις τρακάρει με honda? :(

Δε γαμιεται, μη σκας, το εζησα 3,5 χρονια το υπεροπλο και η μαγεια του δεν ξεχνιεται, καθαρα για ενημερωση αλλων και πιστευοντας οτι πραγματικα του αξιζει σου ζητησα να ασχοληθεις, και για την προσπαθεια σ ευχαριστω anyway!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
ζω στο twillight zone...
μου ανεβάζει τα πάντα εκτός από ότι έχει σχέση με το S2000...:confused:

αντισθένη τι παίζει?
έχεις τρακάρει με honda? :(

Δε γαμιεται, μη σκας, το εζησα 3,5 χρονια το υπεροπλο και η μαγεια του δεν ξεχνιεται, καθαρα για ενημερωση αλλων και πιστευοντας οτι πραγματικα του αξιζει σου ζητησα να ασχοληθεις, και για την προσπαθεια σ ευχαριστω anyway!

δεν ήξερα τιποτα για το συγκεκριμένο...
από αυτά που διάβασα φαίνεται ότι ήταν εξαιρετικό μηχανημα, "αντρικό" που λέει και ο ζαν στην οδήγηση που όπως δεν συγχωρούσε πολλά...
με φοβερό κινητηρα

Το απολυτο μηχανημα απολαυσης, ειδικα στην πιστα, κινητηρας δε-σπαει-δε-χαλαει, σασμαν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ, φρενα εξαιρετικα, στριψιμο μια χαρα σε ΚΑΝΟΝΙΚΗ ασφαλτο, θεση οδηγησης «φορεσε με να φυγουμε» και παιχνιδι χωρις τελος.

Μεγαλη αγαπη στα λεφτα και την κατηγορια του.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καλησπέρα

εξαρτάται ποιες είναι οι ανάγκες σου...
εργένης είσαι, με οικογένεια....?
γουστάρεις γκάζια ή προτιμάς ασφάλεια?
μιλάς για κάμπριο, λίμο, suv...αν δεν προσδιορίσεις κάποια πράγματα δεν υπάρχει απάντηση....

στα 35.000 είναι πάρα πολλές οι επιλογές....
ρε προμοτορα μπορει να θελει να πει εσυ με 35χιλιαρικα τι θα επαιρνες ?
Εγω εγραψα τι θα επαιρνα
Γι πες και εσυ με 35χιλιαρικα τι θα παιρνες?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καλησπέρα

μιλάς για κάμπριο, λίμο, suv...αν δεν προσδιορίσεις κάποια πράγματα δεν υπάρχει απάντηση....

Εγω εγραψα τι θα επαιρνα

χαζούλη ζαν, σου είπα και χθες ότι είμαι ζεν φάση...δεν με τσιτάρεις...
η ουσία είναι αυτό που έγραψα, ότι για να απαντηθεί το ερώτημά του (σε αυτόν αφορά, γι αυτό και έδωσε συγκεκριμένο νούμερο προφανέστατα - 35000) πρέπει να δώσει ίνφο...

εγώ θα έπαιρνα κάτι σαν αυτό που πήρα πρόσφατα. cla ή gla...
πηρες cla Χαχαχα ασε μας ρε προμοτορα.
Ο τύπος μπορει να ειπε οτι με 35 τι να παρει γενικά?
Να παρει cla με 122 αλογα και να δωσει 35 χιλιαρικα δεν λεει ειναι σκετη κοροϊδία.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καλησπέρα

Εγω εγραψα τι θα επαιρνα

η ουσία είναι αυτό που έγραψα, ότι για να απαντηθεί το ερώτημά του (σε αυτόν αφορά, γι αυτό και έδωσε συγκεκριμένο νούμερο προφανέστατα - 35000) πρέπει να δώσει ίνφο...

Να παρει cla με 122 αλογα και να δωσει 35 χιλιαρικα δεν λεει ειναι σκετη κοροϊδία.

τις ίδιες μαλακίες έλεγες και για την amg...χαζούλη ζανούλη
έχεις όρεξη πάλι να ανεβάζω φώτο και να κάνεις μώκο?
ανεβασε να δουμε την amg cla

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καλησπέρα

Εγω εγραψα τι θα επαιρνα

και μάθε επιτέλους ηλίθιε ότι ένα αυτοκίνητο δεν είναι μόνο άλογα...10χρονο...
και η cla200 βγάζει 160+ άλογα
η cla 200 βγαζει 156 αλογα και παλι οριακο ειναι χαζουλη.
Focus st και giullieta voloce γαμω τα αμαξια και 8χιλιαρικα φθηνοτερα απο την κουραδα cla
Focus st

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
άσχετε είπες 122 πριν
τώρα λες 156
αλλά είναι 163
(όχι πως όλα αυτά έχουν ιδιαίτερο νόημα)
απλώς πας να πεις τη μαλακία σου και να την επιβάλεις με το ζόρι.
ενώ δεν γνωρίζεις και ενώ σου έχω πει ότι το έχω το αμάξι

σταμάτα να συμπεριφέρεσαι σαν 10χρονο παιδάκι
αν θες γράψε κάτι εδω μέσα σχετικό με αυτοκίνητα. βρες όποιο θέμα, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

βαλε φωτο από την μπέμπα σου (ουσιαστικά είναι αυτό που λέει το νήμα στο θέμα)
να κάνουμε συζήτηση (όχι κράξιμο, συζήτηση) για να περάσει και η ώρα
κάνε κάτι που να βοηθάει το νήμα τέλος πάντων...
εγω ειπα cla oτι ξεκινα απο 122 η βενζινη,καπακι μου λες η cla 200οτι εχει 160 ++ αλογα και σου λεω εχει 156.
Το st σε κοντρα τη γαμαει μέχρι και την 200 τη δικια σου οπως και η veloce

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom