Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Ναι, εντάξει... σου έχω πει ότι τέτοια αμάξια δεν οδηγούσα ούτε στα 25 μου. Οπότε... δεν ξέρω τι σημαίνει απόλαυση οδήγησης... ε?ειναο αδιαφορα οδήγικα αλλο που εσυ δεν ξερεις τι σημαινει οδηγικη απολαυση.
Για να το καταλαβεις οδηγησε ενα τογιοτα corolla του 20 μοντελο και μετα θα σου φερω μια παλια αλφα ρομεο 159 του 08 και οδηγησε και αυτην τοτε ισως δεις τη διαφορα.
Οταν πηγα να βγαλω διπλωμα οδηγησης εκανα μονο 3 τυπικα μαθηματα μιας και ηξερα να οδηγω απο 12 χρονων τελος παντων ενω ειχα την 156 ως πρωτο αμαξι ηταν των γονιων μου οταν μπηκα στο κορολα να οδηγησω καπως μου φαινοταν του λεω δασκαλε το δικο μου το αισθανομαι διαφορετικα το αμαξι μου λεει τι αμαξι εχεις του λεω 156 γελασε μου λεει λογικο αλλο αλφα αλλο τογιοτα.
Φρενα αισχος στησιμο γαμησε τα τιμονι χωρις καμια πληροφορια στις στροφες γερναμε σαν καραβι να μην τα πολυλογω μολις πηρα το διπλωμα και πηγα να οδηγησω την 156 την αγαπησα περισσοτερο.
Aλλά για να καταλάβεις πόσο άσχετος είσαι όταν λες ότι τα Corolla είναι αδιάφορα ενώ η 156 διαχρονική, απλά πήγαινε δες (δεν θα σου πω, ψάξτο) πόσα χρόνια κυκλοφορεί η Corolla και πόσα η 159. Αυτό που θα βρεις θα απαντήσει στο ερώτημα ποιο είναι πιο αδιάφορο