celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.133
- Πόντοι
- 6.056
θα σας τα παρω...
σε λίγες εβδομάδες που έχω γενέθλια...
ευχαριστώ θείο, θα σε κάνω βόλτες στην Πειραϊκή όταν θα είσαι παππούλης και δεν θα μπορείς άλλο...
θα σας τα παρω...
σε λίγες εβδομάδες που έχω γενέθλια...
ευχαριστώ θείο, θα σε κάνω βόλτες στην Πειραϊκή όταν θα είσαι παππούλης και δεν θα μπορείς άλλο...
ποσο γαματη ειναι....Nου σου ποια θα μου παρεις γιατι η μια εχει κατι τριφυλλια πανωθα σας τα παρω...
θα σας τα παρω...
σωστοθα σας τα παρω...
Οταν τα τιναξει ο θειος και παρεις την κληρονομια;
σωστοθα σας τα παρω...
Οταν τα τιναξει ο θειος και παρεις την κληρονομια;
κριτήριο είναι πάντα για εμένα η γρηγοράδα να μην έχει μεγάλη κατανάλωση καυσίμου και να μην βγάζει προβλήματα πολλά (διότι όλα βγάζουν )Πολύ ωραίο αλλά δεν πιστεύω να είναι τουρκικό με Reno κινητήρα ; Αν όχι σε παραδέχομαι !! Εγώ έχω ένα ταπεινό Toyota celica άσχετα αν τα ανοίξουμε θα με ψάχνεις ..αλλά πέρα από αυτό το πρεστίζ μετράει ...
Τυπε, το προηγουμενο μου αυτοκινητο στα 400μ θα αφηνε 5 καροτσες πισω το τωρινο. Και το προπροηγουμενο αλλας τοσες.
Αλλα αυτο δεν ειναι κριτηριο.
το Τσέλικα μου δεν το έχω πειραγμένο τύπε μου αλλά είναι πολύ γρήγορο και ομορφο κουπέ αυτοκίνητοSorry, δεν μπήκα στον κόπο να πάω σελίδες πίσω...
έλα ρε τι σόρρυ, συζήτηση να γίνεται...
Yaris και σα δεύτερη επιλογή FiestaΣτη μάχη των μικρομεσαίων hatchback τι θα ψηφίζατε ανάμεσα σε:
1) ford fiesta
2) vw polo
3) toyota yaris
4) renault clio
5) audi A1
μιλάμε πάντα για μοντέλα από το 18 και μετά
γτ θελω εξηγηση,για το κλιο συμφωνω για το πολο??Στη μάχη των μικρομεσαίων hatchback τι θα ψηφίζατε ανάμεσα σε:
1) ford fiesta
2) vw polo
3) toyota yaris
4) renault clio
5) audi A1
σίγουρα όχι πόλο ούτε κλιό
τα ρενο με τα πεζο υποφερουν πολυ σε ηλεκτρολογικα αλλα και οι κινητηρες τους δεν τους λες και τερατα αξιοπιστιας,ομως εχουν καλη οδηγικη συμπεριφορά ποιοτητα εσωτερικου και ανεση στο δρομο,αν εχεις οδηγησει κλιο η 208 νομιζεις οτι οδηγεις αμαξι μεγαλυτερης κατηγοριας.γτ θελω εξηγηση,για το κλιο συμφωνω για το πολο??Στη μάχη των μικρομεσαίων hatchback τι θα ψηφίζατε ανάμεσα σε:
1) ford fiesta
2) vw polo
3) toyota yaris
4) renault clio
5) audi A1
Περιμενω να πεις και να μην μου βαλεις καμια πηγαδα παλι
έλα ζαν, λίγες λέξεις...
υπερκοστολογημένα για αυτό που είναι και ζημιάρικα
και τι μ αυτο ρε χαζουλη ολα εκεινα τα κλιο και πολο ειχαν ακομα καρμπιλατερ και ηταν 8βαλβιδα εχουν καμια σχεση με τα σημερινα πολο και κλιο?τα ρενο με τα πεζο υποφερουν πολυ σε ηλεκτρολογικα αλλα και οι κινητηρες τους δεν τους λες και τερατα αξιοπιστιας,ομως εχουν καλη οδηγικη συμπεριφορά ποιοτητα εσωτερικου και ανεση στο δρομο,αν εχεις οδηγησει κλιο η 208 νομιζεις οτι οδηγεις αμαξι μεγαλυτερης κατηγοριας.γτ θελω εξηγηση,για το κλιο συμφωνω για το πολο??Στη μάχη των μικρομεσαίων hatchback τι θα ψηφίζατε ανάμεσα σε:
1) ford fiesta
2) vw polo
3) toyota yaris
4) renault clio
5) audi A1
Περιμενω να πεις και να μην μου βαλεις καμια πηγαδα παλι
έλα ζαν, λίγες λέξεις...
υπερκοστολογημένα για αυτό που είναι και ζημιάρικα
Τωρα για τα πολο θα πω οτι το προβλημα περισσοτερο το εχουν τα μηχανικά μερη παρα τα ηλεκτρικα μιας και η vw ναι μεν βγαζει κινητηρες με νεα τεχνολογια και γρηγορους αλλα υστερουν σε αξιοπιστια,επισης εχουν καλη οδηγικη συμπεριφορα.
Εγω πιστευω φιεστα και πολο ειναι η κορυφη της κατηγορίας αλλα εγω διαλεγω φιεστα.
ζαν είπες κάτι διαφορετικό από μένα?
όταν εγώ οδηγούσα κλιό και golf (ok oxi polo) πήγαινες σχολείο ζαν...
Yaris και σα δεύτερη επιλογή FiestaΣτη μάχη των μικρομεσαίων hatchback τι θα ψηφίζατε ανάμεσα σε:
1) ford fiesta
2) vw polo
3) toyota yaris
4) renault clio
5) audi A1
ΠράγματιYaris και σα δεύτερη επιλογή FiestaΣτη μάχη των μικρομεσαίων hatchback τι θα ψηφίζατε ανάμεσα σε:
1) ford fiesta
2) vw polo
3) toyota yaris
4) renault clio
5) audi A1
Iαπωνικο για αξιοπιστια?
Αξιοπιστια εχουν και τα κορεατικα με χαμηλοτερη τιμη
[/quote]Καποιο Hybrid σε νορμαλ τιμή παρακαλώ;; ψάχνω αυτον τον καιρό..
Καποιο Hybrid σε νορμαλ τιμή παρακαλώ;; ψάχνω αυτον τον καιρό..