Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Εργαλειο που γαμαει, του 2007.
Καυλα ειναι.
Καυλα ειναι.
Κορυφαίο καινούργιο μοντέλο αυτή τη στιγμή, ειδικά για αττική , θεωρώ ένα φιέστα 1.5 τούρμπο με 200 άλογα.
Κάπου 20 χιλιαρικάκια, σφαίρα, μαζεμένες διαστάσεις, δεν τραβάει πολύ την προσοχή, ευέλικτο , γρήγορο , τα έχει όλα.
Καύλα δεν λες τίποτα!Εργαλειο που γαμαει, του 2007.
Καυλα ειναι.
καλο θα ηταν να μιλας για συγκεκριμενα μοντελα και οχι γενικα.γνωστη μου εχει υβριδικο.
η μεγαλη απατη ειναι οτι δεν σου λενε εξ αρχης αααα και καθε 5 χρονια θελει και μια μπαταρια των 2.000 ευρω, οποτε αυτα που νομιζες οτι εξοικονομησες με την μικροτερη καταναλωση για να κανεις αποσβεση το ακριβοτερο αμαξι πανε περιπατο.
δεν θα κανεις αποσβεση σε 10 χρονια αλλα σε 30 που σιγουρα δεν θα το κρατησεις τοσο.
κοινως ειναι αντιοικονομικα στην πραξη.
Η οδηγική ευχαρίστηση στο prius, απλά απουσιάζει. Ενα απλό μεταφορικό μέσο, για να σε πάει απο το Α σημείο στο Β. Σαν ΜΜΜ δηλαδήκαλο θα ηταν να μιλας για συγκεκριμενα μοντελα και οχι γενικα.
σε toyota καθε 5 χρονια αλλαζεις THN ΑΠΛΗ μπαταρια και οχι την υβριδικη.στο prius η μπαταρια μου κρατησε 12 χρονια. οταν το εδωσα ο επομενος επεμενε να περασει τεστ η μπαταρια για να δει σε τι κατασταση ηταν και το συνεργειο του ειπε οτι ειναι στο 100%.
Εαν εισαι καυλωμενος, το εσπασες για πλακα το μοτερακι του. 20 χιλιαρικα για ενα κωλομπαρακι (γεματο λαμπακια θα ειναι μονιμα) που συντομα θα σκασει. Δως τα εσυ τυπε, προτιμω να τα φαω σε πιωματα και εκδομες.
Οτι σου εγραψα το εγραψα για οταν ειπες περι καινουριου μοντελου 1000 κυβικων με τουρμπο.
Τι σχεση εχει το αμαξι που αναφερεις μετα στο επομενο ποστ; :S :S :S :S :S
Ολο ακυρες παπαριες πετας απο το πουθενα και για να κουμπωσεις τα ασχετα μεταξυ τους στο να φανει οτι εχεις δικιο.
Η οδηγική ευχαρίστηση στο prius, απλά απουσιάζει. Ενα απλό μεταφορικό μέσο, για να σε πάει απο το Α σημείο στο Β. Σαν ΜΜΜ δηλαδή
Εργαλειο που γαμαει, του 2007.
Καυλα ειναι.
Γιατί δεν το ευχαριστιέμαι, φίλε μου. 'Εχω γράψει σε άλλο ποστ ότι έχω αλλάξει πιο πολλές φορές μπαταρία, απ' όσες έχω βάλει βενζίνη.Τυπε να το χαιρεσαι το εργαλειο.
Γιατι θελεις να το σπρωξεις;
'Όταν λέω 35.000, εννοώ χιλιόμετρα. Σόρρυ, δεν το έγραψα και θα νομίζει κανείς ότι το "σκοτώνω"...Τυπε να το χαιρεσαι το εργαλειο.
Γιατι θελεις να το σπρωξεις;