You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αυτό το γατακι ποιος θα το παρει;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα petrrr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 200
- Εμφανίσεις 50K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
ο μακιςςςςς που ειναι??Πέστο ετσι και θα δείς.
"Πουσαι Νάσω πουσαι Νάσω , τα μπαλά@@κια σου να πιάσω!"
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.358
- Πόντοι
- 606
θα λυπει σε αδεια θα χει παει στο μαμαο μακιςςςςς που ειναι??
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
μακης και κωλαρακης τα καλυτερα.θα λυπει σε αδεια θα χει παει στο μαμα
dhmhtrhsss
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
h kaluterh the best pa8htikh mono
kopernikos34
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
αχαχαχαχαχαχαχ πολυ καλοοοοοκατω τα χερια απο τον βατραχο ειναι προστατευομενο ειδος.
don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
βρισκεται εν ζωη αυτο να του κτυπησω κανα τηλ γιατι μου εχει γινει εμμονη ιδεα........?
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Εσένα κουκλίτσα που σε βρίσκουμε;
λοιπον,σημερινη συναντηση με το κοριτσι και παραθεση γεγονοτων οσο πιο αντικειμενικα γινεται για να βγαλεται εσεις συμπερασματα.
συνενοηση στο τηλεφωνο ευκολη,αλλα λιγο αποτομη.σε ερωτηση μου προς τι αυτη η συμπεριφορα μου εξηγησε οτι αυτη ειναι η αμυνα της μιας και ερχεται σε επαφη με διαφορους αντρες με διαφορετικους χαρακτηρες.(κατανοητο και σεβαστο).
ο χωρος καπου στο χαιδαρι σε ησυχη και οικογενειακη γειτονια.
ο χωρος ενα τυπικο διαμερισμα μιας τυπικης εργενισας.καθαρο φαινοταν και συγκατοικος ενα σκυλακι.
με το που μπηκα μεσα γρηγορος χαιρετισμος και υποδοχη με string και σουτιεν.πετιτ σωμα,βυζι σιλικονη τουμπανο καλος κωλος.τα υδραυλικα δεν με ενδιεφεραν μιας και την ηθελα καθαρα παθητικη.
ζηταω να πλυνω τα χερια μου μιας και ημουν φρεσκομπανιαρισμενος.(στο νιπτηρα του μπανιου δουλευε μονο η κρυα παροχη και αυτη με χαμηλη πιεση).
γδυνεται ξαπλωνει γδυνομαι και γω και μου λεει να αφησω τα πραγματα μου πανω στην τηλεοραση :S
εκει ζηταει προκαταβολικα το δωρακι της.(στο τηλεφωνο ειχα πει 40 και ζητησε 50,δεν το εκανα θεμα)
ζηταω να κλεισουμε το τζαμι της μπαλκονοπορτας μιας και ερχοταν θορυβος απο το δρομο.(μου λεει οχι γιατι θα ζεσταθουμε.no aircondition :S)..
απο το μπανιο και σε ολοκληρη τη διαρκεια της πραξης ακουγαμε το πλυντηριο να πλενει
πιπα καλη βαθεια και υγρη.(πρωτη παρατηρηση μη μου πειραζεις τα μαλλια).
πρωτη σταση στα πλαγια με ευκολη διεισδυση και παροτρυνση απο μερος της για σφυροκοπημα.(φιλια στο στομα δεν δεχεται και τα αποφευγει ευγενικα)
δευτερη σταση στα 4 πανω στο κρεβατι(δευτερη παρατηρηση για τα μαλλια)
ζηταω να αναψουμε καποιο φωτακι για να βλεπω τη σουφρα καλυτερα.(δεν υπαρχει μου λεει )
της ζηταω να ερθει στην ακρη του κρεβατιου.(δεν μπορω πιο πισω μου λεει.) :S
με τα πολλα κατεθεσα.διαθεση για δευτερο γυρο ουτε συζητηση αλλα ουτε και προταση απο μερους της.
ζηταω να κανω ενα ντους(μου λεει μονο μωρομαντηλα μωρο μου γιατι δεν εχει πετσετα να μου δωσει )
φευγοντας και αφου εκλαιγα ηδη τα 50 γιουρο και αφου ακουσα κατι για επομενη φορα,της επισημανα τα φαουλ της.τα δεχτηκε αδιαμαρτηρητα λεγοντας οτι μολις τωρα ειχε μετακομισει και ηταν ανοργανωτη,δινοντας υποσχεση οτι θα τα διορθωσει.
να σαι καλα νανσυ ελπιζω να διορθωσεις καποια κακως κειμενα.οσο για μενα,δεν θα ξαναπαρω.
τα συμπερασματα δικα σας...
συνενοηση στο τηλεφωνο ευκολη,αλλα λιγο αποτομη.σε ερωτηση μου προς τι αυτη η συμπεριφορα μου εξηγησε οτι αυτη ειναι η αμυνα της μιας και ερχεται σε επαφη με διαφορους αντρες με διαφορετικους χαρακτηρες.(κατανοητο και σεβαστο).
ο χωρος καπου στο χαιδαρι σε ησυχη και οικογενειακη γειτονια.
ο χωρος ενα τυπικο διαμερισμα μιας τυπικης εργενισας.καθαρο φαινοταν και συγκατοικος ενα σκυλακι.
με το που μπηκα μεσα γρηγορος χαιρετισμος και υποδοχη με string και σουτιεν.πετιτ σωμα,βυζι σιλικονη τουμπανο καλος κωλος.τα υδραυλικα δεν με ενδιεφεραν μιας και την ηθελα καθαρα παθητικη.
ζηταω να πλυνω τα χερια μου μιας και ημουν φρεσκομπανιαρισμενος.(στο νιπτηρα του μπανιου δουλευε μονο η κρυα παροχη και αυτη με χαμηλη πιεση).
γδυνεται ξαπλωνει γδυνομαι και γω και μου λεει να αφησω τα πραγματα μου πανω στην τηλεοραση :S
εκει ζηταει προκαταβολικα το δωρακι της.(στο τηλεφωνο ειχα πει 40 και ζητησε 50,δεν το εκανα θεμα)
ζηταω να κλεισουμε το τζαμι της μπαλκονοπορτας μιας και ερχοταν θορυβος απο το δρομο.(μου λεει οχι γιατι θα ζεσταθουμε.no aircondition :S)..
απο το μπανιο και σε ολοκληρη τη διαρκεια της πραξης ακουγαμε το πλυντηριο να πλενει
πιπα καλη βαθεια και υγρη.(πρωτη παρατηρηση μη μου πειραζεις τα μαλλια).
πρωτη σταση στα πλαγια με ευκολη διεισδυση και παροτρυνση απο μερος της για σφυροκοπημα.(φιλια στο στομα δεν δεχεται και τα αποφευγει ευγενικα)
δευτερη σταση στα 4 πανω στο κρεβατι(δευτερη παρατηρηση για τα μαλλια)
ζηταω να αναψουμε καποιο φωτακι για να βλεπω τη σουφρα καλυτερα.(δεν υπαρχει μου λεει )
της ζηταω να ερθει στην ακρη του κρεβατιου.(δεν μπορω πιο πισω μου λεει.) :S
με τα πολλα κατεθεσα.διαθεση για δευτερο γυρο ουτε συζητηση αλλα ουτε και προταση απο μερους της.
ζηταω να κανω ενα ντους(μου λεει μονο μωρομαντηλα μωρο μου γιατι δεν εχει πετσετα να μου δωσει )
φευγοντας και αφου εκλαιγα ηδη τα 50 γιουρο και αφου ακουσα κατι για επομενη φορα,της επισημανα τα φαουλ της.τα δεχτηκε αδιαμαρτηρητα λεγοντας οτι μολις τωρα ειχε μετακομισει και ηταν ανοργανωτη,δινοντας υποσχεση οτι θα τα διορθωσει.
να σαι καλα νανσυ ελπιζω να διορθωσεις καποια κακως κειμενα.οσο για μενα,δεν θα ξαναπαρω.
τα συμπερασματα δικα σας...
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.358
- Πόντοι
- 606
και αποτι φενεται κατι ειχα καταλαβει και δεν την ειχα παρει ποτε.....
don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
γλυτωσα και το ειχα και απωθημενο ο μαπας!!!!!!!!!!!!!!!!!
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
ολα το ρεζουμε ειναι εδω γιατρε τελειωνουμε και αρχιζουμε εκει δεν θελει περετερο αναλυση το θεμα(φιλια στο στομα δεν δεχεται και τα αποφευγει ευγενικα)
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
χαχαχαχαχαχαχ.. γεια σου ρε Αλεφαντε καυλιαρη...ολα το ρεζουμε ειναι εδω γιατρε τελειωνουμε και αρχιζουμε εκει δεν θελει περετερο αναλυση το θεμα
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
λεω ψεματα?χαχαχαχαχαχαχ.. γεια σου ρε Αλεφαντε καυλιαρη...
για μενα και πολλους ακομη απο τους συναγωνιστες ειναι το α και το ω αυτο δεν ξερω αν συμφωνεις?
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
μαζί σου με χίλια.. και όχι μόνο...λεω ψεματα?
για μενα και πολλους ακομη απο τους συναγωνιστες ειναι το α και το ω αυτο δεν ξερω αν συμφωνεις?
ALEXIA ROSSI
Trans
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 278
Ο καθενας ....με τον καημο του..........Γιασου ρε Αλεφαντε αλανιαρη.....λεω ψεματα?
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
εγω το εχω και στην υπογραφη μου αυτο και δινω αγωνα για αυτο το πραγμα
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
εσύ νονά δεν συμφωνείς μαζί μας;Ο καθενας ....με τον καημο του..........Γιασου ρε Αλεφαντε αλανιαρη.....