Νέα

Αυτό το γατακι ποιος θα το παρει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petrrr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Πέστο ετσι και θα δείς.
"Πουσαι Νάσω πουσαι Νάσω , τα μπαλά@@κια σου να πιάσω!"

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
βρισκεται εν ζωη αυτο να του κτυπησω κανα τηλ γιατι μου εχει γινει εμμονη ιδεα........?

barbieboy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Το εν λόγω πανέμορφο γατάκι βγαίνει στη Καβάλας κάποιες μέρες ακριβώς έξω απ την carglass ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΑΤΗ

sena1

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.891
Πόντοι
2.197
λοιπον,σημερινη συναντηση με το κοριτσι και παραθεση γεγονοτων οσο πιο αντικειμενικα γινεται για να βγαλεται εσεις συμπερασματα.
συνενοηση στο τηλεφωνο ευκολη,αλλα λιγο αποτομη.σε ερωτηση μου προς τι αυτη η συμπεριφορα μου εξηγησε οτι αυτη ειναι η αμυνα της μιας και ερχεται σε επαφη με διαφορους αντρες με διαφορετικους χαρακτηρες.(κατανοητο και σεβαστο).
ο χωρος καπου στο χαιδαρι σε ησυχη και οικογενειακη γειτονια.
ο χωρος ενα τυπικο διαμερισμα μιας τυπικης εργενισας.καθαρο φαινοταν και συγκατοικος ενα σκυλακι.
με το που μπηκα μεσα γρηγορος χαιρετισμος και υποδοχη με string και σουτιεν.πετιτ σωμα,βυζι σιλικονη τουμπανο καλος κωλος.τα υδραυλικα δεν με ενδιεφεραν μιας και την ηθελα καθαρα παθητικη.
ζηταω να πλυνω τα χερια μου μιας και ημουν φρεσκομπανιαρισμενος.(στο νιπτηρα του μπανιου δουλευε μονο η κρυα παροχη και αυτη με χαμηλη πιεση).
γδυνεται ξαπλωνει γδυνομαι και γω και μου λεει να αφησω τα πραγματα μου πανω στην τηλεοραση :S
εκει ζηταει προκαταβολικα το δωρακι της.(στο τηλεφωνο ειχα πει 40 και ζητησε 50,δεν το εκανα θεμα)
ζηταω να κλεισουμε το τζαμι της μπαλκονοπορτας μιας και ερχοταν θορυβος απο το δρομο.(μου λεει οχι γιατι θα ζεσταθουμε.no aircondition :S)..
απο το μπανιο και σε ολοκληρη τη διαρκεια της πραξης ακουγαμε το πλυντηριο να πλενει :huh:
πιπα καλη βαθεια και υγρη.(πρωτη παρατηρηση μη μου πειραζεις τα μαλλια).
πρωτη σταση στα πλαγια με ευκολη διεισδυση και παροτρυνση απο μερος της για σφυροκοπημα.(φιλια στο στομα δεν δεχεται και τα αποφευγει ευγενικα)
δευτερη σταση στα 4 πανω στο κρεβατι(δευτερη παρατηρηση για τα μαλλια)
ζηταω να αναψουμε καποιο φωτακι για να βλεπω τη σουφρα καλυτερα.(δεν υπαρχει μου λεει :think:)
της ζηταω να ερθει στην ακρη του κρεβατιου.(δεν μπορω πιο πισω μου λεει.) :S
με τα πολλα κατεθεσα.διαθεση για δευτερο γυρο ουτε συζητηση αλλα ουτε και προταση απο μερους της.
ζηταω να κανω ενα ντους(μου λεει μονο μωρομαντηλα μωρο μου γιατι δεν εχει πετσετα να μου δωσει :tickedoff:)
φευγοντας και αφου εκλαιγα ηδη τα 50 γιουρο και αφου ακουσα κατι για επομενη φορα,της επισημανα τα φαουλ της.τα δεχτηκε αδιαμαρτηρητα λεγοντας οτι μολις τωρα ειχε μετακομισει και ηταν ανοργανωτη,δινοντας υποσχεση οτι θα τα διορθωσει.
να σαι καλα νανσυ ελπιζω να διορθωσεις καποια κακως κειμενα.οσο για μενα,δεν θα ξαναπαρω.
τα συμπερασματα δικα σας...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.358
Πόντοι
606
και αποτι φενεται κατι ειχα καταλαβει και δεν την ειχα παρει ποτε.....

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
γλυτωσα και το ειχα και απωθημενο ο μαπας!!!!!!!!!!!!!!!!! :jerking:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
λεω ψεματα?
για μενα και πολλους ακομη απο τους συναγωνιστες ειναι το α και το ω αυτο δεν ξερω αν συμφωνεις?
Ο  καθενας    ....με  τον  καημο  του..........Γιασου  ρε  Αλεφαντε  αλανιαρη.....

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
εγω το εχω και στην υπογραφη μου αυτο και δινω αγωνα για αυτο το πραγμα

Stories