Νέα

Αυτό το γατακι ποιος θα το παρει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petrrr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Μου'χει τύχει να το επιδιώκει εκεινη κι εμένα να μη μού'ρχεται...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Δεν  κολλαω....απλα  αυτη  ειναι  σταση  ζωης  και  δεν  το  εχω  κρυφο.....
Να  ξερεις  ΠΑΝΤΑ  οτι  μπορει  να  μην  συμφωνουμε  σε  διαφορα  θεματα....για  μενα  δεν  παυεις  νασαι  ΑΡΧΟΝΤΑΣ...
Και  απο  τους  λιγους
γιατρέ βλέπω σύντομα να σου χαρίζει το φιλί της... και το χύσι της... :P

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
μην περνεις ορκο οτι δεν εχει χαρισει σε μενα :grin:
καλα για το δευτερο δεν το εχω γιατρε σιγουρα :grin: :grin:
γιατρέ πάλι αδιάβαστο σ'επιασα... το παιρνω με ΑΙ το περνάω με Ε... χεχεχεχε
όρκο δεν παίρνω για κανέναν... ουτε για τον κωλο μου..

picos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
...........πριν λιγες μερες πηγα μαζι της, ως ενεργητικος φυσικα.....40 αλλα τα κλαψα..........ψεκαστε σκουπιστε, τελειωσατε...........μακρια κ αλαργα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
...........πριν λιγες μερες πηγα μαζι της, ως ενεργητικος φυσικα.....40 αλλα τα κλαψα..........ψεκαστε σκουπιστε, τελειωσατε...........μακρια κ αλαργα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
για ποια λες συνάδελφε;;

nikos tsfan

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Θα σε στεναχωρήσω κόυτς καθώς ναι μεν έχω την τάση για φιλί αλλά όχι με όλες και πάντα.
Επίσης αν δεν ειναι παθιασμένο από μεριά της το καταλαβαίνεις. Άρα ας μην υπάρχει εξ αρχής .
Δεν θα συμφωνησω ουτε εγω μαζι σου φιλε Αλεφαντε.
Το φιλι ειναι καθαρα προσωπικο θεμα. Οπως εγω δεν γουσταρω να φιλησω καποια που πηρα βιαστικα στη συγγρου μονο για εκτονωση, ετσι και η καθε τρανς δεν γουσταρει να φιλησει την βρωμοφατσα μου οσο καυλωμενος κιαν ειμαι για ενα φιλι της!!! Πολλες φορες εχω κανει γκομενικο σεξ με τρανς.Μονο ομως γιατι το γουσταραμε και οι 2 ειχαμε χημεια και καυλωσαμε ο ενας για τον αλλον.Δεν μπορω ομως να πω ξεπετα οποια δεν με φιλησει. Η ξεπετα αλλου κρινεται. Αν σε σεβεται και κυριως αν σεβεται αυτο που κανει ετσι ωστε οι "υπηρεσειες" που προσφερει να ειναι αναλογες αυτων που παιρνει. Ως εκει.

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Το φιλι ειναι καθαρα προσωπικο θεμα. Οπως εγω δεν γουσταρω να φιλησω καποια που πηρα βιαστικα στη συγγρου μονο για εκτονωση, ετσι και η καθε τρανς δεν γουσταρει να φιλησει την βρωμοφατσα μου οσο καυλωμενος κιαν ειμαι για ενα φιλι της!!! Πολλες φορες εχω κανει γκομενικο σεξ με τρανς.Μονο ομως γιατι το γουσταραμε και οι 2 ειχαμε χημεια και καυλωσαμε ο ενας για τον αλλον.Δεν μπορω ομως να πω ξεπετα οποια δεν με φιλησει. Η ξεπετα αλλου κρινεται. Αν σε σεβεται και κυριως αν σεβεται αυτο που κανει ετσι ωστε οι "υπηρεσειες" που προσφερει να ειναι αναλογες αυτων που παιρνει. Ως εκει.
γραψατε κ οι δυο σας,αγοραζεις σεξ,ερωτα οχι...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
μην ακουω για χημεια και παιχνιδια κυριαρχιας γιατρε με γυρναν τα αντερα και μ αναβουν τα λαμπακια μ αυτα τα καραγκιοζιλικια
εσυ τωρα αν πας στη συγγρου και παρεις μια με την οποια δεν γουσταρεις το σεξ σε ολο του το φασμα, στο οποιο μεσα εγω και η πλειονοτητα των συναγωνιστων λεμε οτι ειναι το φιλι(φυσικα δεν ειναι ερωτας) μην την περνεις παρε αλλη η αλλαξε αθλημα

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
εδω Αλεφαντε θα συμφωνησω με τον Καραβάκη... δεν γουστάρουμε πάντα τα φιλιά τους..φυσικό να νιώθουν κι αυτες το ίδιο... το σεξ παντως ειναι σιγουρα καλυτερο οταν συμμετεχουν ολες οι αισθησεις..

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
εδω Αλεφαντε θα συμφωνησω με τον Καραβάκη... δεν γουστάρουμε πάντα τα φιλιά τους..φυσικό να νιώθουν κι αυτες το ίδιο... το σεξ παντως ειναι σιγουρα καλυτερο οταν συμμετεχουν ολες οι αισθησεις..
τι να λεμε τωρα ρε φιλος η κανεις σεξ σεξ η απλωνεις τραχανα τελος

nikos tsfan

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
τι να λεμε τωρα ρε φιλος η κανεις σεξ σεξ η απλωνεις τραχανα τελος
Η απαντηση της Αλεξιας τα λεει ολα. Πουλαει σεξ αλλα χαριζει φιλι και σπερμα. Ευχομαι φιλε Αλεφαντε να σε γουσταρουν ολες τρελα γιατι αλλιως βλεπω να απλωνεις μονο τραχανα.

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
λοιπον,σημερινη συναντηση με το κοριτσι και παραθεση γεγονοτων οσο πιο αντικειμενικα γινεται για να βγαλεται εσεις συμπερασματα.
συνενοηση στο τηλεφωνο ευκολη,αλλα λιγο αποτομη.σε ερωτηση μου προς τι αυτη η συμπεριφορα μου εξηγησε οτι αυτη ειναι η αμυνα της μιας και ερχεται σε επαφη με διαφορους αντρες με διαφορετικους χαρακτηρες.(κατανοητο και σεβαστο).
ο χωρος καπου στο χαιδαρι σε ησυχη και οικογενειακη γειτονια.
ο χωρος ενα τυπικο διαμερισμα μιας τυπικης εργενισας.καθαρο φαινοταν και συγκατοικος ενα σκυλακι.
με το που μπηκα μεσα γρηγορος χαιρετισμος και υποδοχη με string και σουτιεν.πετιτ σωμα,βυζι σιλικονη τουμπανο καλος κωλος.τα υδραυλικα δεν με ενδιεφεραν μιας και την ηθελα καθαρα παθητικη.
ζηταω να πλυνω τα χερια μου μιας και ημουν φρεσκομπανιαρισμενος.(στο νιπτηρα του μπανιου δουλευε μονο η κρυα παροχη και αυτη με χαμηλη πιεση).
γδυνεται ξαπλωνει γδυνομαι και γω και μου λεει να αφησω τα πραγματα μου πανω στην τηλεοραση :S
εκει ζηταει προκαταβολικα το δωρακι της.(στο τηλεφωνο ειχα πει 40 και ζητησε 50,δεν το εκανα θεμα)
ζηταω να κλεισουμε το τζαμι της μπαλκονοπορτας μιας και ερχοταν θορυβος απο το δρομο.(μου λεει οχι γιατι θα ζεσταθουμε.no aircondition :S)..
απο το μπανιο και σε ολοκληρη τη διαρκεια της πραξης ακουγαμε το πλυντηριο να πλενει :huh:
πιπα καλη βαθεια και υγρη.(πρωτη παρατηρηση μη μου πειραζεις τα μαλλια).
πρωτη σταση στα πλαγια με ευκολη διεισδυση και παροτρυνση απο μερος της για σφυροκοπημα.(φιλια στο στομα δεν δεχεται και τα αποφευγει ευγενικα)
δευτερη σταση στα 4 πανω στο κρεβατι(δευτερη παρατηρηση για τα μαλλια)
ζηταω να αναψουμε καποιο φωτακι για να βλεπω τη σουφρα καλυτερα.(δεν υπαρχει μου λεει :think:)
της ζηταω να ερθει στην ακρη του κρεβατιου.(δεν μπορω πιο πισω μου λεει.) :S
με τα πολλα κατεθεσα.διαθεση για δευτερο γυρο ουτε συζητηση αλλα ουτε και προταση απο μερους της.
ζηταω να κανω ενα ντους(μου λεει μονο μωρομαντηλα μωρο μου γιατι δεν εχει πετσετα να μου δωσει :tickedoff:)
φευγοντας και αφου εκλαιγα ηδη τα 50 γιουρο και αφου ακουσα κατι για επομενη φορα,της επισημανα τα φαουλ της.τα δεχτηκε αδιαμαρτηρητα λεγοντας οτι μολις τωρα ειχε μετακομισει και ηταν ανοργανωτη,δινοντας υποσχεση οτι θα τα διορθωσει.
να σαι καλα νανσυ ελπιζω να διορθωσεις καποια κακως κειμενα.οσο για μενα,δεν θα ξαναπαρω.
τα συμπερασματα δικα σας...

Άλλαξε περιοχή το κορίτσι ε? Εγώ για Ασύρματο στο Μπραχάμι την είχα ακόμα..Είχα πάει πριν αρκετούς μήνες,μπορεί να 'ναι κοντά χρόνος.Το διαμέρισμα εκεί, ήταν μεγάλο,σχετικά μοντέρνο.. Μπάνιο έκανα μόλις πήγα,χωρίς πρόβλημα.Εμένα με χάλασε ότι όλο το έργο έγινε σε έναν καναπέ στο σαλόνι...και το σκυλάκι έπαιρνε μάτι...τι έχει δει το καημένο.. :grin: :grin: :grin:
Δεν ξαναπήγα,δεν έτυχε δηλαδή, όχι σκόπιμα, αλλά δεν το προσπάθησα κιόλας,αλλά δεν έχω κάτι αρνητικό να θυμάμαι. 40 ευρώ είχα δώσει και είχα κάτσει αρκετή ώρα.Πολύ άνετη και φιλική. Μάλιστα ξεκινήσαμε και δεύτερο γύρο,αλλά δεν τελείωσα,γιατί ήμουν κουρασμένος από δουλειά και προπόνηση. Στο φεύγα με κατέβασε μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας....
Χωρίς καμιά αμφισβήτιση σε αυτά που γράφεις φίλε...όλα γίνονται..Νομίζω ότι τότε είχε πρωτοέρθει από Θεσ/κη, οπότε να ήταν πιο χαλαρή για να κερδίσει πελατεία? Τι να πω? σε μένα έτυχε ? σε σένα ?

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Η απαντηση της Αλεξιας τα λεει ολα. Πουλαει σεξ αλλα χαριζει φιλι και σπερμα. Ευχομαι φιλε Αλεφαντε να σε γουσταρουν ολες τρελα γιατι αλλιως βλεπω να απλωνεις μονο τραχανα.
πες μας τις εμπειριες σου γιατρε και ασε εμενα να απλωνω τραχανα

pitabakes

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
εχει καπιος προσφατη εμπειρια με την νανσουλα?φενεται να  :fuck1: καλα.

αδερφε ενας φιλος που πηρε τηλεφωνο του ειπε οτι δεν ισχυει η αγγελια, μη σε παρω και στο λαιμο μου δεν ειμαι του σπορ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom