Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
μη μου το χαλάς τώρα... όχι και με ΕΙ το δίνω...εγω το εχω και στην υπογραφη μου αυτο και δεινω αγωνα για αυτο το πραγμα
μη μου το χαλάς τώρα... όχι και με ΕΙ το δίνω...εγω το εχω και στην υπογραφη μου αυτο και δεινω αγωνα για αυτο το πραγμα
εσυ γιατι τσιμπησες κυρια μου?Ο καθενας ....με τον καημο του..........Γιασου ρε Αλεφαντε αλανιαρη.....
ε αμα κάνει όλα τα άλλα με άριστα... ας της το συγχωρήσουμε...εσυ γιατι τσιμπησες κυρια μου?
γιατι κανεις τα παντα στο 10 εκτος απ αυτο :S :S :S
ΟΧΙ......δεν συμφωνω......Θελει εκθεση για το αναλυσω......εσύ νονά δεν συμφωνείς μαζί μας;
καλά θα περιμένουμε τη διατριβή σου πάνω στο θέμα...ΟΧΙ......δεν συμφωνω......Θελει εκθεση για το αναλυσω......
Το τι θα πω......δεν το ξερεις.....αστο μην γραφης ολοκληρη εκθεση ιδεων μεσες ακρες ξερουμε τι θα πεις
πες ενα απλο δεν το γουσταρω και τελος
νονά... θέλω και τα δύο..Το τι θα πω......δεν το ξερεις.....
Και χωρις εκθεση και διατριβη, μιλαω για μενα πρωσωπικα.....Το φιλι και το χυσι δεν το πουλαω....
ΤΟ ΧΑΡΙΖΩ..ΜΟΝΟ......Δικη μου πρωσωπικη αποψη και θεση.
δεν ειναι τα γραμμα αλλα δεν ειναι και να το αναλυουμε δημοσια αυτο το θεμα διοτι πηγαμε στο προσωπικο τωραΤο τι θα πω......δεν το ξερεις.....
Και χωρις εκθεση και διατριβη, μιλαω για μενα πρωσωπικα.....Το φιλι και το χυσι δεν το πουλαω....
ΤΟ ΧΑΡΙΖΩ..ΜΟΝΟ......Δικη μου πρωσωπικη αποψη και θεση.
επί του προσωπικού τη ρωτήσαμε... και πολύ σωστά επί του προσωπικού μας απάντησε.. νάμαστε δίκαιοι..δεν ειναι τα γραμμα αλλα δεν ειναι και να το αναλυουμε δημοσια αυτο το θεμα διοτι πηγαμε στο προσωπικο τωρα
Εσυ λες .....οχι φιλια=ξεπετα.......πρωσοπικη αποψη....δεν τοχεις κρυφο....δεν ειναι τα γραμμα αλλα δεν ειναι και να το αναλυουμε δημοσια αυτο το θεμα διοτι πηγαμε στο προσωπικο τωρα
μην κολλας τωραΕσυ λες .....οχι φιλια=ξεπετα.......πρωσοπικη αποψη....δεν τοχεις κρυφο....
Η δικη μου στση ειναι αλλη.......ξεπετα ομως δεν με ειπε κανεις.....ΠΟΤΕ......
να ξερεις οτι εδω διαφωνουμε καθετα σ αυτο το θεμα απλα δεν μπορω να επεκταθω περαιτερω διοτι θα ξεφτιλιστουμε και δυο δημοσια και δεν το θελω αυτο τουλαχιστον για σενα ποσο μαλλον απ τη στιγμη που εισαι εδω με την κανονικη σου ταυτοτητα ενω εγω οχιΔεν κολλαω....απλα αυτη ειναι σταση ζωης και δεν το εχω κρυφο.....
Να ξερεις ΠΑΝΤΑ οτι μπορει να μην συμφωνουμε σε διαφορα θεματα....για μενα δεν παυεις νασαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ...
Και απο τους λιγους
Θα σε στεναχωρήσω κόυτς καθώς ναι μεν έχω την τάση για φιλί αλλά όχι με όλες και πάντα.ενα τελευταιο σου λεω οτι ολοι εδω συμφωνουμε με την δικη μου αποψη δεν μπορει να ειμαστε ολοι ουτε χαζοι ουτε μαλακες κατι βρισκουμε σ αυτο το πραγμα που μας αρεσει
αλλο το ενα αλλο το αλλοΘα σε στεναχωρήσω κόυτς καθώς ναι μεν έχω την τάση για φιλί αλλά όχι με όλες και πάντα.
Επίσης αν δεν ειναι παθιασμένο από μεριά της το καταλαβαίνεις. Άρα ας μην υπάρχει εξ αρχής .