Νέα

Αυτό το γατακι ποιος θα το παρει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petrrr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
σορρυ μου φυγε αφου γραφου σε χιλιες μεριες εγραφα δειξω αλλου και μου μπερδευτηκα :grin: :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
αστο μην γραφης ολοκληρη εκθεση ιδεων μεσες ακρες ξερουμε τι θα πεις
πες ενα απλο δεν το γουσταρω και τελος :grin: :grin: :grin:

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
αστο μην γραφης ολοκληρη εκθεση ιδεων μεσες ακρες ξερουμε τι θα πεις
πες ενα απλο δεν το γουσταρω και τελος :grin: :grin: :grin:
Το  τι  θα  πω......δεν  το  ξερεις.....
Και  χωρις  εκθεση  και  διατριβη,  μιλαω  για  μενα  πρωσωπικα.....Το  φιλι  και  το  χυσι  δεν  το  πουλαω....
ΤΟ  ΧΑΡΙΖΩ..ΜΟΝΟ......Δικη  μου  πρωσωπικη  αποψη  και  θεση.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Και  χωρις  εκθεση  και  διατριβη,  μιλαω  για  μενα  πρωσωπικα.....Το  φιλι  και  το  χυσι  δεν  το  πουλαω....
ΤΟ  ΧΑΡΙΖΩ..ΜΟΝΟ......Δικη  μου  πρωσωπικη  αποψη  και  θεση.
νονά... θέλω και τα δύο.. :P

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Και   χωρις  εκθεση  και  διατριβη,  μιλαω  για  μενα  πρωσωπικα.....Το  φιλι   και  το  χυσι   δεν   το  πουλαω....
ΤΟ   ΧΑΡΙΖΩ..ΜΟΝΟ......Δικη  μου   πρωσωπικη  αποψη  και  θεση.
δεν ειναι τα γραμμα αλλα δεν ειναι και να το αναλυουμε δημοσια αυτο το θεμα διοτι πηγαμε στο προσωπικο τωρα

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
δεν ειναι τα γραμμα αλλα δεν ειναι και να το αναλυουμε δημοσια αυτο το θεμα διοτι πηγαμε στο προσωπικο τωρα
επί του προσωπικού τη ρωτήσαμε... και πολύ σωστά επί του προσωπικού μας απάντησε.. νάμαστε δίκαιοι..

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Εσυ  λες  .....οχι  φιλια=ξεπετα.......πρωσοπικη  αποψη....δεν  τοχεις   κρυφο....
Η   δικη  μου  σταση  ειναι  αλλη.......ξεπετα  ομως   δεν  με  ειπε  κανεις.....ΠΟΤΕ......

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Εσυ  λες  .....οχι  φιλια=ξεπετα.......πρωσοπικη  αποψη....δεν  τοχεις   κρυφο....
Η   δικη  μου  στση  ειναι  αλλη.......ξεπετα  ομως   δεν  με  ειπε  κανεις.....ΠΟΤΕ......
μην κολλας τωρα
ξεπετα δεν σε ειπε κανεις εννοειτε αυτο ισα ισα που εισαι και απο τα ποιο ξηγημενα παιδια και πρωτος το ειπα και το λεω περνεις 10 σε ολα πανω στο αγωνα
αλλα αυτο που λεμε τωρα ειναι αλλο θεμα
ειπες μια κουβεντα που ειναι πολυ προσωπικη δεν ειναι για δημοσια συζητη γιατι εν περιεχει αλλα πραγματα

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Δεν  κολλαω....απλα  αυτη  ειναι  σταση  ζωης  και  δεν  το  εχω  κρυφο.....
Να  ξερεις  ΠΑΝΤΑ  οτι  μπορει  να  μην  συμφωνουμε  σε  διαφορα  θεματα....για  μενα  δεν  παυεις  νασαι  ΑΡΧΟΝΤΑΣ...
Και  απο  τους  λιγους

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Δεν  κολλαω....απλα  αυτη  ειναι  σταση  ζωης  και  δεν  το  εχω  κρυφο.....
Να  ξερεις  ΠΑΝΤΑ  οτι  μπορει  να  μην  συμφωνουμε  σε  διαφορα  θεματα....για  μενα  δεν  παυεις  νασαι  ΑΡΧΟΝΤΑΣ...
Και  απο  τους  λιγους
να ξερεις οτι εδω διαφωνουμε καθετα σ αυτο το θεμα απλα δεν μπορω να επεκταθω περαιτερω διοτι θα ξεφτιλιστουμε και δυο δημοσια και δεν το θελω αυτο τουλαχιστον για σενα ποσο μαλλον απ τη στιγμη που εισαι εδω με την κανονικη σου ταυτοτητα ενω εγω οχι

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Συμφωνω......Ο  καθενας  μας  εχει  τη  αποψη  του....

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ενα τελευταιο σου λεω οτι ολοι εδω συμφωνουμε με την δικη μου αποψη δεν μπορει να ειμαστε ολοι ουτε χαζοι ουτε μαλακες κατι βρισκουμε σ αυτο το πραγμα που μας αρεσει

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Και  γω  συμφωνω  μαζι  σας......βλεποντας  το  θεμα,απο  τη  δικη  σας  πλευρα.....συμφωνω  απολυτα....

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
ενα τελευταιο σου λεω οτι ολοι εδω συμφωνουμε με την δικη μου αποψη δεν μπορει να ειμαστε ολοι ουτε χαζοι ουτε μαλακες κατι βρισκουμε σ αυτο το πραγμα που μας αρεσει
Θα σε στεναχωρήσω κόυτς καθώς ναι μεν έχω την τάση για φιλί αλλά όχι με όλες και πάντα.
Επίσης αν δεν ειναι παθιασμένο από μεριά της το καταλαβαίνεις. Άρα ας μην υπάρχει εξ αρχής .

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Θα σε στεναχωρήσω κόυτς καθώς ναι μεν έχω την τάση για φιλί αλλά όχι με όλες και πάντα.
Επίσης αν δεν ειναι παθιασμένο από μεριά της το καταλαβαίνεις. Άρα ας μην υπάρχει εξ αρχής .
αλλο το ενα αλλο το αλλο
ειναι ετσι οπως τα λες ως ενα σημειο
το θεμα εχει μεγαλη συζητηση για διαρκειας
απλος και εσυ συμωνεις σε γενικες γραμμες μαζι μου οπως πιστευω σχεδον το συνολο που ασχολειτε με το θεμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom