Νέα

Αυτό το γατακι ποιος θα το παρει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petrrr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Δεν ηξερε το σαιτ μας ,ποσο μαλλον οτι γραφουμε και για αυτην.
Αγαπούλη μου συγνώμη που θα το΄πώ αλλα νομίζω ότι το σάϊτ μας/τους είναι για την ενημέρωση και την κριτική καλή η κακη. (Αντε να ρίχνουμε και κανα μπινελίκι μεταξύ μας προς αλληλοεκτόνωση  :2funny: )
Επίσης ανήκει πρώτιστα και στις επαγγελματίες που μπορούν εδώ να γραφουν την σεβαστή γνώνη τους να μας ενημερώνουν και να μας λύνουν τις απορίες ώστε να γνωριζόμαστε έτσι καλλίτερα.
Προσοχή όμως σεβασμός δεδομένου ότι είναι υπαρκτά πρόσωπα με όνομα διευθυνση και φώς νερό και τηλ ενώ όλοι εμείς είμαστε ανώνυμοι πίσω απο ενα μόνιτορ με όπλο??? μας το ποντικο-πληκτρολόγιο.
Γι αυτο στις καλές η κακές γνώμες και εμπειρίες μας απαιτούνται και τα αντίστοιχα σωστα και ειλικρινή επιχειρηματα χωρίς προσβολές.
Εδώ δεν είναι όμως ουτε για να διαφημίζουμε η να καλοπιάνουμε κάποιες με στόχο το δικό μας όφελος και τυχόν καλλίτερες υπηρεσίες τιμές κλπ ούτε επίσης να βγάζουμε τα τυχόν κακά απωθημένα μας για κάποια, διότι ουδεν κρυπτόν υπο τον ήλιον .
Και μεγάή προσοχή φίλε μου πρώτα και κύρια στα θέματα της υγείας και στο safe sex.
Φιλικά τα είπα και να με συγχωρείς και πάλι.  :birdman:

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
6
Φιλε μου συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα σου εκτος απο το "Αγαπουλη" το οποιο δεν με εκφραζει .Στην πολυετη μου επαφη με το σαιτ "bourdela" πιστευω οτι δεν εχω δωσει αφορμη για την κατηγορια αυτη.Εγραψα απλα οτι ειναι "ευγενικη" επειδη νομιζα οτι οπως μου ειπε δεν ηξερε το σαιτ.
Και ειναι πραγματι ευγενικη σε σχεση με αλλες που κατα καιρους εχω μιλησει ειτε απο τηλεφωνου η δια ζωσης και σε φτυνουν κανονικα.
Και για να τελειωνουμε εδω και αφου διαβασεις τα μηνυματα και οτι αλλο θες απο το προφιλ μου θα περιμενω ενα 'ΣΥΓΝΩΜΗ"
Νασαι καλα.

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.570
Πόντοι
606
καλα τωρα το θεμα τις ευγενιας ειναι υποκειμενικο...εμενα παντος μπορω να πω οτι σχεδον μου το κλησε στα μουτρα

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
6
καλα τωρα το θεμα τις ευγενιας ειναι υποκειμενικο...εμενα παντος μπορω να πω οτι σχεδον μου το κλησε στα μουτρα
Μηπως και εσυ δεν της μιλησες ευγενικα ? Ομως νομιζω οτι ασχοληθηκαμε παρα πολυ μαζι της λες και δεν εχουμε με πιο σοβαρα θεματα να ασχοληθουμε .Μισθοι , συνταξεις φτωχεια και καταντια...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Φιλε μου συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα σου εκτος απο το "Αγαπουλη" το οποιο δεν με εκφραζει .Στην πολυετη μου επαφη με το σαιτ "bourdela" πιστευω οτι δεν εχω δωσει αφορμη για την κατηγορια αυτη.Εγραψα απλα οτι ειναι "ευγενικη" επειδη νομιζα οτι οπως μου ειπε δεν ηξερε το σαιτ.
Και ειναι πραγματι ευγενικη σε σχεση με αλλες που κατα καιρους εχω μιλησει ειτε απο τηλεφωνου η δια ζωσης και σε φτυνουν κανονικα.
Και για να τελειωνουμε εδω και αφου διαβασεις τα μηνυματα και οτι αλλο θες απο το προφιλ μου θα περιμενω ενα 'ΣΥΓΝΩΜΗ"
Νασαι καλα.

[size=14pt]Αγαπουλη[/size]

Εντάξει το παίρνω πίσω!!  :dunno:

Όχι απο πίσω ρε !!!  :2funny:  :birdman:

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.515
Πόντοι
1.720
ξαναπήγα και έγινε . . . . . . . . γάμος !

έχει μετακομίσει στον Άγιο Δημήτριο κοντά σε μια περιοχή που λέγεται ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ !!!

όσο δυσκολεύτηκα να βρω τον δρόμο, τόσο έγινε μετά της μουρλοκακομοίρας

εξαιρετική περιποίηση, τσιμπούκι χαλαρό και βαθύ στην αρχή και έντονο και βαθύ μετά

με έγλυψε επισταμένα και δυνατά και μετά σήκωσε τα πόδια ψηλά σαν καλή κυρία και κόλλησε τους αστραγάλους της στα αυτιά μου

επακολούθησε χλαπαταγή και σοκ και δέος, με τελικό επακόλουθο το μεγάλο χάσιμο.

το ωραίο ήταν ότι με παρότρυνε κιόλας να την σφυροκοπήσω ακόμα πιο άγρια. το κορίτσι γουστάρει το άθλημα. τελεία και παύλα.

επακολούθησε φιλική κουβεντούλα και την προέτρεψα να γραφεί στο τσ-ντεϊτινγκ για πιο ευκολία και για εκείνη και για εμάς τους σουφροπρεζάκηδες

σούπερ μωρό για πολλά τρίποντα, αλλά για ενεργητικούς παίχτες μόνον.

29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν σκιπ. αυτοί ξέρουν.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.515
Πόντοι
1.720
40

κι αν αντέχεις και 2ο σουτ, άλλα 20

γενικά με ευγένεια ντηλάρεις το όλο θέμα, αυτό είναι σημαντικό

Ronin731

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
40

κι αν αντέχεις και 2ο σουτ, άλλα 20

γενικά με ευγένεια ντηλάρεις το όλο θέμα, αυτό είναι σημαντικό

Μου λες παλι σε παρακαλω πως τη βρισκω η την αγγελια ? η να ψαξω πισω τα μυνηματα σου...

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
φίλε Αγιο Δημήτριο ή νέα σμύρνη.

γιατί ο ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ είναι στην Νέα Σμύρνη

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.515
Πόντοι
1.720

παθητικότατη, όχι απλά παθητική

κοριτσάκι, ναζιάρικο και καυλωμένο

Πίξι, νομίζω ότι είναι στα σύνορα των 2 ! μαγική περιοχή, δεν ήξερα καν την ύπαρξή της

βρε βρε τι μαθαίνει κανείς όταν πηδάει !!!

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

Πίξι, νομίζω ότι είναι στα σύνορα των 2 ! μαγική περιοχή, δεν ήξερα καν την ύπαρξή της

ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΠΑΡΧΙΑ

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.570
Πόντοι
606

αυτο το μωρο εγω το ανακαλυψα κ δεν τοχω παρει ακομα καταραμενες αναδουλεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom