Αγαπούλη μου συγνώμη που θα το΄πώ αλλα νομίζω ότι το σάϊτ μας/τους είναι για την ενημέρωση και την κριτική καλή η κακη. (Αντε να ρίχνουμε και κανα μπινελίκι μεταξύ μας προς αλληλοεκτόνωση )Δεν ηξερε το σαιτ μας ,ποσο μαλλον οτι γραφουμε και για αυτην.
Επίσης ανήκει πρώτιστα και στις επαγγελματίες που μπορούν εδώ να γραφουν την σεβαστή γνώνη τους να μας ενημερώνουν και να μας λύνουν τις απορίες ώστε να γνωριζόμαστε έτσι καλλίτερα.
Προσοχή όμως σεβασμός δεδομένου ότι είναι υπαρκτά πρόσωπα με όνομα διευθυνση και φώς νερό και τηλ ενώ όλοι εμείς είμαστε ανώνυμοι πίσω απο ενα μόνιτορ με όπλο??? μας το ποντικο-πληκτρολόγιο.
Γι αυτο στις καλές η κακές γνώμες και εμπειρίες μας απαιτούνται και τα αντίστοιχα σωστα και ειλικρινή επιχειρηματα χωρίς προσβολές.
Εδώ δεν είναι όμως ουτε για να διαφημίζουμε η να καλοπιάνουμε κάποιες με στόχο το δικό μας όφελος και τυχόν καλλίτερες υπηρεσίες τιμές κλπ ούτε επίσης να βγάζουμε τα τυχόν κακά απωθημένα μας για κάποια, διότι ουδεν κρυπτόν υπο τον ήλιον .
Και μεγάή προσοχή φίλε μου πρώτα και κύρια στα θέματα της υγείας και στο safe sex.
Φιλικά τα είπα και να με συγχωρείς και πάλι.