Νέα

Αυτό το γατακι ποιος θα το παρει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petrrr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.368
Πόντοι
606
Μου αρεσουν τα μακαρονια για πολυ συγκεκριμενους λογους απο μικρος και παντα μου αρεσε η γευση τους και η αφη τους να τα γλυφω να τα ρουφαω και να τα τρωω :dancing: :dancing: :dancing:!!!

Αν αυτοι ειναι οι λογοι που σας αρεσουν και εσας οι πουτσες των τραβελιων τοτε παω πασο και σας κατανοω απολυτα ;) ;) ;) :thumbsup:!!!

συνχαρητηρια      :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:πολυ το ψαχνεις κ δεν βρισκω το λογο.....εδω δεν κοφτει εμας εσενα τη σε κοφτει... :think: :think: :think: :think: :think:ατιμουλικο μηπως θελεις κανα :2on1: :2on1:αμα συνεχισεις ετσι το βλεπω να περνας καλα

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Μου αρεσουν τα μακαρονια για πολυ συγκεκριμενους λογους απο μικρος και παντα μου αρεσε η γευση τους και η αφη τους να τα γλυφω να τα ρουφαω και να τα τρωω :dancing: :dancing: :dancing:!!!

Αν αυτοι ειναι οι λογοι που σας αρεσουν και εσας οι πουτσες των τραβελιων τοτε παω πασο και σας κατανοω απολυτα ;) ;) ;) :thumbsup:!!!

ε παραγγειλε μια μακαροναδα ωρε ζ'λαπ και χεσε μας  :shit:

[URL unfurl="true"]http://w3.pastamaniadelivery.sg/menu2.php?c=21[/url]

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Σε εμένα κύριε κτηνίατρε που δεν μου αρέσει ούτε ο φιδές λές να υπάρχει πρόβλημα?  :(

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720

βλακόμετρο, διάβασες αυτά που έγραψα ή βιάστηκες να πεις την χαζαμάρα σου ???

σοβαρέψου χαζουλίνο !!!

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
βλακόμετρο, διάβασες αυτά που έγραψα ή βιάστηκες να πεις την χαζαμάρα σου ???

σοβαρέψου χαζουλίνο !!!
μα γιατι θα πρεπει ν απαντατε στην καθε παπαρια του καθενα; Δεν καταλαβαινετε πως με τον τροπο αυτο ο αλλος σας ελεγχει; Βαζει τη σκεψη σας στο καναλι του,αρα κ τα συναισθηματα σας. Νομιζουν οτι γραφουν κ κρινουν τους αλλους. Για τον εαυτο τους μιλανε,ας εκτιθενται οσο θελουν κι εμεις θα κανουμε χάζι!! :tits2:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Σε κάθε περίπτωση σε ένα σάιτ τόσο δημοκρατικό σαν αυτό που ναι μεν η κύρια θεματολογία τους είναι ο αγοραίος έρωτας, αλλά υπάρχουν και θέματα γενικού ενδιαφέροντος, ας πούμε πολιτικά στα οποία κάποια μέλη ξημεροβραδιάζονται αποκλειστικά, αθλητικά, για τέχνη κλπ, είναι τεράστια ανοησία κάποιος να μπαίνει σε ένα θρεντ συγκεκριμένης θεματολογίας ("Τραβεστί"), για να "την πει" σε όσους τους ενδιαφέρει το συγκεκριμένο αντικείμενο. Δεν σου αρέσει κάτι, δεν ασχολείσαι με αυτό!

Με την ίδια λογική να "την πει" και σε όσους αναφέρονται σε θέματα gay & lesbian, που υπάρχουν ως θεματολογία "Τί γυρεύεις εδώ εσύ μωρή λεσβιάρα;" ή "Τί θέλεις μωρή παλιοαδερφή" κλπ.
Ακόμα περισσότερο να γραφτεί στο σάιτ κάποιος ακόμα πιο "στενόμυαλος" και να βρίζει αυτούς που πηγαίνουν με πουτάνες! (Όχι πως δεν έχει γίνει κι αυτό δηλαδή!)

Η γνώμη μου είναι πως η απλή διαγραφή των πόστς που σε αντίστοιχα θρεντς μπαίνουν και γράφουν μόνο για να προσβάλουν τους ενδιαφερόμενους, δεν ειναι αρκετή!
Θεωρώ χρήσιμη και μια προειδοποίηση, για να μην πω κατ' ευθείαν διαγραφή του "εξυπνάκια" χαβαλατζή.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Σε κάθε περίπτωση σε ένα σάιτ τόσο δημοκρατικό σαν αυτό που ναι μεν η κύρια θεματολογία τους είναι ο αγοραίος έρωτας, αλλά υπάρχουν και θέματα γενικού ενδιαφέροντος, ας πούμε πολιτικά στα οποία κάποια μέλη ξημεροβραδιάζονται αποκλειστικά, αθλητικά, για τέχνη κλπ, είναι τεράστια ανοησία κάποιος να μπαίνει σε ένα θρεντ συγκεκριμένης θεματολογίας ("Τραβεστί"), για να "την πει" σε όσους τους ενδιαφέρει το συγκεκριμένο αντικείμενο. Δεν σου αρέσει κάτι, δεν ασχολείσαι με αυτό!

Με την ίδια λογική να "την πει" και σε όσους αναφέρονται σε θέματα gay & lesbian, που υπάρχουν ως θεματολογία "Τί γυρεύεις εδώ εσύ μωρή λεσβιάρα;" ή "Τί θέλεις μωρή παλιοαδερφή" κλπ.
Ακόμα περισσότερο να γραφτεί στο σάιτ κάποιος ακόμα πιο "στενόμυαλος" και να βρίζει αυτούς που πηγαίνουν με πουτάνες! (Όχι πως δεν έχει γίνει κι αυτό δηλαδή!)

Η γνώμη μου είναι πως η απλή διαγραφή των πόστς που σε αντίστοιχα θρεντς μπαίνουν και γράφουν μόνο για να προσβάλουν τους ενδιαφερόμενους, δεν ειναι αρκετή!
Θεωρώ χρήσιμη και μια προειδοποίηση, για να μην πω κατ' ευθείαν διαγραφή του "εξυπνάκια" χαβαλατζή.
ο καθενας ειπαμε μπορει να λεει οτι θελει κρυβομενος πισω απο την ανωνυμια και την υποτιθεμενη σιγουρια του διαδικτυου. αλλα η μαγκια ειναι να μπορει να τα πει απο κοντα σε καποιον τυχαιο και οχι απαραιτητα μελος του μπου που γραφει σε αυτα τα θρεντς.τωρα εαν καποιος κανει κεφι να μου κανει ενα πμ να μου τα πει απο κοντα θα το εκτιμησω πολυ.γιατι μετα θα γραφει παρεα με τους αλλους εδω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
Σωστοί άπαντες !

Και η Τζούλυ και ο Μάϊκ και ο Γκιανεβάν !

καταντάει απλά κουραστικό ρε παλλουκάρια ! αν χαλιέσαι ρε φιλάρα, μην γαμιοδιπλοκλικάρεις στο μαύρο τετραγωνάκι ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ

Όπως λέγει και το ανέκδοτο αφού σε χαλάει, τι το πίνεις ;

όχι τίποτε άλλο, διαβάζω ένα γαμάτο βιβλίο (το γονίδιο της αμφιβολίας του Νίκου Παναγιωτόπουλου) και με αποσπάτε, παλιόπαιδα !!!

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
θελουμε κι'αλλες φωτο απο το μωρο

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
αν θελεις τραβα μια επισκεψη και τραβα της φωτος και ενα μανικι μετα
να μας δωσεις και reviews να γινουν ολα μετρημενα και νοικυρεμενα

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
[quote author=mpozanis  link=topic=165867.msg4318650#msg4318650 date=1359446647]
ωρε μακγες τι ψωλακι ειναι αυτοοο? ενα τετοιο θελω
[/quote]

Που ακριβως θες να σου μπει αυτη η ψωλη φιλε.. :huh: :think: :S ;) :cheesy: :grin: :2funny:;;;???? :dancing: :dancing: :dancing:!!!!!

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Την πηρα τηλεφωνο , πολυ ευγενικη ομιλητικη καταδεκτικη , εχει μετακομισει απο Νικαια σε Νεα Σμυρνη , κανονισαμε για Σαββατο πρωι στο σπιτι της θα ακουθησει μετα πληρης ενημερωση.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Την πηρα τηλεφωνο , πολυ ευγενικη ομιλητικη καταδεκτικη , εχει μετακομισει απο Νικαια σε Νεα Σμυρνη , κανονισαμε για Σαββατο πρωι στο σπιτι της θα ακουθησει μετα πληρης ενημερωση.
Τώρα που θα το διαβάσει αυτό θα σε περιποιηθεί σίγουρα και καλλίτερα.
Αναμένουμε.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

ΑΓΑΠΑΣ ΜΠΑΓΑΣΑ..... :smitten:

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
τωρα που θα μαθει οτι ειναι και φιρμα γαματα 100 ο μπερντες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom