tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Good. Σβήσε και το account σου τώρα ν' ανέβει ο μέσος όρος IQ των χρηστών του forum.
όσο είσαι εσύ μέσα θα είναι κάτω του μηδενός...
Good. Σβήσε και το account σου τώρα ν' ανέβει ο μέσος όρος IQ των χρηστών του forum.
Δε μου είναι καθόλου συμπαθής ο Στρατούλης αλλά πες μας όμως τί αξιώσεις θα είχες εσύ από αυτόν.
Να χαρίσει κάπου τα ακίνητα τα οποία μπορεί στην τελική να έχει απλά κληρονομήσει απλά από κάπου;
Να αλλάξει ιδέες μήπως επειδή έχει στην κατοχή του ακίνητα;
Υπονοείς μήπως ότι έχει κλέψει δημόσιο χρήμα για να τα φτιάξει;
Πολύ περισσότερο, θα μπορούσες να μας περιγράψεις τη στάση ζωής κάποιου (που ανήκει στον ίδιο ή γειτονικό πολιτικό χώρο) σε μία κατά τα άλλα καπιταλιστική κοινωνία;
"Καπιταλιστική" Coca-Cola ας πούμε, επιτρέπεται να πίνει;
Υ.Γ.: Ο Κούλης από την άλλη είναι "φιλελεύθερος" (μη χέσω) αλλά όλο το σόι του από το δημόσιο κορβανά τρώει. Φαντάζομαι αυτό το οξύμωρο σχήμα δε σε αγγίζει τόσο για να ανεβάσεις και τη σχετική φωτογραφία.
Καλησπέρα φίλε![]()
Με τη κατρακύλα που εχei πάρει η αξία των ακινήτων ( στα οποία οι περισσότεροι Ελληνες εβαζαν τα λεφτά τους επι 40 χρόνια ) μια περιουσία 480.000 ευρώ σε σημερινές τιμές ( αναφέρομαι στη πιο χαμηλή του πίνακα, αυτή της φωτίου ) μάλλον περισσότερο πια σε μεσοαστό παρά σε μικροαστό με παραπέμπει.
Αλλά δεν είναι εκεί το ζήτημα !!! Εγώ να δεχτώ ότι έχεις δίκιο όταν λές ότι μέσα στο χιουμοριστικό πλαίσιο που γράφω σε αυτό το thread κάπου υπερέβαλα και λαίκισα στο παραπάνω post μου !!!
Που είναι λοιπόν το ζήτημα ???!!!
Αυτό που μου φαίνεται ευτράπελο, και κάπου νοιώθω να υποτιμά τη νοημοσύνη μου είναι αυτό που η φωτογραφία που σε αυτό το post παραθέτω. Συμπεριλαμβανομένων και των δύο σχολίων που αναγράφονται πάνω της.
Την οποία αφήνω στο δικό σου σχολιασμό !!! Και χωρίς άλλους λαικισμούς παρακαλώ !!!![]()
![]()
Με όλη τη καλή διάθεση φίλε.
Ο στρατούλης έβγαλε τη νομική, διορίστηκε στον ΟΤΕ και επι 30 χρόνια ήταν συνδικαλιστής.
Σε κάποια φάση γράφτηκε στο ΣΥΡΙΖΑ και έφτασε στη κεντρική επιτροπή.
Η γυναίκα του μια μέση δικηγόρος είναι.
Βέβαια για να μην γράφω μαλακίες, δεν ξέρω πως έκανε τη περιουσία του. Μου φαίνεται υπερβολική για το ''βιογραφικό'' του αλλά κάλιστα μπορεί να έχει κληρονομήσει μεγάλ μέρος της. Δεν ισχυρίζομαι ότι ''έκλεψε'' γιατί απλά δεν ξέρω.
Το θέμα μας όμως δεν είναι εκεί. Αυτό που με ενοχλεί είναι ένας μεγαλοαστός όπως ο φίλος Alths γράφει παραπάνω να βγαίνει και να κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις ''Περί αναδιανομής πλούτου'', προς άγραν ψήφων βέβαια. Αυτό είναι ο ορισμός του λαικισμού !!! Και αυτό γιατί ξέρει πολύ καλά ( βλάκας δεν είναι ) ότι αυτά που λέει είναι παντελώς ανέφικτα.
Με λίγα λογια δεν γουστάρω να θεωρεί το λαό γίδια και να τους πετάει σανό !!!
Αν πραγματικά διαπνέεται απο τα ιδανικά που η αριστερή του συνείδηση του υπαγορεύει θα μπορούσε να δουλεψει προς αυτή τη κατευθυνση χωρίς ''βαρύγδουπες λαικιστικές κορώνες''. Επίσης θα μπορούσε λόγω πλούτου να έκανε και μια κίνηση ουμανιστικού για παράδειγμα χαρακτήρα ( μια βοήθεια στο χαμόγελο του παιδιού, για παράδειγμα ).
Γενικά άν η κοινωνική και κοινωνική σου θέση δεν ''συνάδουν'' με τις ιδέες σου, υιοθέτησε ένα πιο μετριοπαθές και ''σεμνό'' πολιτικό προφίλ αν θέλεις να έχεις δημόσιο λόγο και δημόσια εικόνα. Και προφανώς δεν εννοώ το αν πίνει η όχι coca cola !!![]()
Για τον κούλη και το σόι του, θα συμφωνήσω στην άποψη σου ότι μισό και πλεον αιώνα κρατικοδίαιτοι είναι !!! Μέρος του πολιτικού συστήματος που μας έφερε σε αυτό το χάλι σαν χώρα είναι.
Αλλά δεν βγήκε ποτέ να σου πεί ότι ΄΄θα αναδιανείμει τον πλούτο'', η θα αυξήσει 25% τους μισθούς στο δημόσιο ( για να πάμε σε κάτι πιο ρεαλιστικό ).
Επιπλέον το να αποδίδουμε σε κάποιον οικογενειακή ευθύνη αντικειμενικά δεν είναι σωστό. Θα δοκιμαστεί ( αν δοκιμαστεί ) και θα δείξει !!! Το μόνο το οποίο προσωπικά του προσάπτω είναι ότι όλο το μηχανισμό που απο την ''οικογένεια'' κληρονόμησε τον χρησιμοποίησε και τον χρησιμοποιεί πλήρως. Ομως αυτό έκανε και η αδελφή του χωρίς ανάλογα αποτελέσματα. Ισως τον ευνόησε η συγκυρία ?? ίσως είναι ικανός ?? ισως και τα δύο ?? Η Ιστορία θα δείξει !!
Για έρευνα σε μεταμόσχευση εγκεφάλου να παρακαλάς να πάνε, μπας και αποκτήσεις τίποτα πολυπλοκότερο από τον μονοκύτταρο που κουβαλάς στο κεφάλι σου.
Τενεκέ
Θα παρακαλούσα τους φίλους Noctilucent και Alths epi Kyrias να μην συνεχίσουν την άσκοπη αντιπαράθεση.![]()
Καταστρέφουν με αυτό το τρόπο το thread.
Θυμίζω !!! Η μαγκιά στο internet έχει τόση αξία όση τα λεφτά στο παιχνίδι monopoly !!
Ο Στρατούλης είναι ένας αχρηστος μαλάκας τγς γενιάς του Πολυτεχνείου και ο άλλος ένας άχρηστος γόνος που δεν τον γάμησαν ποτέ.Για να αντλήσεις οποιαδήποτε χρησιμότητα από τέτοιυους τύπους πρέπει να βάλεις να τους μαστιγώνουν και να τους γαμάν για μια πενταετία τουλάχιστον.Αλλιώς δεν κάνεις τίποτα οι τύποι είναι μαλθακοί και οι ξένοι τους κάνουν αλοιφή.
Τα δικά μου τα έσβησα
![]()
Ο στρατούλης έβγαλε τη νομική, διορίστηκε στον ΟΤΕ και επι 30 χρόνια ήταν συνδικαλιστής και δεν χρειαστηκε να δουλεψει ποτε ξαναΜε όλη τη καλή διάθεση φίλε.
Ο στρατούλης έβγαλε τη νομική, διορίστηκε στον ΟΤΕ και επι 30 χρόνια ήταν συνδικαλιστής.
Σε κάποια φάση γράφτηκε στο ΣΥΡΙΖΑ και έφτασε στη κεντρική επιτροπή.
Η γυναίκα του μια μέση δικηγόρος είναι.
Βέβαια για να μην γράφω μαλακίες, δεν ξέρω πως έκανε τη περιουσία του. Μου φαίνεται υπερβολική για το ''βιογραφικό'' του αλλά κάλιστα μπορεί να έχει κληρονομήσει μεγάλ μέρος της. Δεν ισχυρίζομαι ότι ''έκλεψε'' γιατί απλά δεν ξέρω.
Ολοι αυτοί είναι μαλθακοί λιανοπαίδια τελείως.Το Σόιμπλε τον πυροβόλησαν στη σπονδυλική στήλη και τον παρέλυσαν.Ποιος θα πυροβολούσε τον Κυριάκο?Ποιος θα γαμούσε έστω τον Κυριάκο,τον Τσακαλώτο ή το ΓΑΠ?Δεν υπάρχει καν σύγκριση ο πρώτος τους έχει τους άλλους για καλαμπούρι.