Νέα

Αυτό είναι το Ελλάντα. Μια εικόνα Χίλιες Λέξεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 542K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Δε μου είναι καθόλου συμπαθής ο Στρατούλης αλλά πες μας όμως τί αξιώσεις θα είχες εσύ από αυτόν.
Να χαρίσει κάπου τα ακίνητα τα οποία μπορεί στην τελική να έχει απλά κληρονομήσει απλά από κάπου;
Να αλλάξει ιδέες μήπως επειδή έχει στην κατοχή του ακίνητα;
Υπονοείς μήπως ότι έχει κλέψει δημόσιο χρήμα για να τα φτιάξει;

Πολύ περισσότερο, θα μπορούσες να μας περιγράψεις τη στάση ζωής κάποιου (που ανήκει στον ίδιο ή γειτονικό πολιτικό χώρο) σε μία κατά τα άλλα καπιταλιστική κοινωνία;
"Καπιταλιστική" Coca-Cola ας πούμε, επιτρέπεται να πίνει;

Υ.Γ.: Ο Κούλης από την άλλη είναι "φιλελεύθερος" (μη χέσω) αλλά όλο το σόι του από το δημόσιο κορβανά τρώει. Φαντάζομαι αυτό το οξύμωρο σχήμα δε σε αγγίζει τόσο για να ανεβάσεις και τη σχετική φωτογραφία.

Με όλη τη καλή διάθεση φίλε.

Ο στρατούλης έβγαλε τη νομική, διορίστηκε στον ΟΤΕ και επι 30 χρόνια ήταν συνδικαλιστής.
Σε κάποια φάση γράφτηκε στο ΣΥΡΙΖΑ και έφτασε στη κεντρική επιτροπή.
Η γυναίκα του μια μέση δικηγόρος είναι.

Βέβαια για να μην γράφω μαλακίες, δεν ξέρω πως έκανε τη περιουσία του. Μου φαίνεται υπερβολική για το ''βιογραφικό'' του αλλά κάλιστα μπορεί να έχει κληρονομήσει μεγάλ μέρος της. Δεν ισχυρίζομαι ότι ''έκλεψε'' γιατί απλά δεν ξέρω.

Το θέμα μας όμως δεν είναι εκεί. Αυτό που με ενοχλεί είναι ένας μεγαλοαστός όπως ο φίλος Alths γράφει παραπάνω να βγαίνει και να κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις ''Περί αναδιανομής πλούτου'', προς άγραν ψήφων βέβαια. Αυτό είναι ο ορισμός του λαικισμού !!! Και αυτό γιατί ξέρει πολύ καλά ( βλάκας δεν είναι ) ότι αυτά που λέει είναι παντελώς ανέφικτα.

Με λίγα λογια δεν γουστάρω να θεωρεί το λαό γίδια και να τους πετάει σανό !!!

Αν πραγματικά διαπνέεται απο τα ιδανικά που η αριστερή του συνείδηση του υπαγορεύει θα μπορούσε να δουλεψει προς αυτή τη κατευθυνση χωρίς ''βαρύγδουπες λαικιστικές κορώνες''. Επίσης θα μπορούσε λόγω πλούτου να έκανε και μια κίνηση ουμανιστικού για παράδειγμα χαρακτήρα ( μια βοήθεια στο χαμόγελο του παιδιού, για παράδειγμα ).

Γενικά άν η οικονομική και κοινωνική σου θέση δεν ''συνάδουν'' με τις ιδέες σου, υιοθέτησε ένα πιο μετριοπαθές και ''σεμνό'' πολιτικό προφίλ αν θέλεις να έχεις δημόσιο λόγο και δημόσια εικόνα. Και προφανώς δεν εννοώ το αν πίνει η όχι coca cola !! :2funny: :2funny:

Για τον κούλη και το σόι του, θα συμφωνήσω στην άποψη σου ότι μισό και πλεον αιώνα κρατικοδίαιτοι είναι !!! Μέρος του πολιτικού συστήματος που μας έφερε σε αυτό το χάλι σαν χώρα είναι.

Αλλά δεν βγήκε ποτέ να σου πεί ότι ΄΄θα αναδιανείμει τον πλούτο'', η θα αυξήσει 25% τους μισθούς στο δημόσιο ( για να πάμε σε κάτι πιο ρεαλιστικό ).

Επιπλέον το να αποδίδουμε σε κάποιον οικογενειακή ευθύνη αντικειμενικά δεν είναι σωστό. Θα δοκιμαστεί ( αν δοκιμαστεί ) και θα δείξει !!! Το μόνο το οποίο προσωπικά του προσάπτω είναι ότι όλο το μηχανισμό που απο την ''οικογένεια'' κληρονόμησε τον χρησιμοποίησε και τον χρησιμοποιεί πλήρως. Ομως αυτό έκανε και η αδελφή του χωρίς ανάλογα αποτελέσματα. Ισως τον ευνόησε η συγκυρία ?? ίσως είναι ικανός ?? ισως και τα δύο ?? Η Ιστορία θα δείξει !!

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Καλησπέρα φίλε  :hi: :hi:

Με τη κατρακύλα που εχei πάρει η αξία των ακινήτων ( στα οποία οι περισσότεροι Ελληνες εβαζαν τα λεφτά τους επι 40 χρόνια ) μια περιουσία 480.000 ευρώ σε σημερινές τιμές ( αναφέρομαι στη πιο χαμηλή του πίνακα, αυτή της φωτίου ) μάλλον περισσότερο πια σε μεσοαστό παρά σε μικροαστό με παραπέμπει.

Αλλά δεν είναι εκεί το ζήτημα !!! Εγώ να δεχτώ ότι  έχεις δίκιο όταν λές ότι μέσα στο χιουμοριστικό πλαίσιο που γράφω σε αυτό το thread κάπου υπερέβαλα και λαίκισα στο παραπάνω post μου !!!

Που είναι λοιπόν το ζήτημα ???!!!
Αυτό που μου φαίνεται ευτράπελο, και κάπου νοιώθω να υποτιμά τη νοημοσύνη μου είναι αυτό που η φωτογραφία που σε αυτό το post παραθέτω. Συμπεριλαμβανομένων και των δύο σχολίων που αναγράφονται πάνω της.

Την οποία αφήνω στο δικό σου σχολιασμό !!! Και χωρίς άλλους λαικισμούς παρακαλώ !!! :2funny: :2funny:

Δε μου είναι καθόλου συμπαθής ο Στρατούλης αλλά πες μας όμως τί αξιώσεις θα είχες εσύ από αυτόν.
Να χαρίσει κάπου τα ακίνητα τα οποία μπορεί στην τελική να έχει απλά κληρονομήσει απλά από κάπου;
Να αλλάξει ιδέες μήπως επειδή έχει στην κατοχή του ακίνητα;
Υπονοείς μήπως ότι έχει κλέψει δημόσιο χρήμα για να τα φτιάξει;

Πολύ περισσότερο, θα μπορούσες να μας περιγράψεις τη στάση ζωής κάποιου (που ανήκει στον ίδιο ή γειτονικό πολιτικό χώρο) σε μία κατά τα άλλα καπιταλιστική κοινωνία;
"Καπιταλιστική" Coca-Cola ας πούμε, επιτρέπεται να πίνει;

Υ.Γ.: Ο Κούλης από την άλλη είναι "φιλελεύθερος" (μη χέσω) αλλά όλο το σόι του από το δημόσιο κορβανά τρώει. Φαντάζομαι αυτό το οξύμωρο σχήμα δε σε αγγίζει τόσο για να ανεβάσεις και τη σχετική φωτογραφία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Ο στρατούλης έβγαλε τη νομική, διορίστηκε στον ΟΤΕ και επι 30 χρόνια ήταν συνδικαλιστής.

Βέβαια για να μην γράφω μαλακίες, δεν ξέρω πως έκανε τη περιουσία του. Μου φαίνεται υπερβολική για το ''βιογραφικό'' του αλλά κάλιστα μπορεί να έχει κληρονομήσει μεγάλ μέρος της. Δεν ισχυρίζομαι ότι ''έκλεψε'' γιατί απλά δεν ξέρω.

Το θέμα μας όμως δεν είναι εκεί. Αυτό που με ενοχλεί είναι ένας μεγαλοαστός όπως ο φίλος Alths γράφει παραπάνω να βγαίνει και να κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις ''Περί αναδιανομής πλούτου'', προς άγραν ψήφων βέβαια. Αυτό είναι ο ορισμός του λαικισμού !!! Και αυτό γιατί ξέρει πολύ καλά ( βλάκας δεν είναι ) ότι αυτά που λέει είναι παντελώς ανέφικτα.

Με λίγα λογια δεν γουστάρω να θεωρεί το λαό γίδια και να τους πετάει σανό !!!

Αν πραγματικά διαπνέεται απο τα ιδανικά που η αριστερή του συνείδηση του υπαγορεύει θα μπορούσε να δουλεψει προς αυτή τη κατευθυνση χωρίς ''βαρύγδουπες λαικιστικές κορώνες''. Επίσης θα μπορούσε λόγω πλούτου να έκανε και μια κίνηση ουμανιστικού για παράδειγμα χαρακτήρα ( μια βοήθεια στο χαμόγελο του παιδιού, για παράδειγμα ).

Γενικά άν η κοινωνική και κοινωνική σου θέση δεν ''συνάδουν'' με τις ιδέες σου, υιοθέτησε ένα πιο μετριοπαθές και ''σεμνό'' πολιτικό προφίλ αν θέλεις να έχεις δημόσιο λόγο και δημόσια εικόνα. Και προφανώς δεν εννοώ το αν πίνει η όχι coca cola !! :2funny: :2funny:

Για τον κούλη και το σόι του, θα συμφωνήσω στην άποψη σου ότι μισό και πλεον αιώνα κρατικοδίαιτοι είναι !!! Μέρος του πολιτικού συστήματος που μας έφερε σε αυτό το χάλι σαν χώρα είναι.

Αλλά δεν βγήκε ποτέ να σου πεί ότι ΄΄θα αναδιανείμει τον πλούτο'', η θα αυξήσει 25% τους μισθούς στο δημόσιο ( για να πάμε σε κάτι πιο ρεαλιστικό ).

Επιπλέον το να αποδίδουμε σε κάποιον οικογενειακή ευθύνη αντικειμενικά δεν είναι σωστό. Θα δοκιμαστεί ( αν δοκιμαστεί ) και θα δείξει !!! Το μόνο το οποίο προσωπικά του προσάπτω είναι ότι όλο το μηχανισμό που απο την ''οικογένεια'' κληρονόμησε τον χρησιμοποίησε και τον χρησιμοποιεί πλήρως. Ομως αυτό έκανε και η αδελφή του χωρίς ανάλογα αποτελέσματα. Ισως τον ευνόησε η συγκυρία ?? ίσως είναι ικανός ?? ισως και τα δύο ?? Η Ιστορία θα δείξει !!

Ο Στρατούλης είναι ένας αχρηστος μαλάκας τγς γενιάς του Πολυτεχνείου και ο άλλος ένας άχρηστος γόνος που δεν τον γάμησαν ποτέ.Για να αντλήσεις οποιαδήποτε χρησιμότητα από τέτοιυους τύπους πρέπει να βάλεις να τους μαστιγώνουν και να τους γαμάν για μια πενταετία τουλάχιστον.Αλλιώς δεν κάνεις τίποτα οι τύποι είναι μαλθακοί και οι ξένοι τους κάνουν αλοιφή.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Για έρευνα σε μεταμόσχευση εγκεφάλου να παρακαλάς να πάνε, μπας και αποκτήσεις τίποτα πολυπλοκότερο από τον μονοκύτταρο που κουβαλάς στο κεφάλι σου.

Τενεκέ

Μήπως έχεις ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Θα παρακαλούσα τους φίλους Noctilucent και Alths epi Kyrias να μην συνεχίσουν την άσκοπη αντιπαράθεση.  :hi: :hi:

Καταστρέφουν με αυτό το τρόπο το thread.

Θυμίζω !!! Η μαγκιά στο internet έχει τόση αξία όση τα λεφτά στο παιχνίδι monopoly !!

Τα δικά μου τα έσβησα :grin:
:hi:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ο Στρατούλης είναι ένας αχρηστος μαλάκας τγς γενιάς του Πολυτεχνείου και ο άλλος ένας άχρηστος γόνος που δεν τον γάμησαν ποτέ.Για να αντλήσεις οποιαδήποτε χρησιμότητα από τέτοιυους τύπους πρέπει να βάλεις να τους μαστιγώνουν και να τους γαμάν για μια πενταετία τουλάχιστον.Αλλιώς δεν κάνεις τίποτα οι τύποι είναι μαλθακοί και οι ξένοι τους κάνουν αλοιφή.

Αφιερωμένο στον φίλο KMAN2 !!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 13179204_1013857062036277_5411505225219630009_n.jpg
    13179204_1013857062036277_5411505225219630009_n.jpg
    36,6 KB · Εμφανίσεις: 17
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Κάποιοι βέβαια έχουν χιούμορ και φαντασία !!  :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 13239113_809554815843375_4652817229042614131_n.jpg
    13239113_809554815843375_4652817229042614131_n.jpg
    49,5 KB · Εμφανίσεις: 33
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Και κάποιοι άλλοι έχουν υπαρξιακή μελαγχολία !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 13124456_781997981900211_7165819341639275039_n.jpg
    13124456_781997981900211_7165819341639275039_n.jpg
    94 KB · Εμφανίσεις: 18

Επισκέπτης
οι μισοί κατηγορούν τους άλλους μισούς συνήθως για τα ίδια πράγματα που κάνουν και οι ίδιοι. Παιδιά υπομονή ούτε 200 χρόνια από την απελευθέρωση και ας μην ξεχνάμε ότι ποτέ δεν γνωρίσαμε την αναγέννηση.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.297
Πόντοι
5.006

Ο στρατούλης έβγαλε τη νομική, διορίστηκε στον ΟΤΕ και επι 30 χρόνια ήταν συνδικαλιστής και δεν χρειαστηκε να δουλεψει ποτε ξανα  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
αν σου φαινεται υπερβολικη η περιουσια του για ανωτερο συνδικαλιστη του ΟΤΕ, μαλλον δεν ξερεις πολυ καλα το συστημα  ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ολοι αυτοί είναι μαλθακοί λιανοπαίδια τελείως.Το Σόιμπλε τον πυροβόλησαν στη σπονδυλική στήλη και τον παρέλυσαν.Ποιος θα πυροβολούσε τον Κυριάκο?Ποιος θα γαμούσε έστω τον Κυριάκο,τον Τσακαλώτο ή το ΓΑΠ?Δεν υπάρχει καν σύγκριση ο πρώτος τους έχει τους άλλους για καλαμπούρι.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Οταν η φυση εχει κέφια !!

Συνημμένα

• FB_IMG_1463242021685.jpg
    FB_IMG_1463242021685.jpg
    20,8 KB · Εμφανίσεις: 14
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Οταν μιλαμε για συνθεση !! :hi:

Συνημμένα

• FB_IMG_1463242206242.jpg
    FB_IMG_1463242206242.jpg
    36,9 KB · Εμφανίσεις: 12
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Γυριζοντας στη κλασικη θεματολογια του site.

Η ζωή μας θέλει σίγουρα χρωμα !:grin:

Αλλά αντε μετά να διαλεξεις  :2funny:

Συνημμένα

• FB_IMG_1463175680100.jpg
    FB_IMG_1463175680100.jpg
    129 KB · Εμφανίσεις: 16

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
Ολοι αυτοί είναι μαλθακοί λιανοπαίδια τελείως.Το Σόιμπλε τον πυροβόλησαν στη σπονδυλική στήλη και τον παρέλυσαν.Ποιος θα πυροβολούσε τον Κυριάκο?Ποιος θα γαμούσε έστω τον Κυριάκο,τον Τσακαλώτο ή το ΓΑΠ?Δεν υπάρχει καν σύγκριση ο πρώτος τους έχει τους άλλους για καλαμπούρι.

καλά ο σόιμπλε λένε υπήρξε μπλεγμένος μέχρι και με εμπόριο όπλων ...  :tooth:
από την άλλη οι δικοί μας είναι ψιλικατζήδες κομπιναδόροι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom