Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Οτιδήποτε σηκώνεται πάνω σε παιδί, θα πρέπει να κόβεται!Οτι λέει η φωτογραφία. Απλό είναι !!
Και για να το συμπληρώσω. Χέρι που σηκώνεται πάνω σε παιδί θα κόβεται. Ετσι απλά !!
Οχι η Ελλάδα φίλε. Οι πολιτικάντηδες και οι ποντικοί έχουν αυτό το κοινό χαρακτηριστικό που ανέφερες, "Τρώνε τα παιδιά τους".Με αφορμη τη διακοπη ρευματος στην @helena-Nayomi που αποδεδειγμενα δεν μπορουσε να πληρωσει και φροντιζει 15 σκυλια, η τιμημενη Ελλαδα δινει τσαμπα ρευμα και αιρκοντισιον στους παρανομους λαθρο
Αν παρουν πολιτικο ασυλο , διαμερισμα και 500 ευρω για ενα χρονο No problem with that αλλα η Ελλαδα ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ
Ποιος τους ψηφιζει ρε αρχοντα , οι Αρειανοι Και αυτα τα παιδια που τωρα "τρωγονται" αμα ανεβουν τα ιδια κανουν.Οχι η Ελλάδα φίλε. Οι πολιτικάντηδες και οι ποντικοί έχουν αυτό το κοινό χαρακτηριστικό που ανέφερες, "Τρώνε τα παιδιά τους".
Ελλάδα όμως δεν είναι οι πολιτικάντηδές της.
Ολοι εμείς ψηφίζουμε και ασφαλώς εμείς τελικά έχουμε την ευθύνη.Ποιος τους ψηφιζει ρε αρχοντα , οι Αρειανοι Και αυτα τα παιδια που τωρα "τρωγονται" αμα ανεβουν τα ιδια κανουν.
Οι πραγματικοι αξιοι ελληνες μεχρι 40 ετων , την εχουν κανει για εξωτερικο για πιο σωστες χωρες
Κατι μου θυμιζει αυτο.....κατι μου θυμιζει....Α, ναι. Προσφατη εμπειρια απο Ταυλανδη.Μιλάμε για ...απειλή.
Ακριβως.....Ολοι εμείς ψηφίζουμε και ασφαλώς εμείς τελικά έχουμε την ευθύνη.
"Οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν"
Οσο για το εξωτερικό. Με την εμπειρία ενός ανθρώπου που έχει γυρίσει εργαζόμενος 86 χώρες μέχρι στιγμής εχω να σου πώ κάτι. Το παιχνίδι χοντρικά παίζεται παντού με τον ίδιο περίπου τρόπο. Το μέγεθος της "πίτας" που μοιράζεται αλλάζει κάπως τα δεδομένα.